- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
no super fotki z rana
U nas tez chyba ząbki albo juz nie wiem co ale nurofen pomaga
moja córcia wyjezdza znowu w sobote cale lato ciągle gdzies wyjezdza...kiedy ona tak urosła?
Olka a jak tam Twoja nastolatka? dajesz rade ogarnąć?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
dziekujemy za komplementy
Różyczko - jestesmy z Toba calym serduchem
Asiu - a co u Was slychac?
Hoborrku - ja tez czekam na zdjecia Adusi
Rika - jak ta szefowa jest Twoja kolezanka to super a co do najezdzania nikt na Ciebie nie najezdza, chcemy cie zmotywowac bo troszczymy sie o Ole, w koncu forumowe dzieci to nasze wspolne dzieciaczki a ja ciagle 3mam kciuki za przygotowania, piatek to dobry dzien zeby zaczac
natimp - jak Jas sie czuje?
Aniu -szalona Ty nasza zdjecia super mam podobne, tylko bez Pana, chcialy mi kolezanki zalatwic ale ja nie chcialam, nie podoba mi sie jakos ta cala idea, obrzydza mnie to - chyba jestem jakas staroswiecka
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Mati dalej wrzask w nocy,nurofen dostanie i po 30 min zasypia.....wychodzi czworka juz prawie przebiła dziasełko,zwalam na zeby Mati mam wrazenie ze pogryzie plastik od smoczka taki wnerw w nocy....a w promocji dostalismy bonus komary wiec walczymy jeszcze z tym cholerstwem,dzis rano wstaje a mały caly lewy bok w czerwonych kropkach nawet na główce a ze wloskow brak to i tam pocieły noz szlak by te komarzyce trafił
A tak na powaznie z tym ogarnieciem to porazka jakas,dooopa mam wrazenie ze nie ogarniam brakuje mi czasu na wszystko,ale z drugiej strony checi do pracy,spryt juz mniejeszy niz 15 lat temu
Staram sie improwizowac :silly:kazdego dnia,dotychczasowy ład,porzadek,harmonogram dnia wywrocił sie o 180stopni.....ale powiem wam ze odmiana diametralna teraz dopiero wiem co to znaczy zyc w biegu
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przyszłą mamo, dzięki ze pytasz, niania mówi ze marudny bo spał tylko h, wiec nie dospał, są na spacerze w wózku oki, gada z gołębiami, a po chwili kwili, u nas tez chyba zębole, jak to mówi nasza baba od szczepień, nie ma co się ciskać trzeba dać coś przeciwbólowego.
Najgorsze ze temu łobuzowi nie można temp zmierzyć, term bezdotykowy do czoła, a ten tak wierci specjalnie po złości głową ze d...., szok normalnie .
Anka- pewnie ze jak kultura to Ty nie w temacie loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zdjęcia od rańca na wygibańca takie ostre
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piszecie o pracy,az Wam zazdroszcze,ja szukam i szukam,ale nikt mnie nie chce juz nawet myslałam o drugiej dzidzi skoro w doku siedze,ale poźno się zrobiło i kolejny- przyszły rok szkolny znowu by mi przepadł.. yyyy no to teraz juz nie wiem kiedy Mikus siostrzyczki czy braciszka się doczeka?!
Aniu ale fajny miałaś ten panieński!!!
Rózyczko niech Oliwia korzysta z wolnego.. juz niedługo szkoła a jak Bianka????
Kurcze jakos nie moge wgryźć się w to forum jakies duze zaległosci mam
a co z Oposkiem?????
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Aska zdrówka dla Mikusia......
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aśka nieźle się młody wkręcił w to choróbsko, aż wymioty.
A co zta praca , ze Cię niby nie chcą.. czego szukasz dokładnie?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Ale mamy super przystojniaków i lasencje na forum:)
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
Pomóżmy MagdzieM!!!!! Bobasek numer dwa siedzi jej na ogonie!!
O kurde i już se popisałam!!!
ADA woła!!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr, Magda głos oddany !
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Przyszla_mama ja się też obawiałam tego tanecznego szoł na panieńskim bo ogólnie to ja nieśmiała jestem Ale wybraliśmy extra agencję i przed rozmawiałam z tym gościem i wydał się sympatyczny W dniu imprezy wszystko odbyło się ze smakiem i bez przegięć, generalnie kulturalnie, więc na pewno nie żałuję
Różyczko ja jeszcze nie potrafię sobie wyobrazić, że moje bachory gdzieś same beze mnie będą chciały wybyć
Olka kto jak kto ale Ty to dajesz radę Ja zauważyłam, że im więcej mam obowiązkó tym łatwiej mi się wziąć za robotę i to w miarę ogarnąć Czy ja też mogę zapisać się do tego reality?
Nati pozdrów swojego gadającego z gołębiami
Hoborku
Asiu dla Mikołajka
Masuska tęsknimy
Oposek no wracaj żesz no
Się wycałowałam mogę się oddalić, bo Rika pewnie zakuwa albo się na nas obraziła
Jutro jeszcze do pracy
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
jesteśmy już w Warszawie, wróciliśmy wczoraj, ale potrzebowaliśmy chwili żeby się ogarnąć. W naszym mieszkaniu jest nadal remont, rozgościlismy się w mieszkaniu teścia, który wyjechał na długie wakacje. Filip wygląda już prawie jak człowiek, o dziwo po moczeniu w błocie, tarzaniu w piasku i siedzeniu przy ognisku/kominku udało się domyć Go prawie do czysta;)
Na działce mieliśmy net, więc trochę podczytywałam, co u Was, ale czasu za bardzo nie było żeby odpisać, jutro nadrobię.
Całuję Was wszystkie mocno, tęskniłam bardzo i mimo cudownch wakacji cieszę się, że wszystko wróci do normy
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika jesli czytasz to wiedz, ze trzymam kciuki za tą Twoją matme
O i Oposek sie znalazł trzeba bylo nie myć Go tylko prosto pod kościół i zawsze ktos cos by tam wrzucił z litości do kapelusza
Aska musisz miec oczy i uszy szeroko otwarte, bo wieści o takiej pracy często rozchodzą sie glównie pocztą pantoflową no i warto pozostawić w szkołach swoje cv, choć to pewnie juz zrobiłas, wiem jak u nas to wyglada...leżą te cv i sie kurzą ale potem nagle potrzeba np. na zastepstwo albo ktos odchodzi i szybko sięgamy do nich wtedy...
ogladalam wlasnie"perfekcyjna pania domu" i siezastanawiam - jak utrzymac taki porządek??? bo posprzatac to jeszcze posprzatam,nawet czasami generalnie,ale jak to do diabla utrzymać???
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biance fochy sięgają zenitu i jak nie bedzie z tego zebów tojuz sama niewiem co
może na sytuacje domową tak reaguje poprostu niby żadnych kłótni nie ma, tata codziennie przychodzi ale pewnie napiecie miedzy nami da sie wyczuć
Dziś dziewczyny moje kochane z reala (bo dziewczyny kochane z netu to Wy ofkors )wyciagają mnie na małą impre to sie wyluzuje troche mam nadzieje...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Asia no ja też z przerażeniem myślę o szukaniu pracy, a niebawem mnie to czeka... Ciężko teraz jest z pracą w przedszkolu/szkole, a dzieci coraz mniej...
Rika trzymam również kciuki za poprawkę z matmy
Magda, Hoborku głos oddany