- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hobor no ja Ci pisałam, że mnie też bolał bark i klatka piersiowa od tego gazu, co wpuszczają. Ale myślę, że to i tak nic w porównianiu do normalnej operacji, bez laparoskpu;) A jak w ogóle się czujesz? Bezworkowcu Ty
Ania uśmiałam się z tych Twoich jelit No moje też w porządku, nie narzekam;)
Ja muszę Ci powiedzieć, że też Cię widzę jako Panią Pastorową Taka dobra, ciepła osoba z Ciebie...
No i fajnie, że wreszcie jakiś fajny ksiądz się trafił, już myślałam, że tacy wyginęli, jak dinozaury;)
Natimp to niefajnie z tymi pleśniawkami, ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo co to jest i jak Mu pomóc;) Mój młody też cały dzień turla się i pełza na dywanie albo puzzlach i bierze do pyszczka absolutnie wszystko, co znajdzie, łącznie z gryzieniem mojego kabla od kompa...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a on to wyćwiczyl na rehabilitacji?
Usmiałam sie z tego patrzenia razem w dal hehehe para filozofów heheh
ja to miałam nadzieje,ze ją bardziej ruchliwy chlopak rozrusza raczej... na dicho wyciagnie
jak doczytasz to zobaczysz,z e pani fitness odwołała niestety i na poniedz. a tak sie juz nastawiłam...
fajnei by bylo jakby jej sie podobalo tak jak Dominisiowi Ani
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No weź, nie bądź taka i doradź coś A jak Bianka nie reflektuje to może mój umysłowiec z Jaśkiem na tej ławce posiedzi
Asia ja też kocham Halens wielką miłością Buciki przesłodkie, ciekawe jakby Filip w Nich wyglądał, Jemu dobrze w różowym
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak dla mnie to włąsnie pierwszy etap siadania z brzuchola, :)a ja przegapiłam etap pelzania ,łodego.. skubany przescignął Jacha:) to oczywiście żart.... mega gratulki ..
Różtyczka przy tempie naszych dzieciaków to jak na disco zaczna chodzic w wieku 17 lat to pewnie dopiero będą pełzac.... ale spoko wmówią znajomym ze to break dance
i spoko doczekasz się nocek
Rika wspieram Cie myślami!!!!!!!
AniaW to kiedy mam się na ten obiad ślubny szykować? Ja biorę makijaż bobra , bo mam podobne zeby przednie
Dziewczyny tak pomyślałam ze moze moją ślubna na allegrowsytawie.. pomozecie mi wycenić jak fote wstawię???? pleaseeeee
oki coś tam nadrobiłam... choć te przepychanki - to nie wiem jak skomentować...
a kupiłam Jachowi wczoraj w pepco buciorki , takie tenisówki w kratę.. Maksi wybral.... teraz jescze kurtka tylko, choc w sumie mam taką lzejszą wiosenna , i sweterek zapisany to chyba styknie co?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Postaram się nadrobić bo miałam pisać wczoraj ale położyłam się z Zuzią żeby zasnęła i sama zasnęłam nie wiem kiedy nawet...
Różyczko spokojnie możesz pisać komplementami nie pogardzę
Oposek zobaczę jak wygląda sytuacja w domu i wtedy zdecyduję co robić
O co chodzi z tymi poziomami?
Oposek moja Ola zaczęła siadać właśnie tak, że leżałą se na pleckach lub na brzuchu i wyginała się, podciągała i podpierała na łokciu aż w końcu jej się udało i teraz siada bez problemu
Moje wszystkie dzieci jeszcze śpi, zaraz muszę dopakaować torbę, nakarmić je i jadziem.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poszłam na chwilę do pokoju (siedzę w kuchni (na koniu )) żeby zobaczyć czy dzieci śpią i dobrze że weszłam bo Ola śpi na brzuszku i przez sen podciągnęła się do dziury i już główkę miała w dole
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Hoborrcieszę się że już jestes z nami!
Rikafajne te sukienki, ta srebrna do ziemi jest super. Gratuluję Oli samodzielnego stania:)
Opasekno jest róznica miedzy Filipkiem a jego ciotecznym bracizkiem, mojej kolezanki synek ma 4 kg, i jest taką kruszynka
Ewajak tam mały?/
Aniunajlepiej jest pomieżyć sukienki, ja kiedyś oglądałam taka stronkę jaka sukienka do jakiej figury i wzrostu, jak bedzie w literze a to nie wiem czy nie sprawi ze bedziesz zdawała sie niższa, musi byc tak lekko rozszerzana u dolu.
Różyczkajuż wogle nie karmisz cycem???
jest jeszcze ktos na forum kto karmi piersia? czy tylko ja jeden dinozaur zostałam?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola dostaje cyca zawsze rano, i przed kazdą drzemką i widzę że bez cyca nie ma życia i jeszcze daję jej np jak zje chrupki to zeby się napiła
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Natimp dawaj suknie, ja tam w cenach sie nie orientuje ale uwielbiam ogladać
Rika no lasencja jestes nic dodac nic ujać no
a jakie cycki
Kaska ja juz nie karmie piersią i mi z tym lepiej niż wczesniej sądziłam,ze bedzie kregosłup przestal boleć, celullit znika, odchudzam sie nareszcie i weszlam w normalne spodnie, moge spać na brzuchu i nosic normalne staniki a cycki z powrotem sa tylko moje
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Natimp jak adusia miała parę miesięcy to tez miała na języku pleśniawki. Poleciałam do apteki i dostałam płyn do przemywania. potem patrze a tam dopiero po roku mozna uzywać No i sana jej palcem pozdrapywałam i juz więcej się nie pojawiło....
Różyczko ja bym jeszcze chciała schudnąć z 15 kilo:) w szpitalu mi spadło 3kg - pewnie te kamienie były takie ciężkie:)
Różyczko cycki twoje i męża:)
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tylko na chwileczkę przywitać się i zbieram się do rodziców, bo taka piękna pogoda chce iść z małym na plac zabaw
Tak tylko na marginesie napiszę że zazdroszczę że Wasze dzieciaczki już tak "pocinają" po tych podłogach i same siadają itp. Nikodem jak się kipnie to leży i leży chyba że nie ma ochoty to zaczyna wołać "ejjjjejjjj" i muszę go podnieść
Miłego dnia i proszę mi tu nie skrobać za dużo bo nie będe potrafiła tego nadrobić