BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #408616 przez Oposek
Dziewczyny, ja na zamieszczenie zdjęć z nad morza się zgadzam, sama nic nie zamieszczę teraz, bo mam internet z play, który działa dość marnie i nie mam siły się w to bawić. Po powrocie z wakacji oczywiście zrobię porządek w fotkach, powysyłam, powstawiam- co tam będziecie chciały:)

U nas dziś było wietrznie i chłodno, ale Filip i tak się kąpał w morzu, jestem mega zaskoczona, bo codziennie się pluska i nie ma nawet kataru. Do południa chodzimy nad morze, jak wieje i zimno to na spacery i krótką kąpiel, jak ciepło to na dłuższą zabawę. W ciagu dnia zwiedzamy, dziś byliśmy we Władysławowie i Ocean Parku- polecamy bardzo- dla dzieci raj na ziemi. Wieczorami chodzimy na basen, a potem Filip śpi w nosidle, a my spacerujemy plażą lub gramy w scrable na pomoście, nad Zatoką. Trochę się baliśmy urlopu z naszym dzieckiem, bo On mega ruchliwy jest, a my ie lubimy siedzieć w miejscu, ale jest naprawdę rewelacyjnie- Filip zaczepia każdego, raczkuje wszędzie niezależnie od powierzchni, pływa gdzie się da, dzielnie znosi długie piesze wyprawy, a że od 9 do 23-24 jest na powietrzu to przesypia całe noce. Po powrocie może uda się zamieścić jakiś filmik, czy zdjęcia, póki co ściskam Was wszystkie mocno i obiecuję, że znajdę czas, żeby każdej imiennie odpisać :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #408617 przez Rika
Oposku przywołaj mnie swoimi myślami i pobaw się ze mną...

Dziewczyny za rok na 100% będę z Wami na spotkaniu. Na urlop jedziemy za granicę w granicach odbijania sobie tej klepania biedy jaką obecnie mamy (nie)przyjemność doświadczać...

Mam nadzieję ze nie będzie tak wszystko chaotycznie robione i będzie w 100% zaplanowane spotkanie gdzieś. Ja i tak pewnie będę sama z dziewczynami tzn bez mojego męża bo nie wiadomo ile urlopu dostanie... zresztą nic jeszcze nie wiem ale pewnie i tak będę bez niego bo czytając Wasze opowieści z nad morza śmiem stwierdzić że nie wytrzymałby z nami psychicznie :D

12 lata 4 miesiąc temu #408653 przez natimp1
Komp padl wiec z teł.mam nadzieje ze pogoda nie policja nam planów z Asia
Oposku tylko zazdrościć takich doznań,Rika w Pl tez mozna mieć fajne wakacje,moje nad morzem uważam za udane.oki kładę się bo Jachu wstał o 5-30jak nigdy

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408666 przez aniaw
Cześć babeczki :kiss:

Matko musiałam wstać dzis bladym świtem do pracy - czyt.7.50 :lol:
Extra było u kumpeli :lol: Całę winko i po pół piwka takiego pysznego malinowego wciągnęłyśmy (a ja piwa ogólnie nie lubię, ale to nie smakowało jak piwo :S ) Ona wstała z bólem głowy a mnie jak zwykle nic nie ruszyło :S Tylko wczoraj lekki zawrót głowy :S
W ogóle włączyłyśmy sobie jakiś film i gadałyśmy a po godzinie się zorientowałyśmy, że w ogle tego filmu nie oglądamy :S
Odpoczęłam od krzyczącego nocnego Dominika i mam nadzieję, że M dał radę, bo na razie milczy :blush:

Jadąc wczoraj z pracy miałam niezłą akcje, bo nasz autobus został zatrzymany przez radiowóz. Przed skrzyżowaniem mega zamieszanie, syreny, wpadło dwóch mundurowych po awaryjnym otwarciu drzwi i jednego gościa skuli w kajdany :S On miał piwo, więc odebrali mu butelkę i oddali jego koledze, co siedział obok :S Założyli kajdanki i wyszli a tenn drugi koleś został z 2 butelkami piwa i ze szczena do podłogi :S
Ciekawe czy to jakiś seryjny morderca :unsure: :S

różyczka napisał:

Aniu ja nie mam "a" i spacji i pipki tez niestety juz

Bez komentarza :lol:
A wiesz ja u Riki też przeczytałam piękne dziewczyny, ale po przekroczeniu pewnego wieku niestety rzuca się już nam na oczy :blink:
Dzięki za foty :kiss:
Możesz przyjechać za mnie popracowac jak masz ochotę :blush:
Jakby coś buziaczki dla Bianusi :kiss:

Masuska no i gites fota, nie tłumacz noska bo i tak nikt nie uwierzy :side: , dzięki za fotki :kiss:

Matko ile Wasze dzieci mówią :ohmy: Mój to bardziej nieartykuowane dźwięki albo bebebe :S
Kurcze muszę się bardziej wsłuchać w moje dziecko :blush:

Oposku ale fajniusio spędzacie czas, oby tak dalej :kiss: I nie przejmuj się, że my tu tęsknimy, czekamy i zazdrościmy :P A Filipek to niezły mors, w zime też pewnie będzie się pluskał :lol:

Rika jasne, że nie może Cię zabraknąc na kolejnym spotkaniu :) Co do urlopu to raczej nieważne GDZIE a z KIM się jedzie :blink:

Natimp udanego spotkanka i mam nadzieję, że policja, tak jak napisałaś, planów Wam nie pokrzyżuje :lol: Wiesz jakiś mały kamuflaż i jedziecie :lol:
demotywatory.pl/3892913/Zlo-mozna-przejawiac-w-rozny-sposob

A słyszałyście o przesileniu deszczu meteorytów w nocy z 12/13 sierpnia? :lol:
Musze poszukac czy może jakieś fajne imprezki się nie szykuja :woohoo:

Dobra wracam do pracy ;)

12 lata 4 miesiąc temu #408696 przez hoborr
dZIEN DOBRY:)

Zdjęcia urocze - oczywiście czekamy na więcej:)

A ja się dziś zważyłam - 6 kilo!

ANIA ja nie wyobrażam sobie żebym mogła tak iśc do koleżanki na noc! A chlopcy śpią grzeczn9ie całe noce??????????

Różyczko mój mąż się pyta czy masz dziecko z murzynem?? :lol: :kiss: :woohoo: :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408697 przez aniaw
Hoborku siemka siemka :kiss:
Matko 6 kilo, to się męczysz ;)
Szymi raczej śpi a Dominik budzi się w nocy z krzykiem ostatnio 1-2 razy ale dzis to Szymon ok 3ciej obudził się Tomkowi a Dominik spał cała noc do 6stej :ohmy: Później Tomi dał Małemu butle i ten jeszcze zasnął a później poszedł do pokoju Szymonka i spali jeszcze do 10tej :ohmy: Matko musze ich częściej zostawiać samych :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #408708 przez Rika
Aniaw jak ja Ci zazdroszczę. U mnie wyjść wieczorem na 5 minut na głupiego papierosa to horror, dziewczyny drą się mama mama i wyją jak do księżyca a jak idę do łazienki to stoją, walą w drzwi i też wyją. Wieczór jest zawsze wieczorem sierot... koszmar. Idę się kapać dopiero jak one zasną. I wyjść z domu gdziekolwiek spokojnie też mogę dopiero jak zasną. Tylko że one chodzą spać ok 23... do tego Ola budzi się w nocy raz i teraz nie wiadomo o której się obudzi. Wcześniej było ok 1 w nocy, później długi czas ok 3, później 4-5 a teraz różnie...

Nati może i wakacje w Polsce mogą być fajne i w ogóle ale ja za te pieniądze co trzeba tutaj wydać wolę jechać do Chorwacji jedynie dopłacić za transport ale dłużej urlopować...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408780 przez różyczka
dziewczyny bardzo dziekuje za zyczenia imieninowe :kiss: - nawet nie wiedzialam, ze Bianki jest 10.08

Hoborrku powiedz mu, ze z rumunem ;)

Aniu demot wymiata :laugh:

apropo przedszkoli, zajec dla dzieci itp.: w tym hotelu co teraz bylismy n wakacjach bylo mnóstwo animacji dla dzieci i ja sadziłam, ze akurat moje dziewczyny to niezbyt skorzystają bo jedna za "stara" druga za mała, tymczasem Bianka, szalała na wszytskich zajeciach muzyczno-tanecznych jak dzikun! nawet była na disco :lol: 'nosa nosa' i 'ciecierecie' to byly najgoretsze hity :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #408792 przez Rika
Różyczko do ciecierecie to i moje głuoawki dostają :D

My już po spacerku i teraz mama musi zjeść śniadanie...

12 lata 4 miesiąc temu #408836 przez Rika
Dzisiaj :)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #408852 przez aniaw
Rika cudne córy :laugh:
U mnie bobasy przyzwyczajone, że ja wybywam z domu, więc to inna sprawa. Wychodze do pracy to odprowadzają mnie do drzwi i robią papa :)
Wieczorem tez staramy się trzymać stałych godzin kąpieli i od razu spanko, więc jak wracam po 21szej to one słodko już spią :)

Rózyczko bo Twoje dziewczyny to artystki i rwie je do wszystkich zajęć w tym temacie :)

Przyszedł do mnie dziś gościu i kupował karmy dla zwierzaków i wyszło mu 210zł a że nie miał 10zł daje mi 300zł a ja mówię, że nie mam wydać i zaokrąglę mu już do tych 300zł :lol:
Jego mina bezcenna :lol:

Kto ze mną idzie??????
www.kopernik.org.pl/aktualnosci/artykul/...w-w-parku-odkrywcow/

12 lata 4 miesiąc temu #408889 przez Rika

12 lata 4 miesiąc temu #408901 przez różyczka
Rika ale super zdjecia :)
naprawde sliczne zrobilas i ekstra "podrasowane" :blink:

Aniu no ja sie nie wybiore z Tobą sorry
ale tego goscia to nieźle podpuściłas musze przyznac heheh :laugh:

zdycham....łep mi peka :( słabosc ogólna mnie dopadła :(

12 lata 4 miesiąc temu #408917 przez Rika
Różyczko dziękuję :) jak chcesz to i Tobie mogę przerobić kilka fotek :)

12 lata 4 miesiąc temu #408921 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko dziękuję :) jak chcesz to i Tobie mogę przerobić kilka fotek :)

dziekuje Kochana ale ja tez lubie sie w to bawic, a Olif to juz w ogóle mistrzyni
a w czym obrabiasz? bo ja w fotoscape, dziecko mnie nauczyło heheh

upiekłam własnie rogaliki z marmoladką :) i wcale sie nie chwale ale są....z a j e b i s t e :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka