- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Różyczko no jak teraz Bianulka pyskuje to co będzie za parę lat???? Dobrze że masz podejście do dzieci wyuczone:)
Rika odezwij się WIadomo komp ci się schajczył ale przecueż dla ciebie nie ma rzeczy niemożliwych:)
Aniu ale historie nam tu przedstawiasz:) Można się uśmiać
MAsuska - no cóż niezłe ciacho z tego twojego PIotrusia:) No i oczywiście słoń wymiata:) - Śliczny:) Moja biedrona była prostsza do zrobienia:) No i oczywiście mogłąbyś wkleić spowrotem tabelkę
100 lat 100 lat niech zyje nam!!!! A kto - PIOTR SUSKI:)!!!!
A u nas dziś zimno - tylko 30 stopni:) W nocy była burza a teraz wszystko paruje i szlak mnie trafia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
bóg zapłać Masuska
słuchajcie...moja kaskaderka skacze ze wszystkiego na głowke, ostatnio z wózka na jezdnie skonczyło sie na rtg w szpitalu ale glowa jak z gumy sie okazała ufff
w niedziele ma chrzest wiec mam nadzieje, ze jak stanie sie dzieckiem bożym to troche przystopuje
dla zainteresowanych-moje gg nie działa i nikt nie potrafi go naprawić
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Cześć, jestem Piotrek:) Urodziłem się dziś o 18:30 i mam 53cm dł oraz ważę 3100i.
dzięki dziewczyny:) rewelacyjne przeżycie:) mąż cały we łzach, ją też, a babel na brzuchu. Cudenko moje małe. Śpi teraz, cyca dostał, nawet dwa i w kimono.
Piotrusiu z okazji Twoich pierwszych urodzinek życzymy Ci wszystkiego, co najlepsze! Radosnych zabaw, wielu przyjaciół, zdrówka i oczywiście masy prezentów urodzinowych!
Masuska Tobie też przesyłamy uściski, gratulacje z powodu rocznicy bycia Mamą i życzenia, aby każdy następny dzień macierzyństwa był tak samo radosny i wzruszający, jak ten pierwszy!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborek, Ania no ja bywam odważna, ale własnego dziecka do stawu, gdzie jest zakaz kapieli bym nie włożyła;) Tam są cztery stawy obok siebie- jeden dla wędkarzy, zarybiony (koło niego właśnie ta tabliczka), drugi na rowery wodne, kajaki, trzeci płyciutki dla dzieci i czwarty normalny, głęboki do pływania.
Ania Kółko za 30 zł w Carrefourze, naprawdę fajnie się sprawdza. Tylko na opakowaniu napisane, że do 12 miesięcy, więc nie wiem, co będzie dalej;) Strój fonnowy nowy, z filtrem UV za 9 zł w Tesco, w zimie Fontanny polecamy, szczególnie wieczorem, to te wielkie, przy Wisłostradzie. Jest miejsce do kąpieli dla dzieci, fajne, ze światełkami:) w pozostałych 4 fontannachza kąpiel grozi mandacik 250 zł, ale przez tyle lat płaciłam tylko raz;) my jeździmy do Kącka, a Wy gdzie? Tam jest fajnie, bo ratownicy pilnują i jest na bieżąco sprawdzany stan wody- zdatność do kąpieli, więc czuję się trochę spokojniejsza o Młodego. Z tym, że my nie znosimy leżeć w miejscu, więc pogramy w piłkę, pobawimy się w piachu, pokąpiemy się i w nogi;)
www.kapielisko.com.pl/
Muszę poczytać o tej książce i chętnie pożyczę Przygoda z Szymim wymiata, ale sąsiedzi maja sami dziecko to na pewno zrozumieli:)
Masuska Bóg zapłać za tabelkę, przyda się Tort wypasiony, mega szacun!!! Śliczny słonik i Piotruś jaki gentelmen w koszuli:), my podobny tort zamówiliśmy dla Filipa, ale wahamy się pomiędzy trzema, nie wiem, co to będzie, jak przyjdzie do wyboru;)
Różyczko Filip też najchętniej bez niczego, ale jak idziemy z mężem na głęboką wodę to żeby poszaleć we dwójkę fajnie Go mieć "w czymś". Mój też skacze na głowę, ciągle na coś wpada... Nie wiem, czy to taki czas, czy charakter, mam nadzieję, że Mu przejdzie Dobrze, że Bianulek cały i zdrowy Ja też trochę liczę na ten cud dziecka bożego, bo mój jeszcze dodatkowo piszczy osiagając jakieś nieludzkie tony Poka poka gwiazdę wodną, prosimy ładnie:) Gratulacje z powodu ząbka!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękujemy kochane za życzenia.
Mam nadzieję że tabelka nikomu nie przeszkadza, zamieściłam pod spodem maila, więc jak coś nie teges to proszę pisać.
Różyczko kaskaderka jak nic... Dobrze że nic się nie stało.
Oposku przez te Twoje wspominki to łezka się w oku zakręciła:)
zdjęcia dałaś cudne, a i wiesz poluję na takie koło z majtami jak ma Filip, ale tylko dostępne na Allegro, w moim zapyziałym miasteczku niestety nie ma.
Co do tortu to ja tez miałam kilka opcji (farma, traktor, biedronka, boisko) i ostatecznie wybrałam słonia, na szczęście:) A historia z nim jest taka, że moja siostra wczoraj chciała go pokazać i jak go niosła to jej wypał, cała się trzęsłam z nerwów, klęłam jak szewc, no na szczęście tylko ucho odpadło, przyczepiłam je olejem:P
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Tak własnie pacze i miałam termin na 9lipca hi hi
A słonik tortowy faktycznie szczęśliwy I jak Bianulka daje nura na główkę
Oposek no fajniutkie te kąpielisko, muszę pokazać foty małżowi My to nad staw w Zielonce się wybraliśmy bo tam pogrillować można Jak ze zdatnością do kapieli niestety nie wiem
Co do leżenia plackiem to przy takich urwisach jak moje się absolutnie nie da i dobrze bo ja tez nie lubię
Różyczko no chłopaki z Twoją córcią na pewno by się dogadali Szymi np zawsze się dzielił zabawkami z innymi a teraz mu się coś porobiło i nawet potrafi komuś wyrwać z ręki zabawke, nawet jak to nie jego
A Dominiś jak coś chce piszczy niemiłosiernie, czego nigdy u Szymona nie zaobserwowaliśmy Ja twierdze, że cvharakterek Dominik ma po tatusiu czym doprowadzam go do białej gorączki Oj dobrze, że Biance nic sie nie stało
Hoborku opowiedz nam coś o Adusi
U nas ani burzy, ani deszczu tylko mega duchota
W nocy tylko burza atakowała
A ja od rana w pracy i szlak mnie trafia bo musze tu kisić się do 21szej
Z obowiązkowych lektur na dziś to "Weterynaria w praktyce", "Magazyn Weterynaryjny", "Weterynaria po dyplomie" i "Życie weterynaryjne". To czasopisma które prenumeruje a ostatnio zaniedbałam ich czytanie i mam zaległości niezłe
Sama zbieram się do napisania artykułu jakiegoś, ale jakoś ciągle mi coś przeszkadza a najczęściej to moje lenistwo
Ale miałam dziś extra babeczkę na kontynuacje leczenia z psem
Pytam się czy stosowała maść którą jej wydałam.
Ona: No...., tak, tak tylko tak cięzko ja wycisnąc...
Ja się tak dziwię i pytam czemu a ta się tłumaczy, że ma problemy z ręką i córka tez próbowała i nie szło jej
Podała mi ta tubostrzykawke, ja zdjęłam koreczek i wycisnęłam maśc bez problemu.
A babka taka w szoku - A to trzeba jeszcze było odkręcić???
Załamka - a ja się dziwie, że postępów w leczeniu nie ma
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
masuska - zloz spoznione zyczenia Piotrusiowi i ucaluj go mocno. Tort pierwsza klasa, slonika tez sama robilas? ja nie wiem skad wy macie te zdolnoscim ja chce chociaz troszke a i bardzo fajnie ze tabelke wkleilas. Mi tabelka wiszki tez sie nie podobala bo chciala zamiescic numery telefonow do kazdej z mam.
hoborrku - przykro mi z powodu chrzestnej siostry, straszna choroba :/ swoja droga jak to jest ze technika tak poszla na przod, tyle potrafimy, a wobec chorob takich jak rak nadal jestesmy bezradni
Aniu - alez sie usmialam z Twoich historii, u Was to zawsze wesolo i duzo sie dzieje
Rika - wracaj bo nudno bez Ciebie :/ a z tym laptopem to cos powaznego? czekam na zdjecia ksiezniczek Twoich i filmik
aska - Mikolaj przystojniak i tak ladnie sie prezentuje, ale Ty to taka lasencja jestes, ze szczeka mi opadla, o mamo , zebym ja tak wygladala i mama i synek rewelacja:)
Oposku - swietny stroj Twojego synka. kapiel w fontannie mnie rozbroila
Różyczko - co do zaborczosci Bianki to chyba naturalny etap rozwoju u kazdego dziecka, u Bianeczki naszej przyszedl pewnie wczesniej
hoborr - u nas tez burza byla. cale szczescie ze bez zadnych zniszczen itd. no i fajnie ze w koncu "zimno"
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chlap chlap:)
Hoborrku tak nawiasem mówiąc inspirowałam się Adusiowym torem:)
Przyszła_mamo ja zrobiłam słonia i literki, no i bitą śmietanę farbowałam na zielono, Ciacho upiekła babcia, a ozdobiłam ja:)
Aniu ale Ci się blondi trafiła!!!
A gdzie wsiąkła Rika?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no terrorystka poprostu a jak ktos nie chce oddac to sruuu i popchniety lezy albo dostanie z liscia i oddaje
no ciekawa jestem jak to bedzie z nia tego 3 sierpnia jak sie spotka z 4 chłopakami
Piotrus słodki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja z gg
odinstalowałm juz i zaistal.od nowa i nadal nie działa, nie wiem o co kaman
moze ktoś pomóc?
a Viszka w 3 ciazy widziałam
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Viszka po raz 3ci?? szok. A na kiedy termin?
Różyk GG napraw, Oposek zapisałaś ten mój numer? Rika, wymień kompa/Męża na lepszy model:P
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no 18.. Prę