- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Egzaminy w szkole sie zaczely wiec znowu na nic czasu... Tak tylko troche podczytałam i przepraszam z góry ze sie nie odniosę do wszystkich, ale tak piszecie o postepach swoich dzieciakow lub ich braku i teraz to ja zaczelam sie troche martwic bo ten moj leniwiec to ani stopy do buzi nie wezmie, przekreca sie czasem, ale najczesciej tylko na bok, do siedzenia mu daleko... Nie martwilam sie tym, bo na wszystko ma czas, ale jak tak poczytalam to troche zaczelo mnie to zastanawiac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeszcze co do mleka to ja wyjmuje Bartka i karmie na kolanach, do odbicia podnosze ale tylko na chwilke, jak sie od razu nie odbija to odkladam do lozeczka
No i buziaki dla Amelki i wszystkich wczesniejszych solenizantow
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Już mam 11 stron do nadrobienia:( A czas żeby poczytać dopiero będzie w poniedziałek.
Z kiermaszem nie wypaliło, bo samochód odmówił posłuszeństwa. Zła jestem jak cholera! Ale będzie jeszcze w marcu - kwietniu.
Oposku, polega on na tym że bierzesz niepotrzebne ciuchy (zabawki, buty itd), pakujesz w torbę, idziesz do MDKU, a tam na przygotowanych stoiskach rozkładasz je i wymieniasz się z innymi mamami, przeważnie się nie znają Robią też takie kiermasze z ciuchami dla dorosłych:)
Aśka fajoskie przepisy dałaś na MM:) Chyba ryż Piotrowi zrobię
Wow, Rika, ale Ola chodzi!!!! super:) A ta promocja na tą mgiełkę to w Rossmannie?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Iwanek Ty się nie przejmuj tymi zabiegami, ja ostatnio jestem tak leniwa i zmęczona, że czasem nie chce mi się wieczorem nawet buzi dokładnie umyć, tylko porządnie przecieram nawilżanymi chusteczkami do pupy:, a krem już tydzień kupuję Więc serio, luz;)
Ufolka świetne ma Amka centrum dowodzenia:) Filip też tak urzęduje, a ja mam chwilę, żeby coś porobić
Hoborr super, że ze szkołą dajesz radę! no niestety, pewnie niebawem wszystkie wrócimy do pracy i mniej się będzie na forum działo. ale za to łatwiej będzie nadrobić W każdym razie czekamy na Ciebie zawsze z niecierpliwością, więc znajdź dla nas czasem czas;)
Rika ale Ola chodzi, super:) I jak słodko Zuzia Jej całusa daje;)
Masuska Ty nigdzie nie lataj, siedź na pupie i czytaj forum, wklejaj zdjęcia Piterka i nie kombinuj, bo nam się za Tobą tęskni Szkoda, że z kiermaszem nie wypaliło, ale do marca-kwietnia będziesz mogła nazbierać więcej rzeczy:)
Ewitkun a jaką miałaś/masz wadę wzroku, jeśli to nie tajemnica? bo ja też dostałam skierowanie na cesarkę, ale się w końcu nie zdecydowałam...
TakaJedna fajnie, że się odezwałaś No widzisz takie forum jest fajne, bo można się wymienić informacjami i pogadać z innymi mamami o problemach, ale też sprzyja porównywaniu dzieciaków i niepotrzebnym nerwom. Ja dziś byłam u ortopedy i jak Mu powiedziałam o swoich wątpliwościach t się w czoło popukał i powiedział, że mamy- pedagodzy i nauczyciele to zawsze mają jakieś jazdy (swoją drogą tu pół wątku takich, bo i Różyczka, Hobbor, Asia) Jasne, że warto obserwować Bartka, zapytać lekarza, jeśli coś Cię niepokoi, ale nie łam się i nie stresuj- wszystko w swoim czasie. Zwróć też uwagę, że w takim wieku kilka tygodni różnicy to dużo, a na naszym wątku są dzieci z końca czerwca, ale i sierpnia. Głowa do góry!
Ania W zapomniałam wczoraj pogratulować zakupów Ja dziś zapomniałam karty do bankomatu i byłam zła, że nic nie mogę kupić, ale w sumie teraz myślę, że wyszło mi to na dobre;)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
taka jedna fajnie ze sie pojawilas
Oposku mam -8.5 na lewym i prawym bez soczewek ślepa jak kret i rozrzedzoną siatkówkę z tendencją do odklejania
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajny filmik!! Mój Mikuś dokałdanie tak samo się bawi..na dywanie i zabawki dookoła..tylko poduszek mniej,ale cieszy się bardzo,a jak piszczy przy tym!!!
Natimp oczywiście ,ze poczekam i czuję sie zaproszona pytałam z ciekawości
super,ze masz taką fajną opiekunnkę do Jaśka,bo najważniejsze!
Rika jak Olka zasuwa!!! ekstra!! A Ty chyba wysoka jestes... co? jej i na Zuzkę uwielbiam patrzeć!!!!
Oposku faceci chyba lubią gotować,bo moj maż bardzo..chociaż tyle
Masuska moje auto też dzisiaj zastrajkowalo!! niech te morzy wreszcie miną!!!
A kiermaszem się nie przejmuj..jeszcze wiecej ciuszków ,zabawek nazbierasz
Takajedna nie stresuj się tym,ze Bartuś jeszcze sam nie siedzi itp..moj mikus od niedawna sam siedzi,nie raczkuje... żadnych rewelacji..wszystko w swoim czasie,tak uwazam! w sumie Oposek wszystko napisała
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny sukces moje dziecko wypiło dziś 65 ml MM zasnął tacie na kolanach więc zrobiliśmy dzień dziecka tylko przebraliśmy w pidżamkę i podałam mleczko na śpiochu i wypił, potem jeszcze przyssał się do cyciusia ale szok normalnie
Ewka nie jestem w temacie.. Antosia jeszcze karmisz piersią i dałaś mu MM czy pije tylko MM?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewitkun ta mgiełka jest bardzo dobra ale czytałam różne opinie o niej więc różnie włosy mogą reagować. Np mi włosy się też puszyły i zakręcały a po niej nie mam takich problemów, są uniesione, gęstsze i proste.
pizza mi się pali
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Rika właśnie mnie nie chce się prostować włosów więc coś takiego byłoby bezcenny okaże się
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewka na pewno Antoś będzie grzeczy i wypije mleko z butli
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aska tylko pierś ale jutro wychodzimy na 40 urodziny wspólnika mojego męża i teściowa z nim zostaje i gdyby coś musi jemu dać jeść gdy się wybudzi, niby zawsze może coś łyżeczką ale spróbowałam dziś MM i udało się oby nie był to pierwszy i ostatni raz. byłoby fajnie wieczorem dać MM może wreszcie pospałabym tak jak niektóre z Was
nie wiem czy czytałas ewi ale własnie jakimś cudem Bianulek mi pije MM od wczoraj
takze podzielam Twoją radoche
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ale kupilam godz. temu za namowa pediatry jeszcze do tego mleko HA tylko nie wiedziałam z jakiej firmy brać i wziełam NAN i zmieszałam jej po kapieli oba i wychlala flache jak stara teraz spi
a tego Hippa to mialam darmowa probke w chacie akurat...
Aska o co tam chodzi z tym obiadem i że nie wytrzymalas?? bo ja cos przeoczyłam chyba
Natipm super,ze Jasko lubi swoja opiekunke, mam nadzieje,ze u ans tez tak to bedzie wygladało
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska mogę Ci oddać kilka cm jak chcesz i nie tylko ze wzrostu...