BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #412783 przez martus0707
Różyczko to ile opakowań mleka Ci idzie średnio na miesiąc? Bo ten Hipp to chyba dość drogi, nie?

Rika współczuję historii z autem. A jeśli chodzi o Olę to miała wyczucie kiedy szaleć ;) może wszystko było na przekór to zaliczysz maturkę ;)

A z tym wyprowadzaniem się z domu to tak szczerz mówiąc im wcześniej tym lepiej. Człowiek się usamodzielnia, rodzice odpoczywają, hmm, kiedy to będzie... ;D

U nas noc TRAGEDIA! Mały od kilku dni wiszczy w nocy, obudzi się, zanosi a uspokaja się dopiero u mojego K. No i musieliśmy spać we trójkę na kanapie, brr... Dobrze że Igor teraz śpi a K. w robocie bo bym zwariowała...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #412787 przez różyczka
Martus 1 ta duża puszka 800g na tydzien mniej wiecej (bo ona duzo chleje)-koszt 37 zł-czyli 4 wm-cu, ale Hipp chyba wcale nie jest droższy niz inne mleka...
no niewiem niech sie inne dziewczyny moze wypowiedzą ile płacą...

Nati do której siedzisz w robocie?

Rika bedzie dobrze :kiss: mój siostrzeniec zdal ten polak :lol: własnie go odebrałam ze szkoły,alez sie cieszył :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #412800 przez różyczka
natimp1 napisał:

Coś pewnie Różyczko jest na rzeczy ale co to już trudno wymyślać . U mnie o tyle ze mam pewne zasady reguły, które sobie przyrzekłam stąd pewnie mam teraz takie mieszkanie a nie luksusowy dom itd itp, ale to nie historia na te forum...
Ważne by nawet myśląc o dobru dzieci, myśleć także o sobie .. tak to jest nie mozna się zatracać w chorym związku dla czegoś.. obojętnie dzieci ,pieniądze, elita... dupa .. człowiek musi być szczęśliwy i nie mieć dla siebie pogardy.. wtedy dzieci będą szczęśliwe, matka zadowolona i dwa pokoje starczą..

zgadzam sie w całej rozciągłości...
zmęczona tylko sie czuję tym,ze ciągle lokuję źle swoje uczucia, a chciałabym być poprostu szczęśliwa,kochana,nieraniona....wszystko inne zapewniam sobie sama....a okazuje sie,ze to co takie niby proste i najwazniejsze...tak trudne jest do osiągnięcia :(

chyba ostro musiałam nagrabić sobie w poprzednim życiu :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #412802 przez olka1730
bebilon 3-800g starcza na tydzien,pije rano,wieczorem i w nocy porcje rozne 150-180ml,teraz po chorobie to 210ml wydudla w nocy:laugh: do tego jak robie mleczko dwie miareczki do mojej buzi trafiają uwielbiam mleko MM na sucho :silly: kosztuje juz 45zeta za puszke,czyli 200zł swobodnie ida

12 lata 4 miesiąc temu #412833 przez natimp1
Rózyczka- do 15, oj musiałaś sobie nagrabić w takim razie ;), ale jakbym się tak zastanowiła czy ja tak jakoś bardzo odczuwam kochanie itp to nie wiem, jest szacunek, brak ranienia, współpraca, szczęśliwa bo dzieci ... w sumie może i jestem :)
Matko ile te mleka....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kurde to chyab jednak Jachu na krowie pójdzie :) muszę przyczaić takie które ejst w biedronce bo mam blisko, żeby w razie co nie szukać po całym mieście a cena to się zobaczy, skład mlek jest podobny, zresztą teraz już nasze dzieciaki wszystko jedzą wiec maja witaminy w pokarmach
Olka .. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee MM, no ale moze ja jestem spatrzona pepti i nutramigenem

ej co jest z Masuską, ? Anka Kroi jakiegoś kangura to spoko, a reszta?

blelele blee blel , dziergam dziergam w tych papierach aż głowa pęka.

12 lata 4 miesiąc temu #412835 przez martus0707
No właśnie więc sporo Wam idzie. U nas Igor pije Gerbera 3, kupujemy 8 paczek za ok 100 zł(1 paczka to 12,49 zł) i to swobodnie starcza na cały miesiąc. Robię Mu ok 100-180 ml 3-4 raz dziennie łącznie z mlekiem wypijanym w nocy.
Ale to zróżnicowane jest od rodzaju mleka :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412846 przez różyczka
martus0707 napisał:

No właśnie więc sporo Wam idzie. U nas Igor pije Gerbera 3, kupujemy 8 paczek za ok 100 zł(1 paczka to 12,49 zł) i to swobodnie starcza na cały miesiąc. Robię Mu ok 100-180 ml 3-4 raz dziennie łącznie z mlekiem wypijanym w nocy.
Ale to zróżnicowane jest od rodzaju mleka :)

a ile gram jest w tej paczce za 12,49?

juz sama sprawdziłam z ciekawości :) 350g czyli Wy tez mniej zuzywacie niż my np. bo Igor wypija w m-cu 2800g tego mleka a moja około 3200 g(choć nie podjadam na sucho tak jak Olka :laugh: )
ogólnie te 4 puszki mnie kosztują 148 zł m-cznie,gdyby piłatyleile POWINNA czyli 1-2 butelki nadobe to połowe tego bym wydawała :dry: ale onakocha tego Hippa najwyrażniej....może powinnam nagorsze w smaku zmienić to przestanie pic w nocy hehe :laugh:

ale tak jak napisalaś to zależy glównie od rodzaju mleka- bo moja kumpela dawała te specjalistyczne na kolki (comfort) z róznych firm a mała puszka potrafiła 4 dychy kosztowac :S albo te hypoalergiczne mleka ...ale te zwykłe MM juz aż tak sie od siebie cenami nieróżnią znacznie

12 lata 4 miesiąc temu #412847 przez Rika
Dziewczynki prosimy o głosiki, tam na dole przy zdjeciu jest taki plusik i na ten plusik trzeba nacisąć tylko najpierw trzeba ich chyba polubić...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
ja chce wakacje...

12 lata 4 miesiąc temu #413010 przez olka1730
corka sie przysiadła i zaczela podczytywac forum,bo musialam mleczko zrobic i mowi Mama ty tak jawnie sie przyznałas ze podjadasz to mleko,no ja mowie a czemu nie jak mi smakuje a corka no mi tez smakuje :laugh: czyli jedziemy w trojke ma Bebilonie :lol:tak mi znikało cos za szybko :angry: ale w koncu na siebie kablowac nie wypada i nie poruszalam tematu a tutaj taki zoonk

Zobacz niby przypadkiem a ile sie dowiesz :silly: strach sie bac hehe

12 lata 4 miesiąc temu #413202 przez natimp1
Hej

Na sam początek powiem krótko: TO NIE JEST MÓJ DZIEŃ, jakaś tępiasta jestem, łeb cięższy niz dupa, mózg został na szafce na buty, jakaś masakra , sama się ze sobą męcze :)

Olka bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee , i jeszcze raz bleeeeeeeeeeeeeeeee, ja dziś właśnie idę kupić jakieś MM , obczytam w int. jakie ile ma czego i zobaczymy.

Różyczko a ile ml Młoda pije , Jachu tak 180 na noc + 2 x120 w nocy, i do kachy 90, czasem popołudnie zamiast deseru 120 czyli razem ok 510-630 ale te popołudniem rzadko dostaje.
Wczoraj miałam pierwszy bunt Jacha na placu, ja juz się zbieram bo zaraz teście mieli przyjechać a ja u mamy, a Jachu twardo , ne ne ne , no wiec pokiwałam i poszłam Jachu bek, tale dupska nie ruszył i tak 10 min.aż poszłam w pioruny, a on sobie wyciągnął wiaderko łopatkę i robił babki na cemencie ;) jak łaskawie przyczaił ze mnie nie ma to ruszył....
Matko ile znów muszę cierpliwości w sobie zorganizować :)

niestety wczoraj nie zadzwonili do T. w sprawie pracy z tej Warszawy, tak więc złapał chłopak doła i gadać nawet mu się nie chciało.

12 lata 4 miesiąc temu #413208 przez MagdaM
Natimp nie dziwie sie, ze dola zlapal. Kurcze wspolczuje bo rozumiem. Na temat pracy i pracodawcow moglabym wieeeele napisac :P

To tak mi sie w oczy rzucilo ;)

Hej :)
Wpadlam z prosba :blush: Konkurs sie konczy, ja bez sieci ale widze scieme tam... Prosze glosujcie, poproscie kogo sie da - tylko 9 dni zostalo... Juz nawet nie chce 1 miejsca, ale zeby 2 utrzymac.
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
Bardzo dziekuje!! Piszcie na PW jak mam sie odklikac gdzies itp.
Buziaki dla maluszkow i dla Was :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

12 lata 4 miesiąc temu #413237 przez Rika
apps.facebook.com/roommateskonkurs/?fb_s...count=0&fb_bmpos=2_0 prosimy o głosiki :)
Na dole przy zdjęciu jest plusik i trzeba go wcisnąć.

MagdaM zagłosowałam :)

Nati ja też dzisiaj nie jestem sobą :(

Olka ja kiedyś też jadłam mleko w proszku na sucho :D

12 lata 4 miesiąc temu #413247 przez MagdaM
Rika a ktory to pokoik?? Bo wchodze ale ciagle jestem na stronie glownej. Bede glosowac :)

Dziekuje za glos i prosze tak przez 9 dni :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

12 lata 4 miesiąc temu #413261 przez basba
Czesć... u nas ... burza! Ciemno jak w d...pie u Murzyna! Cholera a łeb mi pęka od kilku dni! Normalnie masakra! Ale widzę że nie tylko ja dzisiaj łeb mam ciężką :dry:

Tak się rozpisałyście o tych mlekach... Moja pije Bebilon. Można dostać w kartoniku (to samo co w puszce tylko że są tam 2 opakowania chyba po 600g- czyli razem 1200g) za 59,00. Nam to starcza gdzieś na 2 tygodnie. Wiki pije zazwyczaj 2-3 x po 240ml.

Rika bedzie dobrze... mój brachol ma dzisiaj poprawkę z angielskiego... A tobie zarówno mąż jak i dzieci zrobiły psikusa.

Kurcze Wiki wczoraj dostała głupawki w łóżku. Niby przysypiała przy mleku ale gdy skończyła pić to siadała, wstawała, gadala, śmiała się, robiła "mama kuku"... no masakra- i tak prze 1,5 godziny!!!!!!!!! Wyszłam z jej pokoju wykończona! Do tego ta głowa tak mnie bolała że szok! Heh.... Dobra spadam bo mam dzisiaj dzień na zrzędzenie... a z robotą stoje bo materiałów do katalogu mi nie podesłali i duuuuuuuuuuupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #413274 przez Rika
apps.facebook.com/roommateskonkurs/gallery.aspx?id=383 a teraz link działa?

ja dzisiaj się wyspałam i wstałyśmy o 8:30 :ohmy: więc nie jest źle

Basba u nas od rana duchota i słońce a po południu podobno ma być burza :) a wczoraj rano lało a po 11 było ładnie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka