- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
No mi dzień jak zwykle zleciał. Do 13 w pracy, potem po ciocie i Wiki do domu,z nimi po Antosia do przedszkola, potem odwoziłam ciocie dojej domu z całą ferajną .
Byłam jeszcze dzisiaj u lekarki bo Wiki od piątku kaszle- w dzień jej sięurywa, za to w nocy ten kaszel taki suchy jakis. Powiedziała ze osłuchowo czysto- dawac drosetux i calcium. No a jak przyjechaliśmy w końcu szybko obiad (potrawka i rosołek) i d blachy mufin napiekłambo kumpele przyjechały w odwiedziny. Posiedziały do 19:30,potem Wiki szłam wykąpac, poleciałam do tego marketu, a jak wróciłam to sterta talerzy na mnie czekała, zrobienie obiadu na jutro co by mieli co jeśc i Antrk, który stwierdził ze z tata spac nie bedzie.Uffffff........miałam jeszcze pranie zrobic ale nie mam weny. :/
Przepraszam ze tak osobie sie rozpisałam
Hoborrku ja ostatnio podawałam tą stronkę: www.fotokubin.pl za 2 dni zdjecia mam usiebie a cenowo trzydziesci dwagrosze chyba zdjęcie 10x15. Polecam
Jak tam brzuch.... czytałam ze sie przeforsowałaś i boli...
Co do pchacza. Wiktoria ma taki jak Rika dawała na zdjęciu,natopmiast Antoś miał samochód z fishera. szafka.pl/c562029-jak-nowy-fisher-price-jezdzik-pchacz.html
Ja zastanawiam sie czy Wiktorce nie kupic takiego wózko-pchacza na imieniny które ma w maju: forum.trojmiasto.pl/Wozek-pchacz-Fisher-...e-t253887,1,161.html
Masuska zdrówka dla Piotrusia życzę. Jesli chodzi o nocnik to ciocia stwierdziła ze jak juz siedzi to mozna przyzwyczajac. No w sumie racja zrobic nic nie musi bo wiadomo ze i tak kontroli nad zwieraczami nie ma ale ja Antosia jakoś po 1 urodzinach próbowałam posadzic to zwiewał a potem nocnik na głowe wkładał A tych famfarów jakoś wyłazycniemozna??Np. wyjąc baterie???
Nati jasne ze mozesz same spodnie wziąc. Napisz które tylko ok?
Dorota, my 2 lata temu mieliśmy chrzesnice meza u komunii. Chyba 500 zł daliśmy wtedy. Ale wiadomo kazdy daje tyle ile moze.
Ania... proszę o ogłoszenie tak jak w wiadomosciach parafialnych daty slubu ok ...jakis telegram chceci wysłac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aniu zabiegana jestem, teraz nie obiecuję, ale po świętach na pewno będę częściej. Suknię Nati na pewno dałoby radę przerobić, a jest cudna:) Mnie się bardzo podoba:)
Hoborrku, dziękuję że pytasz, w piątek i sobotę miałam taki zapierdziel, że aż głowa mała, ale byli konkretni ludzie, dziś za to a moze to a może tamto i wybiera Ci pół godziny, a następny klient mówi coś wam wolno idzie, nosz kurna mać jak mnie dziś ten dziadek wkurzył Hehe ale fajnie wrócić tak do ludzi, poza tym ja lubię pracę w handlu, nie koniecznie na takim stanowisku, ale... Ze mną pracuje mgr politologi i licencjonowany masażysta (ale taki masaż dla ludzi:)
A Piotrek? No i tu najlepsze, tak się cieszy jak wracam, że aż serce rośnie:) Uwielbiam powrót do domu:) Ja tęsknię i synuś
A nie wiem z tym pchaczem, muszę poczytać
Basba idąc za Waszym przykładem, posadziłam Piotra, gdzieś 2 godziny temu na nocnik i co? Siku:) Jestem z niego dumna:) Baterie wyciągnięte i się oswaja:)
Dobrze że Mamy dzieciaczki z Lipca, to spokojnie na lato można odzwyczaić od pampersów:) Bynajmniej spróbować warto.
Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniłam. Idę spać, sama, Męża jeszcze nie ma:(
Dobranoc:*
PS: Czy któraś używa orzechów piorących? Eko-Różyczko może coś wiesz na ten temat?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dla Piotrusia gratulacje!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak sobie pomyślałam ze no my hmmm,tez raczej na spokojnie lubimy i chyba nie ma sie co dziwic naszym dzieciaczkom,moja cora to tez po katach chodziła hehe z tego co pamietam a potem to tylko po zapachu bylo czuc o co kaman,ale zeby za slizgawke no prosze,prosze hehe.
Masuska wlasnie tak jak pisalas wracasz na skrzydlach do domu ja rowniez...czasami przyda nam sie troszke potesknic,a skoro wiemy ze z bąblami wszystko w porzadku to spokojna glowa...
Ja wlasnie skonczylam obiad na jutro zadanie domowe odrobione
U nas zimno jak .......no i gdzies Ty pani wiosno znowu polazła nam..
Dobranoc dziewoje
Ja kupilam wlasnie Bref-płyn do prania dla skory wrazliwej i testuje ubranka synka,bo po tej lovelli to tak mi sie spierały kolory :dry:zobaczymy jaka reakcja skorna bedzie.Masuska chesz przejsc na orzechy???
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to już nie mam w domu rzeczy jakiej Ola by nie jadła nakarmiona przez Zuzię...
Hoborr wiesz co, ja dałam to do sukienek bo sama nie wiem co to wygląda jakby np dla dorosłego bluzka a dla dziecka sukienka, sama nie wiem, muszę mamy zapytać
Masuska to odłożyć Ci tą czapeczkę? Jutro zobaczę rozmiar i cenę
My też mamy taki tylko różowy www.calineczka.pl/sklep/fisher-price-muz...-rozowy-p-10221.html Zuzia wszędzie go ze sobą nosi, jak nie może gdzieś dosięgnąć a nikt jej nie pokazywał jak np są drzwi zamknięte to niesie kibel i otwiera, odsuwa go w kąt i wychodzi
Aniaw ten co Hoborr pisała jest OK, ja niedługo bd zamawiać znów zdjęcia u niego... miałam w marcu lub lutym ale kaski brak, teraz remont żre wszystko
Basba ale mała do Ciebie podobna
A ja jestem zła, dziewczyny poszły spać, siedzę specjalnie żeby aukcje wystawić a tu k...a mać prace techniczne do 6 więc dzisiaj mam przymusowe wolne i idę spać. W dodatku cały dzień wystawiłam tylko tyle aukcji (link) bo zdjęcia się nie chcą wgrywać. Jak wystawiałam buciki to miałam nadzieję że to naprawią, nie było ich dużo więc dałam radę ale jak tak dalej pójdzie to zrezygnuję z allegro bo już nie mam siły i nerwów a za dużo ubrań jest żeby się użerać z tym.
Moja Zuzia też chowa się w kąty lub pod stół lub jak nie ma gdzie się schować to zakrywa twarz dłońmi (nie ma Zuzi) i spuszcza głowę i... no wiecie
A moja siostra jak była mała to chciała sikać jak chłopcy i chowała się za fotel i na stojąco sikała na ścianę
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra tera to naprawdę idę spać dobranoc
Rano muszę iść po zakupy jak dziewczyny będą spały bo z nimi nie pójdę bo za zimno jest a Oli z noska leci delikatnie ale mimo wszystko, nie wiem czy choroba czy 2 etap wychodzenia ząbków na górze... wolę nie ryzykować.
Znów mam ochotę na spaghetti mogłabym jeść codziennie z takim ciągnącym się serem mniam
Na obiad zrobię malutkie pulpeciki w sosie spaghetti z makaronem świderki czyli spaghetti inaczej coby mąż nie gadał że ciągle to samo na obiad
pa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
A pomysł z obiadem pierwsza klasa:) Ech te chłopy byle mięcho było - ptzynajmniej mój tak ma:)
NIgdy na allegro nic nie wystawiałam ale domyślalm sie ile to zachodu. DO tego ponoc są spore prowizje... No ale nic za darmo nie ma. A co do odchudzania to weź się nie wygłupiaj- prrzecież ty laska jak marzenie!
Basba ale masz strojną córę! Elegancka i każde zdjęcie w innym nakryciu głowy:) I jest bardzo do ciebie podobna:)
Masuska ja jak zrobiłam licencjat to przez dwa miesiące pracowałam w sklepie:) I super wspominam:) Jaka byłam ciekawa co kto kupi:) A najbardziej lubiłam jak chemia szła:) hihih Ale to taki wieśniacki gs był i pijaków trzebabyło gonić - bo piwo chcieli pić w sklepie. A śmierdziało od nich na kilometr! hahaha ale śmiesznie było.
Raz moją zmienniczkę napadło 3 zbirów i okradli sklep z papierosów i kart lelefonicznych. A ta głupia sie ni przyznała i nie powiadomiła policji czy tam prezesa. Opierniczułam ją że będzie ona manko spłacać. I głupia miała następną wieczorną zmianę i zadzwoniła na policję że ją okradli właśnie dziś. Także okłamała policje o jeden dzień. Myślałam że zwariuję ze strachu że się wyda. Bo ja o tym wiedziałam ... No i sprawa sie ciągneła parę dni aż w końcu złapali tych złodziei. A twedy to już myślałam że za granicę wyjadę! I nie wiem jak to prokurator i policja zrobili że goście dostali w zawiasach a nikt się nie zorientował że napad był 15 a nie 16!! NORMALNIE KRYMINAŁ> potem odeszłam bo z taką wariatką nie chciałam miec do czynienia!!!
oj ale sie rozpisałam....
ooo ide bo ada woła
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś mam zawalony nos czego nienawidzę, do tego Jaśinek budzi się od wczorajszej nocy milion razy wiec nie jestem dziś w najlepszej formie:(
Masuska z orzechami nie pomogę bo nawet nie wiedziałam że sa takie
Ekstra ze jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basba Maksi miał jakieś niecałe 2 lata jakzaczął jedno i drugie w nocnik dawac, konkret tydzień później ale przez ten czas nie czuł wstydu i walił prosto w galoty bez skrupułów:)
ja z tym oswajaniem nocnika nie do końca się zgadzam , bo u mojej kuzynki było tak ze młoda potem kojarzyła nocnik z siedzeniem i zabawą a nie potrzebami.. le wiadomo każdy ma swoje zdanie..
Śliczma ta bliźniaczka mojego synka
Rika , spaghetti pyszna rzecz , ja znów mam sezon na śmierdzielstwo, do wszytskiego dodaje sery plesniowe lub briee/
Hobbor kryminalistka, hobbor krymimalistka, utrudniała śledztwo- heheh uśmialam się z opowieści
Opsku dawaj koszyki!!!!
a od Filipka sie Matka odczep... :)będzie si.. jescze go na klęczkach przeprosisz, Jaśko się nie turla, - no przeciez mój profesorek nie bedzie leżał... ale za to ostatnio przemieszca się w sposob dość oryginalny , nawet trudno opisać... bo łapki ma do czworaków, jedna nózka jest na cworaku a druga na stópce i wyglada jak pies sikający pod drzewem ... aaaa i u niego wazne by zabawka nie była zbyt daleko bo wtedy nie próbuje dojśc.ale musze pochwalić ze wczoraj pyknął 2 ruchy nozkami i rączkami, wiec moze kiedys kiedyś!!!!
oki wracam do pracy , bo mózg na wolniejszych obrotach dziś ciągnie a pracy niestety sporo
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MAsuska ja też pierwsze sysze o orzechcahc!