- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)
demotywatory.pl/3893508/Wczoraj-rzucilem-palenie
Ale za to to juz kumam:
demotywatory.pl/3894036/Gorylek-w-zoo-w-...ourne-jest-zdziwiony
Rika a Ty wychodzisz i zostawiasz dzieci? No wiesz????

Ty weż no Ty Ty Ty... no weź dobrze się baw

Różyczko mi tez brakuje Oposka

I Hoborka i Nati i Aśki i Masuski (niech jej komp wreszcie uzdrowi się) i Przyszłej_mamy i Agi i reeeeszty

A co do Bianusi, jesieni i chodzenia to poczekaj na zimę to kupisz jej narty bo widziałam, że ładnie już stoi, więc dacie radę

No dobra łap buziaka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

No ja niestety znajomych do też mam kawałek

A jeżeli chodzi o picie to ja preferuje tylko sok z piwkiem w tej kolejności bo typowego smaku piwa nie lubię

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

uwielbiam Cie babo

Rika Ty wychodzisz a ja wlasnie wrocilam

mój separant siedzial ze swoją córeczką a ja bylam na plotkach u psiapsioły mieszkającej za miastem, na kompletnym odludziu, w domu na wzgórzu i jaralysmy szlugi na tarasie ogladajac zachód słonca

dobrze mi to zrobiło musze przyznać

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Jutro za to idzeimy uszki przekłuć , a rano na szmateksy po 1 zł

I orzyjechała sis tomka na tydzień i mam trochę lżej - ale znowu krętki w głowie i wirki!

ooo
oooo
oooooo
Idę ....
ps. fajne jesteście dziewczyny

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Maaatko a ja już ze 100 lat nutelli nie jadłam a pamietam, że zawsze z siorą paluchami ja wyżerałyśmy
Jezu Ania to ile ty masz lat

Hoborrku...

Różyczko oj ty niedobra! Jarać szlugi, no wiesz ?!

Fajnie ze zrobiłaś sobie odskocznie - mi też by sie przydało bo od soboty ciągle u mnie coś. Wczoraj wpadłam w taki trans że zasnąc nie mogłam a byłam meeeeega zmęczona

Rika no nieźle! Kto to widział na randki ze szpiegiem chodzić!

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jestem

Widziałam Ani fotki ślubne, PIĘKNIE!!!!!
Mikołajek niestety przeziębił sie, byliśmy na chrzcinach, warunki były ekstremalne.. no i juz są tego skutki

- martus0707
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ja tylko chciałam napisać że mój Igor też nie chodzi Różyczko. Staje sam, przy meblach zasuwa, za jedną rączkę, zrobi 1 - 2 kroczki i koniec, większych postępów nie ma. Poza tym NIC nie mówi poza "MAM" i jakieś swoje jęki wydaje. Potrafi tylko pokazać na wszystko palcem i tak przez nos jakby parę puszczał, mówię że to mój smoczek tylko ogniem nie zieje

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Oswiadczam uroczyscie, iz nadrobilam zaleglosci chociaz latwo nie bylo

a teraz dlugo mnie nie bylo to dlugi post bedzie

Najpierw co u nas.
Otoz, nasz syn w dniu wczorajszym zaczal chodzic!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze w to nie wierze!

co wiecej to zakochany jest w rowerze, ktory dostal na urodziny i nie chce z niego w ogole schodzic, wiec mam dodatkowa aktywnosc kazdego dnia

my wyjezdzamy z mezem niebawem na kilka dni odpoczac, Arek zostaje z babcia, mam nadzieje ze wybaczy rodzicom

To tak w skrocie co u nas
co do nadrobionych przeze mnie zaleglosci to przede wszystkim bardzo sie ciesze ze zlot tak sie udal. Relacja Ani oczywiscie jak zawsze the best

Masuska - super ze fotke wspolna zamiescilas. I dzieciaki i mamuśki - rewelacja!

Rikuś - dobrze pamietasz ze jezdzilam do lekarza do lublina, i rodzilam tez w lublinie, niestety ja mieszkam az 130 km od lubina - Biała Podlaska (wlasnie tak sie dziwilyscie ze tak daleko rodze

Aniu - juz pisalam ze zdjecia slubne piekne! Pieknie wygladaliscie, cala wasza rodzinka

Rozyczko - piekna Twoja Bianeczka i jeszcze raz powiem ze oczy to ma przecudne - dwa wegielki

Oposku - umiesc koniecznie fotki z waszych wakacji
Hoborrrku - jak samopoczucie Twoje i malenstwa? myslalas juz nad ewentualnymi imionami?

i mialam zapytac o chrzestna Twojej siostry, naprawde straszne to co napisalas, ze tak przeoczyli.. w szpitalu jest czy w domu?
basba - ciesze sie, ze z Antosiem wszystko w porzadku, juz chyba lada dzien bedzie mogl jezdzic na rowerku? a ja za nic nie moge sie doszukac Twoich zdjec, ktore umiescilas ostatnio..
natimp - ale masz dwoch przystojniakow, super zdjecia

aska - mikolaj przeslodki,wloski ma cudne i jak fajnie wyglada w tych zielonych ogrodniczkach

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Trójmiastki- ekstra ta Wasza fota w Czwórkę, ale dzieciole i tak cudniejsze

Do mojego spotkania z Aśką nie doszło, pogoda była mega w krate świeciło słońce za 3 min deszcz a umówiłyśmy się w godzinie spania Jacha a w takiej pogodzie nie ma szans na spanie w wózku, potem jak juz brałam się wypindrowana za szykowanie Jaśka to teście zadzwonili ze są pod domem i wpadną.. no wiec nie mogłam ich odmówić , a w najlepsze teściu mówi, ale się wyszykowałaś na ten nasz przyjazd.

Różyczko a może te kupy od owoców, nie je Bianusia ostatnio jakoś ich więcej ? a Laska z Ciebie ze ąz kwiczy i ryczy, i to po dwójce dzieci- spadaj

Hobbor mi rehabilitanta mówiła ze lepiej na bosaku biegać niby wiec nie wiem, chyba ze dziecko ma tendencje do skrzywiania stópek (kosteczek)
Ja nakupowałam chyba z 10 par skarpet antypoślizg bo Janek zaiwania jak szalony i się ślizga na panelach, a jest cwaniak bo jak już leży 3 raz z rzędu to po buty idzie i każe ubrać

Przyszłą mamo , udało się koleżanka w ciąży.. to cud ze w takiej sytuacji za pierwszym razem się udało... Gratulacje dla synuska, ani się nie obejrzysz jak będzie biegał, Janko zaczął chodzić w zeszła środę a teraz juz mi za przeproszeniem spierdziela nie tam gdzie powinien
Dziewczyny a co Wy tak z tymi gwiazdami???????
a teraz z innej dolinującej beczki. Mężul stracił pracę, nie wiem jak ustawić nianie, itd itp... muszę temat ogarnąć.
Dziś jedziemy nad jezioro, ja wracam z jankiem jutro i znów jadę w piatek do niedzieli, a tomek jako ze na wypowiedzeniu to zostaje z Maksim do niedzieli.
Zobaczymy co dalej.. nie wyobrażam sobie konieczności rezygnacji z tej akurat niani, i w ogóle wszystkiego jakoś
Asinko buziaki dla Mikula
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No więc mimo wielkiej miłosci do Ciebie, dostajesz kopnia w dupsko i jeszcze przez łeb, pisałam mówiłam tłumaczyłam .. nie stresujemy się rzeczy bezstresowymi.
Pytanie pierwsze - skończyła 15 miesięcy ?
a 18 miesięcy może skończyła.. nie? hmm no to się odczep od księżniczki.
Wyjątkowa jest i tyle, wiesz ze nasze dzieci mają do wszystkiego czas, muszą przemyśleć , przeanalizować, całe życie będzie na dwóch, daj jej się pocieszyć bieganiną po 4:)
Serio Mycha, mówię Ci , Jaśko dopiero co zaczął chodzić i co za różnica ? tylko muszę pilnować by pod rower komuś nie wlazł... sam po zakupy jeszcze nie chodzi, kanapki tez musze mu robić,
Całuję Cię , a Bianuśkę ściskam najmocniej na świecie
ale się rozpisałam...
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przyszla_mama o szpiegu więcej nie mogę napisać co by się nie wydało

Nati w sierpniu spada najwięcej gwiazd z nieba i dlatego

Przyszła_mamo gratuluję umiejętności chodzenia Areczka

Różyczko Nati ma rację. Nie wrzucaj wszystkich dzieci do jednego worka i tyle razy pisałam że każde dziecko jest inne i inaczej się rozwija, kto jak kto ale Ty powinnaś o tym wiedzieć

Przyszla_mamo skoro tak ciągle gdzieś jeździcie to może odwiedzicie stolicę?

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
Różyczko Nati ma rację. Nie wrzucaj wszystkich dzieci do jednego worka i tyle razy pisałam że każde dziecko jest inne i inaczej się rozwija, kto jak kto ale Ty powinnaś o tym wiedzieć
toć ja kobiety to wiem

ale rozum to jedno a emocje swoje - no a to Wy chyba tez dobrze wiecie, ze tak niestety bywa...
cala ciaze czasami ciagle gin mówi,ze wszystko cacy a kobiety i tak sie denerwują nieustannie...no tak to juz jest-lęk o dziecko wpisany jest w macierzyństwo
z tym jej nie-siadaniem,kulaniem,raczkowaniem tez sie martwiłam, ale dzieki temu dziewczyna była rehabilitowana regularnie i w koncu ruszyla, późno bo późno ale jednak, no ale gdybym olała i czekala bezczynnie to nie wiadomo co by było
dlatego teraz taka jestem czujna

tak czy siak dzięki za wyrozumiałosć i wsparcie laski

Przyszła_mamo gratki dla Areczka

Martus dzieki,ze wpadlas specjalnie na pocieszke dla mnie

Nati to chyba nie od owoców bo nie je ich wiecej niz zazwyczaj

za tydz.szczepienie -ciekawe co lekarz na to wymysli

a z ta robota meza to kurde niewesolo

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...