BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413277 przez Rika
A widziałyście zdjęcia?
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #413279 przez natimp1
hehe basba, a ja tak zrzędzę ze mnie dziś podwójnie głowa boli, Jachu tez wczoraj durnia wieczorem dostał, generalnie to ściemnia bo pokazuje żeby go głaskać jak zasypia.. ok 10 razy mogę głasnąć ale nie zeby póki nie uśnie bo to inna forma lulania do snu.... a mi przecież Mkasi wraca niedługo i będę musiała się dzielić czasem.. hurrra maksi wraca.. łee bajzel będzie :)

U nas tez ciemno, ale nie wiem czy jak u murzyna, nie sprawdzałam... murzynowi :)

ide po kolejną kawę bo łba nie mogę utrzymać na szyi

a u nas się zbiera na burzę..

12 lata 4 miesiąc temu #413303 przez Rika
Nati lubisz murzynów? :laugh: glupawka mnie wzięła, idę do sklepu mam cholerną ochotę na paprykę pieczoną z mięskiem i serem :D

12 lata 4 miesiąc temu #413320 przez natimp1
Rika , podeślij paprykę , chętnie zjem, ja bez chłopaków to obiadów nie gotuje, Janko je o 13 , obiadki przygotowane wcześniej a ja o suchym wiec papryka jak znalazł,

ekstra foty

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413333 przez martus0707
Rika Ty tą paprykę faszerujesz mięskiem i z serem zapiekasz, taa? Ojj też bym coś takiego zjadła, ale mi zawsze strasznie tłuste wychodzi, ten tłuszcz z mięsa nie wycieka nigdzie i później mam taką niestrawność że :cheer: :S a zdjęcia super :)

Nati patrzę za bałaganem tęsknisz :P i ja też już drugą kawę piję, brr... Pogoda niby ok, ale jakoś bez słońca, ale ciepło.

My dziś do lekarza jedziemy, wydaje mi się że Mały ma robaki przez te zgrzytanie zębolami tak stwierdzam, od razu go zważę bo wydaje mi się że schudł trochę... :dry:

Tak w formie przypomnienia o Igusiu, żebyście nie zapomniały jak wygląda :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #413350 przez natimp1
Martuś obłędne ma oczy, niesamowite

Rika, a Ty chyba miałaś napisać co za praca itp, unikasz tematu czy jak :)

Rózyczka, meldować się

Anka przestań kroić wszystkie zwierzaki z okolicy ,
Hobborku gdzie jesteś?jak się czujesz

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413354 przez martus0707
No tak, faktycznie, oczy ma po tatusiu. Pewnie dlatego aż tak mnie urzekły... :huh:

Nati a Twój synuś śpi że Ty tak na forum ? :P

12 lata 4 miesiąc temu #413381 przez różyczka
Nati melduje posłusznie żem wstała :laugh: i nawet czytała inawet przemyślenia pewne mam...że Rika olewa to co sie do niej pisze apotemmarudzi,ze ją olewają
U mnie tez dzis dziwna pogoda

Robie nalesniki wlasnie z serkiem waniliowym i borówkami :) mniaaam

A Igorka to ja 150 lat niewidziałam! :) Ale wyrósł :cheer: przystojniak ;)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #413434 przez natimp1
Martuś, ja w pracy, synulek z Nianiulą, rozpieszczany ile się da, a młody spi 2 razy dziennie tak kole 9 i 13-14

oo naleśniory dobra rzecz , może czas zrobić dzisiaj jakis obiad :)

Różyczko jak moja synowa?

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413458 przez aniaw
Cześć baby :laugh:

Specjalnie dla Nati oderwałam się od krojenia kangura a już takie pyszne kotleciki z niego miałam w planie :lol:

Podczytuje jak mogę ale na pisanie brak czasu bo dwa bobasy wiszą mi u nogawek a gumka w spodniach tyle nie wytrzymuje - bo ja na stojący przy lapku w kuchni przy blacie :lol:

A korzystając z urlopu byłam wczoraj u koleżanki w pracy bo prosiła mnie o konsultację i cały wieczór spędziłyśmy operując :lol:

Wczoraj poza tym wstałam o 12stej więc dzień szybko zleciał na spacerkach a potem pracy. Dominik od 12stej do 2 w nocy nie spał i skakał po ojcu śpiącym na podłodze :lol:

Dziś już o 9tej pobudka i od rana montowałąm barierki na balkonie :lol: Robotnicy robiący elewację pozdejmowali odgrodzenia od sąsiadów i moje chłopaki albo w mieszkanku po lewej albo po prawej lądowali jak tylko otworzyłam drzwi balkonowe :angry: A że robili u nich mega burdel to wstyd i trza im własną zagrodę zrobić :angry:
Tomek mnie wkurzył bo od tygodnia go proszę, żeby to zrobił a ten z tekstem, że jak fachowcy to rozmontowali to niech teraz to skręcają :angry:
Matko ręce mnie bolą od wkręcania śrub i przybijania gwoździ i zamontowywania siatki ochronnej ale dałam radę :angry: :lol:
Najlepsze, że oni mają wymieniać te barierki na metalowe, ale kiedy niewiadomo :angry:
Jak zaczną jutro i całą moja praca na marne pójdzie to wykastruję pokolei :angry:

Temat MM bardzo ciekawy i moje mlokożłopcy tylko nestle junior 1-3 piją i muszę powyliczać ile mi tego idzie :S Szymi raz dziennie ok 160ml a Dominik 3-4 razy dziennie po ok 210ml :S Ech to zatrudna matematyka :S
Rika pomóż bo Ty na bieżąco w tym temacie :P
Super fotki :) I nie migaj sie od odpowiedzi :P

Martuś ale Twój synol duży albo łóżeczko takie małe :laugh: Extra czuprynka :)

Olka ja jakoś nie próbowałam mleka paluchem ale takie zwykłe w proszku pamiętam uwielbiałam :laugh:

Basba no Mały wczoraj tez miał w nosie sen :P

Kamilko ale cudne foty :laugh:

Aga super foty :laugh: To z kangurem extra :laugh: A wiesz Iwanek na drugim forum umieściłą foty chyba z tego samegoo zoo, więc chyba mieszkacie niedaleko? :laugh:

Asiu jak Mikołajek?

Hoborku :kiss:

Oposku a Wy co tam porabiacie? :lol:

Masuska tęsknimy :kiss:

Nati ja jak zostawiam małych na placu zabaw to nawet jak 5 km odejdę dalej to oni i tak mają to gdzieś i sposobem musze ich wyciągać :S

Rózyczko to racja, że nic na siłę ;)

Generalne porządki mnie czekają :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #413462 przez MagdaM
Rika dziala :) Glosik poszedl :) Pojda i kolejne :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413463 przez basba
Nati noż ja pierdziu Biancia to nie twoja tylko masuskowego piotrusia synowa... :P

Martuś jaki sliczny chłopczyk... i w tym łóżeczku taki duży sie wydaje - chyba nie masz na maxa obniżonego łóżeczka co??? Moja jak stoi to brodą sięga :laugh:

Brachol pisał.... zdał! Rika a ty kiedy będziesz miała wyniki??? Zdjecia pierwsza klasa.... Normalnie syrena wyłaniająca sie z wody i dwa szkraby na tej karcie bombowe!

Różyczka mogę sie znowu wprosić na te naleśniory... mniam!!!!!!!!! Natchnęłaś mnie normalnie... chyba też zrobie i zupe pomidorową co by mąż się najadł :P

Aska jak Synuś???

Kamilka... śliczne zdjecia- zreszta podglądam na nk ;)

Aga super zdjęcia z zoo!

Hoborrku, Oposku, Anka , Masuska i Olka hop hop!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #413478 przez olka1730
Witam,no ja nastepny dzien intensywnej pracy ;)

Igorek śliczny kawaler rośnie,a włoski na główce to ma super :) taki mały irokez ;)

Rika łaaaał :) z tego co widze wakacje sie udały ;) zdjecia są

Dziewczyny a wysadzacie swoje pociechy na nocnik juz???

12 lata 4 miesiąc temu #413481 przez Mirella
Pewnie MagdaM Wam przypomniała o głosowaniu, ale ja dziś całe forum spamuję to nie mogę i o Was zapomnieć pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035

Przy okazji pytanko, która z Was dołączy do staraczek? Duże dzieci już macie a szczęście trzeba mnożyć :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #413489 przez różyczka
Witaj Mirello :lol: wpadaj częściej na gościnę :)
ja głosuję codziennie z Bianką na Emilke takze nie ma to tamto- musi wygrać! :blink:
Widziałam, ze na staraczkach znowu goraco sie zrobiło i mam nadzieje, ze sie teraz wysyp po lecie zrobi :)

Basba ja mialam przedwczoraj wieczorem taki ból głowy, ze ciezko bylo wytrzymac :dry: brałam nurofen i poszłam w miare szybko spac, do rana przeszło
ale Tobie wspołczuje bo jeszcze w pracy musisz siedziec a taki ból głowy jest okropny i człowiek naprawde nie do życia jest :(
i dziekuje za czujnośc :laugh: BIANKA JEST PIOTRUSIA! Sorry Jachu :kiss:
na nalesniki zapraszam jeszcze troche mam :)
r e w e l a c y j n a pocztówka :)

MOja starszaczka miała dzis wracac z wakacji ale sobie przedłuzyła pobyt do jutra :( a ja tak tęsknię za nią, hej...

Olka usmiałam sie z tej Twojej córy :laugh: ja bym tego do ust nie wzięła :P

Nie chce zapeszać wiec nie pisalam tego wczoraj jak obliczenia dotyczace mleka robiłysmy tutaj ale od paru nocy Młoda pije nie 4 tylko 3 butle, nie wiem czy to tylko chwilowe (oby nie) czy na tym poprzestanie ale byłoby miło, 1 butle wypija wieczorem ok. 20-21, 2 butle okolo 1 a 3 nad samym ranem ok. 5-6. Pomiędzy nawet jako tako spi wiec jest duuuuzo lepiej niz było...

Aniu Ty to widze wszechstronnie uzdolniona jestes :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka