- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ufolko buziaczki dla Amelki
Lucy oj jest co czytać jest
Masuska ale genialna akcja z tym kiermaszem, lubie takie klimaty
Różyczko nawet nie wiesz jak się cieszę, że się wyspałaś i ze mała pije butle i że w takim dobrym humorku jesteś, tak trzymać
Asiu super, że i Twój Mikołajek daje tobie pospać
A z ząbkami nie ma co się spieszyć - niby jest zasada, że im później wyrosna tym później wypadną
Oposku kochana widze, że racjonalnie podchodzisz do wszytskiego i do rozwoju dziecka i super, że Filipek już ładnie siedzi i pełza
To zanim my się spotkamy z bobasami to one już beda biegały
A jak tam zdrówko?
Natimp przeze mnie nie odbijasz Jacha? Ja nie brałam do odbijania od dawna i nie biore nadal i jest ok Super, że się mały przewrócił samodzielnie Udanej kabaretowej zabawy Oj kabarety uwielbiam, więc może na te walentynki coś takiego poszukam
A w Poznaniu robiłam studia podyplomowe, więc znam troszke miasto i zawsze miło wspominam
Rika dzięki za inspirację z tym robieniem sie na bóstwo
Zaraz napisze co u nas a tak w ogóle to w pracy jestem rzecz oczywista
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Różyczko super że Bianka dała pospać
Ale to butli jadła czy z niekapka?
U nas dalej cyc,butli nie tknie nawet smoczek ją ostatnio drażni
Kochana Ty mi powiedz bo jeździsz z młodą spacerówką,masz x-landera tak?
Zapinasz ją w te pasy?
U mnie są 5-cio punktowe i nie są regulowane i nie mogę jej zapiąć,w pasie ją ciśnie i w ramiona też.Co robić???
A co Ty robisz dziecku że mówi AŁA
Ufolka ale masz dziewczyno fajną chatę,jak ja marzę o kuchni z połączonej z jadalnią,albo chociaż jadalnia w salonie,ale niestety za małe pomieszczenia bleee
Aha i nie masz nic mojego
Rika gratki dla Oleńki
No moja w czasie snu wierci się na potęgę
Ciągle ląduje na brzuchu i śpi jak DOminiś
U nas dzisiaj też lepsza noc,pobudka tylko o 3 JUPIII
I stary się zmobilizował przez mojego focha i wstaje do młodej przebiera i przystawia do cyca,rano bierze ją do salonu co bym mogła pospać ale i tak mam focha!
Boże jak mi się nie chce na te lekcje!
A może drogi nie znajdę...?hmm
Natimp no to super za Jachu się sam obrócił
Zazdroszcze dzisiejszego wypadu,u nas na plaży jakieś namioty porozkładali może jakiś ala festyn
Aniu gratki z powodu udanej amputacji
No i super że zakupy udane
A powiedz mi jak mój kocur nie ma jajec to ma ochotę na sex
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Lucy no własnie radosc moja taka wielka i zaskoczenie bo pisałam wczoraj wieczorem - nie wiem czy czytałas- że najpierw bawiła sie, dmuchala w nią hehe śpiewała jak do mikrofonu i poszła spac a potem sie przebudziła koło 21 i nagle na spiocha ak jej wsadziąłm to wypiła całe 180, potem wnocy o 2 napierw nie chciała, dałam pierś n amomencik i za chwile zamieniłam i wychlała 100 a rano tak w połsnie jeszcze walnęła 200
cudowna przemiana! ktoś mi dziecko zamienił nie dosć, ze z butelki pije to jeszcze pospala w nocy i ylko 1 jezonko było
jestem pijana ze szcześcia
Aska ciekawy ten artykuł ale nie bede ryzykowac, ide zaraz do pediatry na chwile zapytac co w tej sytuacji jej podawac...czy moge z tym Hippem combiotyk próbowac dalej czy da recepte na cos dla skazowców....
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
razem z Amelką dziękujemy za życzonka
Ja myślałam że to jutro ;p
No nie wiem co się dzieje z naszymi dzieciaczkami ale u nas też już druga nocka tylko 2 karmienia i to od 20jak zasnęła to jedno o 1.30 a drugie po 6 no szok !
różyczko bardzo się cieszę że Ty się cieszysz jak wam tak lepiej to pewnie że mm, ona zadowolona bo ma wyspaną mamę i Ty zadowolona bo mleczko pije :)ja nie wiem ale skoro tak się martwisz tym, że Bianka nie chce się ruszać za bardzo to może idź i sprawdź dla swojego spokoju, bo ciągle będziesz się zamartwiać a zresztą my mamy kobiecą a teraz matczyną intuicję, może rzeczywiście coś się kroi, lepiej sprawdzić niż potem żałować, nie chce Cię broń Boże straszyć no ale Ty dużo piszesz że ona leniwa jest, zrobisz jak zechcesz to tylko taki mój pomysł :)ja to zawsze wolę dmuchać na zimne hehe
Asia no u mnie Amelka też się ślini ale nie aż tak bardzo ;p czekam na ten moment bo wiem że może nadejść;p na razie jest faza co zobaczę to do buzi, dosłownie hehe
natimp gratulejszon dla Jasia
Ania no teraz to ten szczurek bez ogona wygląda pewnie dziwnie ;p jak wyrośnięty chomik o Ty poważne zabiegi przeprowadzasz w lecznicy u siebie
Lucy fajnie że stary się skumał że coś niehalo powiedział, nie ma to jak dobry foch ;p a lekcje to Ty może jeszcze bardziej polubisz niż myślisz ;p
ja wpadłam na iście szatański pomysł, w następnym tygodniu może małż weźmie urlop, a ja se zrobię krótki maraton, solarka paznokcie i brwi ;p
A u mnie Amka dziś w nocy gadała do siebie ;p po mężu chyba to będzie miała hehe chociaż ja mam nadzieję że to tylko jednorazowe coś
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hm głupieo ze pasy nieregulowane, az dziw w bierze
widzisz jak Foch działa, chyba tez sobie strzelę.. a co tam... e nie ja jutro mam wypad na noc wiec nie mogę bo się jescze mężol fochnie i gorzej na tym wyjdę
A własnie Anka, jak juz przyjedzies zna te ogniocho to obiecaj ze nie będziesz nic amputować normalnie dumna z Ciebie jestem i szczurzego ogona ..
Anka a Wy skąd jesteście bo nie pamietam, daleko masz tu do nas na te ognicho?
Kurde ale głowa boli przez to cisnienie , strasznie..
Rika , jak dla mnie jestes cyborg jak tak długo z dzieciakami buszujesz.. moje Paskudy o 20 pozamiatane .. i Dzięki za ten cud:) nie ma nc pieknijeszego ajk 20:15 nogi na stole , kocyk , ksiązeczka lub seriale wymużdżacze..... kurde chyba nie wiodę w rankingu na najlepsza matkę
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Natimp gratki dla Jasia może sie ruszy leniuszek tak jak ta moja
Lucy no własnie radosc moja taka wielka i zaskoczenie bo pisałam wczoraj wieczorem - nie wiem czy czytałas- że najpierw bawiła sie, dmuchala w nią hehe śpiewała jak do mikrofonu i poszła spac a potem sie przebudziła koło 21 i nagle na spiocha ak jej wsadziąłm to wypiła całe 180, potem wnocy o 2 napierw nie chciała, dałam pierś n amomencik i za chwile zamieniłam i wychlała 100 a rano tak w połsnie jeszcze walnęła 200
cudowna przemiana! ktoś mi dziecko zamienił nie dosć, ze z butelki pije to jeszcze pospala w nocy i ylko 1 jezonko było
jestem pijana ze szcześcia
Aska ciekawy ten artykuł ale nie bede ryzykowac, ide zaraz do pediatry na chwile zapytac co w tej sytuacji jej podawac...czy moge z tym Hippem combiotyk próbowac dalej czy da recepte na cos dla skazowców....
Aha no to superaśnie,cieszę się razem z tobą!
Odp proszę na pyt dot wózka
Asiu fajny ten link ten drugi hehe posiedziałabym w takim fotelu
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy też bym sie chcętnie powylegiwała w takim fotelu
Ufolka fajnie,ze i u Was nocka lepsza! Super!
Natimp o bólu głowy nawet nie wspominaj! chociaz ostatnio u mnie lepiej...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Bianusia lubi bardzo ten wózek i nim super sie jezdzi nawet po sniegu...
Amelka widze idzie w slady Bianki i dobrze niech spią dziewczyny na zdrowie!
a ja w nast. tyg. tez to zrobie co Ty Ufolko bo stary ma urlop i bedzie i solar i pazury i brwi
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja nawet zdjęłam zaręczynowy i obrączkę,a on pyta gdzie mam a ja że wywaliłam przez balkon a jemu się oczy zaszkliły hahah
Ufolka zabierz mnie ze sobą na solarium proszę
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja tylko się przywitam. Urwanie głowy mam w robocie, a że kawa przede mną i sniadanie to i forum musi być
Buziaczki od cioci Ani i Wiktorki basbowej dla Amelki Ufolkowej!
Chciałam tylko napisać ze moja Misia naprawiła sie i spała jak zawsze Ale drugi ząbek lada dzień bedzie po drugiej stronie dziąsełka więc stąd te ostatnie nocne pobudki u nas.
Róża gratki dla Bianusi... rzuciło mi się w oczy żeś ty dzisiaj nieziemsko wyspana! Oby tak dalej!!!
Dobra baby potem coś skrobne bo kurka czas mi gdzieś umyka między palcami a tematów ciągle mi się mnoży i nie mogę się wyrobić!!!
to miłego dnia...
Aha i ja was wszystkie aj lowiu
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa