BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu #330209 przez hoborr
O jak miło z samego rana że Różyczka ma taki dobry humorek! Gratuluję zakupów i zazdroszczę! Ja pewnie za tydzień w niedzielę będe w pepco mam nadzieję że jeszcze będzie co kupić:)

A tak pozatym to DZIEŃ DOBRY!

No i ja dziś strajkuję! Szlak mnie trafił wczoraj bo ja po szpitalu jestem a nawet sie nie położyłam wczoraj na pięć minut i dziś udaje że mnie bolą szwy! Takie wielki pomagaczki!!! Jak moja mamitka przyjechała po pracy to jak sie teściowa nagadała ile to mi pomagają ! A mnie krwew zalewa! No nic dziś dam im popalić:) - Tomaszek sie śmiał rano jak wychodził do pracy że wykończę mu mamę!:) hihihih

A moim bobsku nie pisze bo o nocy chcę zapomnieć! - A jak mnie ręka boli:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #330219 przez dorotas29
Witajcie!!!

Hoborr- ja też chcę o nocy zapomnieć,Kubus miał40.5stopnia gorączki, Jula 39.5 ,spałam tylko z półtorej godziny.
:(
Różyczko-ja miałam w planach też zakupy,bo w pon. pójdę do pracy gola i wesola,ale w takich okolicznościach nie wiem,czy nie wyjdę na wyrodną matke.... ;)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330239 przez aniaw
Cześć dziewuszki :laugh:

O Różyczka i jaki dobry humorek, super :laugh:
Gratuluję zakupów :)

Ja też śmiałam sie w głos a szczególnie z Oposkowych postów :lol:
Oposek Ty chyba od Riki jakąś "działke" kupiłas :lol:

Hoborku Ty po operacji - podaj adres to zwolnienie Tobie wypisze od wszelakich prac domowych :laugh:
A serio to weź powykorzystuj rodzinę, kurcze co za ludzie :P

Dorotko zdrówka dla małych :kiss:

A ja znalazłam dyszke na ulicy w drodze do pracy i mam tez dobry humorek :lol:
To tak na szczęście :laugh:

A Rózyczko jeszcze mam hasło reklamowe, które możesz promowac, tylko ono takie trochę antyrodzicielskie ;)
CHCESZ POZBYC SIE CELULITU ZAKOŃCZ KARMIENIE PIERSIĄ ;) :laugh:

MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 9 miesiąc temu #330248 przez hoborr
Aniu ja też bym tak chciała znaleźć pare groszy:)

Dorotka to ja juz wycofuje co napisałam o mojej koszmarnej nocy z Adą :ohmy: Współczuje i duzo zdrówka dla maluszków!

12 lata 9 miesiąc temu #330280 przez różyczka
Dorotas ja pierdziele ale miałaś noc! :S współczuje i sciskam :kiss:

A coś mi sie z wczoraj przypomnialo: Rika ja nie mogłam spac na brzuchu jak karmiłam bo mnie cycki bolaly.

A moja gwiazda dziś od 19 do 6 rano jadla co 2,5h! :) a pomiedzy spała :lol: yupiiii :lol: cudowna noc i teraz marze zeby tak było każdej nocy...i pomyśleć, ze kiedys narzekałam na to zarcie co 2h heheh :laugh:

Ania Ty to masz fuksa pani pastorowo :blink: :lol:

chata wysprzatana wiec lece na zakupy z moimi dziewczynami bo sie staremu szczypiorku zachciało do kanapek z jajkiem :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu #330305 przez Oposek
Dorotka w naszym H&M te czarne ala skórkowe trampki kosztują 39,90. Współczuję nocki i mam nadzieję, że dzieciaczki lada dzień poczują się lepiej :*

Ja dziś tak na szybko, bo wybieramy się w gości... Muszę też wybrać się na zakupy, bo brakuje mi kremu od słońca dla Młodego. Chciałam dziś kupić Mu kurtkę, ale w SMYKU chcieli za nią 130 zł. A dziś chyba przebiłam oponę w wózku :dry:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330396 przez masuska
Dżem dobry wieczorem:)

Dziękuję Różyczko za wyjaśnienie, no foch jak foch, z czasem przejdzie... Jak tam ciuszki pochowane zimowe? Ja też się w pepco obkupiłam:) Jeszcze Piotrowi chcę kapelutek kupić na wiosnę-lato.

Ania ta dycha to z wizją na przyszłość:) zainwestuj w ślub:) Swoją drogą to nasz świadek jest ewangelikiem, ale normalnie w kościele świadkował.

Dorotko zdrówka dla dzieciaczków.

Hoborrku i ja miałam dość ciężką noc, ale tylko 1,5 godzinki nie spałam.

Co z Lucy? Ja na tamto forum nie wchodzę.

Dziś moje dziecię było pół dnia z tatą na dworze, mama w pracy a Ci szaleli sobie. Zjadł też 3 posiłki niemleczne:) może już zwiększać? Bo ja nie wiem.

Ach i jeszcze miałam powiedzieć że ZACZĘLIŚMY SEZON GRILLOWY:) Pycha biała kiełbacha i boczuś:) mniaaaaaammmm, właśnie pożarłam:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330397 przez piernikarczyk07
Jak to masuska pisuje "Dżem dobry wieczorem:)" :silly:

Ja też chcę do tego PEPCO nie wiem gdzie jest u nas :dry: :angry:

No Dorotka straszna noc kochana, współczuję Ci bardzo! Uściskaj dzieciaczki i ucałuj od nas! Dużo zdrówka :kiss:

masuska ja też miałam dziś grilla...PYCHAAA :blink:

Dziś znów byliśmy u moich rodziców 4 godz. spacerze z dziadkami Nikoś był, a mama sprzątała i myła samochód :silly:

A to Nikoś na placu zabaw :lol:

A tu z babcią :)

A co tam wrzucę jeszcze jedno :silly: :lol:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #330410 przez dorotas29
Hej!!!

Ale gorąco!!!! :)

Może powiecie,że byłam wyrodna ,ale poszłam na zakupy i mam płaszczyk ,marynareczkę, buty, torebkę i dwa biustonosze bardotki :lol: :lol: .

humor mi się poprawił,dzieciaczki dziękuja za życzenia zdrówka.
Masuska-też chcę na grilla... :)

Dziękuję za info w sprawie bucików!!!!

Nikodem to już duży MĘŻCZYZNA!!!! Prześliczny!!!

12 lata 9 miesiąc temu #330418 przez piernikarczyk07
Super że z dzieciaczkami już lepiej i fajnie że Tobie humorek się poprawił :blink:
Nikoś dziękuję za tego mężczyznę :laugh:
Ja Wam pozazdrościłam zakupów i też jutro jadę :silly: Chcę kupić małemu jakieś buty ale jeszcze nie takie do chodzenia, bo do chodzenia chcę z Bartka a na teraz takie lżejsze :)

12 lata 9 miesiąc temu #330451 przez hoborr
PIernikarczyk! ale fajowe zdjęcia:) Fajny plas zabaw macie!
Ja też chciała kupić Adusi butki ale teściowa mnie ubiegła i kupiła dziś biało czarne adidaski - którym po nadepnięciu świecą się podeszwy! Tzn, powinny sie świecić bo w jednym nie działa. A zakup ten zrobiła na targu u niejakich bułgarów których u nas mnóstwo . No i kosztowały 20zł. Także na razie mamy takie:) Bliżej lata jakieś u Riki pewnie kupię - w ramach solidarności forumowej:)

Dorota - jak mogłaś sie tak obkupić!!!! A ja????????? ;) tez tak chce!!!!! Życzę udanej nocki!

Masuska mój mąż właśnie postanowił że jutro griluje - tzn odpatruje od forumowej masiusiki! Sory ale tak sobie przejęzyczył :laugh: :woohoo: :silly: :kiss: No a ja kórwea mać 3 miesiące dieta:(:( Nie wiem czy mogę coś jeśc z grila - każdym bęż razie na pewno nie juz jutro!

Gorąco - a mi teściowa zabrania na polko wychodzic - bo po operacji sie przeziębie!!!!

No i mój plan udawania chorej wypalił - tylko za bardzo - bo naprawdę mnie dziwnie boli brzuch z prawej strony z samego boku:( hmmmmm Może to wątroba?? ehhh

Oposek wychodzi na to, że synek musi zacznie pewnie sam chodzić - no bo nie ma w czym jeździć :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #330506 przez piernikarczyk07
Dzień dobry w tą piękną niedzielę :)

Ja tylko na chwileczkę przywitać się i uciekam, bo idziemy do kościoła później obiad i te zakupy na które mnie na kusiłyście :silly:

Więc życzę i Wam i dzieciaczą pięknego, słonecznego i milutkiego dnia :woohoo: :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #330519 przez masuska
Dżem Dobry w niedzielę.

My już po śniadanku, jedliśmy jajecznicę wszyscy:) I chleb też, cała nasza trójka:)

Pierniczku świetne fotki, jak chcesz do Pepco to sprawdź sobie czy u Ciebie jest.
www.pepco.pl/sklepy

Hoborrku!!! Jak ja się zaraz zdenerwuje:P no:) Co do bucików to też mam takie świecące, ale ze spidermanem:) Piotrek dostał na święta.

Dorotka, ja też potrzebuję butów na teraz, więc trzeba coś kupić:) Jak dzieciaczki?

12 lata 9 miesiąc temu #330525 przez hoborr
Dzień dobry:)

A ja i tak wiem że MASUSKA się NIE zdenerwuje:) :kiss:

udanej niedzieli:)!

12 lata 9 miesiąc temu #330536 przez masuska
No Hoborrku na Ciebie? Nigdy!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka