- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Moje z panieńskiego też mocno musiałam ocenzurować

Dostalismy wreszcie wszystkie foty od fotografa ślubnego to Was jeszcze pomęczę , bo kilkaaaa wybrałam:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga1040
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Anka , foty cud.
Dobrze ze z Kubim lepiej, i że szybko zareagowałaś,
Rika Fajki i piwo przy karmieniu, Ola szybko zaczyna przygodę z nałogiem, .... sorki ale akurat przerabiałam temat i skutki mogą być średnie, nie teraz oczywiście ale potem, np moja rehabilitantka przeprowadzała wywiady z matkami dzieci o słabszych zdolnościach do nauki, okazało się aż 70% z nich paliło w ciąży lub podczas karmienia piersią, podobnie było gdy przeprowadzali badania u dentysty, te większość z tych dzieci miała problemy z próchnica, i wczesnym wypadaniem zębów....
no ale przeciez wiesz
Różyczko ja wszystko rozumiem, ja tez się stresowałam, ale skoro później zaczęła raczkowac, to ten rozwój umiejętności mieśni , mózgu itp przesunęły się w czasie , spoko spoko, za miesiąc będzie śmigać ze aż miło. Z praca tak nagle raczej .
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

cudowne ujęcia,wspaniała zWas para, Wasze stylizacje świetnie przemyslane, przeuroczo wygladaliWasi synkowie, no cud miód i orzeszki

a suknia jakbyszyta naCiebie

a właśnie : GDZIE FOTA ADUSI W KOLCZYKACH JA SIE PYTAM??
Natuś no to lipa rzeczywiscie, bo jak nagle to fatalnie sie czuje pewnie to raz a dwa to teraz rzeczywiście wszystko zaplanowac musicie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a rozglada sie juz za czymś nowym?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja tylko na chwilke zeby sie przywitac i porzegnac... tzn. do poniedziałku. Właśnie nas pakuje bo mamy spontana i jedziemy nad morze, o!
Naisze tylko bo nie mam czasu na więcej-wybaczcie, zresztyą Wiki siedzi mi na kolanach i dobiera sie do klawiszy:cheer:
Różyczko łap...

Aniu zdjęcia super, naprawde cudne!!!!!!!!!!! Też bym chciała taką sesyjkę a nie studio

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aniaw zdjęcia piękne, ze Wam chciało się tak jeździć po całej Warszawie żeby je zrobić i łazić wszędzie

Nati moja mama nie paliła a mi jakoś zęby szybko poleciały w dzieciństwie... głupie porównywania.
Różyczko ja też mam nadzieję że to chwilowe puszczenie nerwów i za niedługo wszystko wróci do normy i będzie OK

Basba ale Wam dobrze

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Basba - spadaj to tak a propo wyjazdu nad morze

Różyczko no myszko moja , tule, głaskam i całuje czule... przykro mi, mam nadzieję ze się dogadacie, choć Ty konkretna dziewucha wiec pochopnych decyzji nie podejmujesz.
Tomek czuje się jak się czuję, staram się go wspierać choć kolorowo tego nie widzę, póki co dogadałam się z opiekunka ze we wrześniu będzie przychodzić sporadycznie za połowę kasy, dajemy sobie przejściowy okres, żeby zobaczyć co i jak z tą pracą, czy znajdzie czy nie.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aga1040
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥

A o tym, że picie i palenie przy karmieniu piersią wpływa z czasem na słabszą zdolność do nauki to nie wiedziałam. Dobrze wiedzieć. Zresztą ja i tak nie pije i nie palę. Ale zawsze można komuś doradzić w tej sprawie i uświadomić co może się z tym wiązać

Mały mój już dużo lepiej. W nocy o 2 miał gorączkę dostał syrop. Do 5 rano się bawiliśmy a potem nareszcie spać. Pospaliśmy do 9. Padam na cycki ale już nie gorączkuje.
W sumie to i tak mój misio lajtowo to przechodzi bo nie płaczeni nie marudzi nie trzeba go nosić i lulac. Tylko w nocy jak się wybudzi bo daje mu na gorączke to jak mu temperatura spadnie to chce się bawić. kochany jest misiorek.
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Różyczka

A gdzie Masuska:( , Ania pewnie kroi jakieś zwierzaki, Aśka nie ma czasu, a reszta ? Hobborku jak się czujesz ..
Przyszła mama pewnie teraz goni chodzącego szkraba, a Oposek, kiedy wraca Oposek?
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Wielkie dzięki że o nas pamieacie i myśłicie:)
Sama nie mam ani weny ani czasu!
Ada ma kolczyki - płakała strasznie - i teraz już wolę chłopczyka - bo drugiej bym nie przebiła!!
ALe płakałą tylko chwilkę. I obeszło sie bez opuchnięć czy takich tam innych rzeczy! A wygląda uroczo!
Ja sama czuję się o niebo lepiej. Przyjechała Tomka siostra i cały tydzeń łatwiej mi - bo Ada ma nianię

No i w niedzielę i wczoraj byliśmy z Tomkiem na wiejskich festynach. Ale jaja były. W niedzielę to nas prawie pobili! Ale wiocha. A wczoraj spotkaliśmy koleżankę z liceum i było super. No i myśłimy o zorganizowaniu spotkania 10 lat po maturze. Bo to mija w tym roku.
A i bylismy na ciucholandzie 2 razy i jestem mega obkupiona. Dzis kupiłam sobie płąszczyk z meką - nie używany - zimowy za 2,5zł

A Ada to ma ciuchów chyba do 8 lat! ech!
Idę was nadrabiać!
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Aniu - zdjecia super! juz wczesniej sie rozpisywalam i ochalam

Różyczko -
a my jedziemy na mazury, ale sami dokladnie nie wiemy gdzie, mamy w ten weekend ustalic

hoborrku - super, ze sie lepiej juz czujesz, juz nie moge sie doczekac jak bedziesz wiedziala kto tam w brzuszku pomieszkuje

basba - super wypoczynku wam zycze!
Rika - super ze do pracy wracasz od pazdziernika, zawsze to juz cos. ja tez biore sie niebawem za szukanie pracy, chociaz wiem ze latwo nie bedzie.. co do komentarza, to az weszlam na Twoja stronke na allegro zeby zobaczyc, bardzo dobrze jej odpisalas!

jak Ci ida przygotowania do poprawki? ja to zawsze gdy mialam jakies zaliczenia nie moglam sie zmotywowac i ciagle odkladalam o dzien pozniej

aga - super ze juz z Kubusiem lepiej, oby calkiem szybko wrocil do zdrowka
natimp - mam nadzieje, ze maz szybko znajdzie nowa prace, wyobrazam sobie jaki to problem, 3mam mocno kciuki
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

to takie przypomnienie

Arus zaraz po urodzeniu - 2740, 53 cm.