BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu #330541 przez aniaw
Cześć kobitki ja też na szybko tylko :)
Bo kościól a później mykamy na wycieczkę niespodziankę, ciekawe co mój wymyślił :laugh:
A i jeszcze obiadek on robi :laugh:

Dorotko zakupy musza być i odpocząc też nam się należy :laugh:

Masuska
zazdraszczam grila i jakbym bliżej mieszkała wbiła bym się do Ciebie na pewno :laugh:

Różyczko ja bym mu leciała po szczypior :ohmy: A to trawka pokrojona z ogródka już nie wystarcza :lol:

Pierniczku ale cudne foty i jakie genialne butki i kurteczka :)

Oposku
jak tam po gościowaniu? :)

Hoborku no niezła z Ciebie aktorka, ale kurcze jak dziś brzuszek? :kiss:

A mój M przesadził dziś z "komplementami" :ohmy:
Leżymy sobie w łózku i mój patrzy na moje meeega ramiona i stwierdził, że jakby mnie kanibale spotkali to by pomyśleli, że bóg im zesłał święto z nieba i darmową ucztę :ohmy:
Ale, że na pewno by mnie jeszcze podtuczyli i nadziali jak prosiaka na rozno i piekli nad ogniskiem posypując przyprawami :ohmy:
Oszczędzę Wam jego szczegółów,i tego skwierczenia... ale na koniec stwierdził, że na deser zjedliby moje piersi i może jeszcze wycisnęliby z nich trochę mleka :ohmy: :lol:
I jak go tu nie kochać :P

miłej niedzieli Wam życzę :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #330611 przez Rika
My już w domku

Zaczynamy działalność na maxa więc nie będę tak często z Wami pisać... postaram się zaglądać w wolnej chwili :)

12 lata 9 miesiąc temu #330674 przez hoborr
Rika gadanie:) ZAwsze znajdziesz chwilkę dla forum:) Wystawisz wszystko na allegro??

Aniu pochwal sie gdzie byłaś na tej wycieczce:) A nie mówiłam że Tomki są naj:)

12 lata 9 miesiąc temu #330724 przez Rika
Hoborr postaram się to jakoś ogarnąć, wystawiać na allegro będę raz w miesiącu i jak tylko ogarnę zdjęcia i wszystkie wymiary to wystawię. Póki co mam tego tak dużo że nie wiem od czego zacząć.

12 lata 9 miesiąc temu #330775 przez natimp1
hej Kochane witam Was po pięknym wekendzie spędzonym głownie na dworze:)

w czasie pracy postaram się nadrobić wekendowe zaległości, widzę ze Masuska sie pojawiła po przerwie ,
Ania No komplement dość .. niespotykany :) w waszym związku to jedno warte drugiego jest co:)
oki postaram się jescze fote wrzucić moich Paskudek...
p.s Jachu dostaje świra na zjeżdżalni jescze takiego go nie widziałam... radośc nad zycie a jak [po 20 razach już nie dałam rady to rozpacz jakby cycca ukradli :)
oki pracuje bo ta kontrola mnie wykończy

12 lata 9 miesiąc temu #330776 przez natimp1
oki cos tam nadrobiłam do soboty wieczora , reszta potem

Dorotas- jak dzieciaczki, zyczę mega mega zdrówka,
Hoborku a u Ciebie w onocy co Adusia szaleje
Rózyczka - nie będę zrzędzić i powiem tylko A NIE mÓWIŁAm.. teraz będzie lepiej zobaczysz , po pierwsze bo ciotka Natalia tak wymysliła:), a po drugie bo ok mca od powrotu do pracy jest u dzieciaków lepiej w nocy, wpomnisz słowa ciotki nati. Uściski dla mojej synowej , i trzymam kcuiukasy za dzisiejsze ćwiczenia, my mamy na 17 ...
Masuska wzeby byś za grila nie chciała? , ja rozpoczęłam sezon piwkiem ze soczkiem, a jajecznica fajna rzecz co? Piterek zjadł z apetytem? A młody pije jescze Pepti czy przeszłaś na zwykłe mleko?

Piernikarczyk Nikoś to kawał mężczyzny już:), widać ze na placu radość..
A własnie a propo rehabilitacji to do dzisiaj Jchu miał się zdecydować czy cwiczymy na raczkowane czy pełzanie.. heheh a on wybrał notoryczne wstawanie z brzucha do siadu i takie przemieszcannie,

12 lata 9 miesiąc temu #330782 przez masuska
Dobry:)

Rika ale wstawiaj nam linki do aukcji:)

Ania
gdzie byliście?

Nati wczoraj poszliśmy na spacer w stronę placu zabaw, żeby porobić sobie takie fajne zdjęcia jak Jacha. A tu co doszliśmy do jakiegoś placu to Piter śpi. Za to byliśmy wczoraj w Pepco i kupiłam zarąbistą kurtkę, przecenioną z 25 zł na 5 zł, żadnej wady nie znalazłam, ale cena:) Zaraz wstawię fotki:)

Co do piwa, to też sobie wczoraj wypiłam:) Miało być do grilla, ale wolałam colę:)

Pioter pije jeszcze Pepti i pić będzie, bo co i raz mu coś wychodzi, teraz to się wkurzyłam i mimo zmian daję mu próbować inne rzeczy, typu jajecznica, pomidorówka, makarony, muffinki, nawet dani raz dałam, ale tak tyci na łyżeczce, no i nic mu sie nie zaostrzyło, w środę idziemy do lekarza na kontrolę po szpitalu.

A reszta co na nowym? Szkoda:(

12 lata 9 miesiąc temu #330799 przez hoborr
Dzień dobry!

Natimp no to kondycja się Ci wyrobi na takiej zabawie :) ZJeżdzalnia dobra rzecz:) A co CIę kontrolują?

Masuska fajnie że napisałaś że dajesz jesć inne rzeczy Piotrusiowi. Bo ja się zatstanawiam czy dawać adusi czy nie? Rano jadłam byłke z masłem i szynką to mi sporo zjadła a potem popiła moją herbatką owocową. Mam nadzieję że jej nic nie będzie. Ale jak PIotr jadł jajko smażone i nic mu nie jest to może i u nas będzie ok:) Zazdroszćzę kurteczki:) Ada chodzi w króliczku - jeszcze zjesieńi i dobr. A na święconke pójdzie w płaszczyku z chrzcin:) - ciągle dobry! No fakt był troche na wyyrost:) Pokazuj zdjęcia swojego zakupu:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330803 przez masuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A właśnie w sobotę znalazłam zarąbisty kombinezon na półtora roku taki misiowy, cienki, ale nie wzięłam, bo dziecinny, mimo to ciągle się nad nim zastanawiam... Co Wy na to?

Hoborrku
ja mam nadzieję że ubiorę pita w tą mową Kurteczkę, ale musi być ciepło:) Może z palemką już pójdziemy w tej kurtce.

Co do dawania buły z szynką to myślę że śmiało można. Piotrek je chleb razowy:) A znajomi 3 miesięcznemu dziecku dają kozie mleko, bo ma skazę, bo nie mają recepty, a to mleko to jest jeszcze nie badane, od rolnika... Echhhh.... No i jeszcze jedna historia półroczne dziecko na mleku krowim, ale z kartonu!?!

12 lata 9 miesiąc temu #330811 przez hoborr
hshhshs

posikałam sie prawie z tego małego pleyboya! hahah a jaki ma błysk w oku! :lol:
Na a kurteczka śliczna - i za 5 zł :ohmy: :ohmy: :woohoo: :laugh: :laugh: :cheer:
Ada ma taką samą szczoteczkę do włosów:) - yła w komplecie z grzebyczkiem....

12 lata 9 miesiąc temu #330815 przez hoborr
No nie wiem czy to dobry pomysł z tym mlekiem. Choć kiedyś nie było takich specjalnych da dzieci - ale mimo wszystko!

12 lata 9 miesiąc temu #330821 przez masuska
No dokładnie z grzebyczkiem:)

Plajboj jak talala:P

Wracając do mleka też bym nie dałą, tak ze 2-3 lata poczekam, a u nasz jeszcze ta skaza durna.

12 lata 9 miesiąc temu #330824 przez Oposek
Dzień dobry:)

Ja daję Filipowi sporo- kanapki z masłem i szyneczką, próbował domowych pierogów ruskich, schabu pieczonego, je dużo ryb, prawie wszystkie zupy. Nie dostaje przetworów mleka krowiego i słodyczy.

12 lata 9 miesiąc temu #330825 przez hoborr
ooo OPOSEK :kiss: :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #330827 przez masuska
Witaj Oposku.

Tak mi się przypomniało, prababcia pytała czy można dać Piotrowi czekoladę, no chyba bym w łeb palnęła jak bym coś takiego zobaczyła nie ważne że starsza osoba, że szacunek itd!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka