- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Dziś rano Młody nabył nową umiejętność- na klęczkach pociąga za sznurek od żaluzji w oknie balkonwym i się cieszy, jak się podnoszą. Ciekawe, kiedy zepsuje;) Rano Go rozebrałam z piżamy i pieluchy, położyłam na duywanie i poszłam po pieluchę i ubranie. Wracam a ten leży kilka metrów dalej na podłodze, w kałuży, rozpryskuje siki rączkami na wszystkie strony i się śmieje w głos. No trzy światy:)
Teraz śpi, a potem idziemy do sklepu i na pocztę. Na obiad placki z jabłkami;)
A propos tych pchaczy to ja mam mało miejsca i zastanawiam się, czy nie kupić czegoś podobnego do tego, co dała Basba- żeby miał 2w1. Dzieci uwielbiają zabawy naśladowcze w których coś przewożą- klocki, lalkę.
Myślałam nad czymś takim:
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40060836/
allegro.pl/boikido-pojazd-pchacz-krolik-...tis-i2206441804.html
Może dostanie na dzień dziecka, myślę, że będzie akurat. A później się kupi coś do ciągnięcia...
A czy u Was jest tradycja obdarowywania dzieci przez Wielkanocnego Zajączka? Wiem, że u Masuski jest, u mnie też, a jak to u innych dziewczyn wygląda?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ekstra koszyk
basbuś napisz proze ile te 2 pary dzinków z rozm 104
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Koszyk ekstra tylko chyba pewnie na przyszły rok, bo jak na razie Szymon ćwiczy doskonalenie w koordynacji oko- noga i po wszystkim depcze
Oposku a jak masz z tym grooponem? jakis limit czy cuś? Czy można Cie wykorzystać i przez Twoje konto wywołac te tańsze zdjęcia? Bo ja na tym się troszke nie znać
No a zęby nie musze wychodzic w kolejności przecież
Ech niezłą masz przeprawę
Hoborku fakt ciesz się, że masz chwile jeszcze spokoju, bo jak zacznie raczkować to juz nie posiedzisz - dlatego ja głównie z pracy pisze lub jak gluty spia
A jak zaczna juz chodzic, wspinac sie to katem oka musisz zerkac czy juz z lampy nie trzeba tych małpeczek zdejmować
Ale fajny mam dzis dzień pacjentów sporo nawet poprawa widoczna po leczeniu więc zadowoleni Wzięłam się za wiosenne sprzatanie i troche trupów tu znalazłam trupów komarów oczywiście
Gardło mnie mniej boli i słońce za oknem
A TAK W OGÓLE TO ŻYCIE JEST PIEKNE
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Różyczka tak kłóciła się o forum ZP i jej nie ma nie ładnie
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Oposku. Ja robiłam koszyczki z wikliy papierowej:) Próbowałaś kiedyś?
A mi sie podoba pchacz taki różowy co Basba wczoraj wrzuciła:) Ale mało przyszłościowy skoro drugi ma być chłopczyk:)
oo nie wiedziałam Aniu że bierzesz.....
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Halllllloooooooo, czy to nadal forum o macierzyństwie?
Chociaż co tam, z Wami nawet w celi;) W Grudziądzu jest więzienie, gdzie można przebywać razem z dziećmi;)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A Różyczka tak kłóciła się o forum ZP i jej nie ma nie ładnie
Nieladnie to co poniektore osoby potraktowały mojego bliźniaka genetycznego...
a nawet powiem wiecej - po chamsku
Nieładnie to co poniektore panie zrobiły piszac, ze forum to ludzie a nie miejsce po czym posżły pisać gdzie indziej...
Nieładnie to sie zrobilo tu po tych wszystkich akcjach i aferach...
prawda jest taka,ze atmosfera sie popsula od kiedy byly tu awarie i Ufa (tez przechrzcila mnie na Róże) zalozyła swoje forum i to wcale nie przez Masuske - jak to co poniektórzy twierdzili- bo ona akurat wtedy byla z Piotrusiem w szpitalu i to spory czas...
i przez to wszytsko odechciało mi sie pisać droga Riko
ale nie kumam czemu ciągle piszesz, ze forum pada? chyba nie masz racji bo ciągle mam pełno postów do nadrabiania
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do różowego wózka to ja tam zamierzam mojemu synkowi też kupić wózek. A jak wybierze różowy to kupię Mu różowy, a co!
Ania W ja nie mam pojęcia, jak to jest z tym kuponem, nie wywoływałam nic od dawna, bo nie mogę zdjęć wybrać. Ciągle takie oferty na gruponie, nie wiem nawet na ile to okazyjne. A zdjęcia ze ślubu dla wszystkich wywoływałam na allegro i bardzo się opłacało.
A ja zamówiłam na all ubranka i przysłali mi nie to, co kupiłam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
póki co osoby które Ci przeszkadzały odeszły więc wracaj i pisz
Co do nowego forum to miało być miejsce awaryjne a że inne zostały tam bo coś tam Masuska im zrobiła (nie wiem co ale ok) to trudno, jakby im zależało to by siedziały tutaj i tyle ale one wolały zrobić swój krąg bo ru kogoś nie lubią i se poszły.
Oposek jak mogłaś
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
W sumie racja Rika
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja bym bardzo chętnie kupiła coś od Ciebie, ale spośród tych zdjęć, które wstawiłaś nic na razie nie jest Młodemu potrzebne. Ja potrzebowałam konkretnej kurtki- z odpinanym kapturem, podpinanym polarem, niebieskiej lub szarej, bucików całych miękich skórzanych model Paputki i kąpielówki. A tych rzeczy u Ciebie nie znalazłam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko my tu jesteśmy najwierniejsze z wiernych i dla nas masz tu pisać a nie nie pisać bo ktoś odszedł bo wolał schować głowę w piasek i zamiast wyjaśnić sprawę, zachować się jak dorosły to uciekł... trudno, ja płakać nie będę... tu się poznałyśmy i tu zostaję o!
Wiecie co, napisałam do allegro jaka jest sytuacja z wgrywaniem zdjęć, ze wiesza się itd i od razu mi odpisał facet w nocy że możliwe jest to spowodowane starą wersją przeglądarki, dzisiaj poprosiłam męża brata żeby mi zainstalował nową i... działa!!! Idę jak burza
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Natimp u mnie słońce jak w mordę strzelił a neurolog tez człowiek i leczyć się powinien
Oposku fajny ten pchacz ten drugi z linka Ale my dostaliśmy taczkę, więc już mamy w czym wozić Dominiczka
Co do wózka to Szymcio szalał u kumpeli za różowym - pisałam Wam o tym - i mam fotke pod koniec imprezy jak już Ewelka zabrała mu lalkę i był mega zdziwiony
Rika musisz zdecydowanie wymusić na dziewczynach zakupy u siebie i tyle
Ja namawiam Tomcia na Twojego bodziaka kibicowego i zieloną czapeczkę, ale cięzko mi to wychodzi
Hoborku że niby rózowy chłopczykowi nie przystoi? A różowe koszule dla mężczyzn?
Różyczko cięzko z Toba rozmawiac jak nic nie piszesz, ale genialny z Ciebie słuchacz czy inaczej czytacz
I jeszcze wyszperałam fotę Szymcia koszykową zeszłoroczną z biedry
On uwielbiał kiełbaski tam zajadać
Dobra spadam bo jadę na trening, do później