- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ponawiam pytanie co z siostrą Riki???
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najpawdopodobniej to taki typ i tyle.... moja bratowa m atez zupelnie inne podejście do dzieci .....
opsku chyba sprawdze te baby tv bo ja czasem przyznam sie ze sciemniam jak mam cwiczyc z Jacholem i mu mtv włązczam on się wtedy zainteresuje i mam mniej kombinowania z jego strony
p.s a przy jaśku to wszystcy stwierdzili ze jest drugio więc wszytsko wiem i mnie " olali" ale w sumie lepiej bo sobie poukłądałam dzień po swojemu
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie sytuacja wyglądała tak że kja przy Adusi robiłam sama wszystko: opieka, pranie, wieszanie, prasowanie, sprzątanie. Moja mam kąpała ade przez chyba 3 tygodnie ale to sama chciała i specjalnie przyjeżdzaa. Teściowa z ktrórą mieszkam gotowała obiady.. Ale za to opowiadała wszystkim naokoło jak to się Adusią zajmuje:( Jak pierze, jak lubi prasować itd. NIgdy nie przespałam sie w dzień bo ada spała po 20 minut i ja nie zdązyłam usnąć. A Ona nigdy nie powiedziała weznę ją na spacer a ty odpocznij. NIGDY! NIe musiała mi pomagać - ale po co wszystkim mówiłą co innego! Myślałam że szlak nie na nią trafi!
Terraz też. Np. Dziś. Nie mogę podnosić Ady. Siedzi w łóżeczku zaczęła marudzic to szukam teściowej a ona stoi od pół godziny z sąsiadka i opowiada że ja leżę cały dzień a ona ada się zajmuje:( Normalnie płakac mi się chce:( NIE mogę powiedzięć niz złego na teścia. On bieże Adę (np teraz) zabiera ją do pokoju i ja mogę zająć się np gotowaniem albo formu:)
BASBA a gzdie ty mieszkasz?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hobbor ja to jestem świnia i bym coś powiedziała teściowej.. ale to ja :)przeciez to o Twoje zdrowie a nie olewactwo!!!!!!!!1
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba jeszcze żyje
Natim ale duże chłopaki
Oposek ja uważam ze to przesada bo wyglada na to że ta pani ma dodatkowe jedno dziecko a matka dziecka dalej zachowuje się jak dziecko, tak to wygląda? Gdybym ja miała kogoś w domu kto mi ugotuje, posprząta, przypilnuje dzieci to POSZŁABYM NA SOLARIUM.
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Wreszcie się do Was dobiłam, znowu zapomniałam hasła hehe
Dziewczyny wszystkie foty zarąbiste, a tego wyjazdu zazdroszczę normalnie że szok. Mój chop uważa że maly jest za mały na takie wyjazdy i mogę zapomnieć o jakimkolwiek wyjeździe...
A co do kuzynki to ja nie wyobrażam sobie żeby ktoś robił coś przy moim dziecku czy w domu. Ja też jestem samosia, i chociaż mieszkam z prababcią Nikosia a w koło mam resztę to nikt mi w niczym nigdy nie pomógł a ja sama o nic nikogo nie poprosiłam...A wręcz odwrotnie jak chcieli mnie na siłe uszczęśliwić to powiedziała stanowczo NIE DZIĘKUJĘ. Od samego początku jak wróciłam do domu tak było, nawet się na mnie kilka osób obraził ale mam to gdzieś (nie pozwalałam nawet nosić małego)
W ogóle mój mały cały czas marudzi i płacze, kurde nie wiem czy to na te zębole czy znowu choroba go bierze
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natimp sprawdź tą tv:) Filip wczoraj obejrzał jeden o zwierzątkach i nawet przez chwilę Mu się podobało:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny ściągacie podczas kąpieli skórkę z siusiaka?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja chciałam parasolkę od kompletu do mojego wózka, a w międzyczasie jeszcze się okazało, że już tego koloru nie produkują A tak wogole to bym na to nie wpadla, że Ty możesz mieć parasolki... Pisałaś o bucikach, ubrankach...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika jeszcze pare lat i pójdziesz z dziweczynami na solarkę
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe mój mąż też by wolał zeby go ktos wyreczył... ale nie na tyle by nic nie robic przy chłopakach..
piernikarczyk ja chciałam w góry jechać to mi małz powiedzial czy jachu będzie patrzył w niebo w poznaniu czy w zakopanem to róznicy nie ma taki łoch z męża ale olał pies zakomnikowałam mu ze w maju jade z dzieciarami nad morze w czerwcu w góry, jak chce jechac to zapraszam jak nie to jego prolblem ,m ale częśc kasy na wyjazd musi dac:P)bo dzieci wspólne