- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w sprawie szczepień to mój Jachu dostał w 13 mcu te płatne w programie klinicznym którym jesteśmy ( na szczęście nie płaciłam ), a teraz do przychodni dodatkowo idę na te nie płatne bo oni w programie robia meningokoki pneumo i cos tam jeszcze... tak wiec rózyczko zapłacisz niestety mi się wydaje ,
a zapomniałam o szczepieniu na 16 mcy
Masusko witaj, My tez kończymy przygodę z pepti wczoraj kupiłam bebilon i zaczynam mieszanki robić sokowirówka to obcy mi temat
Mirella dzięki ale mi dwójka styknie, żadne staraczki mnie nie przekonają
Aska , nie martw się pracą, będzie dobrze zobaczysz, Miki się pewnie zaklimatyzuje i jak nic nie będziesz pamiętała o dylematach. trzymam kciuki za zdrówko, bo uczepił się chłopak tej choroby jak mało kiedy
Olka kablaro jedna!!!!!!!!!!!! ja płacę niani za całość od 7 -17 a przy czym zawsze jest od 7:30-16 , ale to przez to ze mam prace na pełen etat i to korzystniejsze niż godziny. Umówiona jednak jestem ze gdy z jej powodu nie będzie opiekowała sie Jachem wiecej niz 3 dni to jej odciągamy tę kasę, jak jakoś jeden dzień czy coś to nie-ale wiesz moja opiekunka wszystkim rozpowiada ze ma super : pewnie dlatego tez jest teraz dla nas ok....
Różyczko a moze mąż próbuje Cię zmiękczyć przez usypianie córki itp:)
Anna o czajniku bezcenne, fajną masz dziś wyprawę , lubie takie....
Aga ja mam kombinezon po Maksim, czy dobry to się okaże
A wogóle pytam Cię Różo dlaczego gardzisz moim synem... !!11 mam focha
Dzis kochane mam imprezę firmowa , kolacja bilard itp, ciuchy lanserskie na wieszaku, fryzura i paznokieć zrobione , będzie lanssss:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Co do szczepinek to ja na razie nie szczepię na dodatkowe, a mam zamiar na pneumo, meningo, wzw i ospę. Pewnie też przed pójściem Młodego do żłobka/przedszkola...
Ale żeście się rozpisały, idę nadrabiać
A to nasz kangurek:)
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny zapomniałam wcześniej napisać... polecam te buty, miałam w ręku sę mega mega lekkie, idealne na początki chodzenia. niestety musialam się pohamować i nie kupiłam bo ma jeszcze sandałasy dobre, ale byłam o krok, a cena bardzo atrakcyjna,..
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Asiu jak dziś Mikołajek? przykro mi strasznie, że wczoraj nienajlepiej i trzymam kciuki za szybką poprawę My mieliśmy ten antybiotyk co Wy teraz i naprawdę Filipowi pomógł! Jakby co to polecam Ci ten szpital w Poznaniu, w którym leżeliśmy, oczywiście nie życzę Ci pobytu, ale może pomogliby w Izbie Przyjęć? Mają tam oddział dziecięcy, gdzie leczą tylko choroby płuc i oskrzeli. Ja Cię doskonale rozumiem z tym zostawianiem synka. Ja też się denerwuję na samą myśl, ale rozumowo wiem, że to tylko miła odmiana dla dziecka od siedzenia wiecznie z mamusią
Ania plany dla małego planami, a co z tego wyjdzie zobaczymy;) Ty masz dwóch chłopaków, a Filip kocha dzieci i chciałabym, żeby miał z nimi jak największą styczność, szczególnie, że od września za rok pójdzie do przedszkola... Też mnie czekają generalne poządki, musiałaś przypominać?
Rika fajnie, że udało się wózek sprzedać, ale ten podwójny, czy jakiś inny sprzedałaś? i jak teraz podróżujecie? Trzymam kciuki za tą matmę, oby się udało A kiedy wyniki w ogóle?
Różyczka ja zamierzam przejść na mm gerbera, jak skończę karmić, ale nie wiem, czy w ogóle będzie potrzeba. Może wystarczą jogurty, serki, twarożki? zobaczymy kiedy to będzie:) Gratki dla Siostrzeńca, poprawka zdana zawsze to jeden problem mniej:) Pewnie już zjazdłaś wszystkie naleśniki i ciasta ze śliwkami i w ogóle się nie podzieliłaś! Chociaż jakieś awizo mam, to może w paczce przszły
Kamilka super, że u Was ok, odwiedź nas czasem;) Filip też nie chodzi, ale czasem dzieci zaczynają chodzić z dnia na dzień, co nie Różyczko??? Bianulka to nawet za jedną rączkę nie chodziła tylko wzięła i poszła, a co się będzie Dziewczyna rozdrabniać
Olka gratki za ząbki:) każdy następny to bliżej do końca zębowej męczarni, co nie? Mój maż do tej pory wspomina, jak młodszej siostrze mleko na sucho wyjadał tak że skrytych mlekożerców jest więcej niż nam się wydaje Ja jeszcze nie wysadzam, czekam z zakupem do półtora roku;)
Basba mój wczoraj miał taką głupawkę wieczorem, wariował do 1 w nocy Wszystko dlatego, że Mu się przysneło koło 18, ale też położyłam się zmęcozna jak nigdy:)
Martuś współczuję nocek, mój na wakacjach spokojnie spał, bo zmęczny całodziennym łobuzowaniem, a teraz znów jakieś cuda wianki wyczynia;)
Magda M ja też na Emilkę codziennie głosuję i trzymam kciuki!
Natimp już się wczoraj spowiadałam Różyczce, że też teraz obiadów nie gotuję, ale niebawem koniec laby i trza by się wziąć w garść i do garów;)
Masuska ale fajnie, że już jesteś
Część nadrobiłam, resztę nadrobię później, bo obudził się mój syn umiłowany i idziemy na powietrze:) Miłego dnia!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj mam zły dzień, najpierw Zuzia zlała się w sklepie na podłodze a ja ukradłam tigera... wstyd później idę do sklepu zapłacić za niego.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
no i juz po jestesmy i rzeczywiscie za free było szczepienie i bez pneumo bo dopiero na kolejnym są (czyli tak jak Olka pisalas)
malutkie pik było, krzyk i cisza, aż szok normalnie chyba bardziej my z tatinkiem sie denerwowalismy
Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oposku cudnyyyyyyyyyyyy!!! mały kangurek
mam tą drewaniną zabawke do walenia młotkiem z biedry i jest ekstra
ide popatrzec na spodnie Agii te butki Natimp
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w kazdym razie ja bym kupiła bez wzorków juz jesli masz kurtke w jodełke a spodni do kompletu pewnie takich samych nie dostaniesz, a zkolei mieszac wzory to troche dziko, choc pewnie kwestia gustu
te barbiowe sliczne ale cena powala
kurtke kupiłam jej za 2 dyszki wiec 138 za spodenki bym nie dała
ja raczej na all bede szukac, albo dokupie od kogoś
te granatowe naparwde fajne
Natimp tosz my "po słowie" juz z Piotrkiem Masuskowym wiec nie wypada tak na prawo i lewo a Jachu slodki jest po mamusi bez dwóch zdan
dzwonilam sobie do jedynego sklepu Emela w Gdansku i babka rzekła, ze ma jedynie w tym rozm. czarne lakierki wiec lipa
a my mamy kłopot Biance jak wychodzila górna jedynka to cos mi podpadała od razu,taka sina jakas była, potem wyszła biała wiec kazdy mowił, ze mi sie zdawało, potem patrze ukruszona mysle, wywaliła sie tyle razy....pewnie zaryła o chodnik a dzis patrze a ona od tyłu brązowa próchnica czyli
juz jestesmy na poniedziałek umówieni do denstysty, ciekawe jak to bedzie wygladało...
czyli jednak dobrze widziałm, ze od razu wyszła trefna szlag by to trafił
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko też bym tak chciała i nie wiem co napisać czy "ale Ci dobrze" czy "przykro mi że jesteś w takiej sytuacji". Potrafisz postawić człowieka w kropce...
hehhe
narazie same plusy tej sytuacji są paradoksalnie
albo tylko to chce widzieć
a powiedz jak Zuzia znosiła grzebanie w buzi? bo boje sie, ze Bianka nie pokaze tego zeba w ogóle
Aska Natimp ma racje-że te dylematy miną i wszystko bedzie ok :blink:na pewno pamietasz jak kazda z nas tu na forum przezywala powrót do pracy, a teraz powiem Ci szczerze, ze juz nie moge sie doczekać az sie skoncza wreszcie wakacje i nie wyobrazam sobie, ze mialabym nie chodzić do pracy, w dodatku praca w szkole to i ilosc godz. do przyjecia i wakacje i ferie i przerwy świateczne wiec jak juz sie wciągniesz to bedziesz miec frajde -obiecuje Ci to, a nasze dzieci tez juz coraz bardziej towarzyskie sie robią i obecnosc innych dzieciaczków sporo im daje radosci bedzie dobrze zobaczysz
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oposku, Filipek cudowny w kangurzej jamie
Rika za Twoją propozycją obiadową zrobiłam dziś paprykę nadziewaną mięskiem z kurczaka i z cebulką zapieczone z żółtym serem tego tigera to chyba niechcący ukradłaś co?? a Zuzia nie nosi papmików już że na podłodze była plama?
Różyczko a za Twoją inspiracją piekłam keksa ze śliwkami, czekoladowy, mooocno czekoladowy, pyszooooota!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a z tym ząbkiem to współczuję, to próchnica może wyjść aż tak szybko?
A u nas... Hmm, byliśmy wczoraj u lekarza, nie było naszej lekarki i ta małpa która była opie.doliła mnie za to że Igor pije w nocy mleko i dlatego ma podejrzenie robaków podobno dziecko po roku z jednym dniem powinno przestać pić mleko w nocy, parodia. a poza tym "Mały" waży 10,8 kg, także rośnie że hej. Dziś cały dzień poza domem, tacy padnięci jesteśmy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mozesz zapodac przepis na ten keks?mniaaaam brzmi pysznie
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moje dziecię rozcięło sobie wargę!!!
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
A może i się pomyliłam i dałam dwa razy tego samego linka.
Natimp stronka z butami zarąbista. Już zapisałam i wypatrzyłam jedne na które już mam ochotę!!!
No Różyczko to widać że się eks stara. Może jednak jest szansa na powrót i posklejanie tego do kupy. W każdym bądź razie trzymam za was kciuki. Oby było tak jak sobie wymarzycie i żeby wam wszystkim było dobrze!!!!!
No jutro muszę sprzątnąć całą chasjęde bo w sobote mam zamiar wybydz na budowę i ogarnąć troche działkę. Musze zielsko wykurzyć i krzewy zasadzić. Część już wsadzona i jeszcze troche muszę dosadzić. Co by troche podrosły zanim się wprowadzimy.
Teraz ide wszamać arbuza bo coś mnie na niego naszło.
Dobrej nocki dziewoszki
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas dalszy ciąg braku weny...