BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu #329600 przez Oposek
Dobry, dobry:)

Hobor no ja Ci pisałam, że mnie też bolał bark i klatka piersiowa od tego gazu, co wpuszczają. Ale myślę, że to i tak nic w porównianiu do normalnej operacji, bez laparoskpu;) A jak w ogóle się czujesz? Bezworkowcu Ty :P

Ania uśmiałam się z tych Twoich jelit :lol: No moje też w porządku, nie narzekam;)
Ja muszę Ci powiedzieć, że też Cię widzę jako Panią Pastorową;) Taka dobra, ciepła osoba z Ciebie...
No i fajnie, że wreszcie jakiś fajny ksiądz się trafił, już myślałam, że tacy wyginęli, jak dinozaury;)

Natimp to niefajnie z tymi pleśniawkami, ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo co to jest i jak Mu pomóc;) Mój młody też cały dzień turla się i pełza na dywanie albo puzzlach i bierze do pyszczka absolutnie wszystko, co znajdzie, łącznie z gryzieniem mojego kabla od kompa...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329601 przez różyczka
Ty Natimp! No to Jachu jest zarabisty! jak on z brzucha myk i siada :cheer: łał! Bianka z trudem sie obraca na plecy i dalej lezy :dry: No to wychodzi na to,z e ona naprawde daleko za murzynami :S
a on to wyćwiczyl na rehabilitacji?
Usmiałam sie z tego patrzenia razem w dal hehehe :laugh: para filozofów heheh :laugh:
ja to miałam nadzieje,ze ją bardziej ruchliwy chlopak rozrusza raczej... :laugh: na dicho wyciagnie :laugh:

jak doczytasz to zobaczysz,z e pani fitness odwołała niestety i na poniedz. :angry: a tak sie juz nastawiłam...
fajnei by bylo jakby jej sie podobalo tak jak Dominisiowi Ani :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329603 przez Oposek
Natimp słuchaj, Filip z leżenia na brzuchu przekręca się na bok, podpiera się wyprostowaną ręka i próbuje się podnosić do siadu? tak to ma wyglądać? bo ja ciągle mam wrażenie, że On zaraz kark skręci :D A może On coś źle robi? i czy przy pozycji czworacznej dzieci na początku mają zaciśnięte piąstki? Bo On niby na czworaka staje, ale rzadko na pełnych dłoniach..
No weź, nie bądź taka i doradź coś;) A jak Bianka nie reflektuje to może mój umysłowiec z Jaśkiem na tej ławce posiedzi :lol:

Asia ja też kocham Halens wielką miłością:) Buciki przesłodkie, ciekawe jakby Filip w Nich wyglądał, Jemu dobrze w różowym :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #329621 przez natimp1
Oposek sorki hheheh żeby się jachu z dziewczyny na chłopa przestawiał to ja go namawiać nie będę ;):) jak sam wybierze to ok, ale namawiać go nie będę sorki Oposek..
Jak dla mnie to włąsnie pierwszy etap siadania z brzuchola, :)a ja przegapiłam etap pelzania ,łodego.. skubany przescignął Jacha:):):):) to oczywiście żart.... mega gratulki ..

Różtyczka przy tempie naszych dzieciaków to jak na disco zaczna chodzic w wieku 17 lat to pewnie dopiero będą pełzac.... :):):) ale spoko wmówią znajomym ze to break dance ;):):)
i spoko doczekasz się nocek

Rika wspieram Cie myślami!!!!!!!

AniaW to kiedy mam się na ten obiad ślubny szykować? Ja biorę makijaż bobra , bo mam podobne zeby przednie :)

Dziewczyny tak pomyślałam ze moze moją ślubna na allegrowsytawie.. pomozecie mi wycenić jak fote wstawię???? pleaseeeee
oki coś tam nadrobiłam... choć te przepychanki - to nie wiem jak skomentować...
a kupiłam Jachowi wczoraj w pepco buciorki , takie tenisówki w kratę.. Maksi wybral.... teraz jescze kurtka tylko, choc w sumie mam taką lzejszą wiosenna , i sweterek zapisany to chyba styknie co?

12 lata 9 miesiąc temu #329622 przez Rika
Dzień dobry dziewczyny

Postaram się nadrobić bo miałam pisać wczoraj ale położyłam się z Zuzią żeby zasnęła i sama zasnęłam nie wiem kiedy nawet...

Różyczko spokojnie możesz pisać :) komplementami nie pogardzę :blush:

Oposek zobaczę jak wygląda sytuacja w domu i wtedy zdecyduję co robić :(

O co chodzi z tymi poziomami?

Oposek moja Ola zaczęła siadać właśnie tak, że leżałą se na pleckach lub na brzuchu i wyginała się, podciągała i podpierała na łokciu aż w końcu jej się udało i teraz siada bez problemu :)

Moje wszystkie dzieci jeszcze śpi, zaraz muszę dopakaować torbę, nakarmić je i jadziem.

12 lata 9 miesiąc temu #329623 przez Rika
Natimp dawaj fotki już my się zajmiemy Twoją suknią :)

Poszłam na chwilę do pokoju (siedzę w kuchni (na koniu :))) żeby zobaczyć czy dzieci śpią i dobrze że weszłam bo Ola śpi na brzuszku i przez sen podciągnęła się do dziury i już główkę miała w dole :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329624 przez kaska191919
Witajcie!
Hoborrcieszę się że już jestes z nami! :P
Rikafajne te sukienki, ta srebrna do ziemi jest super. Gratuluję Oli samodzielnego stania:)
Opasekno jest róznica miedzy Filipkiem a jego ciotecznym bracizkiem, mojej kolezanki synek ma 4 kg, i jest taką kruszynka :P
Ewajak tam mały?/
Aniunajlepiej jest pomieżyć sukienki, ja kiedyś oglądałam taka stronkę jaka sukienka do jakiej figury i wzrostu, jak bedzie w literze a to nie wiem czy nie sprawi ze bedziesz zdawała sie niższa, musi byc tak lekko rozszerzana u dolu.
Różyczkajuż wogle nie karmisz cycem???
jest jeszcze ktos na forum kto karmi piersia? czy tylko ja jeden dinozaur zostałam? :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #329644 przez Rika
Kaska dziękuję :D ja tą srebrną też kocham :) Ja karmię piersią :)
Ola dostaje cyca zawsze rano, i przed kazdą drzemką i widzę że bez cyca nie ma życia :D i jeszcze daję jej np jak zje chrupki to zeby się napiła

12 lata 9 miesiąc temu #329646 przez Oposek
Kasia ja karmię, Ewa, Rika i Ufolka chyba też nadal karmią:)
Napisz co u Was, jak Zuzia?

12 lata 9 miesiąc temu #329649 przez różyczka
Break dance heheheh :laugh:
Natimp dawaj suknie, ja tam w cenach sie nie orientuje ale uwielbiam ogladać :)

Rika no lasencja jestes nic dodac nic ujać no :)
a jakie cycki :S

Kaska ja juz nie karmie piersią i mi z tym lepiej niż wczesniej sądziłam,ze bedzie :) kregosłup przestal boleć, celullit znika, odchudzam sie nareszcie i weszlam w normalne spodnie, moge spać na brzuchu i nosic normalne staniki a cycki z powrotem sa tylko moje :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu #329651 przez Oposek
U nas cyc przed snem, całą noc i przed każdą drzemką;)

12 lata 9 miesiąc temu #329662 przez natimp1
a u mnie cycki całe zycie :)

12 lata 9 miesiąc temu #329668 przez Oposek
natimp1 napisał:

a u mnie cycki całe zycie :)

punkt dla Ciebie :lol:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329670 przez hoborr
Oposeku na pewno po cesarce było wiele gorzej! w końcu większa rana.... NA ten moment brzuchol mnie wcale nie boli - tylko jakis taki opuchnięto - nadęty. Ale przez bark pół nocy nie przespałam. Teściowa poszła po recepte na ketonal - bo po nim na pewno nie będe tak narzekać. Wczoraj poodrywałam opatrunki i prawie się pozygałam:( bleee przy pępku największa ta dziura łełełe ale zakleiłam spowrotem bo mam nieustanną chęc podrapanie sie po nim i oję sie że zapomnę:) A twedy to by mi tylko juz mogła ANIA pomóc - bo ona zna sie na operacjach. Ii to pewnie przez zboczenie zawodowe naszą ELITĘ przerobiła na JELITE!!! :woohoo: :lol: :P

Natimp jak adusia miała parę miesięcy to tez miała na języku pleśniawki. Poleciałam do apteki i dostałam płyn do przemywania. potem patrze a tam dopiero po roku mozna uzywać:( No i sana jej palcem pozdrapywałam i juz więcej się nie pojawiło....

Różyczko ja bym jeszcze chciała schudnąć z 15 kilo:) w szpitalu mi spadło 3kg - pewnie te kamienie były takie ciężkie:):) :P :blush: :woohoo:
Różyczko cycki twoje i męża:)

12 lata 9 miesiąc temu #329674 przez piernikarczyk07
Dzień dobry dziewczyny!

Ja tylko na chwileczkę przywitać się i zbieram się do rodziców, bo taka piękna pogoda chce iść z małym na plac zabaw :)

Tak tylko na marginesie napiszę że zazdroszczę że Wasze dzieciaczki już tak "pocinają" po tych podłogach i same siadają itp. Nikodem jak się kipnie to leży i leży chyba że nie ma ochoty to zaczyna wołać "ejjjjejjjj" i muszę go podnieść :dry: :S

Miłego dnia i proszę mi tu nie skrobać za dużo bo nie będe potrafiła tego nadrobić :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka