- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czemu nie można spać na brzuchu karmiąc???
Ha ha ha Nati dobra jesteś
Hoborr jadę do Pisza po towar i w ogóle...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Szymon rzuca jabłkiem i ma z tego taki ubaw (matko śmieje się i krzyczy ze szczęśćia , bo Dominik aportuje to jabłko jak pies a jakiego spida ma skubany na tych czworakach
Rika zerkłam na zdjęcia i taką właśnie balową miałam Tylko dół bordowy i jeszcze ozdobne aplikacje z różą były na gorsecie. Do tego miałam szal bo nie znoszę gołych ramion u siebie. Ech tylko wyrosłam z tej mojej sukni
Rikuś buziaczek dla Ciebie - powodzonka w Piszowych sprawach
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja jak czytam, że Ty jedziesz po towar to daję słowo, że mam wizję, jak sprzedajesz lsd w bramie
Ale mnie rozbawiłaś tym tekstem
Aniaw jak chcesz to mogę Ci załatwić tą sukienkę tylko będę musiała ją ściągnąć z jednej dziewczyny która ją pożyczyła i już 2,5 roku trzyma
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hobbor dobrze ze brzuch oki, -ale uważaj Anka najczęściej kastruje... CHCESZ TEGO????
hmm , ja włąsnie chce
3 kilo schudnąć.. moze poszukam kamieni
oki czytam dalej
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Różyczkowidzę ze zadowolona jesteś ze już Bianka cyca pożegnała i serio celulit się wchłania??
Opasekto dobrze, że nie jestem sama ja karmię w nocy tak z 3 razy teraz, no a w dzień to może z raz tylko ale mleko mam bo fontanny czasem jeszcze są, ale też rozmyslam czy nie przestawić się, bo moja Zuzia ma już z dwa mieisace na czole policzkach pełno krostek, pediatra mówiła ze alergia tylko nie wiem na co, nie jem nie wiadomo czego, moja dieta jest uboga, odstawiłam mleko, od wczoraj słodycze, ale ciezko mi się powstrzymać, a te krostki mnie juz wkurzają z mezem juz nie pamietamy jak ona wyglada jak ich nie ma a tak jak by cyca nie bylo to i alergia by sobie poszla w las
Jak u was z alergią?już wiesz na co??
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
mam nadzieję, że już teraz im sie uda bo już tak długo czekali, i druga szwagierka chyba tez jest, tak podejrzewam bo ona tez poronila w sierpniu, i jak pisalismy z nia czy przyjada na wioske na swieta to napisała ze moze na pare godzin wpadna bo sie duzo u nich pozmieniało
wiec moj moze sie juz na chrzetnego szykowac(po raz drugi) a mojemu bratu w kwietniu syn sie r odzi i ja chrzestna bedę, same wydatki
teraz wykupujemy mieszkanie to co dostaliśmy z wojska wiec z 50 tysiecy trzeba szykować, tyle wydatków mamy, w tym miesiacu to wogle masakra bo moj zostawil sobie 1000 na zycie , a reszte przelał na konto i przyszedl list ze za rzeczoznawce trezba 900, ja liczylam ze dostane wyplate cała a tu 600 zł, to tylko na oplaty, i zostało nam z 30 zł do 1 dobrze że tato był i mi na urodziny wczesniej dał 100 to jakies zakupy zrobilismy, ale narazie ciagnemy na tym co jest, ziemniaki, ryz mamy heh, moze z głodu nie umrzemy a ja juz kg schudłam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój Jachu siada tylko i wyłącznie dltego ze tak nie nawidzi brzucha który ma na cwiczeniach ze woli nas porobić..ale jescze 1,5 tyg temu piszczał jak sie przewrócił.
Kaśka.. ale mioeszkanie za 50 tys dotaniecie tio o co chodzi
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
No i trzymam kciuki za ciąże szwagierki:)
natimp ja to Ani bym na dużo pozwoliła ale na kastrowanie dziękuję wysiadam
Rika ale jesteś biznes mama łomen:)
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Jak mój Młody zacznie raczkować to ja nie wiem, co będzie, jak już teraz ciągle jakieś nowe obrażenia ma;)
Kasia my wykluczyliśmy skazę białkową. Na brodzie i polikach podejrzewam nasilone uczulenie na amylazę- składnik śliny. Zamówiłam wczoraj krem i płyn na to i rozpoczynamy dwutygodniową kurację. Jeśli pomoże to będę się zastanawiała od czego ma resztę zmian. Za 14 dni jesteśmy umówieni do dermatologa i alergologa. Ostatnio Mu się bardzo nasiliły te zmiany, a mnie to coraz mniej wygląda na alergię pokarmową. Mam tylko nadzieję, że to nie uczulenie na chlorowaną/ozonowaną wodę, bo my teraz 2-3 razy w tygodniu śmigamy na basen.
Natimp Tobie to dobrze, pozbyłaś się dzieci to możesz pisać, a my tu na polu walki
Gdyby jeszcze nie trzeba było pracować, co? Dzięki za odpowiedź rano
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja chwilowo jestem
Dzień dobry!!!
Dziewczyny, macie gdzieś obok siebie h&m, bo bym miała pytanie?????