BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #413495 przez olka1730
Rózyczko ja jak mam głoda to w pracy na sucho Cremona (dla nie wtajemniczonych śmietanka do kawy w proszku)zjadam :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #413511 przez Rika
Nati dawaj do mnie :) podzielę się z Tobą :)

Martus ja paprykę robię pierwszy raz w taki sposób :)
Najpierw podsmażyłam piersi kurczaka na patelni żeby woda wyleciała, później pieczarki też podsmażyłam a teraz stoi wszystko i czeka bo musze Wam odpisać :D mam zamiar to wszystko wrzucić do papryki plus jeszcze ser i zobaczymy co z tego wyjdzie chociaż wolałabym jeszcze kukurydze do tego :) i nie wiem z czym to podać z ziemniakami, ryżem, makaronem???

Martus swietne zdjęcia :) ile on ma włosków :)

Nati jeśli chodzi o pracę którą zajmowałam się przed ciąża i w ciąży przez miesiąc (gdzieś w połowie) to był fotomodeling, w ciaży zatrudniłam się tu gdzie mąż pracuje i tam prez kilka tygodni umawiałam klientów im na spotkania i zwoływałam ludzi żeby byli ich klientami :) ale chodzi mi że wrócę teraz do fotomodelingu

Różyczko wcale nie unikam tylko po prostu nie mam czasu, jak mam go mieć z dwiema łobuziarami? Pranie, sprzątanie, obiad... to nie takie proste jak się wydaje a jestem z tym sama...

Aniaw ja mam Ci liczyć?? :D wiesz że ja zrobiłam nawet zadanie za 5 punktów to ostatnie najtrudniejsze :) ale KURWA z zamkniętych mam tylko 10 :( miałabym 15 ale kurde jak już przenosiłam odpowiedzi na kartę to w ostatniej chwili zmieniłam :( tak samo jak w otwartych miałam dobrze i zmieniłam na źle :( nie wiem co mnie podkusiło :( i myślę że będzie chujnia ale mam nadzieję że będzie OK...

MagdaM dziękuję :) ja już zapisałam Twój link :)

Basba a co Ty tak wspominasz? :) ja nie mam czasu teraz żeby zająć się zdjęciami :(

Olka na następne "zdjęcie" wakacyjne jedziesz ze mną? :D

Mirella ja mam już dwójkę i mi wystarczy na najbliższe 50 lat :D

A mnie coś dziasła na dole z tyłu bolą od wczoraj :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413514 przez aska27
Hej Mamusie!

Mikołajek bez zmian :dry: + biegunka od wczoraj :( no ręce opadają!!!!
o 15.30 jedziemy do lekarza.

A z pracy to wczoraj się cieszyłam,a dzisiaj mam nerwy niesamowite, jak pomysle,ze moje dziecko muszę oddac komus po opiekę ,nie śmiejcie się,ale jest mi ciężko. Mikołaj będzie w klubiku dla maluszków.

tutaj troszkę obiecanych fotek:

Mikołajek :)

a i cos z pierdółek" jak ktos lubi oglądać Perfekcyjną... i Małgorzatę Rozenek /bo ja lubię/ to coś do poczytania i obejrzenia:
nocoty.pl/galeria.html?gid=14862310&kat=1013545&ticaid=5f085

12 lata 4 miesiąc temu #413515 przez różyczka
olka1730 napisał:

Rózyczko ja jak mam głoda to w pracy na sucho Cremona (dla nie wtajemniczonych śmietanka do kawy w proszku)zjadam :blush:

krejzolka :woohoo:

a co do nocnika to własnie siedzi i cisnie :laugh:
ja sadzam juz od dawna, od kiedy umie siedziec i ona kocha walić kupe do nocnika, ale nie tylko-ogólnie kocha całą otoczkę, czsami wyciska z siebie chocby pare kropel siku tylko po to by spuścić to potem wspolnie w toalecie, bo uwielbia patrzec jak spływa woda no i oklaski kocha :laugh:
zdarza sie, ze raczkuje do łazienki i bierze nocnik do rąk i pokazuje,z e chce zeby ją posadzić, wiadomo, ze nie jest to jeszcze wiek, ze dzieci potrafia kontrolowac potrzeby ale sądze, ze to jest dobry start do tego :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #413608 przez różyczka
Rika doskonale rozumiem,z e mozesz nie miec czasu nawet wchodzic na forum, ale mi chodzi o to, ze jednak wchodzisz, piszesz a czesto ignorujesz poprostu kiedrowane do Ciebie wpisy.
no ale jakos to dźwignę :blink:

Aska no przykro mi bardzo, ze Mikołajek gorzej :(
oby coś sensownego lekarz dziś wymyslil :kiss:
a co do Rozenkowej-to mi sie ona osobiscie bardzo podoba, zrobiona czy nie laska jest bez dwóch zdan :)

Aniudzieki :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #413642 przez Rika
Różyczko bo ja czytam ale nie mam czasu pisac lub piszę a nie mam czasu czytac, ROZUMIESZ??!?!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No, papryczka wyszła mega pyszna ale nie mogłam za bardzo się nią delektować przez te dziąsła :(

Zapraszam do mojej grupy :) tu w nocy wstawiam ubranka więc będą ciągle na stronie :)

www.facebook.com/groups/434981446554169/

12 lata 4 miesiąc temu #413644 przez Rika
ASIA ZAPOMNIAŁAM :) ŚWIETNE ZDJĘCIA :)

kiedy u Was były takie chmury???

12 lata 4 miesiąc temu #413665 przez aga1040
AniaW a na jakim forum jest Iwanek bo ja nie w temacie. A zalukam te zdjęcia to może jakoś z Iwankiem się ugadamy.

Ja dzisiaj na obiad zrobiłam placki jak na tortille (nie mylić z naleśnikami). Tylko zamiast zwijać i ładować w środek farsz jak do kebaba to zrobiłam farsz z piersi z kurczaka, pieczarek i cebuli. Odpowiednio przyprawione do smaku. I na talerz kładziemy jeden placek tortilla na to farsz, na to drugi placek i polewamy sosem czoskowym i odrobiną ketchupu. Obżarłam się jak świnia, że aż nie wypada. :laugh:
Teraz maly z tego upału i ze zmęczenia zrobił sobie drzemkę. Jak wstanie to coś wszama i pojedziemy sobie na budowe zobaczyć jak nam dach położyli.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413667 przez aga1040
Asia mój Kubi ma identycznego wielkiego micha tylko, że z czerwoną kokardą, identyczną poduszkę z Kubusiem Puchatkiem i koszulke pirata tylko że białą. :lol:
A kochana co ty masz za wózek bom ciekawa? Jakiś taki fikuśny fajny?
A zdjęcia śliczniutkie :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413675 przez masuska
Dzień Dobry:)

Jestem już i do następnej awarii Was nie opuszczę.

Kto mi streści ostatni tydzień mojej nieobecności???

:)

Ale się cieszę że jestem na ZP:)

edit:
Piotr dziś miał odwlekane od 1,5 miesiąca szczepienie, Odra, bezpłatna:) hehe:) a i waży 10,800 (ale ja na wadze widziałam 10,200) no i wielki na 78 cm:)

12 lata 4 miesiąc temu #413688 przez aga1040
Co u nas... hmm...

Ja z Kubusiem byliśmy chorzy na gardło. Kuba dwa dni i mu przeszło a ja do tej pory skrzeczę. Oczywiście zaraziłam go.

AniaW ma urlop i operuje jakieś szalone kangury. :laugh:

Różyczka pytał czy podajemy maluchom mleko z kartonu. I z tego wywiązała się dyskusja o MM.

Rika pisała maturę z matmy i czekamy na wyniki zaciskając za nią mocno kciuki.

Martusia pytała czy któreś maleństwo zgrzyta zębami. I pare asów takich tu się znalazło. :blink:

A po za tym tęskniłyśmy okrutnie za Wami :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #413691 przez masuska
No to i jestem.

Aguś dziękuję za streszczenie. Zdrówka życzę.

Anka cholero nie męcz tych biednych zwierzów.

Różyczko, moja koleżanka daje mleko z kartonu od 4 miesiąca życia, mimo tzw. skazy białkowej dziecku nic nie jest. Piotrek ma teraz przechodzić z BP2 na Bebilon Junior:( I koniec mleka za 7 zł:(

Rika czekam na wyniki!

Martuś a u mnie Pit nie zgrzyta:P

12 lata 4 miesiąc temu #413698 przez aga1040
A i jeszcze Asi Mikuś jest chory i dzisiaj leciała z nim znowu do lekarza bo leki nie pomagały.

I dostała pracę na świetlicy. Zaczyna od września.

12 lata 4 miesiąc temu #413701 przez Rika
Ooo Różyczko moja Ola nie pije innego mleka niż to z cyca :) ale jak dam jej kakao lub płatki czekoladowe na łaciatym to uszami macha :D

Zuzi dawałam mleko łaciate jak miała 8 miesięcy :)

Masuska moja Ola ma 78 cm :) znaczy miała jakiś miesiąc temu :D A co mi dasz jak zdam? :D

Martus moja Ola zgrzytała jak jeszcze jej zęby nie wyszły i Zuzia tak samo teraz obie zgrzytają a ja uciekam :angry: :dry:

NAPRAWDĘ NIE CHCECIE NIC ODE MNIE KUPIĆ? :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #413702 przez aga1040
A powiedzcie mi laseczki czy wy zaopatrujecie wasze dzieciaczki w kombinezony na zimę?

Ja mam już kurte i musze mu tylko dokupić spodnie ale cięzko mi kurde coś dobrać.
Kurte dostał od chrzestnego w prezencie i przeczekała do tej zimy i teraz bedzie ok. Tylko spodni nie moge dobrać. Kurtka jest sportowa z reservedu taką jodełkę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka