BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336040 przez aniaw
Hoborku a ja po LO miałam staż prawie 9mcy na posterunku policji, więc teraz mam na Ciebie haka :lol:
Historia niezła :lol:
Nie wiesz co to są orzechy??? pl.wikipedia.org/wiki/Orzech :lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć tak w ogóle :kiss:
zaraz Was podczytam chociaz juz miałam 3 pacjentów, więc dopiero zdązyłam usiąść :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #336044 przez Rika
Cześć baby :)
Lecę do sklepu bo Zuzi skończyły się soki... i obie już nie śpią :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #336062 przez aniaw
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi co do wywoływania fotek :kiss:

Basba no jaka modelka ho ho, extra :)

Rika nie ma za co :) A jakie fajne koszykowe zdjęcie :)
Szymon też sie chowa szczególnie za łóżkiem :angry:
Z Twoja propozycja to chyba mi sie nie kalkuluje jednak :angry:
Dobiegłabym do Ciebie spox, obżarłabym sie spox, ale jak ja bym wróciła - chyba dźwig musiałabys mi zamówić :lol:

Masuska orzechów pioracych nie znam ;)

Olka daj znać za jakiś czas jak się sprawuje ten Bref bom ciekawa :)

Hoborku hasło z jajem do kościoła wymiata :lol:
Ja z 6 żywymi jajami bedę szła i kilkoma w koszyczku gotowanymi :lol:

Nati p i s z e d o C i e b i e w o l n o b o T y d z i ś c z y t a s z w o l n i e j :lol: :lol: Ale z psem sikajacym po drzewem to przesadziłaś :P Założyłabys dziecku pampersa a nie taki zimny wychów :lol:

A ja sie obudziłam znów z bólem gardła i rower na pewno wieczorem odpada :( Poza tym tak wieje, że łolaboga :angry: Ale treningu nie odpuszczę :angry:
Dominik cofnął sie do noworodka i budził sie nam 3 razy na żarcie :ohmy: Ale kaszel go męczył biedaka ;)
Szymon ma katar, ale jemu to chyba to raczej zeby idą :angry:

Poza tym ja jestem wyrodna matka, bo nie ma mnie po całych dniach w domu a jak wracam i słysze czasem te marudy to mogłabym znów do pracy uciekać ;)
Chociaż nieraz jak jestem mega zdechła po dyzurze i marze tylo o odpoczynku a w drzwiach witaja mnie takie usmiechniete ryje i szymonek zaraz przynosi mi kapcie jak dobrze wytresowany piesek to zmęczenie od razu przechodzi :lol:

Oposku jak Filipek?
Fotki doszły?

Wracam do pastwienia sie nad zwierzetami :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #336077 przez natimp1
Anka i tak zbyt syzbko napisałąś bo nie skumałam:):)
mi zarzucasz ze zimny wychów a sama tresujesz zeby kapcie dziecxi przynosily, a przez obręcz rozpalona jak w cyrku tez im każesz skakać:):):):)

Kurcze niby śmieszne z tym psem ale on na serio tak się dziwnie przesuwa, a tak na moje oko to niezbyt dobrze , ale zobaczymy co powiedzą na rehabilitacji...

kurde trocgę sie denerwuje tym neurologiem a przeciez nie ma cym no nie?- chyba ze mnie przebada

a ja tęsknie z atym moim starsym paskudą, wkurzył mnie wczoraj za całą armię wojska ale mi tęskno strasznie , w domu taki spokój ze człowiek nie wie co ze soba zrobić...

hobborku a wolisz robic wyniki finansowe za zeszłyy miesiąc dla udziałowca, naliczac prowizje pracownikom czy ujadać się z dłuznimami???

Rika no faktycznie twoje laski wstay prawie o świcie:):):):)

kurde ja dzis ciągle głodna!!!!!!!!!!1111

12 lata 9 miesiąc temu #336094 przez hoborr
Aniu posikałąm się z Twojego postu:) Biedna tresowana rodiznka! Ale przyjmijmy że to przez twoje zboczenie zawodowe! A Ja myślałąm że dziecko w wieku Szymonka ma już zęby! Aaaa tu tak długo tzreba to wszystko przechodzic!!
Chciałabym mieć tyle zapału do ćwiczeń co ty :dry: Ech ....

Natimp jakoś lepiej brzmi to zestawienie! I weź coś zjedzo kobieto bo cyferki Ci sie poprzestawiają!

A ja kupiłam w końcu puzzle piankowe:) Oglądałąm różne aukcje i np. po 25złljuz miałam kupic bo wydawały mi sie tanie i ok! le weszłam w aukcję za 50zł patrze a tam 36 puzli! No ilepiej sie tu opłacało. Zobaczymy jak przyjdą czy nie rozlecą sie po 2 dniach...

A ja właśnie info dostałam od mamy (mama była w komisji egzaminacyjnej)że moja koleżanka z pracy właśnie wygrała konkurs na dyrektorkę szkoły w sąsiedniej wsi:) A ona uczyła matematyki i od września będe miała cały etat!!!! hhuuurrraaaa!!!!

12 lata 9 miesiąc temu #336109 przez aniaw
Hoborku super, gratulacje :)
Nie ma jak znajomości :)
Oj Szymonkowi jeszcze 4 zeby musza wyleźć ;)
Ale jak mu wczoraj macałam paszczeke to mnie ugryzł :ohmy: :angry:
Kaganiec mu z pracy przyniose :lol:

Natimp nie nerwujsja :kiss: Ktos tu kiedys pisał o takim przemieszczaniu bobasów, czyż nie Oposek? Nasze bobasy kombinuja jak moga.
Mój np z leżącego nie usiądzie tylko przekręca sie na brzuszek czy boczek i dopiero do siadu ;) ja mu tłumacze, że brzuszki trzeba ćwiczyc, że laseczki leca na taki wyprofilowany kaloryferek a ten sie tylko slini - chyba na ten tekst o laseczkach :unsure: :laugh:
U neurologa bedzie ok, przeciez postepy sa :)

12 lata 9 miesiąc temu #336123 przez hoborr
Natimp Ada nie siada, nie podnosi się... Teściowa twierdzi że po mężu. Dziwnie raczkował. JEdna noga wyprostwoana, druga potkulona i na siedząco sie czołgał! Jak bez nóg. Będzie dobrze! Nie martw się!

Aniu muszę twoje teksty mojemu Tomkowi przeczytać:)

:P

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336128 przez Oposek
Dzień dobry Paniom:)

Mój syn dał mi dziś pospać, a w nocy posprzątałam całe mieszkanie, więc teraz będziemy tylko odpoczywać:)
Co do orzechów piorących to ja próbowałam i mi nie leżały. Podpasowały mi za to wielorazowe pieluchy. Myć we własnym mleku nawet nie próbowałam;)

Napiszę tylko Natimp, że wczoraj nawet nasza pani neurolog opowiadała, że Jej dziecko tak się poruszało, jak opisujesz:) Więc chilout. Dzieci nie muszą raczkować i nie wszystkie to robią. Inna sprawa, że Ani Dominik miał nie raczkować, a raczkuje- sama widziałam :) Reszcie z Was Kochane odpiszę, jak mi Młode zaśnie, oby niebawem;)

12 lata 9 miesiąc temu #336165 przez aniaw
hoborr napisał:

Natimp Ada nie siada, nie podnosi się... Teściowa twierdzi że po mężu.

:P

No tak tak bo faceci to najchetniej by tylko lezeli a Ty skacz koło nich i jedzonko na kanape przynoś i piwo trzymaj bo on rece ma zajete bo pilota trzyma :lol:

Oposek świrusko w nocy się spi a nie dorabia przy sprzątaniu sasiadom mieszkań :lol:
No chyba, ze masz etat nocnego łowcy - czytaj kradzieja :lol:
A te neurologi to kazdy ma inna wizje na dziecko a bobas i tak zrobi swoje :lol:
Dokładnie mój miał nie raczkować :P

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336179 przez hoborr
o Oposek sie odnalazł! A juz myślałam że kolejna po Różyczce nas wykiwała! :kiss: :lol: :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #336180 przez natimp1
Wiem wiem spoko, ale u nas to raczkowanie bardzo wazne... zobaczymy jak będzie w szafach juz wzpunkci więc jest gites:)
Ania -wypraszam sobie !!!!!!!!!!1 Mój janek trzyma książkę, piloty go nie kręca, choć ostatnio piwko wtryniał tatusia ale od spodu trzymał puszeczkę:)
hobbor to łykaj te zestawienie:)

12 lata 9 miesiąc temu #336190 przez hoborr
łykniem bo odwykniem - ulubione hasełko mojego brata!

12 lata 9 miesiąc temu #336195 przez hoborr
A ja to sobie myślę, że dobrze że Ada nie raczkuje.... Moge ją zostawic na ziemi i git. Bo jak zacznie to wątpię że będzie czas na takie przyjemności jak forumowe pogaduszki.... hihihih

Ale jestem mądra. Właśnie oblukałam ze nie mam aktywowanych haseł jednorazowych i nie moge przelewu przez internet zrobić:) ALe jak sie mała obudzi to dzwonię i aktywuję:) :woohoo:

12 lata 9 miesiąc temu #336262 przez Oposek
Basba śliczna ta Twoja Córeczka i jaka już duża:) To zdjęcie w kapturku wymiata:)

Olka prałam w dziecięcym proszku wszystko bez wyjątku przez trzy miesiące. Potem próbowałam z orzechami i przerzuciłam się na normalny proszek, nic Młodemu nie jest.
U nas też ziąb, a dziecko mam zaziębione.

Rika też się nacięłam na tą przerwę techniczną na all, a chciałam zakupy na wyjazd zrobić... Ja też mogłabym jeść kluchy codziennie i jemy często na całą masę sposobów;)
Zdjęcie cudne, muszę swoje wygrzebać.

Hoborr mój też mięcho najchętniej i w każdej postaci;) A dla mnie mięso mogłoby nie istnieć.
Niezła historia z tym sklepem... Rany, też bym chyba się bała, że się wyda;) Superancko z tym etatem, gratuluję:) Potem koleżanka się przeniesie dalej, a nasz Hoborek na dyrektora, a co! :) Okazja z tymi puzzlami, musisz się pochwalić, jak dojdą. My cały już całe mieszkanie w tych puzzlach i wczoraj mąż się mało o ósemkę nie przewrócił :laugh: Kiedyś mnie wyrzuci z tym wszystkim, nie ma bata;)

Natimp uwielbiam sery pleśniowe pod każdą postacią, a najbardziej kocham lazura :P Mniam. Z nocnikiem jak najbardziej się zgadzam. Zamierzam zacząć sadzać Filipa, jak już będzie miał szansę kontrolować zwieracze, koło półtora roku. A z takim nocnikiem z fanfarami to by mnie mąż z domu na łeb wyrzucił;)

Ania W ja na gruponie kupiłam zniżkę na zdjęcia na rok- każde 100 zdjęć 15 zł. ALe jeszcze nie zużyłam zbyt wiele;) Dzięki za zdjęcia, doszły :kiss: Też Ci wyślę, bo wczoraj sobie dopiero o nich przypomniałam... a Ty widzę dziś też na jakimś spedzie jesteś, my to tak na zmianę chyba coś palimy :D Ojtam ojtam, Ty mi piszesz, że w nocy się śpi? :P No proszę Cię:) Jak Rika napisze, że kładzie się o 21 do łóżka to już w ogóle czas umierać;)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336267 przez Oposek
Dziewczyny, link do MEGA prostego koszyczka z papieru:

www.kuradomowa.com/dzieci/wielkanocne_koszyczki_z_papieru.shtml

Tym, które mają dzieci w wieku 2,5- 4 rekomenduję jeszcze przyklejanie papierowych kawałków trawy na okrągły tekturowy koszyczek. Ćwiczenie na małą motorykę i koordynację ręka oko;)

Ja rok temu robiłam jeszcze coś podobnego na prezent, też proste, a ładne. Mój jeszcze biedronę miał;):
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka