BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 8 miesiąc temu #409513 przez aniaw
A ja nie czuję klimatu tego całego palenia, więc nie rozumiem tego:
demotywatory.pl/3893508/Wczoraj-rzucilem-palenie

Ale za to to juz kumam:
demotywatory.pl/3894036/Gorylek-w-zoo-w-...ourne-jest-zdziwiony

Rika a Ty wychodzisz i zostawiasz dzieci? No wiesz???? :ohmy: Nie masz serca???? :ohmy:
Ty weż no Ty Ty Ty... no weź dobrze się baw :lol:

Różyczko mi tez brakuje Oposka :S
I Hoborka i Nati i Aśki i Masuski (niech jej komp wreszcie uzdrowi się) i Przyszłej_mamy i Agi i reeeeszty :S
A co do Bianusi, jesieni i chodzenia to poczekaj na zimę to kupisz jej narty bo widziałam, że ładnie już stoi, więc dacie radę :lol:
No dobra łap buziaka :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #409520 przez Rika
Aniaw no właśnie siedzę sobie i piję piwko z sokiem. Szkoda tylko że sama. Niestety nie mam tu znajomych...

12 lata 8 miesiąc temu #409526 przez aniaw
Rika no jak z sokiem to juz nie sama :S
No ja niestety znajomych do też mam kawałek ;)
A jeżeli chodzi o picie to ja preferuje tylko sok z piwkiem w tej kolejności bo typowego smaku piwa nie lubię :S

12 lata 8 miesiąc temu #409529 przez Rika
Aniaw ja lubię piwo :) wiecie że wszyscy są na nas wkurwieni za tą libacje alkoholowa jak to nazwali która zrobiliśmy w weekend? Bo nam to się już nic nie należy nawet spotkać ze znajomymi :) Boże jak dobrze że mam neta darmowego w telefonie :) przynajmniej jest z kim pogadać :) wiecie co zrobiłam? Tu gdzie siedzę jest ogłoszenie że szukają kierowcy do pizzy dawania ludziom w weekendy i wiecie co? Zostawiłam swoje dane :) jakby mieli wolne miejsca to będą dzwonić lub jak ktoś nie będzie mógł w weekend wozić :) niezła jestem co?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #409567 przez różyczka
Aniu rozwalilas mnie tymi demotami znowu :lol:
uwielbiam Cie babo :kiss:

Rika Ty wychodzisz a ja wlasnie wrocilam :)
mój separant siedzial ze swoją córeczką a ja bylam na plotkach u psiapsioły mieszkającej za miastem, na kompletnym odludziu, w domu na wzgórzu i jaralysmy szlugi na tarasie ogladajac zachód słonca :)
dobrze mi to zrobiło musze przyznać :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 8 miesiąc temu #409592 przez Rika
Różyczko mi też :) wróciłam, dzieci wykąpałam i mam nadzieję ze pójdą zaraz spać :) poznałam grupkę młodych ludzi i fajnie było, pogadaliśmy sobie, wypiliśmy po piwku i poszłam a właściwie pobiegłam bo tak mi się lać chciało że szok :D

12 lata 8 miesiąc temu #409618 przez hoborr
A ja mam doła, brak weny i ogólnie jest do dupy! Adusi jakieś uczulenie wylazło! Ech...
Jutro za to idzeimy uszki przekłuć , a rano na szmateksy po 1 zł:)
I orzyjechała sis tomka na tydzień i mam trochę lżej - ale znowu krętki w głowie i wirki! :S :S :S

ooo

oooo

oooooo

Idę ....

ps. fajne jesteście dziewczyny :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #409668 przez basba
aniaw napisał:

Maaatko a ja już ze 100 lat nutelli nie jadłam a pamietam, że zawsze z siorą paluchami ja wyżerałyśmy :lol:

Jezu Ania to ile ty masz lat :ohmy: :unsure: :lol: Super demotywatorki!

Hoborrku... :kiss: ty też zdecydowałaś sie "okaleczyc" (jak to nasz Ania stwierdziła :laugh: dziecko?! heheh pokaż koniecznie potem zdjecie... a wybrałas w końcu jakąś spódniczkę??? udany łowów w szmateksie (ja nie umiem za chiny ludowe tam czegokolwiek znaleźć :blush: )

Różyczko oj ty niedobra! Jarać szlugi, no wiesz ?! :lol: Powiem ci że mój mąż np. jest nazywanym przeze mnie palaczem sezonowym- tzn. pali w okolicach Sylwestra, potem przestaje i zaczyna późną wiosną :S dziwny, nie hehehe....Bianusią to ty sie nie stresuj ze nie chodzi. Musisz przyjechac do mnie chyba - u nas na tarasie wszystkie dzieci (od sąsiadów i znajomych) same chodzic zaczynały... :) Bianeczka jest po prostu wyjątkowa i nie będzie tak jak ogół i tyle!
Fajnie ze zrobiłaś sobie odskocznie - mi też by sie przydało bo od soboty ciągle u mnie coś. Wczoraj wpadłam w taki trans że zasnąc nie mogłam a byłam meeeeega zmęczona :huh: (nic nie brałam!!!)

Rika no nieźle! Kto to widział na randki ze szpiegiem chodzić! :ohmy: ... :laugh: Fajnie że dobrze się chociaż bawiłaś! a przy okazji mężowi nosa utarłaś :) A co, niech będzie zazdrosny hehehe.... Fajne zdjęcie w serduchu!

12 lata 8 miesiąc temu #409696 przez aska27
HEJ!!
Jestem :blink: w wolnej chwili postaram sie doczytać co tutaj się działo.
Widziałam Ani fotki ślubne, PIĘKNIE!!!!!

Mikołajek niestety przeziębił sie, byliśmy na chrzcinach, warunki były ekstremalne.. no i juz są tego skutki :angry:

12 lata 8 miesiąc temu #409718 przez martus0707
Witam,

ja tylko chciałam napisać że mój Igor też nie chodzi Różyczko. Staje sam, przy meblach zasuwa, za jedną rączkę, zrobi 1 - 2 kroczki i koniec, większych postępów nie ma. Poza tym NIC nie mówi poza "MAM" i jakieś swoje jęki wydaje. Potrafi tylko pokazać na wszystko palcem i tak przez nos jakby parę puszczał, mówię że to mój smoczek tylko ogniem nie zieje :D no i największa masakra jest ze smoczkiem. Wyobraźcie sobie że gdzie Igor tam i smoczek, spanie, kąpanie, spacer, po, w trakcie i po jedzeniu, nie mogę go w ogóle odzwyczaić, nawet końcówkę odcięłam w jednym smoczku, ale ten i tak go trzyma w buzi mimo że zassać nie można...

12 lata 8 miesiąc temu #409824 przez przyszla_mama
laseczki kochane

Oswiadczam uroczyscie, iz nadrobilam zaleglosci chociaz latwo nie bylo :)

a teraz dlugo mnie nie bylo to dlugi post bedzie :)

Najpierw co u nas.
Otoz, nasz syn w dniu wczorajszym zaczal chodzic!!!!!!!!!!!!!!!
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

jeszcze w to nie wierze! :) przekomiczny jest, jeszcze uwaza zeby nie upasc, robi po kilka kroczkow, ale naprawde jestem z niego dumna, nie spodziewalam sie ze to nastapi juz teraz :) dzisiaj smiesznie wyszlo, bo szedl ode mnie do mojej mamy po drugiej stronie, ona miala wyciagniete rece, bo teraz zazwyczaj po kilka kroczkow robi, on popatrzyl, skrecil szybko w zupelnie inna strone i pomaszerowal 3 razy dluzsza trasa bez niczyjej pomocy :)

co wiecej to zakochany jest w rowerze, ktory dostal na urodziny i nie chce z niego w ogole schodzic, wiec mam dodatkowa aktywnosc kazdego dnia :)

my wyjezdzamy z mezem niebawem na kilka dni odpoczac, Arek zostaje z babcia, mam nadzieje ze wybaczy rodzicom :) za rok mamy w planach wyjechac na dluzej z nim.

To tak w skrocie co u nas

co do nadrobionych przeze mnie zaleglosci to przede wszystkim bardzo sie ciesze ze zlot tak sie udal. Relacja Ani oczywiscie jak zawsze the best :laugh: :laugh: bardzo sie ciesze, ze tak sie fajnie dogadywalyscie, az milo czytac, ze czulyscie, jakbyscie znaly sie od lat, czyli to nasze pisanie to cos wiecej niz anonimowe klikanie w sieci, jednak sie po czesci poznajemy :)

Masuska - super ze fotke wspolna zamiescilas. I dzieciaki i mamuśki - rewelacja!:) Gratuluje Piotrusiowi kolejnego zabka! mam nadzieje ze juz sie biedaczek nie meczy

Rikuś - dobrze pamietasz ze jezdzilam do lekarza do lublina, i rodzilam tez w lublinie, niestety ja mieszkam az 130 km od lubina - Biała Podlaska (wlasnie tak sie dziwilyscie ze tak daleko rodze :) takze mialabym daleko raczej zeby sie spotkac :/ ogladalam zdjecia z weekendu ze wsi ktore zamiescilas - rewelacja, takie klimatyczne. a Ty taka lasencja ze uhuh :) a Twoje dziewczynki sliczne. z tym szpiegiem nic nie kumam, chyba za dlugo mnie nie bylo bo nie moge zczaic :)

Aniu - juz pisalam ze zdjecia slubne piekne! Pieknie wygladaliscie, cala wasza rodzinka :) zdjecia jak siedzicie tylem przed oltarzem, i jest ujecie calego oltarza - nieziemskie. Sliczny bukiet mialas i piekne kwiatki we wlosach - to storyczki? Twoi mezczyzni pierwsza klasa :) widac ze pierwszy taniec udany tak jak zaplanowalas :) i ze bawiliscie sie super:) a co do pleneru to gdzie go robiliscie? tzn skad w ogole Aniu jestes? piekny rynek

Rozyczko - piekna Twoja Bianeczka i jeszcze raz powiem ze oczy to ma przecudne - dwa wegielki :)

Oposku - umiesc koniecznie fotki z waszych wakacji

Hoborrrku - jak samopoczucie Twoje i malenstwa? myslalas juz nad ewentualnymi imionami?:)
i mialam zapytac o chrzestna Twojej siostry, naprawde straszne to co napisalas, ze tak przeoczyli.. w szpitalu jest czy w domu?

basba - ciesze sie, ze z Antosiem wszystko w porzadku, juz chyba lada dzien bedzie mogl jezdzic na rowerku? a ja za nic nie moge sie doszukac Twoich zdjec, ktore umiescilas ostatnio..

natimp - ale masz dwoch przystojniakow, super zdjecia :) i z Ciebie super mamuska! a co z Twoja kumpela? potwierdzilo sie? bedzie dzidzius?:) moja najlepsza przyjaciolka tez spodziewa sie dzidziusia, myslala ze bedzie dziewczynka a tu ostatnio usg wykazalo ze jednak chlopiec :) wyprawke po Arku ma zapewniona

aska - mikolaj przeslodki,wloski ma cudne i jak fajnie wyglada w tych zielonych ogrodniczkach :) swietne ma Mikus ozdoby nad lozeczkiem i mialam jeszcze napisac ze zazdroszcze ci lazienki i wanny duzej - Arek by chyba oszalal ze szczescia gdyby mogl sie chlupac na takiej przestrzeni :) my niestety mamy kabine prysznicowa i myslimy nad mala modernizacja ze wzgledu na malego

12 lata 8 miesiąc temu #409864 przez natimp1
hej dziewczyny

Trójmiastki- ekstra ta Wasza fota w Czwórkę, ale dzieciole i tak cudniejsze :) Tylko Filipek chyba miał inne plany niż foto sesja, a wy go na siłę... nie ładnie

Do mojego spotkania z Aśką nie doszło, pogoda była mega w krate świeciło słońce za 3 min deszcz a umówiłyśmy się w godzinie spania Jacha a w takiej pogodzie nie ma szans na spanie w wózku, potem jak juz brałam się wypindrowana za szykowanie Jaśka to teście zadzwonili ze są pod domem i wpadną.. no wiec nie mogłam ich odmówić , a w najlepsze teściu mówi, ale się wyszykowałaś na ten nasz przyjazd.:(:(:(

Różyczko a może te kupy od owoców, nie je Bianusia ostatnio jakoś ich więcej ? a Laska z Ciebie ze ąz kwiczy i ryczy, i to po dwójce dzieci- spadaj ;)

Hobbor mi rehabilitanta mówiła ze lepiej na bosaku biegać niby wiec nie wiem, chyba ze dziecko ma tendencje do skrzywiania stópek (kosteczek)

Ja nakupowałam chyba z 10 par skarpet antypoślizg bo Janek zaiwania jak szalony i się ślizga na panelach, a jest cwaniak bo jak już leży 3 raz z rzędu to po buty idzie i każe ubrać:P

Przyszłą mamo , udało się koleżanka w ciąży.. to cud ze w takiej sytuacji za pierwszym razem się udało... Gratulacje dla synuska, ani się nie obejrzysz jak będzie biegał, Janko zaczął chodzić w zeszła środę a teraz juz mi za przeproszeniem spierdziela nie tam gdzie powinien

Dziewczyny a co Wy tak z tymi gwiazdami???????

a teraz z innej dolinującej beczki. Mężul stracił pracę, nie wiem jak ustawić nianie, itd itp... muszę temat ogarnąć.

Dziś jedziemy nad jezioro, ja wracam z jankiem jutro i znów jadę w piatek do niedzieli, a tomek jako ze na wypowiedzeniu to zostaje z Maksim do niedzieli.
Zobaczymy co dalej.. nie wyobrażam sobie konieczności rezygnacji z tej akurat niani, i w ogóle wszystkiego jakoś

Asinko buziaki dla Mikula

12 lata 8 miesiąc temu #409895 przez natimp1
Rózyczko bo ja dopiero doczytałam ze Ty sie stresujesz ze Bianka nie chodzi...
No więc mimo wielkiej miłosci do Ciebie, dostajesz kopnia w dupsko i jeszcze przez łeb, pisałam mówiłam tłumaczyłam .. nie stresujemy się rzeczy bezstresowymi.
Pytanie pierwsze - skończyła 15 miesięcy ?
a 18 miesięcy może skończyła.. nie? hmm no to się odczep od księżniczki.
Wyjątkowa jest i tyle, wiesz ze nasze dzieci mają do wszystkiego czas, muszą przemyśleć , przeanalizować, całe życie będzie na dwóch, daj jej się pocieszyć bieganiną po 4:)

Serio Mycha, mówię Ci , Jaśko dopiero co zaczął chodzić i co za różnica ? tylko muszę pilnować by pod rower komuś nie wlazł... sam po zakupy jeszcze nie chodzi, kanapki tez musze mu robić,

Całuję Cię , a Bianuśkę ściskam najmocniej na świecie
ale się rozpisałam...

12 lata 8 miesiąc temu #409901 przez Rika
Ja tylko na chwilę

Przyszla_mama o szpiegu więcej nie mogę napisać co by się nie wydało :) pisałam Ci jak jest... w każdym razie wkur..ł mnie dziś na maksa bo dzwonił do mnie o 4 rano żeby... oglądać gwizdy bo akurat przestało padać...

Nati w sierpniu spada najwięcej gwiazd z nieba i dlatego :) w nocy z niedzieli na poniedziałek spadło ich najwięcej podobno ok 100 gwiazd na godzinę, przesilenie było w godzinach 16.30-21.30 także niekorzystny czas dla Polski bo u nas w najlepsze jeszcze słońce świeci, w każdym razie w drugiej połowie nocy też miało spaść mnóstwo gwiazd i też było pięknie zwłaszcza że chmur nie było :)

Przyszła_mamo gratuluję umiejętności chodzenia Areczka :)

Różyczko Nati ma rację. Nie wrzucaj wszystkich dzieci do jednego worka i tyle razy pisałam że każde dziecko jest inne i inaczej się rozwija, kto jak kto ale Ty powinnaś o tym wiedzieć :)

Przyszla_mamo skoro tak ciągle gdzieś jeździcie to może odwiedzicie stolicę? :D

12 lata 8 miesiąc temu #409977 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko Nati ma rację. Nie wrzucaj wszystkich dzieci do jednego worka i tyle razy pisałam że każde dziecko jest inne i inaczej się rozwija, kto jak kto ale Ty powinnaś o tym wiedzieć :)

toć ja kobiety to wiem :)
ale rozum to jedno a emocje swoje - no a to Wy chyba tez dobrze wiecie, ze tak niestety bywa...
cala ciaze czasami ciagle gin mówi,ze wszystko cacy a kobiety i tak sie denerwują nieustannie...no tak to juz jest-lęk o dziecko wpisany jest w macierzyństwo

z tym jej nie-siadaniem,kulaniem,raczkowaniem tez sie martwiłam, ale dzieki temu dziewczyna była rehabilitowana regularnie i w koncu ruszyla, późno bo późno ale jednak, no ale gdybym olała i czekala bezczynnie to nie wiadomo co by było
dlatego teraz taka jestem czujna :)

tak czy siak dzięki za wyrozumiałosć i wsparcie laski :kiss:

Przyszła_mamo gratki dla Areczka :kiss:

Martus dzieki,ze wpadlas specjalnie na pocieszke dla mnie :kiss:

Nati to chyba nie od owoców bo nie je ich wiecej niz zazwyczaj :dry:
za tydz.szczepienie -ciekawe co lekarz na to wymysli :unsure:
a z ta robota meza to kurde niewesolo :( a cos sie zapowiadalo?czy tak nagle jak grom z jasnego nieba?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka