BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336274 przez Oposek
Poza tym u nas dziś apteka. Leczymy katar, leczymy uczulenie i chyba ząb na górze wychodzi, ale... dwójka. Nie wiem, czy to możliwe, ale jest opuchnięte, zaczerwienione i widać białą krechę. Tylko czemu tak nie po kolei?
Dziś rano Młody nabył nową umiejętność- na klęczkach pociąga za sznurek od żaluzji w oknie balkonwym i się cieszy, jak się podnoszą. Ciekawe, kiedy zepsuje;) Rano Go rozebrałam z piżamy i pieluchy, położyłam na duywanie i poszłam po pieluchę i ubranie. Wracam a ten leży kilka metrów dalej na podłodze, w kałuży, rozpryskuje siki rączkami na wszystkie strony i się śmieje w głos. No trzy światy:)
Teraz śpi, a potem idziemy do sklepu i na pocztę. Na obiad placki z jabłkami;)

A propos tych pchaczy to ja mam mało miejsca i zastanawiam się, czy nie kupić czegoś podobnego do tego, co dała Basba- żeby miał 2w1. Dzieci uwielbiają zabawy naśladowcze w których coś przewożą- klocki, lalkę.
Myślałam nad czymś takim:
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40060836/
allegro.pl/boikido-pojazd-pchacz-krolik-...tis-i2206441804.html
Może dostanie na dzień dziecka, myślę, że będzie akurat. A później się kupi coś do ciągnięcia...

A czy u Was jest tradycja obdarowywania dzieci przez Wielkanocnego Zajączka? Wiem, że u Masuski jest, u mnie też, a jak to u innych dziewczyn wygląda?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #336283 przez natimp1
Oposku Rice i diewczynkom się towar pewnie skończył dlatego tak wczesnie padły:)

ekstra koszyk

basbuś napisz proze ile te 2 pary dzinków z rozm 104

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336364 przez aniaw
Oposku ja jako kierownik lecznicy mam nadzór nad lekami narkotycznymi i psychotropowymi i musze regularnie uzupełniac i wykazywac ich zużycie miesięczne a że została nadwyżka to trzeba było jakoś to spozytkować, nie? :silly:
Koszyk ekstra tylko chyba pewnie na przyszły rok, bo jak na razie Szymon ćwiczy doskonalenie w koordynacji oko- noga i po wszystkim depcze :P
Oposku a jak masz z tym grooponem? jakis limit czy cuś? Czy można Cie wykorzystać i przez Twoje konto wywołac te tańsze zdjęcia? Bo ja na tym się troszke nie znać :blush:
No a zęby nie musze wychodzic w kolejności przecież ;)
Ech niezłą masz przeprawę ;)

Hoborku fakt ciesz się, że masz chwile jeszcze spokoju, bo jak zacznie raczkować to juz nie posiedzisz - dlatego ja głównie z pracy pisze lub jak gluty spia :P
A jak zaczna juz chodzic, wspinac sie to katem oka musisz zerkac czy juz z lampy nie trzeba tych małpeczek zdejmować :ohmy: :laugh:

Ale fajny mam dzis dzień :) pacjentów sporo :) nawet poprawa widoczna po leczeniu więc zadowoleni :) Wzięłam się za wiosenne sprzatanie i troche trupów tu znalazłam :ohmy: trupów komarów oczywiście :silly:
Gardło mnie mniej boli i słońce za oknem :lol:
A TAK W OGÓLE TO ŻYCIE JEST PIEKNE :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #336391 przez natimp1
Anka albo sie podziel speedem albo nie łykaj tylu bo nadgonic Cię nie można.. gdzie masz dzień piekny zimno i jescze do tego neurolog!!!!!!!!1

12 lata 9 miesiąc temu #336451 przez Rika
Przeczytałam wszystko ale nie będę każdej odpisywać, dziewczyny dopiero posżły spać, ja gotuję obiad i chciałabym wrzucić kilka rzeczy na allegro.

A Różyczka tak kłóciła się o forum ZP i jej nie ma :( nie ładnie :(

12 lata 9 miesiąc temu #336472 przez hoborr
Rika dobrze że poszły obie na raz spać:)

Oposku. Ja robiłam koszyczki z wikliy papierowej:) Próbowałaś kiedyś?:)

A mi sie podoba pchacz taki różowy co Basba wczoraj wrzuciła:) Ale mało przyszłościowy skoro drugi ma być chłopczyk:)

oo nie wiedziałam Aniu że bierzesz.....

12 lata 9 miesiąc temu #336491 przez Oposek
Rice skończył się towar, Ania zużywa nadwyżkę leków narkotycznych, a Natimp chce, żeby podzielono się z Nią speedem :lol:

Halllllloooooooo, czy to nadal forum o macierzyństwie? ;)
Chociaż co tam, z Wami nawet w celi;) W Grudziądzu jest więzienie, gdzie można przebywać razem z dziećmi;)

12 lata 9 miesiąc temu #336493 przez różyczka
Rika napisał:

A Różyczka tak kłóciła się o forum ZP i jej nie ma :( nie ładnie :(

Nieladnie to co poniektore osoby potraktowały mojego bliźniaka genetycznego...
a nawet powiem wiecej - po chamsku :angry:
Nieładnie to co poniektore panie zrobiły piszac, ze forum to ludzie a nie miejsce po czym posżły pisać gdzie indziej...
Nieładnie to sie zrobilo tu po tych wszystkich akcjach i aferach...

prawda jest taka,ze atmosfera sie popsula od kiedy byly tu awarie i Ufa (tez przechrzcila mnie na Róże) zalozyła swoje forum i to wcale nie przez Masuske - jak to co poniektórzy twierdzili- bo ona akurat wtedy byla z Piotrusiem w szpitalu i to spory czas...

i przez to wszytsko odechciało mi sie pisać droga Riko :dry:

ale nie kumam czemu ciągle piszesz, ze forum pada? chyba nie masz racji bo ciągle mam pełno postów do nadrabiania :silly: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu #336503 przez Oposek
Hoborr nie, nie próbowałam:) Ciężko się plecie? Bo śliczne są takie koszyczki.
A co do różowego wózka to ja tam zamierzam mojemu synkowi też kupić wózek. A jak wybierze różowy to kupię Mu różowy, a co! :P

Ania W ja nie mam pojęcia, jak to jest z tym kuponem, nie wywoływałam nic od dawna, bo nie mogę zdjęć wybrać. Ciągle takie oferty na gruponie, nie wiem nawet na ile to okazyjne. A zdjęcia ze ślubu dla wszystkich wywoływałam na allegro i bardzo się opłacało.

A ja zamówiłam na all ubranka i przysłali mi nie to, co kupiłam :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #336525 przez Rika
Różyczko jakby tak każda dziewczyna która została na ZP myślała jak Ty i zniknęła z tego powodu to by nikogo tu nie było.

póki co osoby które Ci przeszkadzały odeszły więc wracaj i pisz

Co do nowego forum to miało być miejsce awaryjne a że inne zostały tam bo coś tam Masuska im zrobiła (nie wiem co ale ok) to trudno, jakby im zależało to by siedziały tutaj i tyle ale one wolały zrobić swój krąg bo ru kogoś nie lubią i se poszły.

Oposek jak mogłaś :(

12 lata 9 miesiąc temu #336529 przez Oposek
Rika co jak mogłam?

12 lata 9 miesiąc temu #336531 przez różyczka
Oposek to kara za to, ze u Riki nie kupiłaś :P :lol:

W sumie racja Rika :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu #336547 przez Oposek
Hehehe to teraz czekają mnie ognie piekielne :lol:

Rika ja bym bardzo chętnie kupiła coś od Ciebie, ale spośród tych zdjęć, które wstawiłaś nic na razie nie jest Młodemu potrzebne. Ja potrzebowałam konkretnej kurtki- z odpinanym kapturem, podpinanym polarem, niebieskiej lub szarej, bucików całych miękich skórzanych model Paputki i kąpielówki. A tych rzeczy u Ciebie nie znalazłam :(

12 lata 9 miesiąc temu #336562 przez Rika
Widzisz Oposek nawet Różyczka wie o co chodzi a Ty wzrok w inną stronę, paluszka od stópki wkręcasz w ziemię, gwiżdżesz pod nosem i kręcisz młynki kciukami udając że nie wiesz o co chodzi tak??? Nie ładnie :D

Różyczko my tu jesteśmy najwierniejsze z wiernych i dla nas masz tu pisać a nie nie pisać bo ktoś odszedł bo wolał schować głowę w piasek i zamiast wyjaśnić sprawę, zachować się jak dorosły to uciekł... trudno, ja płakać nie będę... tu się poznałyśmy i tu zostaję o!

Wiecie co, napisałam do allegro jaka jest sytuacja z wgrywaniem zdjęć, ze wiesza się itd i od razu mi odpisał facet w nocy :) że możliwe jest to spowodowane starą wersją przeglądarki, dzisiaj poprosiłam męża brata żeby mi zainstalował nową i... działa!!! Idę jak burza :D

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336585 przez aniaw
No dobra juz nic nie biorę przekonałyście mnie :P

Natimp u mnie słońce jak w mordę strzelił a neurolog tez człowiek i leczyć się powinien :blink:

Oposku fajny ten pchacz ten drugi z linka :) Ale my dostaliśmy taczkę, więc już mamy w czym wozić Dominiczka :)
Co do wózka to Szymcio szalał u kumpeli za różowym - pisałam Wam o tym - i mam fotke pod koniec imprezy jak już Ewelka zabrała mu lalkę i był mega zdziwiony :P

Rika musisz zdecydowanie wymusić na dziewczynach zakupy u siebie i tyle :)
Ja namawiam Tomcia na Twojego bodziaka kibicowego i zieloną czapeczkę, ale cięzko mi to wychodzi ;)

Hoborku
że niby rózowy chłopczykowi nie przystoi? A różowe koszule dla mężczyzn? :laugh:

Różyczko
cięzko z Toba rozmawiac jak nic nie piszesz, ale genialny z Ciebie słuchacz czy inaczej czytacz :silly:

I jeszcze wyszperałam fotę Szymcia koszykową zeszłoroczną z biedry :)
On uwielbiał kiełbaski tam zajadać :silly:

Dobra spadam bo jadę na trening, do później :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka