BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #412553 przez aniaw
Oposek no z mamą wytrzymuję jedynie godzinę max a przez telefon 5 minut góra i stąd te wątpliwości wciąż :S
Z Karczewa do pracy cały szmat drogi ;)
Super, że udało Wam się wybyć bez Filipka, bo to zawsze inaczej :)
Matko jakie Ty już masz plany dla Małego :ohmy:

Rika kobieto ucz się ucz :kiss:

Asia gratki gratki :lol: :lol: :lol: , praca super sprawa czasami a kto z synkiem będzie?

Hoborku
tak cudnie opisałaś pracę w świetlicy, że chyba zmieniam zawód :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #412556 przez Rika
Oposek przepraszam :) ale ja jak wchodzę to tylko po łebkach patrzę bo naprawdę nie mam czasu a co ominęłam? Jutro jak już będę po postaram się nadrobić ale nie wiem jak to będzie bo pogoda piękna więc całe dnie siedzimy na podwórku, jedynie do domu żeby Ola się przespała, w tym czasie ja gotuję obiad i dalej w tany..

Aniaw super fotki :) a ja w sobotę sprzedałam nasz wózek.

12 lata 4 miesiąc temu #412569 przez różyczka
Rika ominęłaś np. pytanie o Twoją pracę - czym sie zajmowałas zanim zaszłas w ciąże bo pisałaś ostatnio, ze wracasz chyba do pracy, ze bedziesz gadac z szefową, ze może mają jakis projekt...itp. wiec spytałam Cie z ciekawości,bo nigdy tak naprawde nie napisałaś...Oposek tez pytała juz o to, ominełaś tez moje pytanie o mleko z kartonika no ale ok-poczekam na 'po maturze' :blink: :)

Aniu rewelacyjne zdjecia z weekendu, a szczególnie śliczne jak siedzisz na tej chuśtawce z Dominisiem :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #412573 przez Rika
Aaaa Różyczko jak będę miała czas to odpiszę :)

Jadę na rzeź... trzymajcie kciuki... :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #412585 przez natimp1
Rika trzymam kciuki, ale zagłosować też nie mogę

Różyczko , no niby fajnie ze już lata ale tylko dlatego ze nie muszę wracać na rehabilitacje, :)tak siedział grzecznie w wózku, a teraz szogun wszystkie pety zbiera i jakby miał zakodowane ze trzeba iść w przeciwnym kierunku niż mama.
A jak sobie radzisz z nowa sytuacją

Aśka wielkie graty za prace, widzisz będzie oki, a Mikulasa ukochaj od ciotki , ważne żeby pił, mam nadzieję że po nowym antybiotyku będzie już lepiej.

Basba a ja nie widzę żadnych zdjęć, a Różyczko pyt o mleko zupełnie przegapiłam.... więc nie wiem o co komon

Matko jaki mam porządeczek w szafach swoich aż miło!!!!!!!!!!!!, dziś jeszcze szafy Maksa i koniec finito...
a dziś mi się jakoś pracować nie chce ....

12 lata 4 miesiąc temu #412590 przez basba
Asiu, Natimp... na 1547 na samym dole... :)

Asiu... gratuluje dostania pracy! I trzymam kciuki żeby antybiotyk zadziałał. Oposek ma racje, rób jak najczęściej inchalacje i oklepuj Mikołajka. Jej tak mi przykro że on ci się tak pochorował... mówiłaś że gdzieś na imprezie byliście rodzinnej w ekstremalnych warunkach, tak??? Tam się tak "zalatwił" ???

Natimp... juz nie przesadzaj z wielkością domu- nie jest jakiś mega wielki. Na naszą 4 akurat (150m2 z garażem przerobionym na pokój) A za szafy to i ja muszę się wziać- tzn szafy dzieci. Poprzebierać co za małe i wydać dalej :blush:

Oposku ja ci powiem że mnie imprezy na które nie chce sie iść najbardziej sie podobają i najfajniej sie na nich bawie... nie wiem czemu tak jest. :S Super ze wesele koleżanki sie udało a i wy wybawieni a Filipkiem dziadki się nacieszyły :)

Różyczko... dziękuję kochana za twój komentarz. Mega miło mi się zrobiło! :kiss:
Myślałam ze Biancia już troszkę lepiej z tymi nockami a ona nadal walczy! Jej jak ty kobieto dajesz radę?! Podziwiam!

Rika trzymam kciuki!!!! Daj znać zaraz jak przyjdziesz!

12 lata 4 miesiąc temu #412595 przez przyszla_mama
Rika, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!!! czekamy na dobre wieści!

12 lata 4 miesiąc temu #412596 przez basba
Asiu, Natimp... na 1547 na samym dole... :)

Asiu... gratuluje dostania pracy! I trzymam kciuki żeby antybiotyk zadziałał. Oposek ma racje, rób jak najczęściej inchalacje i oklepuj Mikołajka. Jej tak mi przykro że on ci się tak pochorował... mówiłaś że gdzieś na imprezie byliście rodzinnej w ekstremalnych warunkach, tak??? Tam się tak "zalatwił" ???

Natimp... juz nie przesadzaj z wielkością domu- nie jest jakiś mega wielki. Na naszą 4 akurat (150m2 z garażem przerobionym na pokój) A za szafy to i ja muszę się wziać- tzn szafy dzieci. Poprzebierać co za małe i wydać dalej :blush:
To twój Jasiu to widzę tak jak moja Wiki... idzie i nie patrzy czy jeszcze grunt ma pod nogami. Buziaki dla małego kaskadera!

Oposku ja ci powiem że mnie imprezy na które nie chce sie iść najbardziej sie podobają i najfajniej sie na nich bawie... nie wiem czemu tak jest. :S Super ze wesele koleżanki sie udało a i wy wybawieni a Filipkiem dziadki się nacieszyły :)

Różyczko... dziękuję kochana za twój komentarz. Mega miło mi się zrobiło! :kiss:
Myślałam ze Biancia już troszkę lepiej z tymi nockami a ona nadal walczy! Jej jak ty kobieto dajesz radę?! Podziwiam!

Rika trzymam kciuki!!!! Daj znać zaraz jak przyjdziesz!

Aniu... śliczne zdjecia! No fakt, macie ciężki orzech do zgryzienia z tą przeprowadzką. To teraz sie już urlopujesz, tak????

Martus Wiki póki co nie zgrzyta, za to Antek robi to co noc i tak masakrycznie ze aż mnie ciary przechodzą!!! A dzieci jedzą gorzej jak jest upał (przynajmniej moje) ;) wiec sie nie denerwuj....

Hoborr chyba zatrudnie się w takiej świetlicy ;) A powiedz jak Adusia, nie ciągnie sie za uszka???

12 lata 4 miesiąc temu #412598 przez różyczka
Rika napisał:

Aaaa Różyczko jak będę miała czas to odpiszę :)

Jadę na rzeź... trzymajcie kciuki... :lol:

własnie zawiozłysmy z Bianką mojego siostrzeńca na poprawke, alebył blady :S i zero wiary...zero! mam nadzieje, ze Ty inaczej do tego podchodzisz kobieto! ~Trzymam kciuki nawet u stóp!
kiedy wyniki bedą?

Natimp dzieki, ze pytasz-radze sobie JAKOS :dry: to nie pierwsza taka sytuacja w moim zyciu niestety(wiec mam troche dejavu), a to powoduje, ze mysle o sobie w kategoriach kompletnej idiotki, która ciągle wybiera z tłumów tych najbardziej nieodpowiednich facetów :dry:
nie wiem jak bedzie u nas ale chyba nas niestety bedzie czekal powrót na rehab., wiec zazdroszcze Wam na maksa :kiss:

Basba co do nocek to Bianka twarda sztuka jest :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412600 przez aga1040
Basba to romantyczną wyprawę sobie zrobiliście. Fajnie. :lol: Zdjęcia super!!!!!!!!

Różyczko ja podobnie jak Basba nadal na modyfikowanym. Po 2 rż zaczne mu moze dawać z kartonu ale to tak chyba sporadycznie.

martus mój Kubi czasami zgrzyta zębami.

Aska gratuluje nowej pracy!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412613 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412616 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412617 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412619 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #412625 przez basba
Aga... jaki slodziak... to ostatnie zdjecie mnie rozwaliło. Do schrupania!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka