BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #329324 przez Oposek
Wiesz co Asia nie odbierz tego źle, ale sama napisałaś, że każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, o ile nie obraża innych. Myślę dokładnie tak samo. Dlaczego zatem, jak komuś coś nie pasuje to ma pisać na prive? To forum, przynajmniej dla mnie, nie ma być miejscem, gdzie tylko piszemy, o tym, co dobre, chwalimy i pocieszamy. To także przestrzeń, w której można się pożalić, wypłakać, poprosić o radę. Czasem warto pewne rzeczy wprost sobie wyjaśnić, zamiast wpychać wszystko pod dywan, tylko dlatego, żeby było miło i słitaśnie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #329326 przez Rika
Oposek jest taka sytuacja że wszyscy mnie chcieli ściągnąć do Pisza jak najszybciej, jutro pojadę i zobaczę jak to wygląda wszystko... ona nie chce ze mną gadać przez telefon, naprawdę tak mi jej szkoda, taka głupota, Boże jej już się nie da pomóc :(

Właśnie się zorientowałam że to już jutro jedziemy a ja ani nie sprzątnęłam ani nie spakowałam torby :( nic :( nie mam czasu cholera :(

Oli idą zęby na górze bo po wieczornej drzemce ciągle marudzi, jęczy, płacze i dziąsełka ma opuchnięte więc pewnie za tydzień pojawią się perełki, narazie nic nie widzę bo nie pozwala zaglądać do buzi a jak wsadziłam palca żeby zobaczyć to tak mnie ugryzła że aż mam ślad :(

13 lata 1 miesiąc temu #329330 przez piernikarczyk07
Oposku tak on się podpiera na prostych rączka normalnie, generalnie nie martwi mnie to że on nie raczkuje (mam dziwne przeczucie że on po prostu ominie ten etap w swoim życiu he ) Chodzi za to już ładnie za raczki, a jak powie się do niego chodź to od razu wyciąga rączki i staje na nóżki :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #329348 przez aska27
Oposek napisał:

Wiesz co Asia nie odbierz tego źle, ale sama napisałaś, że każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, o ile nie obraża innych. Myślę dokładnie tak samo. Dlaczego zatem, jak komuś coś nie pasuje to ma pisać na prive? To forum, przynajmniej dla mnie, nie ma być miejscem, gdzie tylko piszemy, o tym, co dobre, chwalimy i pocieszamy. To także przestrzeń, w której można się pożalić, wypłakać, poprosić o radę. Czasem warto pewne rzeczy wprost sobie wyjaśnić, zamiast wpychać wszystko pod dywan, tylko dlatego, żeby było miło i słitaśnie.

Oposkuno własnie "wrost do siebie" słusznie napisałas,wyjasniac trzeba,ale nie na forum.. tak jak ostatnio było..a mam na myśli jakies brzdkie opinie dotyczącej innej osoby czy też doszukiwanie się w wypowiedziach jakiegoś podtekstu. I też uważam,ze "w tej przestrzeni" jest miejsce na rady i żale.. bo czasami trzeba się "wygadać".. Nienawidze jednak gdy ktoś po kimś "jeździ",że tak sobie pozwolę prosto napisać. Tak jak Rózyczka napisała ,ze same tworzymy atmosferę..wiec o nią dbajmy! :blink:

Myślę też ,że warto zakonczyc temat i zacząć pisać o dzieciach, mężach..domu, pracy... itp itd

13 lata 1 miesiąc temu #329355 przez aska27
Rika nie wiem o co chodzi z siostrą, ale buziaki wysyłam.

Aniu aż wstyd mi.. ślub na kiedy zaplanowany? :blush: :) Data wybrana?

13 lata 1 miesiąc temu #329357 przez Oposek
Piernikarczyk no to jak staje na nóżki to faktycznie pewnie raczkowanie ominie:) Kto by się chciał cofać, do czworaków, skoro chodzenie na wyciągnięcie ręki;) To ja Cię chyba źle zrozumiałam, taka projekcja własnych lęków;)
A królików to ja nie jem, bo mam takiego jednego uszatka w domu i się solidaryzuję;) Ale inne mięsko proszę bardzo niech Młody wcina;)

Ania W zapomniałam Ci napisać, że of kors, że widziałam zdjęcia Dominiczka z Bazylem :D Nam by się przydał taki Dominiczek, bo ostatnio dla Królika nikt czasu nie ma:(

Lucy a gdzie Ty się Kobietko podziewasz? My tu tęsknimy za Tobą i czekamy! A jeszcze Tobie z kolei zapomniałam napisać, że ja też nie mogę się doczekać aż Młody się obudzi:) Najpierw zmęczona się modlę, żeby już zasnął, a potem mi Go brakuje, siedzę i się patrzę, jak śpi ;)

Rika to nieciekawa sytuacja:( Już samo to, że powinnaś być i tam i tu. Wiem, jak to jest, jak moja babcia potrzebowała, żeby Jej pomóc, a ja tu mam męża, dziecko. No nic, trzymam kciuki, przytulam Cię mocno i koniecznie daj nam znać, co tam u Ciebie i czy możemy Ci jakoś pomóc, doradzić, wysłuchać.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329368 przez ufolka
Różyczko, tak mi się napisało w liczbie mnogiej :)
Oposku nie zgodzę się z Tobą, że wszystko powinno być wyjaśniane jawnie na forum, jak Masuska do mnie pisała pw z pretensjami na tamtym forum a ja chciałam na forum ogólnie to dać to co usłyszałam? że to powinno się prywatnie, a teraz słyszę że ogólnie?
dla mnie osobiście, powtarzam osobiście po tej całej aferze z Masuską zrobiło się inaczej na forum tamtym od razu, może to moje odczucie tylko, nie wiem, no a jak tutaj wróciłyśmy to jest drętwo. Mało dziewczyn pisze, obowiązki i tak dalej ale to już nie to samo co wcześniej. Więc z własnego doświadczenia wiem że takie sprawy lepiej na pw załatwiać, ale nie chcę już tego odkopywać, także temat zamknijmy okej? :) wspierajmy się i pomagajmy sobie zamiast dogryzać, nikt tu niczego na złość nikomu nie robi:) dajmy se buzi i po sprawie :)
mnie rozkłada coś, co ma Amelka sama chorować, ja razem z nią do pary :) i kupiłam fajną kurteczkę dziś dla Melki :) w ogóle ostatnio szaleję z tymi zakupami, wiosnę poczułam bez kitu :)

13 lata 1 miesiąc temu #329383 przez różyczka
Ale zaraz zaraz :)

Priv jest do załatwiania spraw prywatnych o ile wiem natomiast haslo"że na forum jest dretwo" - nie jest jak rozumiem- personalnie skierowane do kogoś i dotyczy forum czyli nas wszystkich, dlaczego wiec niby nie mozna tego skomentowac na forum??
To znaczy,ze ktoś moze cos takiego napisac na forum ale skomentowac juz nie może ktos inny?

to chyba nie halo cos w takim razie...

Zupełnie inną sprawą jest gdy ktoś prywatna rozmowe z priva wyciaga na forum - i tu sie z Tobą Aska zgodze - ze czegos takiego sie nie robi - bo to delikatnie ujmujac nieeleganckie.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329385 przez aska27
oj, i ja okupiłam dzisiaj Mikołajka..znowu hehe.. no nic, wiosna idzie trzeba ciuchy wymienić :blink:

Różyczko ale słowo drętwo to nic złego..Rika no i ja tez kiedys tez narzekałam ,ze jest cicho,ciszej..niegroźnie :) :blink: ano jest,bo nam dizeciaczki podrosły, ganiamy za nimi. do pracy co niektóre hehe obowązki się mnążą,a czasu coraz mniej :blink:

a co u Bianki?? staram się nadrabiać zaległości,ale chyba niedokładnie..nie wiem tyle informacji przeoczyłam :blink: w każdym razie napisz co u WAs? jak praca i opiekunka,ok? :)

13 lata 1 miesiąc temu #329389 przez różyczka
Hoborrku zamelduj sie jutro jak samopoczucie, oki? :)

Rika kurcze ja chciałam o Twojej figurze tu teraz i wzroscie pisać i o baletach i w ogóle ale widze,ze sprawa tu jest grubszaa z siostra wiec nie bede sie tu rozpisywać. Trzymaj sie i dawaj znaki jakies co i jak u Ciebie :kiss:

Aska a dalabys jeszcze raz linka do tego kapelusza w paski granatowe ze smyka?

13 lata 1 miesiąc temu #329396 przez różyczka
ufolka napisał:

Różyczko, tak mi się napisało w liczbie mnogiej :)

a ja już myślałam,ze to przez moją wage :silly:

Oposku to co ja mam to trudno ogrodem nazwac bo to takie pastwisko bardziej :lol: ale jako pole namiotowe moze słuzyć spokojnie :) Takze masz już rezerwacje na lato :lol:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329409 przez aska27

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329433 przez ufolka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 1 miesiąc temu #329439 przez iwanek1
Ufolko Co to znaczy ostatni?Co tu sie dzieje znowu?

13 lata 1 miesiąc temu #329451 przez różyczka
Aska w pracy fajnie, szybko czas leci, Niania super sie okazała (odpukać), noce koszmarne jak chyba jeszcze nigdy ale to pewnie czytalas...no i tyle...nie raczkujemy, nie kulamy sie, nie pelzamy ani sie nie przekrecamy nadal, nie mamy tez zabków :dry:
z tego co widze to Bianka jako jedyna na forum ma jeszcze łóżeczko na górnym poziomie, ale ona jedynie lezy, o podciąganiu za szczeble nie ma mowy wiec nie obniżam zeby swojego kregosłupa nie nadwyreżac....
a Mikus raczkuje wiec jeszcze raz gratulacje :) i dzieki z aten link bo chyba kupie ten kapelusz w paseczki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka