- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek witaj :)Moja Ola też tak we wszystkim zasypia
A w ogóle to od kilku dni mamy manię spania na podłodze ja z dziewczynami ostatnio usłyszałam łubudu, patrzę a Ola spadła z koca na podłogę Można? Można!!! patrzę a ona do komody się przytula tylko ja wędruję z łóżka na podłogę całą noc bo sama nie wiem gdzie mi wygodniej
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
no nie pocieszylas mnie za bardzo
Rika ponoc spanie na twardym jest zdrowe, choc ja na podłodze bym chybaniezasnela
ale mam dosyc twardy lateksowy materac na łózku i od kiedy go mam to bóle kregoslupa odeszly w niepamiec
a co do koszenia topadlami kosiara, odebralam z naprawy i dalej niedziala
zmuszona bylam wziac chlopaka z kosiarka i odpalic mu 2dyszki zeby jakotenogrod wygladal
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek
Wcale mi się nie nudzi w pracy
Ale genialny Filipek i jakby urósł???
Różyczko weź idź i się wyluzuj i za mnie
Rika dogadałabyś się z moim M bo on tez czasem woli spać na podłodze bo tam wygodniej i teraz nawet wywalenie go z łóżka na dywan nie bedzie dla niego karą
A ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop
I zapisałam se na poniedziałek na 12.30 operację psa, bo przeciez i tak nigdzie nie wyjeżdżam a kasa potrzebana
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Rika - wyobraz sobie, ze wypadl nam dzisiaj niespodziewany wyjazd do Wawy wczoraj poznym wieczorem znajomi zadzwonili czy nie chcemy sie z nimi zabrac na zakupy do factory. i takim oto sposobem wydalismy pol wyplaty meza ale naprawde sie oplacalo, moj M kupil sobie np spodnie mustanga przecenione z 250 na 60 i spodnie big stara z 250 na 120. w sumie kupil 4 pary roznych spodni, jeansowych i sztruksowych. naprawde sie oplacilo. lepiej pojechac raz na czas w takie miejsce i zrobic wieksze zakupy. teraz padam na twarz, bo podroz i zakupy troche mnie zmeczyly.
myslalam zeby do Ciebie napisac Rika, ale niestety bylam uzalezniona od znajomych i nie mialam jak sie wyrwac.
Olka - duzo zdrowka Matiemu zycze, mam nadzieje ze wyzdrowieje jak najszybciej
aska - ja tez szukam pracy i rowniez w szkolnictwie, ale tak jak piszesz latwo nie jest.. teraz to predzej zwalniaja nauczycieli niz zatrudniaja, przynajmniej w moich okolicach.. takze bede szukala tez pracy niekoniecznie w szkolnictwie.. powodzenia Ci zycze w poszukiwaniach
hoborrku - dobrze, ze przypomnialas o MagdzieM - glosik oddany
aniaw - i super, najwazniejsze, ze bawilas sie dobrze, i ze Tobie sie podobalo, tak wlasnie powinno byc Super ze masz urlop, cos planujecie Aniu? ale znajac Was to na pewno
Oposku - super, ze wakacje udane, moze jakas fotorelacje zamiescisz? zdjecie Filipka przeslodkie!
różyczko - co do perfekcyjnej pani domu to ja sie zastanawiam czy te panie domu, ktore na poczatku maja taki sajgon, a pozniej taki blysk - utrzymuja taki mega niesamowity porzadek pozniej - jakos mam wątpliwości:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
baw sie dzisiaj kochana super, odstresuj sie i wyluzuj jak tylko da
Rika - Ty nie kos trawy tylko za matme sie zabieraj! co do spania na podlodze tez slyszalam, ze spanie na twardym jest zdrowe
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko wysyłamy całuski dla Bianki może rzeczywiście będą kolejne ząbki, trzymajcie się!!!
co do programu Perfekcyjna pani domu to lubię i polską wersję i tą english zawsze po obejrzeniu mam napływ weny twórczej
Przyszła mamo dziękuję! Tobie równie życzę powodzenia!!!
Aniu
Oposku
zdjęcie juz opisałam na fb hehe no super fajowe są te nasze dzieciaczki!
chciałam pokazać Wam foty,ale niestety mój komp po tym remoncie cos sfiksował jak tylko naprawię będe się chwalić..wiadomo kim
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak sie wczoraj wytanczylam, ze szok także Aniu czuj sie wyluzowana bo bardzo sie starałam wyluzowac za Ciebie i mysle, ze sie udalo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aska,Przyszla_mamo na pewno sie uda dziewczyny
Dzis ma byc super pogódka, Bianka z tatusiem jadą na plażę a ja sie zamierzam polenić,poczytać,poopalać itd.
Aska dawaj fotki dawaj
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Miłej niedzieli,ma byc słonecznie cały dzien korzystajcie.Pozdrawiam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam dziewczyny powiem Wam ze tez lubie wersje english i polska perfekcyjnej,po pogramie mam nute na sprzatanie hehe i dochodze do wniosku ze az takiego syfu nie mam
Miłej niedzieli,ma byc słonecznie cały dzien korzystajcie.Pozdrawiam
Mam tak samo jak Ty...
Różyczko a dlaczego mnie nie wzięłaś ze sobą? Na prawdę Cię policja przywiozła do domu??? Fajnie
My może dzisiaj na festyn pojedziemy...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko a dlaczego mnie nie wzięłaś ze sobą? Na prawdę Cię policja przywiozła do domu??? Fajnie
My może dzisiaj na festyn pojedziemy...
Bo za daleko mieszkasz
Naprawde ale po koleżeńsku to było
i co? byliście na festynie?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdenerwowałam się,bo te leki nic mu nie pomagają, pojechaliśmy na wieczorynkę, tam się jeszcze bardziej zdenerwowałam (pielęgniarka się czepiała,ze nie zabrałam ubezpieczenia,a ja w nerwach wzięłam tylko torbę), dostał zastrzyk, pojechaliśmy do znajomego pediatry prywatnie, teraz znowu kolejny antybiotyk.
Biedulek kaszle, "trzeszczy" mu wszystko w środku,aż zal.
Buziole!
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziwie sie z tym ubezpieczeniem bo u mnie tylko jak do jakiegos specjalisty to sie okazuje a do pediatry czy jak do ogólnego ide to nie potrzeba
no nic- zdrówka dla Mikołajka oby mu sie poprawiło jak najszybciej
Rika - matma jutro? czy kiedy przypomnij pliss bo kciuki trza pozaciskać
bo we wtorek mój siostrzeniec polski poprawia i go wiozę nawet na ta poprawke strasznie musiałam go namawiac bo juz chciał odpuścić a to tylko 1 egz. do poprawienia
Rika a jak tam z pracą? jaka decyzja? gadałaś juz z szefową/koleżanka? a czym Ty sie własciwie zajmowałas przed ciążą jesli to nie tajemnica?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olkarzeczywiście tez miałaś niefajną sytuacje, tak jak napisałaś, człowiek się spieszy, martwi,a tutaj takie cos.
Różyczka z tym ubezpieczeniem tez mnie zdziwiła i jeszcze nastraszyła,ze duzą karę będę płacić
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobranoc