- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Ale nie którzy niestety nie wyrastają z tego. Mam takich paru znajomych. Więc co szkodzi spróbować.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Niestety nie napisze od nowa bo czasu nie mam...
chciałam tylko napisac że nareszcie PONIEDZIAŁEK!!!!!!! jestem wykończona po weekendzie! Masakra!!!!
Oposku nie wiem czy jeszcze potrzebny ale pytałas o przepis na sałatkę z granatem:
Na płaskim półmisku rozkruszam sałatę lodową na nią rozrzucam przepołowione pomidorki koktajlowe i pokrojone półplastry zielonego ogórka. Na to pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i usmażona, orzeszki (najlepiej nerkowca bo sa miekkie) no i granat wymieszany z odrobiną oliwy z oliwek
Hoborrku Adusia przesłodka jest normalnie! Oczka ma prześliczne! Oj ty kobieto od zięciów się nie odgonisz! A kolczyki mają takie same
Ania twoje chłopaki toz to kaskadeży!
Różyczko współczuje problemu z ząbkiem u Bianusi... Byłas u tego dentysty????
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
apropo tej choroby lokomocyjenj jeszcze, przed chwilą jechałam z Bianką na wizyte do rehabilitantki i cała droga -choc to tylko z 7 min jazdy moze- to był krzyk, histeria i krztuszenie sie, a ja cały czas prowadząc auto odwracam sie i patrze czy sie nie udusi wymiocinami to jest koszmar naprawde jestem wtedy cała spocona z nerwów, zawsze ubranie na przebranie musze miec dla niej....
Aga ja nie wierze w zaklejanie pepka plasterkiem, to dla mnie cos w stylu łapanie sie za ucho jak sie poparzysz -czyli kiedys ktos cos takiego wymyslił ale kompletnie nie wiadomo o co chodzi
a co do botków to tyle zarabistych w ccc wczoraj widzialam,z e bym sie zdecydowac nie mogła które kupic normalnie
dowiedziałam sie dziś,z e fajne sniegowe rzeczy dla dzieci mają w tesco (np. spodnie zimowe itd.)-widziałyscie może?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
jakakolwiek przyczyna tej choroby jest u Biańci mojej to pod opieka pedagoga ona jest na codzien
mi choroba nie mineła z wiekiem, choć mam na nia sposób-musze prowadzić
Aga to o czym pisała Oposek to po polsku "spis chorób" a o terapii integracji sensorycznej to juz niech sama Ci napisze bo nawet papier ma na to
Masusko a co za impreza byla? bo ja cos przeoczylam chyba
Bianka sie wprawia w chodzeniu, niedługo beda mogli juz z Piotrem zacząć wkoncu ze sobą "chodzić"
Basba wiem jak to wkurza
a co porabialas w weekend, ze padasz?
Dzien dobry Rika
Natimp jak czytasz to chcialam sie pochwalić, ze pani rehab. piała z zachwytu,z e dziecko me nogi prosto stawia i że jak na kilka raptem dni chodzenia to jest super za m-c ostatnia juz kontrola i oficjalnie konczymy przygode z Ośrodkiem Rehabilitacji
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Super że na rehab. wszystko OK! Morał taki że trzeba jednak zmusić sie do tego by dzieci nie porównywać... wiem że ciężko bo i ja Wiki porównuje do Antka, choć mąż mi to wybija dość celnie z głowy
A my w piątek mieliśmy imprezkę dla znajomych, w sobotę byliśmy u znajomego na 40-stce (dostał fajny tort -cycki ) a w niedziele wyruszyliśmy z dziadkami na wycieczkę do poznania (Natim nie bij) Najpierw przejażdzka kolejką parową - maltanką a potem pochodziliśmy po zoo. Fajnie było. Na koniec zwaliliśmy się do dziadka (mojego teścia) na kolacje i o 19 wyjeżdząlismy. Wiki pół drogi do domu przespała ale Antek obudzil ją jak mieliśmy przymusowy postój na siku no i poszła spać o 23... Za tydzień weekend nic nie lepiej sie zapowiada. Bo w sobote robimy urodziny 3 w 1 a w niedziele chyba moje ciotki jeszcze przyjadą.... Aż mnie głowa boli na samą myśl...
Co do skoczka zebry bo zapomnialam napisać a któras z was pytała- my mamy po Antosiu. Zarówno on jak i teraz Wiki bardzo go lubi. Na niego się wsiada jak na konika można podskakiwać lub kręcić się wokoło. Do tego leci muzyczka
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
ja tak na chwilke, wrocilimy wczoraj wieczorem z Mazur, bylo bajecznie
bylismy na splywie kajakowym - 13 km, tylek i rece to bolaly mnie pozniej pol dnia ale bylo warto. bylismy w mikolajkach, mrogowie, grillowalismy sobie, odpoczywalismy, i pomimo ze to tylko kilka dni to fajnie bylo tak sobie odpoczac.
Postaram sie Was dzisiaj nadrobic
ps. Rika, co prawda przejezdzalismy tylko przez Pisz, ale wyglada na bardzo przytulne i fajne miasteczko
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Aga ja pedagogiem jestem i terapeutą integracji senso, więc wiele poza gadaniem robić nie umiem;)
Rika dzień dobry:) jak dziś humorek?
fajnie, że Przyszła Mamo wróciłaś już z urlopu i wypoczęłaś Ja kocham spływy kajakowe i żagle, ale odkąd pojawiły się dzieciaki nie bardzo są chętni;)
Basba Wy też mieliście superowy weekend! Następny też brzmi aktywnie! dzięki za sałątkę, przyda się bardzo!!!
Różyczka koleżanki pytałam o tą chorobę lokomocyjną, ma dwuletniego syna i jemu pomaga herbatka miętowa w bidonie. Może warto spróbować? to nie jest żaden lek, ja wiem, ale może choć trochę złagodzi objawy? Ja w Tesco kupuję ubranka często i chętnie i wszystko poza body polecam:) Tylko warto zmierzyć od razu na królewnę, bo na Filipa zawsze pajace/rampersy na rozmiar, a kurtkę brałam o rozmiar większą, żeby można było jeszcze bluzę pod spód założyć. Pech z tym kołem:( No ale wiadomo, bezpieczeństwo najważniejsze!
A gdzie się podziała Ania?
Mirella, Magda M głosik oddany!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze chciałam tylko napisać, że Actimel, Activia i produkty firmy Danone w tym Danonki zawieraja GMO.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co to jest to gmo?
idę obiad robić, pogoda do bani a Zuzia w gościach
zagłosowane
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa