BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #410488 przez aniaw
Aga oby ładnie nockę przespał Kubuś :kiss:
Moje z panieńskiego też mocno musiałam ocenzurować :P

Dostalismy wreszcie wszystkie foty od fotografa ślubnego to Was jeszcze pomęczę , bo kilkaaaa wybrałam:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #410491 przez aga1040
AniaW zdjęcia super! Warto było na nie czekać :kiss:
Lece spać. Dobrej nocki :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #410518 przez natimp1
Hej Dziewczyny

Anka , foty cud.

Dobrze ze z Kubim lepiej, i że szybko zareagowałaś,

Rika Fajki i piwo przy karmieniu, Ola szybko zaczyna przygodę z nałogiem, .... sorki ale akurat przerabiałam temat i skutki mogą być średnie, nie teraz oczywiście ale potem, np moja rehabilitantka przeprowadzała wywiady z matkami dzieci o słabszych zdolnościach do nauki, okazało się aż 70% z nich paliło w ciąży lub podczas karmienia piersią, podobnie było gdy przeprowadzali badania u dentysty, te większość z tych dzieci miała problemy z próchnica, i wczesnym wypadaniem zębów....
no ale przeciez wiesz

Różyczko ja wszystko rozumiem, ja tez się stresowałam, ale skoro później zaczęła raczkowac, to ten rozwój umiejętności mieśni , mózgu itp przesunęły się w czasie , spoko spoko, za miesiąc będzie śmigać ze aż miło. Z praca tak nagle raczej .

12 lata 8 miesiąc temu #410530 przez różyczka
Aniu bez konca moge oglądać takie foty! :) YES YES YES :lol:
cudowne ujęcia,wspaniała zWas para, Wasze stylizacje świetnie przemyslane, przeuroczo wygladaliWasi synkowie, no cud miód i orzeszki :kiss: :)
a suknia jakbyszyta naCiebie :blink: miała Hoborrkowa oko :)

a właśnie : GDZIE FOTA ADUSI W KOLCZYKACH JA SIE PYTAM??

Natuś no to lipa rzeczywiscie, bo jak nagle to fatalnie sie czuje pewnie to raz a dwa to teraz rzeczywiście wszystko zaplanowac musicie...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a rozglada sie juz za czymś nowym?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #410558 przez basba
czesc babeczki...

Ja tylko na chwilke zeby sie przywitac i porzegnac... tzn. do poniedziałku. Właśnie nas pakuje bo mamy spontana i jedziemy nad morze, o!

Naisze tylko bo nie mam czasu na więcej-wybaczcie, zresztyą Wiki siedzi mi na kolanach i dobiera sie do klawiszy:cheer:

Różyczko łap... :kiss: mam nadzieję że to chwilowe...

Aniu zdjęcia super, naprawde cudne!!!!!!!!!!! Też bym chciała taką sesyjkę a nie studio :S

12 lata 8 miesiąc temu #410574 przez Rika
Dzień dobry

Aniaw zdjęcia piękne, ze Wam chciało się tak jeździć po całej Warszawie żeby je zrobić i łazić wszędzie :) też bym chciała takie mieć ale mam lenia-męża... Naprawdę cudne fotki.

Nati moja mama nie paliła a mi jakoś zęby szybko poleciały w dzieciństwie... głupie porównywania.

Różyczko ja też mam nadzieję że to chwilowe puszczenie nerwów i za niedługo wszystko wróci do normy i będzie OK :kiss:

Basba ale Wam dobrze :) to może jeszcze na spontanie zajedziecie po mnie po drodze co? :D

12 lata 8 miesiąc temu #410720 przez natimp1
Rika ale ja nie tyle o wypadaniu, co np próchnicy, wczesnożółknięciu, itp, zresztą nie ważne robisz jak robisz, Twoja decyzja czy pijesz i palisz karmiąc. Oczywiście że mogą wypadać wcześniej z innych powodów, tak samo jak .. zresztą nie ma się co wkręcać...

Basba - spadaj to tak a propo wyjazdu nad morze :) pogody pięknej życzę

Różyczko no myszko moja , tule, głaskam i całuje czule... przykro mi, mam nadzieję ze się dogadacie, choć Ty konkretna dziewucha wiec pochopnych decyzji nie podejmujesz.
Tomek czuje się jak się czuję, staram się go wspierać choć kolorowo tego nie widzę, póki co dogadałam się z opiekunka ze we wrześniu będzie przychodzić sporadycznie za połowę kasy, dajemy sobie przejściowy okres, żeby zobaczyć co i jak z tą pracą, czy znajdzie czy nie.

12 lata 8 miesiąc temu #410728 przez Rika
No właśnie Nati niepotrzebnie się wkręcasz a js nie piję codziennie a z jednego piwa nie mam zamiaru się spowiadać

12 lata 8 miesiąc temu #410750 przez natimp1
.............

12 lata 8 miesiąc temu #410752 przez aga1040
Różyczko trzymaj się kobitko kochana. Oby to tylko przejściowe. :kiss:

A o tym, że picie i palenie przy karmieniu piersią wpływa z czasem na słabszą zdolność do nauki to nie wiedziałam. Dobrze wiedzieć. Zresztą ja i tak nie pije i nie palę. Ale zawsze można komuś doradzić w tej sprawie i uświadomić co może się z tym wiązać :)

Mały mój już dużo lepiej. W nocy o 2 miał gorączkę dostał syrop. Do 5 rano się bawiliśmy a potem nareszcie spać. Pospaliśmy do 9. Padam na cycki ale już nie gorączkuje.
W sumie to i tak mój misio lajtowo to przechodzi bo nie płaczeni nie marudzi nie trzeba go nosić i lulac. Tylko w nocy jak się wybudzi bo daje mu na gorączke to jak mu temperatura spadnie to chce się bawić. kochany jest misiorek.

12 lata 8 miesiąc temu #410756 przez natimp1
Pomijając rzeczy istotne ale mało optymistyczne, dziś mam popołudnie sam na sam z Jachem, chyba zrobimy jakiś wypad na Stary ze znajomymi mamuśkami , ja się odprężę przy obiadku a Janko przy łapaniu gołębi i zabawach kamyczkami . Mimo wszelkich starań nie potrafię mu wyperswadować " zabawy" w gonienie gołębi.

Różyczka :kiss:
A gdzie Masuska:( , Ania pewnie kroi jakieś zwierzaki, Aśka nie ma czasu, a reszta ? Hobborku jak się czujesz ..
Przyszła mama pewnie teraz goni chodzącego szkraba, a Oposek, kiedy wraca Oposek?

12 lata 8 miesiąc temu #410767 przez hoborr
Dzień dobry!

Wielkie dzięki że o nas pamieacie i myśłicie:)
Sama nie mam ani weny ani czasu!

Ada ma kolczyki - płakała strasznie - i teraz już wolę chłopczyka - bo drugiej bym nie przebiła!!
ALe płakałą tylko chwilkę. I obeszło sie bez opuchnięć czy takich tam innych rzeczy! A wygląda uroczo!

Ja sama czuję się o niebo lepiej. Przyjechała Tomka siostra i cały tydzeń łatwiej mi - bo Ada ma nianię:) Dopiero dzis nie pada i można gdzieś wyjść. A oprócz tego wyszły nam dwójki lewa na dole i prawa na górze. Oczywiście musieliśmy to odcierpieć płaczem i kolysaniem do snu - ale już jest oko:)
No i w niedzielę i wczoraj byliśmy z Tomkiem na wiejskich festynach. Ale jaja były. W niedzielę to nas prawie pobili! Ale wiocha. A wczoraj spotkaliśmy koleżankę z liceum i było super. No i myśłimy o zorganizowaniu spotkania 10 lat po maturze. Bo to mija w tym roku.

A i bylismy na ciucholandzie 2 razy i jestem mega obkupiona. Dzis kupiłam sobie płąszczyk z meką - nie używany - zimowy za 2,5zł:) Czyszczenie 30 zł i będzie jak ta lala:)

A Ada to ma ciuchów chyba do 8 lat! ech!

Idę was nadrabiać!

12 lata 8 miesiąc temu #410774 przez Rika
ja pierdole ale ludzie to są świnie. Baba wystawiła komentarz że sprzedałam ubranko używane a metka była wpięta co sprawiało wrażenie że ubranko jest nowe :angry: :angry: :angry: :ohmy: no brak słów

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #410804 przez przyszla_mama
hej dziolchy kochane

Aniu - zdjecia super! juz wczesniej sie rozpisywalam i ochalam :) teraz nic innego mi nie pozostaje jak powtorzyc - rewelacja :)

Różyczko -

a my jedziemy na mazury, ale sami dokladnie nie wiemy gdzie, mamy w ten weekend ustalic :) taki krotki wypad, na 4 dni tylko, ale zawsze to cos :)

hoborrku - super, ze sie lepiej juz czujesz, juz nie moge sie doczekac jak bedziesz wiedziala kto tam w brzuszku pomieszkuje :)

basba - super wypoczynku wam zycze!

Rika - super ze do pracy wracasz od pazdziernika, zawsze to juz cos. ja tez biore sie niebawem za szukanie pracy, chociaz wiem ze latwo nie bedzie.. co do komentarza, to az weszlam na Twoja stronke na allegro zeby zobaczyc, bardzo dobrze jej odpisalas! :)
jak Ci ida przygotowania do poprawki? ja to zawsze gdy mialam jakies zaliczenia nie moglam sie zmotywowac i ciagle odkladalam o dzien pozniej :)

aga - super ze juz z Kubusiem lepiej, oby calkiem szybko wrocil do zdrowka

natimp - mam nadzieje, ze maz szybko znajdzie nowa prace, wyobrazam sobie jaki to problem, 3mam mocno kciuki

12 lata 8 miesiąc temu #410807 przez przyszla_mama
Arek juz dawno mial urodziny, ale nie wstawialam jeszcze zdjec :)

to takie przypomnienie :)

Arus zaraz po urodzeniu - 2740, 53 cm.

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka