- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Ja weekend spędziłma w szkole od 8 do 16 mała nie płakała za mna
dzis cały dzień sprzatała, jakies drobne przemeblowania robiłam.
i wymysliłam ze Zuzia pójdzie od 1 wrezsnia do prywatnego żłobka jakoś bardzoej mi się to widzi niż opiekunka a kasa prawie ta sama, a opiekunka dzis jest jutro moze jej niebyc i póxniej problem, a tak Zuzia bedzie miaął kontakt z innymi dziecmi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja chyba też opuszczę forum na kilka dni
Kaska ja jednak wolałabym opiekunkę. Kontakt z dziećmi będzie w piaskownicy itd a takie małe dziecko... no ja bym nie oddała, wolałabym nawet opiekunce 2x więcej zapłacić.
Dzisiaj znowu czeka mnie siedzenie do 3... ehh muszę się z tym wyrobić do niedzieli żeby na poniedziałek już wszystko było gotowe.
A może ktoś chce kupić ubranko do chrztu
Ewitkun ostatnio jak byłą to jej Antoś chorował, wydaje mi się ze wtedy była ostatni raz...
A do mnie chyba ciocia przyjedzie bo mnie brzuch boli.
Kurde koty się amrcują tylko jak na fajka wychodzę to słyszę ooooj, aaaaaj, ooooj...
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas katarowo i nocki takie sobie ale nie narzekam,przetrwamy...katar minie.
Dla naszego 8 miesięcznego bąbla wszystkiego naj,naj słodszego
Zmykam,i pozdrawiam....
Ja daje ciasteczka z Hippa po 7 m-c,i wafelki ryżowe jablkowe z Hippa...mały uwielbia smaczne,próbowałam sama
Adusia słodkości,ładna dziewczynka,Piotruś jaki juz dorosły mezczyzna no i ile wlosków ma:)moj kolanko
Natimp....no twoje wypowiedzi czasami tak mnie rozbawia,ze jak podczytuje w pracy to śmieje sie do kompa jak glupia,równa babka z ciebie widać rodzinka pl swietna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hobor mnie też by takei gadanie wkurzało, ta Twoja Teściowa to jednak ma tupet
Natimp może i wielcy, ale jacy śliczni Ja też codziennie patrzę na Młodego i chcę jeszcze małego bejbika;) A macie w planach jeszcze jedno?
Mój mąż póki co niewiele robi przy dziecku, żeby nie powiedzieć, że nic. Pracuje wiecznie. Wychodzi, jak Filip śpi i wraca jak śpi. A z wyjazdami dobra taktyka, ja też uważam, że jak mój nie chce jechać to może w domu zostać
Masuska ale u Was też inna sytuacja, bo Wy póki co mieszkacie z Mamą i przecież nie opłaca się gotować dwóch obiadów. A do mojej sis mama przchodzi to wszystko robić
Martuś wszystkiego najlepszego dla ośmiomiesięcznego Bąka:) No i zdrówka Wam wszystkim życzę, pogoda taka zdradliwa Oby jak najszybciej minęło:) Mój syn tak jak Piotruś nosi 74/80. 74 spodenki, bluzki, kurtkę, a większe pajace, body, piżamki Kurteczka super! A z tymi włosami to chodziło o to, że się nie skraca przed pierwszymi urodzinami? Ja i tak nie mam z czego małemu skracać, ale nie wierzę w takie zabobony i zawsze jak moja babcia pyta, czemu Filip nie ma czerwonej kokardki w wózku to mówię, że proboszcz nie pozwala
Ania fajnie, że spacerem się udał, no i życzę szybkiego znaleźnienia sponsora Ale biegać to ja nie lubię, więc podziwiam zapał. Mój mąż kiedyś biegał, kupił nawet buty do biegania światowej marki tesco i od tamtej pory stoją nierozpakowane jeszcze z metką Rok już na pewno, wciąż obiecuje, że znowu zacznie;)
Kasia ja pracowałam w prywatnym żłobku i nie mam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu, o ile dziecko ma więcej niż rok i ma tam przebywać max 5 godzin dziennie. Mam za to sporo "na nie" a propos opiekunek...
Rika no o tej porze to niespecjalnie jest tu z kim rozmawiać Nawet Ania dziś nocką nic nie napisała Mam nadzieję, że szybko Ci pójdzie z tymi wszystkimi aukcjami
A ja muszę zrobić porządek w zdjęciach i na komputerze... Nie chce mi się tak, że to przechodzi ludzkie pojęcie. W ogóle nic mi się ostatnio nie chce, a czas przepływa przez palce... Masakra jakaś...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Eeeej tylko nie mówcie że śpicie...
Oposek ja na szczęście zrobiłam porządek w zdjęciach:) jeszcze tylko zgrać na płyty i wywołać ale już mam wszystko poukładane
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laski jak wstawię fotę slubna utniecie mi łeb?> bo suknia najfajniej noszona wygląda a nie chce by ktos mój pyszczol ogladał obcy
Igorku całuski na 8 mcy-
Kaśka - ja akurat mam odmienne zdanie , na podtawie opiekunek z którymi mialam do czynienia u koleżanek wiem ze bardzo sporadycznie się zdaża zeby jakaś tak olała pracę, ja z mojej jestem mega zadowolona. na temat złobka mogę się wypowiedzieć tylko tyle ze pracowała koleżanka i powiedziała zeby swojej młodej nie oddała na więcej niz 4 h. Nie wiem jaką masz pracę i czy mozesz sobie pozwolić na zwolnienie w czasie ewentualnej choroby i jak jest u was, ale u nas w prywatnych jest juz głownie tak ze obojetnie czy dziecko chodzi tydzień czy 4 , jest stała opłata np 900 zł.Oczywiście sama wiesz co najlepsze ja tylko przedstawiam jakie słyszałąm opinie od bliskich znajomych. A moja niańka wymarzona wiec plan by poszedł od 1,5 roku do złobka na 4 h odpał-jak zdrowie jej dopisze oczywiście
Olka nie wiem czy równa baka ze mnie bo lewy cycek mam mniejsyz ale dzięki :)a poza tym to ja wredzizna jestem
Oposku ja już na trzecie swiadomie sie nie zdecyduje- demokracja 3 do 1 w domu juz mi wystarczy . Planowałam dwójkę dzieci , jak skończe rehabilitacje z Jankiem chcialabym pomyslec o sobie, poszukać lepiej płatnej pracy, troszku podrózować, nawet po kraju ale robić raz na dwa miesiąace jakis wypad na wekend .
Wczoraj bysmy na rehabilitacji, i o pełzaniu mamy zapomnieć, niby widać chęci do raczkowania, teraz ząbkujemy wiec słabiej znosi targanie poziemi na czwrorakach ale trudno coś trzeba tak dograc by się zbyt nie męczył a wzorzec do mózgu dochodził.
Generalnie załozyłam mu wczoraj rajtki i spodnie które miał ostatnio załozone z miesiąc temu i babka mówi.. ooo mama juz ci krótkie spodenki ubrała... pomyslałam jakaś debilka a jemy faktycznie na łydzie sie kończyly
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dawaj zdjęcie sukni i "pyszczola"
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ech wczoraj poległam na polu bitwy i nie dałam rady odpisać
Naszykowałam na pulpicie nawet foty do wstawienia, ale mały mnie wykończył psychicznie swoim terroryzmem
Nieźle wczoraj wiało, ale i tak biegałyśmy prawie 40min 5 min biegu 2 min marszu naprzemian Dążymy do 30min biegu bez przerwy Zobaczymy
A dziś na rowerach na trening jupi
A Dominik sie popsuł Nie chce ani chwili zostać sam w pokoju tylko jak ktoś wychodzi np do kuchni czy łazienki to biegnie za nim na czworakach (czy można biec na czworakach? ) i krzyczy
W nocy miał mega doła bo jakos płakał co chwila i skończył w naszym łóżku
Ech a od rana w pracy i odsypiałam w autobusie
A własnie miałam kolejnego kota na badanie krwi - bo u nas w marcu ogólnopolska akcja sterylizacji i kastracji - mega promocyjne ceny, więc sa pacjenci - ale kot tak się wkurzył, że mam 3 sznyty na dłoni a właścicielka 2 sznyty na czole - musiałam ja opatrywac, bo biedna krwawiła
Odesłałam ja do domu i czekam aż szefowa wstanie i przytrzyma mi ta bestię bo tylko na morfologie mam krew a jeszcze biochemia
No to mam chwilke czasu na podczytanie Was
Tylko 6 stron
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati i Aniaw czy tylko my w tym pięknym narodzie z tego cudownego forum Lipcowych mam chodzimy do pracy
Ja późno się kładę a wcześnie wstaję, Zuzia gada przez sen AJA, BABA, HEHE myślałam że padnę rano ze śmiechu
Aniaw Ola też nie lubi jak ktoś wychodzi i zaraz płacze, chyba taki okres teraz.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Dziękuję za miłe słowa odnośnie zdjęc. Masuska... ta... piękni i młodzi to może byliśmy jak braliśmy ślub Za rok 30 wiec stara d..a jużjestem hehehe...
Hoborrku ja z wielkopolski. Dokładnie pośrodku między Poznaniem a Wrocławiem.
Mam nadzieję ze czujesz się lepiej. A teściowej to bym coś powiedziała! Co za baba!
Natimp dawaj zdjecie! Ino nie kasuj do jutrajak wieczorem zapodasz zebym sobie lukneła na ciebie hehehe!... uwielbiam zdjęcia ślubne. A chłopaków masz takich przystojniaków ze brak mi słów...
Aniu super ze wiosennie na bieganie ci sie zebrało...zyczę wytrwałości no i równiez czekam na zdjecia. No i spełnienia marzeń o własnym domku... ty, a kiedy ten twój ślub?
Moja Wiktoria tez tylko w towarzystwie jest spokojna. Ledwie wychodzę to jest ryk.
Rika... co to znaczy jeszcze zyje.... Ja jeszcze w pracyjestem... skoro pytasz
Oposek ja własnie wysyłam dzisiaj zdjęcia. Mam je w miarę na bierzącą - tzn. od wrzesnia...alei tak się nazbierało. A gdzie wywołujesz??? ja polecam fotokubin.
Piekarniczyk...no weź męzem potrząsnij! Jak to za mały na wyjazdy?! Wiki miała 1,5 miesiąca jak byliśmy nad morzem a Antoś 4 jak bylismy w czechach i 11 miesięcy jak jechaliśmy do chorwacji 1800km! I było super!
Co do siusiaka to my też Antosiowi ściągaliśmy skórkę jak był mały podczas kąpieli.
Martus zdrówka zycze...I spóźnione buziaki dla synka!!!!!!!!!
Ewa co u ciebie? Antosiowi wyszedł już zebol? Mam nadzieję ze juz zdrowy!!!!
Olka moja juz smarka 2 tygodnie chyba! Tak wiec sciskam...
Rózyczka jak tam w pracy? jak Bianusia po rehabilitacji???
Kasiu chyba musiałabyś trafic naprawde na niekompetentną opiekunkę. Ja mojego Antka dawałam przez jakiś tydzień do prywatnego złobka -wtedy na próbę na 1 godzine i niestety byłam załamana. Jak go zostawiłam to tak go odbierałam. nie ruszyły go wcale, bo stwierdziły ze musi zacząc uczyc sie "samodzielności"! ... yyyyyy... miał 8 mieisęcy. Na szczescie ciocia nam się trafiła...a sąsiadkę która mi ją znalazła to na rękach powinnam nosic! Aha... i przygotuj sie że mała MOZE ci często chorowac...
Co do mężów i dzieci... z sąsiadkami stwierdziłyśmy ze mój tak swietnie sobie radzi ze chyba czesciej gdzies bedziemy wyjeżdża. A tak na serio na prawde musze go pochwalic. On wogóle jest taki ze nie chce zeby ktoś pomagał (jak i jak zreszta). Jak Wiki się rodziła Antoś miał jecha do moich rodziców,ale mój sie uparł ze on bedzie z synkiem.
Teraz mnie rozwalił... nosiłam Wiki a mój B. do mnie... dasz mi ją w końcu? To jest moja córcik. A ja na to- przecież moja też. Na co on mi odpowiedział: Ale moja bardziejw końcu jak robiłem! Córunia tatunia hehehehe
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeszcze rózyczka pracuje.....a i Hobbor
Różyczko jak moja fitness women po rehabilitacji?
Rika Ania ponoc dzieci w 8/9 mcu robią się takie , a mój Jachu własnie się oplepszył i nawet w innym pokoju siedzi z 15 min jak mu dam Maksiny skrzynkę z narzedziami
Ale pogoda za oknem a ja w robie.. bleeeeee. opiekunka pewnie dyga kilometry
umówiłam na piątek czyszczenie dywanów i siedzisk, bo od mleka i sliny Jasiowej sa... będzie cudnie , dzis odbieram domek od szefowej do w wekend sie zrobi instalke u dziadków i wesoło...
ale bym cos dobrego zjadła..a dzisiaj tylko mielone