BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #408408 przez Rika
Rany pół dnia nie mogłam dostać się na forum :( prałam wózek, byłam na poczcie, zakupy zrobione tylko do sprzątania nie mogę się zmobilizować i sprzątam już 4 dzień... :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #408431 przez masuska
Ania ale mapę to czytać umiesz, ja potwierdzam:) w sumie z naszą czwórką (+ 3 głodnych chłopaczków) nikt już się nie zgubi:) A na pewno nie w drodze z jelitkowa na wrzeszcz:P

Różyczko
a co się stanęło, gadaj jak coś to będę lać:)

PS: Wiecie dziewoje że my z Różyczką mamy takie same obrączki, ten sam wzór i grubość, ale ja mam żółte złoto, a Róż białe:)

Nati kochana ma, nie mogę tak wstawić fotki, bo będą lać. Jak reszta się zgodzi to wstawię nasze grupowe:P tylko muszę FotoSzopa odpalić:P ADHD też pożycz:)

Rika Pitowi wyszły 4ki dolne i to w Gdańsku:)

Hoborrku, to jak już kupisz te sukienusie to proszę o zdjęcia Adusi:)

DZIEŃ DOBRY:)
[/color]

12 lata 4 miesiąc temu #408467 przez aniaw
Masuska spoko możemy wybyć gdzieś razem to na pewno dodatkowo pół świata zwiedzimy :lol: Jam wtajemniczona już że macie z Różyczka takie same obrączki, w końcu Wy bliźniaki genetyczne czy jakos tak :blink:
Wiesz to samo myśle o naszych fotach, że jak wstawię jakieś wspólne to dostanie mi się :S
Ja tam się zgadzam na umieszczenie mojej osóbki, bo mi nawet już fotoszop nie pomoże, więc co tam :lol: Zaraz mykam do kumpeli ale jutro po pracy lub najpóźniej w niedzielę jak bede w chałupce to wyśle foty bo mam je na moim komputerku :)

Rika ja też miałam problemy z forum, jak juz weszłam to nie mogłam się zalogować ;)
Ja jutro mam dyżur, moja siora dziś wybywa na cały weekend, więc Tomi sam z dzieciami zaraz zostaje i mam nadzieje, że chałupę ogarnie, bo jak nie to znó ciche dni :P
Matko ja przez cały tydzień próbowałam się zabrac za generalne porządki i jakoś kurka nie wyszło :S

12 lata 4 miesiąc temu #408471 przez różyczka
Aniu daj maila pliss

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #408474 przez różyczka
Ja tam tez sie zgadzam na "grupowe" :silly:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408477 przez masuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #408483 przez różyczka
heheh :laugh:

mój Bianusiek jak murzynek baambo przy "normalnych" białych ludziach :laugh:
a Oposkowa jak za kare :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #408485 przez Rika
PIĘKNIE DZIEWCZYNY!!!

Jak ja Wam zazdroszczę no kurde!!!

Wpadłam tylko pochwalić się że Ola umie mówić nowe słowo :) łiba czyli ryba :)

Mówi od dawna aja (tata) baba, mama wiadomo, ciocia, wuwa (wujek) yhy (tak) y y (nie) :) nie ma, ma (masz) ba (bam) goool hmm i chyba wsio :D a i jeszcze oczywiście kika (dzidzia) kaka (jeszcze nie wiem dokładnie co to znaczy ale pracuję nad tym :) Gaga (Zuzia i Zuzia tak na Olę też mówi)

12 lata 4 miesiąc temu #408492 przez różyczka
Rika napisał:

PIĘKNIE DZIEWCZYNY!!!

Jak ja Wam zazdroszczę no kurde!!!

Wpadłam tylko pochwalić się że Ola umie mówić nowe słowo :) łiba czyli ryba :)

Mówi od dawna aja (tata) baba, mama wiadomo, ciocia, wuwa (wujek) yhy (tak) y y (nie) :) nie ma, ma (masz) ba (bam) goool hmm i chyba wsio :D a i jeszcze oczywiście kika (dzidzia) kaka (jeszcze nie wiem dokładnie co to znaczy ale pracuję nad tym :) Gaga (Zuzia i Zuzia tak na Olę też mówi)

hhhaha :laugh: a Bianka na Olif mówi "Badzia" od jakiegos czasu :)
dzieki za komplement a za rok widzimy sie na Mazurach! :) wiec sie szykuj pani :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408494 przez różyczka
Ups :blush: sprostowanie-nie dziekuje za komplement bo dopiero spostrzegłam, ze Ty Rika nie napisałs "piekne dziewczyny" tylko "PIEKNIE DZIEWCZYNY" :laugh:

Aniu to z ta kózką przesmieszne :laugh:

Basbo przepraszam, ze tak od czapy po czasie pisze ale Wiki naprawde ślicznie w tych kolczykach :)

Moja Misia ma znowu taki wodnisty lejacy sie strumieniami katar :dry:

wiem, ze to głupio zabrzmi....ale chciałabym isc juz do pracy :( musze czyms sie zając bo zwariuję....

Aniu ja nie mam "a" i spacji i pipki tez niestety juz odpadniete :angry: a niestety te klawisze uzywa sie cały czas wiec zmuszona jestem podziekowac za Twoje dobre chęci :kiss: :blink:

Oczywiscie gratki dla Pita za zeby, dla Oli za łibe, dla Wiki, ze juz tak ładnie biega choc mama sie wcale nie chwaliła i dla Jasinki tez brawa za całokształt :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #408506 przez masuska
Hehe, już byś chciała Różyczko komplementy:P

Rika a Piter mówi Ta (tata) Mam albo To (mama) Di, to jest nasz pies Lady, ba, bak, bach to wiadomo, a i nauczył się w Gdańsku Hau, au, Nam to jeść:) Brum brum, wiadomo - więcej nie pamiętam.

Różyczko a ja chcę troszkę wolnego, czekam zatem niedzieli:) i dopiero 15tego wolne i znów w niedzielę... Nie chce mi się! Ale chociaż chłodno jest.

Basba, też zwróciłam uwagę na kolczyki, ale Różyk mi przypomniała i zgadzam się Wiki wygląda w nich cudnie:)

12 lata 4 miesiąc temu #408549 przez masuska
Nie wiem jak u Was ale w moim kalendarzu dziś są imieniny Bianki, więc jak obchodzisz laleczko dziś to Ciocia Teściowa śle całuski razem z Piterkiem:)
[/color][/size]

12 lata 4 miesiąc temu #408551 przez Rika
Różyczko bo to też znaczy ze jesteście piękne :)

Masuska zapomniałam :) moja Ola jeszcze robi własnie brum na samochód a ciu ciu na pociągąg lub bam bam na pociąg to zależy czy jedzie zielony z kolei mazowieckich czy czerwony z skm :D pieska i kotka mówi aaaa aa długie aaa to na kotka a krótkie na pieska :D to ją Zuzi nauczyła :D

12 lata 4 miesiąc temu #408566 przez aga1040
Dziewuszki zdjęcie cudne. Faktycznie Bianka jak mulatka wyszła. Prześliczna. :kiss:

A mój Kubi mówi tak:
mam - mama
tata - tata
dzi - dzidzia
baba - babcia
dzia - dziadzia
bam - jak się przewróci
brum - to samochód
ał ał - pies
mi - kot
mniam mniam - jak chce jeść
gool - na piłkę i tak samo woła na piwo albo jakiś napój w butelce

No to tyle co pamiętam.
A ja już wykąpana i muszę tylko w pralni pranie zawiesić i pewnie coś jeszcze ogarnę i pójdę śpiochać.

Bianeczko wszystkiego najlepsiejszego.

Mój fifrok miał 6 sierpnia imieniny i dostał od dziadków i ciotki wspólny prezent krzesełko i fotelik. Mały siada przy nim i siedzi taki zadowolony i wyprostowany. Tylko trzeba przy nim siedzieć bo jak złazi to nie patrzy jak i leci na oślep.

12 lata 4 miesiąc temu #408613 przez Oposek
Póżno, bo późno, ale jeszcze przed północą- wszystkiego najlepszego z okazji imieninek Bianusiu! :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka