- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
HELP HELP HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADUSIA wyrwała sobie kolczyka z ucha!!!! O firankę zaczepiła!!!! Uszko całe, bez krwi i płaczu! Tylko nie da sobie załozyć !!
Spróbuję na spaniu a jak nie to jutro do kosmetyczki ! Tylko pytanie!!:::::
CZY DO JUTRA DZIURKA NIE ZAROŚNIE??????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek mnie niestety nie stać na to, poza tym jak Zuzi cos się dzieje to dzieje się w ciągu nocy i jak rano zobaczę to od razu jedziemy do naszego dentysty bo wiem ze on zawsze nas przyjmie a Zuzi zbierała się ropa więc i tak trzeba było przewiercić bo jak inaczej ją wydostać z zęba?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Hoborku spróbuj jak zaśnie jej założyć, no tak szybko to się raczej nie zarosną przecież chyba A jak coś to do kosmetyczki znów
Może i ja moim zrobie kolczyki??? Ale im to chyba obrączki na nosie jak prosiakom
Różyczko współczuję Biance, super że tak szybko możesz myknąc do stomatologa, trzymam kciuki Próchnica butelkowa to podobno teraz plaga - tak nad dentystka małych powidziała - ja staram się, żeby wybierać tylko to mleko Nestle bez dodatku cukru, ale wiadomo, że i tak to klops jak po mleku nie umyją zębów
Udanej zabawy!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oposek dawaj linka do fotek A ten psycholog Mi chyba też by się przydał Daj znać co i jak Extra kangurek A co do męża to przekaż mu, że trójka dzieci bawi się jeszcze fajniej
Nati poszłaś na imprę beze mnie foch
A my mamy pastę Elmex 1- lat Po kąpieli zawsze bobasy wyciągają ręce po szczoteczki i razem odśpiewujemy piosenkę "szczotko szczotko hej szczoteczko ooo"
Olka ten skoczek to interesuje tylko wybrane dzieci. Mojege Szymona w ogóle jak byliśmy u znajomych a ta dziewczyna mówi, że tylko na kilka dni był szał a potem stoi w kącie i full miejsca zajmuje i chce odsprzedać Ja w zeszłym roku chciałam kupić bo się naczytałam, że fajna sprawa i niektóre mamuśki bardzo sobie chwalą. Może lepiej najpierw skocz do jakiegoś sklepu i wypróbuj czy mu się spodoba?
Martuś współczuję rozciętej wargi Mój nad morzem rozciął sobie głowę i na początku groźnie wyglądało i zastanawiałąm się czy nie jest to do szycia Oj te chłopaki - cięzkie przed nimi dzieciństwo
Rika jakbym ja sprzedała wózek podwójny to leże W jednym wózku to oni by się pozabijały A o żłobku nic nie wiem ale o żłobie możey podyskutować
Aga a kiedy planujecie przeprowadzkę?
A my dziś totalnie leniuchujemy z bobasami i dobrze nam z tym
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Witam
czajniczka z filtrem do wody nie mam,wiec nie w temacie jestem...ale słyszałam same pozytywy tylko ze w przeliczeniu to podobno wychodzi sporo bo filtry trza wymieniać...no ale cos za cos
Dziewczyny co myślicie o tym skoczku Zebra z Fischer Price
allegro.pl/fischer-price-zebra-skoczek-j...owa-i2577493827.html
Kusi mnie aby kupić synkowi macie może któraś ????
Piotrek bawił się tym u znajomych, znaczy się obejrzał i olał temat:P
Różyczko my też mamy taki dzbanek z filtrem i na opakowaniu informacja że dla dzieci powyżej 3 lat podawać wodę z niego można. Także stoi i czeka lepszych czasów:)
Jak Peter zaśnie to nadrobię.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Usnęła i ja jej normalnie założyłam. Ani się nie ruszyła:) Nie ma czerwonego uszka, ani żadnej krwi nie było. Wystarczyłonaciągnąć uszko wzdłuż policzka. A ja w dzień próbowałam odciągać do bon\ku i dlatego nie chciało wejść ALe sie cieszę
Rika wiadomo że małym dzieciaczkom szybciej się goi:) Do tej pory moja szwagierka wspomina jak stała "na bramie" i płakała strasznie! I jakaś baba szła i się jej pytała : dlaczego płaczesz? - A ona - bo mi dziś uszy przebili! Ponoć miała jakieś nitki powkładane i teściowa zalewała jej spirytusem i do tego ropą na prawo i lewo bryzgało! To dopiero hardkor. No js też pamiętam że nie płąkałam ale krew na bluzce tak!
Mam nadzieję że adusia nie zapamięta samego przebicia:)
I nie ma reguły na wyszarpnięcie kolczyka. Kazemu się może zdażyć. Najczęściej w szkole,,,, to z doświadczenia sis:)
Masuska żebyś TY nie zasnęła:)
Aniu normalnie rozwala mnie Twoja rodzinka:) Wiadomo że twarda z Ciebie sztuka - ale żeby od razu z chłopców robić prosiaczki:)??
JA zawsze jak kąpię adusię śpiewam jaj taką piosenkę:
Choć do mamy szybko szybko
jesteś mamy małą rybką
Umyjemy brzuszek nóżki
Niech zaobaczą to kaczuszki
Choć do mamy szybko szybko
jesteś mamy małą rybką
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/asset-kolczyki-kola-zloto-pr0...lep-i2520043813.html
Oposku, a my mamy pastę z fluorem i też jestem zadowolona. U małych dzieci można już go stosować, w jak najmniejszym stężeniu, a dopiero dorosłym po 21 roku życia, jest on całkowicie zbędny:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Hoborku no i super z tym kolczykiem Ja to muszę uważać przy dzieciakach bo jak założe dłuższę to Dominiś ma manię ciągnięcia ich
A pioseneczka fajniusia
A co do wody to kiedyś oglądałam reportaż,że woda z kranu jest jedną z najczęściej badanych wód i ma bardzo rygorystyczne normy i czasem o wiele lepsza jest od niektórych butelkowych Mimo wszystko jakoś mnie to nie przekonuje i kupujemy zazwyczaj żywca A ten dzbanek używamy do filtrowania wody którą wlewamy do czajnika do gotowania
Oposek żyjesz czy jednak skierowali Was na cito do psychiatry i od razu na oddział zamknięty?
demotywatory.pl/3901378/Odruch-bezwarunkowy
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięuję za pochwały! Urosłam w piórka:)
Hoop de loop?? Dogonisz mnie z gwiazdkami? Ja nie moę teraz przejść rundy i nie gram już dłuższy czas... Bo mnie trafia a nie mogę się denerwowac przecież!
A i napiszę wam do śmiechu - skoro już mam taki humorek dobry:)
Wczoraj ada zasrała dywan. Dziś go uprałam i pięknie wysechł na słoneczku. WIeczrem - powtórka! - Ona chyba nie lubi tego dywanu! A pampersa maiała ściągniętego na 20 sekund normalnie!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dokładnie takie mamy:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy to dzisiaj Różyczka bawi się na festiwalu? Chyba ją widziałam w TV
E no co ty? Już śpiewała??
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurna, jutro do pracy
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc:***
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
My niedawno dopiero weszliśmy do domku, byliśmy jeszcze na długim spacerze i tak jakoś zeszło. W sumie to pani psycholog nic ciekawego nie powiedziała, oznaczyła Dziecięcą Skalę Rozwoju, którą mogłam sobie oznaczyć sama w domu, więc nic odkrywczego. Powiedziała, że jej zdaniem to kwestia temperamentu, że On taki ruchliwy, że jest niesamowicie kontaktowy, bardzo pogodny i że patrząc na mnie to pewnie nie może usiedzieć na doopie po mamusi Poradziła, żeby Mu znajdować dużo aktywności i bodźców i tyle:) Mamy przyjść, jak nas coś zaniepokoi;)
Hoborku dobrze, że się udało z tym kolczykiem:) fajna ta piosenka, my śpiewamy "mydło lubi zabawę" i "mydlana zabawa", a przy myciu ząbków jak Ania- "hej szczoteczko" A jak Ty się czujesz?
Rika no rozumiem, rozumiem. Oby Zuzia nie musiała się wybierać do żadnego dentysty A kiedy Wy w końcu na te wakacje jedziecie i co z tym żłobkiem, o który pytałaś?
Ania no nie chcieli nas zamknąć niestety;) Może się bali, że za dużo wyniesie nasza dieta? no nie mam pojęcia Wybiorę fotki i wyślę Ci linka
Różyczko my dostaliśmy ubranka z cocodrilo i nie byłam zadowolona, ale może akurat na takie trafiliśmy. W sumie z 5- 10- 15 kupuje od dawna i było ok, a ostatnie dwie koszulki też mega beznadziejne- zapięcia rozwaliły się po pierszym praniu;) Tu masz katalog najnowszy, zimowy- śliczne niektóre rzeczy!
www.coccodrillo.pl/sezon/jesien-zima-2012/
Daj znać, jak się bawiłyście
Olka my mamy skoczek FP taki z siedziskiem od 6 miesiąca. Filip go kocha wielką miłością, włożenie go tam to jedyna szansa często, żeby cokolwiek zrobić w domu. Tyle tylko, że jest do 13 kg, więc niedługo się z nim żegnamy;)
Masuska ja robię pierogi ze szpinakiem i serem pleśniowym. To jedyne jakie znam i robię ze szpinakiem niestety