- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
A tak pozatym to DZIEŃ DOBRY!
No i ja dziś strajkuję! Szlak mnie trafił wczoraj bo ja po szpitalu jestem a nawet sie nie położyłam wczoraj na pięć minut i dziś udaje że mnie bolą szwy! Takie wielki pomagaczki!!! Jak moja mamitka przyjechała po pracy to jak sie teściowa nagadała ile to mi pomagają ! A mnie krwew zalewa! No nic dziś dam im popalić - Tomaszek sie śmiał rano jak wychodził do pracy że wykończę mu mamę! hihihih
A moim bobsku nie pisze bo o nocy chcę zapomnieć! - A jak mnie ręka boli:(
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Hoborr- ja też chcę o nocy zapomnieć,Kubus miał40.5stopnia gorączki, Jula 39.5 ,spałam tylko z półtorej godziny.
Różyczko-ja miałam w planach też zakupy,bo w pon. pójdę do pracy gola i wesola,ale w takich okolicznościach nie wiem,czy nie wyjdę na wyrodną matke....
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
O Różyczka i jaki dobry humorek, super
Gratuluję zakupów
Ja też śmiałam sie w głos a szczególnie z Oposkowych postów
Oposek Ty chyba od Riki jakąś "działke" kupiłas
Hoborku Ty po operacji - podaj adres to zwolnienie Tobie wypisze od wszelakich prac domowych
A serio to weź powykorzystuj rodzinę, kurcze co za ludzie
Dorotko zdrówka dla małych
A ja znalazłam dyszke na ulicy w drodze do pracy i mam tez dobry humorek
To tak na szczęście
A Rózyczko jeszcze mam hasło reklamowe, które możesz promowac, tylko ono takie trochę antyrodzicielskie
CHCESZ POZBYC SIE CELULITU ZAKOŃCZ KARMIENIE PIERSIĄ
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotka to ja juz wycofuje co napisałam o mojej koszmarnej nocy z Adą Współczuje i duzo zdrówka dla maluszków!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A coś mi sie z wczoraj przypomnialo: Rika ja nie mogłam spac na brzuchu jak karmiłam bo mnie cycki bolaly.
A moja gwiazda dziś od 19 do 6 rano jadla co 2,5h! a pomiedzy spała yupiiii cudowna noc i teraz marze zeby tak było każdej nocy...i pomyśleć, ze kiedys narzekałam na to zarcie co 2h heheh
Ania Ty to masz fuksa pani pastorowo
chata wysprzatana wiec lece na zakupy z moimi dziewczynami bo sie staremu szczypiorku zachciało do kanapek z jajkiem
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ja dziś tak na szybko, bo wybieramy się w gości... Muszę też wybrać się na zakupy, bo brakuje mi kremu od słońca dla Młodego. Chciałam dziś kupić Mu kurtkę, ale w SMYKU chcieli za nią 130 zł. A dziś chyba przebiłam oponę w wózku
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziękuję Różyczko za wyjaśnienie, no foch jak foch, z czasem przejdzie... Jak tam ciuszki pochowane zimowe? Ja też się w pepco obkupiłam:) Jeszcze Piotrowi chcę kapelutek kupić na wiosnę-lato.
Ania ta dycha to z wizją na przyszłość zainwestuj w ślub:) Swoją drogą to nasz świadek jest ewangelikiem, ale normalnie w kościele świadkował.
Dorotko zdrówka dla dzieciaczków.
Hoborrku i ja miałam dość ciężką noc, ale tylko 1,5 godzinki nie spałam.
Co z Lucy? Ja na tamto forum nie wchodzę.
Dziś moje dziecię było pół dnia z tatą na dworze, mama w pracy a Ci szaleli sobie. Zjadł też 3 posiłki niemleczne:) może już zwiększać? Bo ja nie wiem.
Ach i jeszcze miałam powiedzieć że ZACZĘLIŚMY SEZON GRILLOWY Pycha biała kiełbacha i boczuś mniaaaaaammmm, właśnie pożarłam:)
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też chcę do tego PEPCO nie wiem gdzie jest u nas
No Dorotka straszna noc kochana, współczuję Ci bardzo! Uściskaj dzieciaczki i ucałuj od nas! Dużo zdrówka
masuska ja też miałam dziś grilla...PYCHAAA
Dziś znów byliśmy u moich rodziców 4 godz. spacerze z dziadkami Nikoś był, a mama sprzątała i myła samochód
A to Nikoś na placu zabaw
A tu z babcią
A co tam wrzucę jeszcze jedno
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale gorąco!!!!
Może powiecie,że byłam wyrodna ,ale poszłam na zakupy i mam płaszczyk ,marynareczkę, buty, torebkę i dwa biustonosze bardotki .
humor mi się poprawił,dzieciaczki dziękuja za życzenia zdrówka.
Masuska-też chcę na grilla...
Dziękuję za info w sprawie bucików!!!!
Nikodem to już duży MĘŻCZYZNA!!!! Prześliczny!!!
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Nikoś dziękuję za tego mężczyznę
Ja Wam pozazdrościłam zakupów i też jutro jadę Chcę kupić małemu jakieś buty ale jeszcze nie takie do chodzenia, bo do chodzenia chcę z Bartka a na teraz takie lżejsze
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też chciała kupić Adusi butki ale teściowa mnie ubiegła i kupiła dziś biało czarne adidaski - którym po nadepnięciu świecą się podeszwy! Tzn, powinny sie świecić bo w jednym nie działa. A zakup ten zrobiła na targu u niejakich bułgarów których u nas mnóstwo . No i kosztowały 20zł. Także na razie mamy takie:) Bliżej lata jakieś u Riki pewnie kupię - w ramach solidarności forumowej:)
Dorota - jak mogłaś sie tak obkupić!!!! A ja????????? tez tak chce!!!!! Życzę udanej nocki!
Masuska mój mąż właśnie postanowił że jutro griluje - tzn odpatruje od forumowej masiusiki! Sory ale tak sobie przejęzyczył No a ja kórwea mać 3 miesiące dieta:( Nie wiem czy mogę coś jeśc z grila - każdym bęż razie na pewno nie juz jutro!
Gorąco - a mi teściowa zabrania na polko wychodzic - bo po operacji sie przeziębie!!!!
No i mój plan udawania chorej wypalił - tylko za bardzo - bo naprawdę mnie dziwnie boli brzuch z prawej strony z samego boku:( hmmmmm Może to wątroba?? ehhh
Oposek wychodzi na to, że synek musi zacznie pewnie sam chodzić - no bo nie ma w czym jeździć
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tylko na chwileczkę przywitać się i uciekam, bo idziemy do kościoła później obiad i te zakupy na które mnie na kusiłyście
Więc życzę i Wam i dzieciaczą pięknego, słonecznego i milutkiego dnia
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po śniadanku, jedliśmy jajecznicę wszyscy:) I chleb też, cała nasza trójka:)
Pierniczku świetne fotki, jak chcesz do Pepco to sprawdź sobie czy u Ciebie jest.
www.pepco.pl/sklepy
Hoborrku!!! Jak ja się zaraz zdenerwuje:P no:) Co do bucików to też mam takie świecące, ale ze spidermanem:) Piotrek dostał na święta.
Dorotka, ja też potrzebuję butów na teraz, więc trzeba coś kupić Jak dzieciaczki?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa