BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu #329675 przez hoborr
Kasiu :kiss:
Rika a gdzie się wybierasz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #329678 przez Rika
Aniaw dwa ostatnie zdjecia pokazywarka.pl/vu4isy/

12 lata 9 miesiąc temu #329688 przez Rika
Różyczko zawsze musisz o cyckach wspomnieć :) jak chcesz to oddam Ci trochę jednego to podzielisz go na dwa. Ja będę miała równe cycki i Ty będziesz zadowolona :)

A czemu nie można spać na brzuchu karmiąc???

Ha ha ha Nati dobra jesteś :)

Hoborr jadę do Pisza po towar i w ogóle...

12 lata 9 miesiąc temu #329697 przez Oposek
Rika ja jak czytam, że Ty jedziesz po towar to daję słowo, że mam wizję, jak sprzedajesz lsd w bramie B)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329704 przez aniaw
Cześc baby :kiss: podczytam Was w pracy, bo teraz mam mega polewkę z moich bobasów :lol:

Szymon rzuca jabłkiem i ma z tego taki ubaw (matko śmieje się i krzyczy ze szczęśćia :lol: , bo Dominik aportuje to jabłko jak pies a jakiego spida ma skubany na tych czworakach :lol:

Rika zerkłam na zdjęcia i taką właśnie balową miałam :laugh: Tylko dół bordowy i jeszcze ozdobne aplikacje z różą były na gorsecie. Do tego miałam szal bo nie znoszę gołych ramion u siebie. Ech tylko wyrosłam z tej mojej sukni ;)
Rikuś buziaczek dla Ciebie - powodzonka w Piszowych sprawach :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #329717 przez Rika
Oposek napisał:

Rika ja jak czytam, że Ty jedziesz po towar to daję słowo, że mam wizję, jak sprzedajesz lsd w bramie B)

Ale mnie rozbawiłaś tym tekstem :D

Aniaw jak chcesz to mogę Ci załatwić tą sukienkę :D tylko będę musiała ją ściągnąć z jednej dziewczyny która ją pożyczyła :dry: i już 2,5 roku trzyma :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #329735 przez natimp1
Rika - handluje LSD , heheheh Ty zobacz czy dziewczyny Twoje się czasem do magazynu nie dorwały skoro tak swiruja po nocach :):):):)
Hobbor dobrze ze brzuch oki, -ale uważaj Anka najczęściej kastruje... CHCESZ TEGO????
hmm , ja włąsnie chce
3 kilo schudnąć.. moze poszukam kamieni :):):)
oki czytam dalej

12 lata 9 miesiąc temu #329736 przez kaska191919
Hoborrwidzisz nowy plus z usuwania kamieni mniej o 3 kg :P jak tam Adusia??pewnei nie może się oderwać od Ciebie? :blush:
Różyczkowidzę ze zadowolona jesteś ze już Bianka cyca pożegnała :) i serio celulit się wchłania??
Opasekto dobrze, że nie jestem sama :P ja karmię w nocy tak z 3 razy teraz, no a w dzień to może z raz tylko :blink: ale mleko mam bo fontanny czasem jeszcze są, ale też rozmyslam czy nie przestawić się, bo moja Zuzia ma już z dwa mieisace na czole policzkach pełno krostek, pediatra mówiła ze alergia tylko nie wiem na co, nie jem nie wiadomo czego, moja dieta jest uboga, odstawiłam mleko, od wczoraj słodycze, ale ciezko mi się powstrzymać, a te krostki mnie juz wkurzają z mezem juz nie pamietamy jak ona wyglada jak ich nie ma :ohmy: a tak jak by cyca nie bylo to i alergia by sobie poszla w las :S
Jak u was z alergią?już wiesz na co??

12 lata 9 miesiąc temu #329741 przez kaska191919
wczoraj się dowiedziałam , że moja szwagierka jest w ciązy, ona ma 31 lat, we wrezsniu bedzie trzy lata po slubie i wczesneij byla dwa razy w ciazy i porobiła, teraz jest na poczatku czwartego miesiaca a termin ma na 7 wrzesien w dzien ich rocznicy slubu :P
mam nadzieję, że już teraz im sie uda bo już tak długo czekali, i druga szwagierka chyba tez jest, tak podejrzewam bo ona tez poronila w sierpniu, i jak pisalismy z nia czy przyjada na wioske na swieta to napisała ze moze na pare godzin wpadna bo sie duzo u nich pozmieniało :P
wiec moj moze sie juz na chrzetnego szykowac(po raz drugi) a mojemu bratu w kwietniu syn sie r :P odzi i ja chrzestna bedę, same wydatki :P
teraz wykupujemy mieszkanie to co dostaliśmy z wojska wiec z 50 tysiecy trzeba szykować, tyle wydatków mamy, w tym miesiacu to wogle masakra bo moj zostawil sobie 1000 na zycie , a reszte przelał na konto i przyszedl list ze za rzeczoznawce trezba 900, ja liczylam ze dostane wyplate cała a tu 600 zł, to tylko na oplaty, i zostało nam z 30 zł do 1 :lol: B) dobrze że tato był i mi na urodziny wczesniej dał 100 to jakies zakupy zrobilismy, ale narazie ciagnemy na tym co jest, ziemniaki, ryz mamy heh, moze z głodu nie umrzemy :P a ja juz kg schudłam :side:

12 lata 9 miesiąc temu #329743 przez Rika
Kaska dobra dieta :)

12 lata 9 miesiąc temu #329755 przez natimp1
Pirnikarczyk zapomniałm Tobie opisać..
mój Jachu siada tylko i wyłącznie dltego ze tak nie nawidzi brzucha który ma na cwiczeniach ze woli nas porobić..ale jescze 1,5 tyg temu piszczał jak sie przewrócił.

Kaśka.. ale mioeszkanie za 50 tys dotaniecie tio o co chodzi :)

12 lata 9 miesiąc temu #329756 przez hoborr
Kasia wolałabym przytyć 3 kilo niż przechodzic przez towszystko jeszcze raz :ohmy: :laugh:
No i trzymam kciuki za ciąże szwagierki:)

natimp ja to Ani bym na dużo pozwoliła :P ale na kastrowanie :ohmy: :ohmy: :S :side: :lol: dziękuję wysiadam

Rika ale jesteś biznes mama łomen:):)

12 lata 9 miesiąc temu #329807 przez natimp1
ej no gdzie jesteście!!!!!!111

12 lata 9 miesiąc temu #329811 przez Oposek
Piernikarczyk jeszcze sobie pomyślisz "o, jak dobrze było, jak Nikoś tylko leżał, zobaczysz" ;)
Jak mój Młody zacznie raczkować to ja nie wiem, co będzie, jak już teraz ciągle jakieś nowe obrażenia ma;)

Kasia my wykluczyliśmy skazę białkową. Na brodzie i polikach podejrzewam nasilone uczulenie na amylazę- składnik śliny. Zamówiłam wczoraj krem i płyn na to i rozpoczynamy dwutygodniową kurację. Jeśli pomoże to będę się zastanawiała od czego ma resztę zmian. Za 14 dni jesteśmy umówieni do dermatologa i alergologa. Ostatnio Mu się bardzo nasiliły te zmiany, a mnie to coraz mniej wygląda na alergię pokarmową. Mam tylko nadzieję, że to nie uczulenie na chlorowaną/ozonowaną wodę, bo my teraz 2-3 razy w tygodniu śmigamy na basen.

Natimp Tobie to dobrze, pozbyłaś się dzieci to możesz pisać, a my tu na polu walki :lol:
Gdyby jeszcze nie trzeba było pracować, co? ;) Dzięki za odpowiedź rano :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329813 przez dorotas29
Hej!!!

Ja chwilowo jestem :)
Dzień dobry!!!

Dziewczyny, macie gdzieś obok siebie h&m, bo bym miała pytanie?????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka