BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #414031 przez aniaw
O nie pierwsza na 1555stronie :ohmy:
To nic nie znaczy.... to nic nie znaczy.... to nic nie znaczy a ja nie jestem przesądna.... :lol: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #414056 przez różyczka
Dzizasss jaka Hania śliczna blondyneczka! :) aniołeczek błekitnooki :)

a Olka jak porządków pilnuje :laugh:

jeszcze raz dzięki dziewczyny za gratki :kiss:
panienka padła dzis wczesnie -tatinek wykapał, nakarmił i usypal bez dydka i teraz tak codziennie jest o dziwo :)

Aska babka z tyłu nawet nie wie,z e jest bohaterka drugiego planu heheh :laugh:
to fotka z wakacji, ciekawa jestem czy moja mulatka zima tez taka bedzie hehe :laugh:

Aniu to bedzie dowodzik z nowym nazwiskiem, tak?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #414059 przez różyczka
Popieram Anie, ze Masuska musi Bogusie albo Felikse teraz robić coby wozki sienie kurzyły :lol:

Martus nie tylko Igorek nie chodzi! Kamilka tez pisala, ze Amelka nie chodzi jeszcze, Filip Oposkowy np. tez jeszcze sie zbiera w sobie np. i jeszcze kilkoro lipcowych dzieciaczków jest, ale rozumiem co czujesz :kiss:

Ania nie chcesz wpasc do mnie na porządki ogrodowe przedzimowe? :lol: z Twoim powerem pojdzie rach ciach :laugh:

Hoborrku buziaki :kiss: a ja myslałam,ze teraz mialas miec to usg :huh:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #414067 przez aniaw
Różyczko dowodzik będzie jak w mordę strzelił, tylko kto mnie oduczy podpisywać się panieńskim? :S
Czuję się zaproszona na porządki, jam bardzom chętnie a ile płacisz od godziny? :lol: :lol: :lol:
A wiesz najlepszy był T, który nie wierzył, że ja sama te barierki ogarnęłam :angry:
A na koniec dnia jak jeszcze po pracy mu obiad podałam ( a ja przecież obiadów nie robie a tu zaserwowałam mu roladki z piersi kurczaka z makaronem w sosie śmietanowo serowym) to zjadł i miał czelność rzec, że on taką mnie lubi zaradną, ogarniętą i niekrzyczącą na niego :angry: A ja po prostu byłam zmęczona na maxa :S
No jak go tu nie kochać? :angry: :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #414075 przez aga1040
Różyczko a widzisz o serze nie pomyślałam...
A wielkie gratulację dla Bianeczki!!!!!!!! A zdjęcie poprostu ... HOT.... :lol: Ty to chyba masz kochana z 18 lat!!!!!!! Przepięknie wyglądasz!!!!! Niunia oczywiście też prześliczna!!!

Aska wózek rewelka!!! Że ja wcześniej go nie widziałam!!!
I dużo zdrówka dla Mikusia :kiss:

Iwanek o matko kochana... To super... Może kiedyś uda nam się jakoś zgadać i spotkać. Ale jaja normalnie. Dopiero teraz wyszło, że my praktycznie obok siebie mieszkamy. :woohoo:

Hoborrku oczywiście dla was też dużo zdrówka!!!!

A wy też jesteście zalogowane na tym forum lipcówek?? Bo jam nie.

Iwanku mój Kubi bał się tego kangura. Nie chciał wleźć do jego torby.
Ale za to jak poszliśmy jaszczurki oglądać to dotykał ją przez szybę.Ta nagle odskoczyła i mały się wystraszył. I chciał ją kopnąć za to. Pierdyknął w szybę z kopcura tak mocno że aż zachuczało, aż mój małż go wyprowadził. :laugh:

AniaW u was to z daleka czuć szczęściem!!!!!!!

12 lata 7 miesiąc temu #414076 przez aga1040
www.pinkibaby.pl/kombinezony,-kurtki-spo...l_92_6581_0_0_0.html

Myśle o tych portkach ale kurde nie wiem czy bedą pasowały do kurtki....

12 lata 7 miesiąc temu #414077 przez aga1040
A zapomniałam wam powiedzieć że dzisiaj miałam pod opieką aż 4. Masakra. Ujarzmić ich to było czyste szaleństwo. Jak uśpiłam małego to mi go kurna obudzili. Ale jakoś przetrwałam. Ale padam. Mam nadzieje, że jutro bedzie spokojniejszy dzionek.
Dobra moje kochane lece spiochać. Panowie już śpią. Ja tu na lapku klikam i tylko dochodzi do mnie chrapanie mojego małża. Buizole na dobranoc.

12 lata 7 miesiąc temu #414110 przez basba
Ja się witam tylko, bo nie mam czasu... Mam nadzieję ze potem sie u mnie uspokoi to skrobne wiecej..

A Aniu ta kartkę w picassie robiłam ;)

Buziaki!

12 lata 7 miesiąc temu #414119 przez masuska
aska27 napisał:

Masuska dzięki, no własnie lekarz kazał podawać Mikołajowi smecte,ale nie chce tego pić, spróbuję z węglem, dzięki ,bo zapomniałam o tym zupełnie!

Jak coś to poszukaj węgla w płynie, nasza pani doktor mówiła że jest takowy. Ja daję Piterowi tak że rozkruszam 3 tabletki dolewam soku i przez słomkę wydoi wszystko:) tylko że nie można podawać jedzenia w ciągu 2 godzin od zażycia i na 2 godziny przed.

Różyczko, Bianeczko GRARTULACJE:)
[/size][/color]

12 lata 7 miesiąc temu #414124 przez olka1730
Hello nastepny dzien ciężkiej pracy :silly: hehehe

Rózyczko tak ogarniam ze 10 min dzis rano szukałam torebki,i nawet dzwonilam do meza czy czasem nie zabral mi jej do pracy-no moze przypadkiem w aucie zostawialam :blush: na szczescie corka znalazla.......chyba przemęczona jestem :S poprostu jakas taka wyzuta jak guma balonowa i nie moge sie nakrecic :P kolezanka stwierdza u Mnie SKS :silly: i mam sie z tym pogodzic :huh:

Anka ale sie usmiałam...... :laugh:

W piątek przychodzi opiekunka na pierwsze spotkanie z Matim.Napiszcie mi prosze czy placicie za godz,czy ustalacie stawke miesieczna i po ile godz siedzi przy dziecku?
Bede bardzo wdzieczna za podpowiedzi,bo mamy sie dogadac co do kasy jutro i chcialabym jej zaproponowac moje warunki i zobacze co ona na to,ale nie mam pojecia ile sie placi???

Kurcze posprzatac dzis musze :P

12 lata 7 miesiąc temu #414128 przez różyczka
Dzieki ciociuś :kiss: :) dzwonilim my do Ciebie dzisiaj :)

Aga no i super te spodnie :) takich bede szukac dla mojej Małej tylko moze troche bardziej "barbiowych' :blink:
a to forum drugie utworzyła Ufolka, jak na ZP sie cos psuło z serwerami, przez chwile tu nie dało sie pisac i dziewczyny poszły tam, a potem jak na Zp wszystko wróciło do normy technicznie to tam została cześc dziewczyn (np. Lucy, Ufolka, Ewa...), częsć tylko tu (np.Masuska, Ja...), a kilka osób pisze i tu i tu (np.Ania, Oposek, Aska...) :)
tam adminem jest Ufolka i tylko ona moze dac Ci hasło dostepu bo tamto forum jest prywatne

Czesc Basba :)

ja sie dzis denerwuje bo mamy szczepienie :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #414131 przez masuska
No Aniu po T się nie spodziewałabym takiego numeru:P

Cześć Iwanku, zobaczymy z tym mlekiem, a Nestle Piotrek dostawała, to z kleikiem ryżowym:) I szczerze polecam:)

Różyczko jaka focia.... nie słit tylko sam sex:)

Aga to my mamy podobne portki:)

Różyczko Aniu, ja jednak doszłam do wniosku że mi Piter wystarczy:) Bogusia, czy Felcia chyba jednak zostaną tylko w planach. Ale wiadomo czas pokaże.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #414134 przez masuska
Telefon został w kibelku:P

Różyczko
my się wczoraj szczepiliśmy i jak pisałam to szczepienie było za free:)

12 lata 7 miesiąc temu #414137 przez różyczka
Olka ja płace 6 zł za godz, moja niania jest z Bianusią najczęściej 4,5 godz. dziennie, czasamicos dodatkowo, czasami 3,5h, mamy notesik, notuje w nim godz. i zlicza na koniec m-ca. Wychodzi mi około 600 zł. Gdybym pracowała w pełnym wymiarze godzin w tzw. normalnej pracy wychodziłoby około 1200 zł.
Stawka zalezy od miejsca zamieszkania najczesciej. U mnie za 5 zł/h robisz casting i masz fuul chetnych. Ja płace to 6 zł bo mam komfort,z e to znajoma i ze Młoda jest bezpieczna w jej rekach i nie zostane okradziona np.

Masusko ale 6w1 za free? A czemu?

12 lata 7 miesiąc temu #414139 przez basba
Jeeeeeeezzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuu ale glajda ze mnie!!!!!!!!!! Różyczko kochana GRATULACJE DLA BIANECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka