BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #304429 przez Lucy
Młoda śpi,więc robię kawę i biorę się za czytanie... :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304442 przez aniaw
Hej babeczki wesołe od rana :laugh:

Ufolko buziaczki dla Amelki :kiss: :kiss: :kiss:

Lucy oj jest co czytać jest :laugh:

Masuska ale genialna akcja z tym kiermaszem, lubie takie klimaty :laugh:

Różyczko
nawet nie wiesz jak się cieszę, że się wyspałaś i ze mała pije butle i że w takim dobrym humorku jesteś, tak trzymać :kiss: :lol:

Asiu super, że i Twój Mikołajek daje tobie pospać :laugh:
A z ząbkami nie ma co się spieszyć - niby jest zasada, że im później wyrosna tym później wypadną :laugh:

Oposku kochana widze, że racjonalnie podchodzisz do wszytskiego i do rozwoju dziecka i super, że Filipek już ładnie siedzi i pełza :laugh:
To zanim my się spotkamy z bobasami to one już beda biegały :lol:
A jak tam zdrówko?

Natimp przeze mnie nie odbijasz Jacha? :) Ja nie brałam do odbijania od dawna i nie biore nadal i jest ok :) Super, że się mały przewrócił samodzielnie :) Udanej kabaretowej zabawy :) Oj kabarety uwielbiam, więc może na te walentynki coś takiego poszukam :)
A w Poznaniu robiłam studia podyplomowe, więc znam troszke miasto i zawsze miło wspominam :)

Rika dzięki za inspirację z tym robieniem sie na bóstwo :)

Zaraz napisze co u nas a tak w ogóle to w pracy jestem rzecz oczywista :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304444 przez aska27

12 lata 11 miesiąc temu #304447 przez natimp1
Dziewczyny no gdzie jesteście..
Czyzby na facebooku ;););)
pisać , bo potem znów nie będę na bieząco:)

12 lata 11 miesiąc temu #304456 przez Lucy
Wszystkiego najlepszego dla AMELKI :)

Różyczko
super że Bianka dała pospać :)
Ale to butli jadła czy z niekapka?
U nas dalej cyc,butli nie tknie nawet smoczek ją ostatnio drażni ;)

Kochana Ty mi powiedz bo jeździsz z młodą spacerówką,masz x-landera tak?
Zapinasz ją w te pasy?
U mnie są 5-cio punktowe i nie są regulowane i nie mogę jej zapiąć,w pasie ją ciśnie i w ramiona też.Co robić???

A co Ty robisz dziecku że mówi AŁA :unsure: :P :laugh:

Ufolka ale masz dziewczyno fajną chatę,jak ja marzę o kuchni z połączonej z jadalnią,albo chociaż jadalnia w salonie,ale niestety za małe pomieszczenia bleee :huh:
Aha i nie masz nic mojego :silly:

Rika gratki dla Oleńki :kiss:

No moja w czasie snu wierci się na potęgę :ohmy:
Ciągle ląduje na brzuchu i śpi jak DOminiś :laugh:
U nas dzisiaj też lepsza noc,pobudka tylko o 3 JUPIII
I stary się zmobilizował przez mojego focha i wstaje do młodej przebiera i przystawia do cyca,rano bierze ją do salonu co bym mogła pospać :laugh: ale i tak mam focha!

Boże jak mi się nie chce na te lekcje!
A może drogi nie znajdę...?hmm

Natimp no to super za Jachu się sam obrócił :kiss:
Zazdroszcze dzisiejszego wypadu,u nas na plaży jakieś namioty porozkładali może jakiś ala festyn :)

Aniu gratki z powodu udanej amputacji :laugh:
No i super że zakupy udane :)
A powiedz mi jak mój kocur nie ma jajec to ma ochotę na sex :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304464 przez różyczka
Natimp gratki dla Jasia :) może sie ruszy leniuszek tak jak ta moja :)

Lucy no własnie radosc moja taka wielka i zaskoczenie bo pisałam wczoraj wieczorem - nie wiem czy czytałas- że najpierw bawiła sie, dmuchala w nią hehe :laugh: śpiewała jak do mikrofonu i poszła spac a potem sie przebudziła koło 21 i nagle na spiocha ak jej wsadziąłm to wypiła całe 180, potem wnocy o 2 napierw nie chciała, dałam pierś n amomencik i za chwile zamieniłam i wychlała 100 a rano tak w połsnie jeszcze walnęła 200 :ohmy: :lol:
cudowna przemiana! ktoś mi dziecko zamienił :lol: nie dosć, ze z butelki pije to jeszcze pospala w nocy i ylko 1 jezonko było :lol:
jestem pijana ze szcześcia :woohoo:

Aska ciekawy ten artykuł :) ale nie bede ryzykowac, ide zaraz do pediatry na chwile zapytac co w tej sytuacji jej podawac...czy moge z tym Hippem combiotyk próbowac dalej czy da recepte na cos dla skazowców....

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu #304466 przez ufolka
Hejka :)
razem z Amelką dziękujemy za życzonka :)
Ja myślałam że to jutro ;p
No nie wiem co się dzieje z naszymi dzieciaczkami ale u nas też już druga nocka tylko 2 karmienia :) i to od 20jak zasnęła to jedno o 1.30 a drugie po 6 :) no szok !

różyczko bardzo się cieszę że Ty się cieszysz :) jak wam tak lepiej to pewnie że mm, ona zadowolona bo ma wyspaną mamę i Ty zadowolona bo mleczko pije :)ja nie wiem ale skoro tak się martwisz tym, że Bianka nie chce się ruszać za bardzo to może idź i sprawdź dla swojego spokoju, bo ciągle będziesz się zamartwiać :) a zresztą my mamy kobiecą a teraz matczyną intuicję, może rzeczywiście coś się kroi, lepiej sprawdzić niż potem żałować, nie chce Cię broń Boże straszyć no ale Ty dużo piszesz że ona leniwa jest, zrobisz jak zechcesz to tylko taki mój pomysł :)ja to zawsze wolę dmuchać na zimne hehe

Asia no u mnie Amelka też się ślini ale nie aż tak bardzo ;p czekam na ten moment bo wiem że może nadejść;p na razie jest faza co zobaczę to do buzi, dosłownie hehe

natimp gratulejszon dla Jasia :)

Ania no teraz to ten szczurek bez ogona wygląda pewnie dziwnie ;p jak wyrośnięty chomik :) o Ty poważne zabiegi przeprowadzasz w lecznicy u siebie :)

Lucy fajnie że stary się skumał że coś niehalo powiedział, nie ma to jak dobry foch ;p a lekcje to Ty może jeszcze bardziej polubisz niż myślisz ;p

ja wpadłam na iście szatański pomysł, w następnym tygodniu może małż weźmie urlop, a ja se zrobię krótki maraton, solarka paznokcie i brwi ;p
A u mnie Amka dziś w nocy gadała do siebie ;p po mężu chyba to będzie miała hehe chociaż ja mam nadzieję że to tylko jednorazowe coś :D

12 lata 11 miesiąc temu #304470 przez natimp1
Lucy festyn na plazy w lutym,,) jakaś zima z radiem:):)
hm głupieo ze pasy nieregulowane, az dziw w bierze

widzisz jak Foch działa, chyba tez sobie strzelę.. a co tam... e nie ja jutro mam wypad na noc wiec nie mogę bo się jescze mężol fochnie i gorzej na tym wyjdę:)
A własnie Anka, jak juz przyjedzies zna te ogniocho to obiecaj ze nie będziesz nic amputować:):) normalnie dumna z Ciebie jestem i szczurzego ogona ..
Anka a Wy skąd jesteście bo nie pamietam, daleko masz tu do nas na te ognicho?:)

Kurde ale głowa boli przez to cisnienie , strasznie..

Rika , jak dla mnie jestes cyborg jak tak długo z dzieciakami buszujesz.. moje Paskudy o 20 pozamiatane .. i Dzięki za ten cud:):) nie ma nc pieknijeszego ajk 20:15 nogi na stole , kocyk , ksiązeczka lub seriale wymużdżacze..... kurde chyba nie wiodę w rankingu na najlepsza matkę :):)

12 lata 11 miesiąc temu #304471 przez Lucy
różyczka napisał:

Natimp gratki dla Jasia :) może sie ruszy leniuszek tak jak ta moja :)

Lucy no własnie radosc moja taka wielka i zaskoczenie bo pisałam wczoraj wieczorem - nie wiem czy czytałas- że najpierw bawiła sie, dmuchala w nią hehe :laugh: śpiewała jak do mikrofonu i poszła spac a potem sie przebudziła koło 21 i nagle na spiocha ak jej wsadziąłm to wypiła całe 180, potem wnocy o 2 napierw nie chciała, dałam pierś n amomencik i za chwile zamieniłam i wychlała 100 a rano tak w połsnie jeszcze walnęła 200 :ohmy: :lol:
cudowna przemiana! ktoś mi dziecko zamienił :lol: nie dosć, ze z butelki pije to jeszcze pospala w nocy i ylko 1 jezonko było :lol:
jestem pijana ze szcześcia :woohoo:

Aska ciekawy ten artykuł :) ale nie bede ryzykowac, ide zaraz do pediatry na chwile zapytac co w tej sytuacji jej podawac...czy moge z tym Hippem combiotyk próbowac dalej czy da recepte na cos dla skazowców....

Aha no to superaśnie,cieszę się razem z tobą!

Odp proszę na pyt dot wózka :)

Asiu fajny ten link ten drugi hehe posiedziałabym w takim fotelu :blush:

12 lata 11 miesiąc temu #304488 przez aska27
Aniu z tym ogonkiem łoł!!! :cheer:

Lucy też bym sie chcętnie powylegiwała w takim fotelu :blink:

Ufolka fajnie,ze i u Was nocka lepsza! Super! :)

Natimp o bólu głowy nawet nie wspominaj! chociaz ostatnio u mnie lepiej...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304493 przez różyczka
Lucy ja ją zapinam, na ramionach troche cisną i są za krótkie ale to chyba tylko teraz jak te kombinezony noszą nasze dzieci, wiosną powinno byc ok. Ale w pasie nic jej nie ciśnie, ja musze ja zapinac bo oa czesto jezdzi na półsiedzaco i mam wrazenie, zę by zjechała na dół spiwora bez tego pasa w kroku hehe :woohoo:
Bianusia lubi bardzo ten wózek i nim super sie jezdzi nawet po sniegu...

Amelka widze idzie w slady Bianki i dobrze :) niech spią dziewczyny na zdrowie!
a ja w nast. tyg. tez to zrobie co Ty Ufolko bo stary ma urlop :side: i bedzie i solar i pazury i brwi :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu #304494 przez Lucy
Natmp no to lepiej nie ryzykuj :laugh:
Ja nawet zdjęłam zaręczynowy i obrączkę,a on pyta gdzie mam a ja że wywaliłam przez balkon :ohmy: :laugh: a jemu się oczy zaszkliły hahah

Ufolka zabierz mnie ze sobą na solarium proszę :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #304498 przez basba
Cześć...
Ja tylko się przywitam. Urwanie głowy mam w robocie, a że kawa przede mną i sniadanie to i forum musi być :P

Buziaczki od cioci Ani i Wiktorki basbowej dla Amelki Ufolkowej!

Chciałam tylko napisać ze moja Misia naprawiła sie i spała jak zawsze :lol: Ale drugi ząbek lada dzień bedzie po drugiej stronie dziąsełka więc stąd te ostatnie nocne pobudki u nas.

Róża gratki dla Bianusi... rzuciło mi się w oczy żeś ty dzisiaj nieziemsko wyspana! Oby tak dalej!!!

Dobra baby potem coś skrobne bo kurka czas mi gdzieś umyka między palcami a tematów ciągle mi się mnoży :angry: i nie mogę się wyrobić!!!

to miłego dnia...

Aha i ja was wszystkie aj lowiu :laugh: ;)

12 lata 11 miesiąc temu #304507 przez natimp1
Lcy to szeroko pojechałaś z ta obraczką

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka