BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411551 przez Oposek
Różyczko co do Twojego pytania, jak utrzymać porządek to myślę, że jesteśmy na przegranej pozycji :) Wszystko winne geny i nic nie zrobisz :blink: Niektórzy po prostu zamiłowanie do twórczego bałaganu wyssali z mlekiem matki :silly:

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #411555 przez Rika
Różyczko właśnie rozdziewiczyłam kosiarkę i skosiłam trawę na podwórku :) jestem dumna z siebie a Ty? Teraz już jestem doświadczona więc mogę przyjechać do Ciebie? :D

Oposek witaj :)Moja Ola też tak we wszystkim zasypia

A w ogóle to od kilku dni mamy manię spania na podłodze :D ja z dziewczynami :D ostatnio usłyszałam łubudu, patrzę a Ola spadła z koca na podłogę :D Można? Można!!! :D patrzę a ona do komody się przytula :) tylko ja wędruję z łóżka na podłogę całą noc bo sama nie wiem gdzie mi wygodniej :D

12 lata 4 miesiąc temu #411561 przez różyczka
Matko boska co za agent :laugh: super fotka Oposku :)
no nie pocieszylas mnie za bardzo :dry:

Rika ponoc spanie na twardym jest zdrowe, choc ja na podłodze bym chybaniezasnela :laugh:
ale mam dosyc twardy lateksowy materac na łózku i od kiedy go mam to bóle kregoslupa odeszly w niepamiec :)
a co do koszenia topadlami kosiara, odebralam z naprawy i dalej niedziala :angry:
zmuszona bylam wziac chlopaka z kosiarka i odpalic mu 2dyszki zeby jakotenogrod wygladal :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #411573 przez aniaw
Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek
Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek Oposek
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wcale mi się nie nudzi w pracy :P
Ale genialny Filipek i jakby urósł??? :S

Różyczko weź idź i się wyluzuj i za mnie :S

Rika dogadałabyś się z moim M bo on tez czasem woli spać na podłodze bo tam wygodniej i teraz nawet wywalenie go z łóżka na dywan nie bedzie dla niego karą :angry:

A ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop,a ja od poniedziałku mam urlop :lol: :lol: :lol:

I zapisałam se na poniedziałek na 12.30 operację psa, bo przeciez i tak nigdzie nie wyjeżdżam a kasa potrzebana :S

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411688 przez przyszla_mama
hej mamuski kochane :*

Rika - wyobraz sobie, ze wypadl nam dzisiaj niespodziewany wyjazd do Wawy :) wczoraj poznym wieczorem znajomi zadzwonili czy nie chcemy sie z nimi zabrac na zakupy do factory. i takim oto sposobem wydalismy pol wyplaty meza ;) ale naprawde sie oplacalo, moj M kupil sobie np spodnie mustanga przecenione z 250 na 60 i spodnie big stara z 250 na 120. w sumie kupil 4 pary roznych spodni, jeansowych i sztruksowych. naprawde sie oplacilo. lepiej pojechac raz na czas w takie miejsce i zrobic wieksze zakupy. teraz padam na twarz, bo podroz i zakupy troche mnie zmeczyly.

myslalam zeby do Ciebie napisac Rika, ale niestety bylam uzalezniona od znajomych i nie mialam jak sie wyrwac.

Olka - duzo zdrowka Matiemu zycze, mam nadzieje ze wyzdrowieje jak najszybciej

aska - ja tez szukam pracy i rowniez w szkolnictwie, ale tak jak piszesz latwo nie jest.. teraz to predzej zwalniaja nauczycieli niz zatrudniaja, przynajmniej w moich okolicach.. takze bede szukala tez pracy niekoniecznie w szkolnictwie.. powodzenia Ci zycze w poszukiwaniach

hoborrku - dobrze, ze przypomnialas o MagdzieM - glosik oddany :)

aniaw - i super, najwazniejsze, ze bawilas sie dobrze, i ze Tobie sie podobalo, tak wlasnie powinno byc :) Super ze masz urlop, cos planujecie Aniu? ale znajac Was to na pewno :)

Oposku - super, ze wakacje udane, moze jakas fotorelacje zamiescisz? zdjecie Filipka przeslodkie!:)

różyczko - co do perfekcyjnej pani domu to ja sie zastanawiam czy te panie domu, ktore na poczatku maja taki sajgon, a pozniej taki blysk - utrzymuja taki mega niesamowity porzadek pozniej - jakos mam wątpliwości:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

baw sie dzisiaj kochana super, odstresuj sie i wyluzuj jak tylko da :)

Rika - Ty nie kos trawy tylko za matme sie zabieraj! co do spania na podlodze tez slyszalam, ze spanie na twardym jest zdrowe :)

12 lata 4 miesiąc temu #411710 przez aska27
Dziewczyny dziękuję, mam nadzieję,ze Wam również uda się znaleźć, dobrą pracę!

Różyczko wysyłamy całuski dla Bianki :blink: może rzeczywiście będą kolejne ząbki, trzymajcie się!!!
co do programu Perfekcyjna pani domu to lubię i polską wersję i tą english :blink: zawsze po obejrzeniu mam napływ weny twórczej :laugh:

Przyszła mamo dziękuję! Tobie równie życzę powodzenia!!!

Aniu :blink:

Oposku
zdjęcie juz opisałam na fb hehe no super :) fajowe są te nasze dzieciaczki!

chciałam pokazać Wam foty,ale niestety mój komp po tym remoncie cos sfiksował :huh: jak tylko naprawię będe się chwalić..wiadomo kim :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #411767 przez różyczka
Dzien dobry niedzielny :)

tak sie wczoraj wytanczylam, ze szok :laugh: także Aniu czuj sie wyluzowana bo bardzo sie starałam wyluzowac za Ciebie i mysle, ze sie udalo :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aska,Przyszla_mamo na pewno sie uda dziewczyny :kiss:

Dzis ma byc super pogódka, Bianka z tatusiem jadą na plażę a ja sie zamierzam polenić,poczytać,poopalać itd.

Aska dawaj fotki dawaj :)

12 lata 4 miesiąc temu #411785 przez olka1730
Witam dziewczyny powiem Wam ze tez lubie wersje english i polska perfekcyjnej,po pogramie mam nute na sprzatanie hehe :silly: i dochodze do wniosku ze az takiego syfu nie mam :lol:

Miłej niedzieli,ma byc słonecznie cały dzien korzystajcie.Pozdrawiam

12 lata 4 miesiąc temu #411809 przez Rika
olka1730 napisał:

Witam dziewczyny powiem Wam ze tez lubie wersje english i polska perfekcyjnej,po pogramie mam nute na sprzatanie hehe :silly: i dochodze do wniosku ze az takiego syfu nie mam :lol:

Miłej niedzieli,ma byc słonecznie cały dzien korzystajcie.Pozdrawiam

Mam tak samo jak Ty... :D

Różyczko a dlaczego mnie nie wzięłaś ze sobą? Na prawdę Cię policja przywiozła do domu??? Fajnie :D
My może dzisiaj na festyn pojedziemy... :)

12 lata 4 miesiąc temu #411888 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko a dlaczego mnie nie wzięłaś ze sobą? Na prawdę Cię policja przywiozła do domu??? Fajnie :D
My może dzisiaj na festyn pojedziemy... :)

Bo za daleko mieszkasz :)
Naprawde ale po koleżeńsku to było :blink:
i co? byliście na festynie?

12 lata 4 miesiąc temu #411900 przez aska27
Dziewczyny ja tylko na chwilę, chciałam Wam napisać,ze Mikołaj ma zapalenie oskrzeli i podejrzenie zapalenia płuc :(
Zdenerwowałam się,bo te leki nic mu nie pomagają, pojechaliśmy na wieczorynkę, tam się jeszcze bardziej zdenerwowałam (pielęgniarka się czepiała,ze nie zabrałam ubezpieczenia,a ja w nerwach wzięłam tylko torbę), dostał zastrzyk, pojechaliśmy do znajomego pediatry prywatnie, teraz znowu kolejny antybiotyk.
Biedulek kaszle, "trzeszczy" mu wszystko w środku,aż zal.

Buziole!

12 lata 4 miesiąc temu #411910 przez olka1730
Aska zdrówka dla Mikusia....ten paskudny kaszel,kurcze ta nasza sluzba zdrowia :angry: ostatnio dostałam reprymende w rejestracji w przychodni bo smiałam przyjsc o 17.30 :ohmy: sie zarejestrowac a lekarz przyjmuje do 18.00 i dowiedziałam sie ze ludzi nie szanuje,ze one tez chca do domu wyjsc punktualnie i takie marudzenie pod nosem-gdyby nie Matteuszek chory-(dostał wysypke na całym ciele i sie wystraszyłam),odwrocilabym sie i wyszla ale pokornie wysluchalam i cierpliwie poczekalam az lekarz mnie przyjmnie...czlowiek przychodzi do przychodni roztrzesiony z dzieckiem,szuka wsparcia i szybkiej pomocy a tam najpierw biurokracja....ale Aska ma racje najpierw RMUA,i zgloszenie malego do ubezpieczenia jeszcze musialam okazac,potem rejestracja....

12 lata 4 miesiąc temu #411919 przez różyczka
Kurde Aska no to niefajnie :(
dziwie sie z tym ubezpieczeniem bo u mnie tylko jak do jakiegos specjalisty to sie okazuje a do pediatry czy jak do ogólnego ide to nie potrzeba :dry:
no nic- zdrówka dla Mikołajka :kiss: oby mu sie poprawiło jak najszybciej

Rika - matma jutro? czy kiedy przypomnij pliss bo kciuki trza pozaciskać :blink:
bo we wtorek mój siostrzeniec polski poprawia i go wiozę nawet na ta poprawke :) strasznie musiałam go namawiac bo juz chciał odpuścić a to tylko 1 egz. do poprawienia :S
Rika a jak tam z pracą? jaka decyzja? gadałaś juz z szefową/koleżanka? a czym Ty sie własciwie zajmowałas przed ciążą jesli to nie tajemnica? :)

12 lata 4 miesiąc temu #411939 przez aska27
Dzięki, mam nadzije,ze antybiotyk pomoże.

Olkarzeczywiście tez miałaś niefajną sytuacje, tak jak napisałaś, człowiek się spieszy, martwi,a tutaj takie cos.

Różyczka z tym ubezpieczeniem tez mnie zdziwiła i jeszcze nastraszyła,ze duzą karę będę płacić :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #411968 przez Rika
Różyczko na festynie nie byliśmy za to byliśmy u znajomych jutro wszystko napiszę bo jestem padnięta

dobranoc

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka