BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329452 przez hoborr
alllllleeeeeeeee ssiięęęę ppoooorrrooobbiiłłłóoooooo!!!!!! :S :S :S :S :S

Asiu NIe było mnie 4 dni a MIkołajek jakis taki odmieniony! DOROŚLEJSZY!!! ALe będzie miał wzięcie:)

Oposku - dawaj kawał tego hamaka:) I czapkę i rękawice bo są zarąbiste:)

Rózyczko KOCHANA - pozwolisz że juz dziś się zamelduję! Boli mnie bark ponoć od jakiegos gazu który mi wpuszczali w brzuch ale mi sie wydaje że mnieza długa na golasa trzymali i oglądali za bardzo :P No i mnie PRZEWIAŁO :huh: :P :lol: :woohoo: Mam plastera przyklejonego i jakoś zipie:)

Aniu kurcze musze w fotoszopie trochę sie pomniejszyć żeby wysłac zdjęcia:) hihih nie no żatuję. Ja mogę Ci ją pożyczyć niodpłatnie:)
kurcze nie mogę wkleić żadnego zdjęcia:((

A gdzie się Masuska podziała??

A ADA została przekarmiona i biedaczkę boli brzuszek i pierwszy raz tak długo nie mogła zasnąć. Aż wsadziłam jej rurkę w tyłeczek i zrobiła kupę giganta i usneła o 22!

Aha ANIU ja to Cię widze w roli PASTORKi - a raczej żonki PAstroka:) hihih

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #329461 przez hoborr
mejdej mejdej Róża - Ada tez jeszcze na najwyższym poziomie:)

13 lata 1 miesiąc temu #329466 przez hoborr
NIe chce mi sie komentować tych pożegnań :dry: :ohmy:

Dziewczyny teściowa zapowiedziała że Ada ma iść do kościoła na święconkę! A niech se dziecko idzie! Ale nie wiem czy zdąży sie nauczyć! No ale buty jakieś by sie je przydały bo my całą zimę o 3 parach skarpet :S Myślicie że tak na wiosne to jakieś adidaski????

13 lata 1 miesiąc temu #329470 przez Oposek
Filipek też na najwyższym :P

13 lata 1 miesiąc temu #329473 przez hoborr
Jak ELITA:)

13 lata 1 miesiąc temu #329475 przez różyczka
Ufff no to znaczy, ze nie ostatnia :)

Superr Hoborr,ze już tak sie czujesz dobrze, wiesz ....ja Twojego smsa źle odczytalam: zrozumiałam,ze Ty masz tyle osób w domu do pomocy,z e przez 2 tyg. nie bedziesz musiała wcale Ady nosić a Ty nie mozesz jej nosic a to zupełnie co innego przecież :)

Aska te buciki piękneeeeeeeeeeee a takie kapelusze Oliff nosiła :) ale jak byla ciut starsza niz Bianka - taka kilkuletnia raczej :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #329497 przez aniaw
Ja się melduj po pracy tyż :laugh:

Kurcze chwile Was zostawić i tu znów jakies akcje, ech ;)

Rikuś kochana miałam operację w pracy i przegapiłam fotkę :(
Przytulam Cię mocno i jak możemy jakos pomóc to mów :kiss:
Jak tam może po przyjeździe znajdziesz chwilkę to wyślij mi może na priva link do pokazywarki i fotki.

Asiu a czemu Tobie wstyd? :) Daty jeszcze nie ma, dokumenty dopiero w drodze :)

Hoborku
Ty się tam nie pomniejszaj :)
Tu masz fajny link do wstawiania fot na forum - od Asi :)

Różyczko właśnie miałam pisać, że jeszcze Oposkowy synuś śpi na wyżynach bo jak mój Mały miał zaszczyt tam się przespać to bałam się, że się wykopyrtnie ;)

Piernikarczyk buziaczki dla Twojego Malucha :kiss:

Ufolka ej no nie bądź taka, silna bądź i nie uciekaj od nas :kiss:
Każdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie a nie ma co się obrażać :)
Mi dobrze robią te treningi z samoobrony - tłuczemy się na maxa z siorą i przez to w domu już się nie ma o co kłócić :lol: Daj znac jak tam zdrówko Amelki :kiss:

Oposek pamietam, że ja na studiach z kumpelą miałyśmy fazę na maca i na zestawy happy meal dla dzieci :blush: I zabawki wybierałyśmy najdłużej w kolejce :blush: Więc sklep z nastolatkami to lepiej niż konkurencja z kilkulatkami :lol:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329500 przez aniaw
hoborr napisał:

Jak ELITA:)

Chyba śpiąca jestem juz very bo przeczytałam jak JELITA???? :lol:

A jakby cos to u mnie jelita w porządku a u Was? :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #329521 przez Rika
Aniaw masz tu pokazywarka.pl/vu4isy/
I pokażę Ci suknię mojej mamy jaką miała na moim weselu może taka sama jaką Ty masz :)

Nadrobię Was zaraz tylko się wykąpię bo śmierdzę jakbym dopiero zeszła z pola po oraniu :huh:

13 lata 1 miesiąc temu #329523 przez aniaw
Rika te sukieneczki super prezentują się przy Twojej figurze :)
W tej białej na torach wygladasz bajecznie :laugh:
Czekam na fotkę Twojej mamy :)

13 lata 1 miesiąc temu #329526 przez aniaw
Rika ja chyba już szła spać, więc jakby coś zostaw mi fotę do jutra, buziaki :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #329554 przez natimp1
cześc Piękne..
dziś więcej czau to Was nadrobię choćby od wczoraj , musze doczytać co u Rózeńki:) czy juz dopakowała czy jescze nie..
U nas lepsza noc jakoś ale nie wiem czy to Janek lepiej spał czy go nie słyszałam bo przyszłam padnieta na maksa z silki... ale czuje efekty Dupsko juz trochę lepsze, nie kończy się przy kolanach tylko zatrzymuje na wysokości ud:)
a tak wogóle to byłam z Jachem u lekarza bo miał te usteczka białe.. okazało sie ze to odmiana pleśniawek więc mamy nystatyne , a wiedziałam ze sie tak skończy bo teraz ma etap cyckania dywanów , puzlii piankowych itp...
dobra troche popracuje i nadrabiam czytanie, bo coś jakieś kłotnie chyba znów były !!!!!

13 lata 1 miesiąc temu #329567 przez hoborr
Dzień dobry:)

13 lata 1 miesiąc temu #329579 przez różyczka
I ja sie witam po kolejnej masakrycznej nocy...

Natimp super,z e nocka lepszejsza :) ja czekam na to by tez móc w końcu kiedyś to napisac...
a co do siłki TO MEGA MEGA Ci zazdroszcze doopki uniesionej bo ja tez bym chciała, kocham siłke ale nadal nie mam jak i kiedy pójsć, chodzi o opieke nad Bianulą wieczorowa porą, a wiem,z e siłka daje najszybciej efekty :)
narazie wiec dietka (już 5kg mniej) i co zauwazyłam jeszcze - od kiedy skończylam karmić pożegnałam cellulit! :lol: i juz od razu ciałko lepsze ale do lata nie ma bata - siłka musi byc....
tylko niech sie te nocki koszmarne w koncu skoncza bo zasnę na atlasie :woohoo: (jak juz tam w końcu dojde :blink: )
a plesniawki to nic strasznego tylko upierdliwe bardziej...
ja jak Biana coś podejrzanego lize to zawsze mówie, ze "ona oswaja bakterie' :blink:

Hoborr a jak dziś JELITA? :lol:
Udana jest ta nasza Ania :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #329583 przez natimp1
Rózyczka zobaczysz , jeszcze trochę i napiszesz ze noculka ekstra!!! wczoraj mi ta lekarka powiedziała ze Jaśko wynagrodzi tę pępowinę za parę lat... spojrzałam na nia jak na barana a ona, teraz się Pani smieje ale tak będzie.... niby ona wie bo prowadziła badania z siostrą p która jest psychologiem itp... nie mam zdania na te wypwiedx, bo maksi był spacy królwicz a tez związana jestem bardzo z nim, więc nie wiem o co chodzi ..
A jak gimnatyka???? Rozynki mojej malutkiej . Oni z Jaskiem chyba na randki musza chodzić ... bo Twoja Piterka nie dogoni a mój Jaśko Ufolkowej, a tak sobie statecznie na ławeczce usiąda i beda patrzec w dal :):):)>
u mnie skubany jak go na brzuch kłade to seka normalnie i juz siedzi, tera juz nie ma bata na niego z ćwiczenimi bo cwaniak siada i w du... ma ze ma lezec i cwiczyć wstawanie do czworaków
oki czytam..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka