BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #329160 przez aniaw
Oposek bo pozałam Tomka jak on studiował w akademii teologicznej i miał zostać pastorem ;) U ewangelików pastor może mieć zone, więc spox :)
Ale zona musi być tez ewangeliczka bo pomaga mu przy prowadzeniu spraw kościelnych a czy wyobrazasz sobie mnie jako pastorową???? :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #329179 przez różyczka
no to niezle Aniu :)
fajne te Twoje pidzamowce :)

a Mikołaj jaki wiosenny :) super :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #329182 przez Oposek
Odpoczynek po spacerze:)
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #329184 przez aniaw
Oposek jaki totalny tumiwisizm Filipka :laugh: Aż mu łapa, bez obrazy, zwisa :lol:
Fajna fotka :laugh: Fajny masz ten kolorowy komplecik, juz dawno miałam Tobie powiedzieć :)

13 lata 1 miesiąc temu #329210 przez ufolka
hej:)
ja tak na szybko,
Różyczko ja nic złośliwie nie pisałam, teraz wszystko będziecie odbierać tak co napiszę? ujęłam to tak jak ujęłam bo tak się mówi tylko. Buciki nie wiem podejrzewam że nie mają zameczków, teraz mi dałaś do myślenia, ciekawe czy mojej Amelki nóżka wejdzie :ohmy:
Iwonko : allegro.pl/buciki-niemowlece-bobas-rozm-...pki-i2193249982.html :)
Amelka niby lepiej się czuje, zobaczę jeszcze po nocy :) dziękuję :)
Asia zdjęcie Mikołaja już komentowałam :) super wyrósł Ci chłopak :)
Aniu zdjęcie wrzucę potem :)
Oposku no no co to za opalanie w kurtkach? :>

13 lata 1 miesiąc temu #329222 przez Rika
Aniaw moja mama ma właśnie taką suknię :D zaraz znajdę zdjęcia

13 lata 1 miesiąc temu #329229 przez różyczka
ufolka napisał:

Różyczko ja nic złośliwie nie pisałam, teraz wszystko będziecie odbierać tak co napiszę?

a czemu w liczbie mnogiej do mnie piszesz? :laugh:

Ufolko na tamtym forum napisałaś,ze tu jest drętwo...

ja czegos tu nie rozumiem...ciagle ktoś narzeka, a to,ze cisza, a to, ze dretwo..ale atmosfere forum tworza ludzie...wiec moze trzeba sie postarac żeby nie bylo dretwo?

13 lata 1 miesiąc temu #329230 przez różyczka
Oposku ale fajnie Wam tak na hamaku...zazdroszcze :) mój małż marzy o hamaku...
myśle własnie czy by mu na urodziny nie sprawić w ogrodzie...

13 lata 1 miesiąc temu #329233 przez Rika
Aniaw tu o moją siostrę chodzi...

Oposek Filipek ważył prawie tyle samo co moje dwie razem wzięte przy porodzie :)

Różyczko ja też gratuluję pozbycia sie kilogramów :) Jadę do Pisza wiec i ja się zważę bo tu waga kłamie i dodaje 5 kg :ohmy: a druga odejmuje 5 kg :lol: Ale mąż powiedział ze schudłam i jakoś ładniej wygladam :) pewnie przez mój balsam który kupiłam ostatnio ujędrniający :D jest świetny

Iwanek moja Ola dzisiaj pierwszy raz byłą na spacerze w spacerówce i bardzo jej się podobało :)

I moja Ola dzisiaj zaczęła raczkować :) wcześniej próbowała i przechodziła kilka cm ale to leniuszek i jak chciała szybko gdzieś dojść to bam na brzuch i sie czołga :)
Ale już jest OK :)

Aniaw właśnie wróciłamz przychodni bo byłam z Zuzią po teściową i Zuzia zaczęła pieska gonić którego pani miała na smyczy, zrobiła mu hejo i chciała dać buziaka :ohmy: :lol: a później powiedziała pa :D amstafów nie lubię, bardzo niebezpieczne psy.
A widziałaś zdjecia które wstawiłam?

Oposek może na następne spotkanie się tak pomalujemy, co Wy na to? :D

Aniaw mój baran ze mną zerwał kiedyś i gdyby nie NK i to, ze nie miałam z kim napić się piwa jak byłam w Wawie to pewnie dalej byłabym z żołnierzem... :blush:

Oposek super zdjecie :)

Różyczko żeby mój chciał tylko hamak do ogrodu...a on zażyczył sobie BILETY NA EURO 2012 :ohmy:
No więc grzeczna żona Rika pije piwo, żre czekolady z Wedla, piję colę i... nic :(

13 lata 1 miesiąc temu #329240 przez różyczka
Rika podziwiam fotki Twoje własnie :) ile Ty masz wzrostu kobieto??
no a bilety na euro.... kto by nie chciał? :)

Gratki dla Oli i Mikusia bo widze, ze oboje raczkują od dziś :) bravo!

13 lata 1 miesiąc temu #329244 przez ewitkun
znów tylko o sobie ale nie mam czasu przepraszam,noc spokojna bez temperatury nad ranem dopiero 38.4 ale zeszła po kilku godzinach i do teraz było 36,6 cały czas na rączkach :( Antoś zasnął a i od rana jest właścicielem 4 zęba :) więc to ewidentnie zasługa drugiej górnej jedyneczki :P

ściskam mocno

13 lata 1 miesiąc temu #329246 przez Rika
Różyczko ja mam 175 więc nie tak dużo :)

13 lata 1 miesiąc temu #329286 przez piernikarczyk07
ewitkun jak ja bym chciała żeby u mojego małego też się okazało że to złe samopoczucie i lekki stan podgorączkowy to zębol :( Tak mi go szkoda, mam tylko nadzieję że nie będzie znowu na nic chory bo aż żal...

Rika nosek czyszczę i zakraplam tak jak pisałaś, nie wiem dałam mu nawet na noc Panadol dla dzieci zobaczymy jak będzie. Zdjęcia super, sukienki również.
Mój mały nie raczkuje, nawet się nie czołga tylko kulga, nie siada sam, nie chce stać przy szczebelkach :dry: normalnie NIC :S
Ja też gram o bilety na ero hehe

Oposek fajne zdjęcie, co ubierasz małemu pod ten kombinezonek?
I nie pamiętam czy Ty pisałaś o tej zupce i króliku ale napiszę że zawsze można zrobić taką zupkę tylko na bulionie warzywnym i dodać świeżego szczawiu którego teraz jest pełno na targach (bazarach) a jest bardzo zdrowy :blink:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329296 przez aska27
różyczka napisał:

ufolka napisał:

Różyczko ja nic złośliwie nie pisałam, teraz wszystko będziecie odbierać tak co napiszę?

a czemu w liczbie mnogiej do mnie piszesz? :laugh:

Ufolko na tamtym forum napisałaś,ze tu jest drętwo...

ja czegos tu nie rozumiem...ciagle ktoś narzeka, a to,ze cisza, a to, ze dretwo..ale atmosfere forum tworza ludzie...wiec moze trzeba sie postarac żeby nie bylo dretwo?

Wtrącę się...bo sił mi juz brak. Sama zagadałaś Ufolke dlaczego cos tam powiedziała na tamtym forum..każdy ma prowo do swojego zdnania...i wyrażania swoich myśli itp /oprócz obrażania innych publicznie,tego niecierpię/ jak ktos napisze ,ze jest drętwo to nie koniec świata :blink: Bo jest jakos inaczej..moze rzeczywiście praca, obowiązki,ale juz nie doszukujcie się /ogólnie / czegos tam czaego nie ma. Buzi na zgodę :silly: aaa i jak ktos cos to jest priv a nie pierdy sru na forum,potem niemiło jest.

Oposku fajowe zdjęcie..też chcę hamak!!! a Filipek jaki CUDNY!!

Ufolko buciki są wciągane,ale mają gumeczki z przodu.. .nie będzie problemu..tak myślę :blink:

Rika buziaczki dla Oli i gratulacje :) zaczęła w tym samym czasie co Mikołaj raczkować :blink: super!

Iwanek hooo.. pobuszujemy na Mami Babe :lol: :blink:

i dziękuję Wszystkim za miłe słowa o moim Mikołajku :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #329307 przez Oposek
Piernikarczyk jak jest temperatura na plusie to zakładam body z długim rękawem, spodnie i skarpety. Jak temperatura poniżej zera to jeszcze rajstopy i bluzę. Ale Filip śpi przy otwartym oknie codziennie i chodzimy na spacery po 2-3 godziny, gdzie ja się trzęsę, a On śpiewa, więc chyba nie jest Mu zimno;) Może i nie siada i nie staje, ale je wszystko :P A tak serio, to jak Nikoś się przekręca w obie strony to się nie martw. A podpiera się na wyprostowanych rączkach, na dłoniach w leżeniu na brzuchu?

Różyczko ja się mogę cieszyć hamakiem tylko na placu zabaw, a Ty masz ogród :P Mam nadzieję, że spory, bo przecież mój namiot gdzieś musi się zmieścić, jak przyjadę się na hamaku pohuśtać:P

Rika możemy coś pomóc z siostrą?

Ania ja bardzo lubię wszystko, co w żywych, kolorowych barwach;) A ten komplecik to kupiłam w sklepie dla nastek, trochę dziwnie się panie na mnie patrzyły, a obok wisiały czapki z Justinem Biberem :)

Ewa gratulacje dla Antosia z powodu ząbka:) Skoro już wyszedł, to może wreszcie poczuje się lepiej :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka