BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335411 przez aniaw
Matko ja się zbieram do porobienia zdjęć tych malutkich ciuszków, ale jakoś ciągle cos innego mam do roboty ;)

Hoborku nie stresuj sie, bo wiesz do ciosów to ja pierwsza chętna :lol:

Z ostatniej chwili:
Dostałam sms od mojej cioci chrzestnej "Aniu słuchałam własnie radia i tam lekarz powiedział, że wstawanie i chodzenie dzieci przed pierwszym rokiem to patologia" :ohmy: :lol:
Odpisałam: "Ten lekarz to ma patologiczny mózg od urodzenia, pozdrawiam :lol: "

Na ostatniej wizycie moja kochana cioteczka zabroniła Małemu wstawać, nie wiem czy Wam pisałam, on jej jakoś nie posłuchał i smiga nam przy meblach i chwyta się wszystkiego i już stoi :lol:
Ech te moje nieposłuszne dzieci :lol: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #335421 przez hoborr
Aniu Aniu :kiss: a za te punkty to masz potem coś w zamian, tzn jakąś kase czy to tylko taki wymóg do spełnienia. A napisizesz o jakiej myśłisz specjalizacji?
A Twoja ciocia to naprawde jest udana:) Biedne jaj dzieci pewnie chciały chodzic i wstwać a ta je przywiązywała do łóżeczek! hahahaha a niech tak dalej mowi coś mi się wydaje że Twoi synkowie to na złość zaczęli wcześniej wstawać itp. :)

Mąż mi właśnie wytłumaczył żebym sie babą nie dziwiła że są złe że likwiduję konto. Bo takei machlojki robią że biora moją kasę wpłacają na prywatne lokaty mają zarobek na tym . A innym by nie pozwoliły! A w bGŹ to będe jeszcze miała 20zł na miesiąc premii. Nie mówiąc o darmoiwych przelewch, karcie - w końcu jak w 21 wieku! A nie średnioweicze. NIgdy tu nie dostałam wypisu operacji nbankowych, chyba że sobie szłam i prosiłam uprzejmie. A uważam że powinno przychodzić do domu jakieś pismo choć raz na kwartał. No nic już nie przezywam... :laugh:

Chce odreagować i puzzle adusi kupić! POMOCY! linka proszę!

12 lata 9 miesiąc temu #335426 przez Oposek
Hoborku no mi zależało na czasie i nie kupowałam puzzli w internecie, więc nie pomogę :(

Potem napiszę więcej, bo póki co mi tu Młody brzęczy nad głową i nie mam jak...

12 lata 9 miesiąc temu #335440 przez aniaw
Hoborku niestety będę miała tylko certyfikat zdobycia tych punktów, taki wymóg ;)
Ale ja lubie sie uczyć :)
A specjalizacja ze zwierząt nieudomowionych a ja chciałabym z typowych egzotycznych ale takiej nie ma :(
Może Różyczka Tobie z puzlami pomoże bo ona chyba kupowała.
Nieźle z tymi bankami :angry:

A wiecie czym zajadał sie wczoraj mój Mały?
Szymcio dawał mu do ręki pierogi z kapustą i ten brał całego w łapke i wcinał aż mu się uszy trzesły :ohmy: A na deser ogórki korniszowane :ohmy: matko mam nadzieję, że nic mu po tym nie będzie :lol:

Miłego dnia zycze i wracam dalej do pracy bo w życiu sie nie wyrobie:kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #335531 przez natimp1
hej Pipulki
Hobbor - ja chetnie w gębe przywalę:) bo dzis dzień taki ze dzięki.. maksi mnie wkurzył bo sobie u dziadków w kulki leci...
Ania W lubisz się uczyc.. a myslałam ze dziwna taka jesteś;) fajna specjalizacja... a te pkt to swoją droga dobra rzecz zeby byc na bieżaco..a nie potem taka ciotka gada o czymś co było 20 lat temu...

Basba same portki na 104 jest szansa kupić:)

Rika cudne zdjęciola...

Opsku co u neurologa!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335568 przez Rika
rika91.pokazywarka.pl/

nadrobię Was wieczorem bo teraz nie mam czasu.
Jak coś byście chciały to piszcie na pw. Ograniczone rozmiary więc jak zdarzy się że dwie z Was chcą takie same rzeczy to będę patrzeć na godzinę, która napisała pierwsza.

Jak coś chcecie to musicie być pewne na 100 % bo chciałabym to wystawić na allegro.

12 lata 9 miesiąc temu #335632 przez hoborr
Uf człoweik nie ma czasejku nic a nic. ALe widze że nie tylko ja:)

12 lata 9 miesiąc temu #335652 przez hoborr
Rika ta ostatnia sukienka to jaki ma rozmiar?

12 lata 9 miesiąc temu #335788 przez masuska
Cześć:) Moje kochane dziobaki:)

Długo mnie nie było, ale jestem w końcu:)

Rika ja bym chciała na pewno to:

Tylko jaki rozmiar i za ile?

A ten nocnik to mam taki biało niebieski tron z famfarami, przez które Piotrek płacze.

Oposku jeszcze nie sadzam Pita, czekam do lata, lae jak coś można zacząć próbować:)

Nati jak tam grypa żołądkowa? A też mi się rzucił ten pazur czerwony:) A i zamazany dzieciaczek z tyłu, co wcale nie znaczy że Jachem się nie zachwycam, wręcz przeciwnie:) A suknie bomba:) Taka prosta, delikatna, Ania bierz! Suknia za 200zł to mało daj 300zł:)
Jaki pojedynek??? Co ja zrobiłam??? Nie chciałam:)

Basba, mówisz z tym nocnikiem to już? To ja się chyba zacznę przymierzać:) A te okna... moje gratulacje, ja to z jednym mam problem a co dopiero te Twoje!!!

Oposku, gratulacje dla Filipka:) A jakie masz te koszyki?

Hoborrku, weź Ty babo się nie forsuj tak!!! Bo jak przyjadę i palnę to zobaczysz! A tak między nami to kupiłam pchacza w Biedrze za 20 zł:P

Pierniczku, jaka Ty chuda jesteś!!! Ale ja o Nikosiu chciałam pisać, że chłopak marzenie:)

Olka tak, pracuję i do świąt ciężko mnie będzie dorwać:(

Dorotas, ja bym tak szczerze to na laptopa nie dała, wolałabym kupić np fotelik FP.

Kasiorek jaki zarąbisty pchacz:) Zaraz chyba kupię:)

Ufff nadrobiłam, troszkę po łebkach, ale już padam na ryjek.

Piotrek ma katar, znów maruda i ciężkie noce, no ale...

12 lata 9 miesiąc temu #335792 przez Oposek
Ania W przede wszystkim gratuluję spadku :D Fajnie, że ze zdrówkiem lepiej, mam nadzieje, że Bobasy też lada dzień wrócą do formy ;) Z tymi punktami to niby wkurzające, ale z drugiej strony rzeczywiście warto być na czasie :) Specjalizacja superowa, może kaska się znajdzie, a jak nie w tym roku to potem też jest czas:) Daj znać, co tak Ksiądz powiedział;)
Twoja Ciocia mówi, że wstawanie przed rokiem to patologia, moja babcia, że wstawanie po roku to patologia :lol: Najlepiej to jak dziecko wstanie równo w pierwsze urodziny i od razu pójdzie ;)

Basba mam nadzieję, że już pozapinałaś wszystkie guziki i niebawem będziesz miała dla nas więcej czasu:)

Natimp ja niby jestem trochę zorientowana, bo miałam fizjoterapię na studiach, w domu dziecka trzy lata zajmowałam się niemowlętami i wiem, jak wygląda zdrowe dziecko i jak się po kolei rozwija, ale moje własne mnie czasem wprawia w osłupienie;) On jest taki mega nierówny- siada, ale od niedawna z boku podpierając się ręką. Turla się na wszystkie strony, ale ma jeden ulubiony bark. Podpór wysoki słaby, szczególnie z prawej strony. Pełzał, ale teraz bardzo rzadko to robi- albo odpycha się jak żaba albo turla. Podnosi pupę do raczkowania, ale źle ustawia prawą rękę. No trzy światy z Nim;) Jak miał 6 tygodni to skończyłam taki krótki 30 godzinny kurs nt wspomagania rozwoju dzieci z obniżonym napięciem mięśniowym, bo można go było zrobić po pedagogice. Ale i tak mam wiele wątpliwości. No ale rehabilitant powiedział, że Młody da radę, więc czekam;)

12 lata 9 miesiąc temu #335798 przez Oposek
Masuska czy Ty radzisz Dorocie, żeby kupiła dziecku na KOMUNIĘ fotelik FP? :lol: Czy mi się znowu coś pomerdało? ;) Fajnie, że jesteś:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335805 przez masuska
O matko a ja nie wiem why wymyśliłam że to na chrzciny i że rodzice za kasę chcą sobie lapka kupić!!! O masakra.

A ja bym na KOMUNIĄ wolała tradycyjnie zegarek:) Jeśli to dla dziewczynki, to myślę że by się ucieszyła z jakiegoś Casio Baby-G:)

12 lata 9 miesiąc temu #335837 przez aniaw
O Masuska cześć :kiss:
Ja właśnie zabierałam się do napisania maila do Ciebie :)
Juz udało mi się wystosować do Różyczki i zaczęłam pisać do Ciebie a Ty tu, super :)
Zdrówka dla Pita :) Moje też marudne dziś a Dominik przechodzi sam siebie i gryzie Szymona po uszach i ciągnie go za włosy :ohmy:
Do tej pory to starszy mu dokuczał :P
Suknia Natip extra ale tylko połowa mnie mogłaby w niej iść do ślubu :lol:

Oposku i dupka blada i świadectwo nie przyszło i znów do przyszłego tygodnia czekamy :) Ja douczać się uwielbiam, ale tu cos czuje będzie presja i zawyżanie kosztów szkoleń ;)
Ja wybieram sobie tylko to co mnie interesuje a niektóre wykłady to tylko wyciaganie kasy, bo nic nowego nie mówią, żeby nie szkolic konkurencji ;)

Babeczki jakie macie namiary na wywołanie zdjęc i jakie tam sa ceny plis pomożecie?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335850 przez hoborr
Aniu kiedys tu Rika wklejała linka do allegro . Aukcja była na 1000zdjęc ale już w archiwum i buuuu. Ostatnio chyba Pani OPOSKOWA wklejała ale bez bicia przyznaje sie że nie zalinkowałam i znowu buuuuuu.

a tu aukcja sprzedawcy polacanego przez Rikę
allegro.pl/100-zdjec-10x15-fuji-cristal-...ive-i2218127318.html B)

12 lata 9 miesiąc temu #335870 przez hoborr
Masuska a jak tam w pracy Ci czas mija?? Dużo roboty? Piotruś nie tęskni?
Pamietam że były w biedrze pchacze drewniane żyrafkinp. Ale wszędzie po 20zł a u mnie 40zł i sie wkurw i nie kupiłam. :huh:
A nie wiem czy tan który Kasia podawała to nie za mały???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka