BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408926 przez masuska
Mała aktualizacja

jest kolejny ząb i idzie ostatnia czwórka... Piotrek jest strasznie męczący, płaczliwy i rozkojarzony, o kupach nie wspomnę... A i jeść dzieciak nie chce.

Dziewczyny
, ale nasze dzieciaki się zmieniają:) Jejku ile gadają:) a pomyślcie sobie co było rok temu, ja nadal nadziwić się nie mogę:)

Hoborku -6, no to bardzo się męczysz...

Oposku, Różyczko, wcale się nie chwalę, ale mam spacerówkę parasolkę, pożyczoną od koleżanki, a na wiosnę kupimy sobie własny

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #408928 przez Rika
Różyczko ja robię w GIMPie, microsoft office picture czy cos takiego (pisałam tu ostatnio o tym) picassa lub photoshop :)

Masuska gratuluję zeboli :) mojej Oli wyszły 4 na dole bezobjawowo za to na 4 na górze miała te biegunki z krwią.

BOŻE MOJE DZIECI DORWAŁY SIĘ DO ARBUZA!!! :ohmy:

12 lata 4 miesiąc temu #408937 przez różyczka
Gratki dla Pita :) no szuflade ma jak sie patrzy :laugh: na ziecia sie nada :blink:
a jaka masz ta spacerówke?

Ciekawe czy Natimp i Aska pochwala sie jak bylo na radce w ciemno ;) :laugh:

Rika nie krzycz! arbuz jest smaczny, zdrowy i tani wiec niech jedza dziołchy! :)

a moje dziecie ma juz od dluzszego czasu mega brzydkie i cuchnące kupy i zadnych innych objawów :dry:
macie moze jakis pomysl od czego to?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #408948 przez Rika
Różyczko a te kupy to nie są spowodowane tym że je jak dorosły? Wtedy zapach (jeśli można to nazwać zapachem :)) kupy się zmienia...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408951 przez masuska

www.tosia.pl/sklep/product/p/552/b.php

Różyczko dokładnie taki wózek, ale bez daszka, bo połamany (ale kolorystycznie pasuje mi parasolka z xlandera, więc jakieś wyjście jest:), a i na pałąk muszę poczekać, aż znajdą. No i to jest zwykła najprostsza parasolka, z dwiema rączkami, której najbardziej nie chciałam, ale jest całkiem sensowna.

12 lata 4 miesiąc temu #408955 przez masuska
Różyczko randki w ciemno nie było, Asia nie mogła - tak kojarzę.

Rika, u nas też teraz kupy masakra wszystko co najgorsze. Tłumacze zębami, bo tyle na raz mu poszło że wcale się nie dziwię nawet tym humorkom.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #408986 przez różyczka
Rika no wiadomo, ze te kupy od momentu wprowdzenia stałych pokarmów smierdza jak dorosłe ale mi chodzi o to, ze przez ostatnie tyg. one cuchna jakby cos gniło jej w brzuchu, nigdy to juz nie jest taki zwarty klocek jak wczesniej tylko smierdzaca zielono/czasem pomaranczowo-zielona mazia :huh:
nie ma w nich sluzu..
zadnych innych dolegliwosci nie ma, chodzi mi o takie wskazujace na alergie np.(bole brzucha czy wysypka, albo papierowa skóra itp.)
nic tez specjalnie nowego niz dotychczas do diety nie włączałam :dry:

I zadowolona jestes Masusko?

edit:23 mam szczepienie to postaram sie zapytac lekarza o te kupy
Olif mówi, ze one smierdza jak jakas kiszonka bleeeee :S

12 lata 4 miesiąc temu #408987 przez Rika
Różyczko ja z kupami Oli mam tak ze robi zbite małe i śmierdzą jak cholera... i odchodzą od pieluchy takie robi smród jak nie wiem :ohmy: a takie małe gówno.

12 lata 4 miesiąc temu #408989 przez hoborr
Kurcze RÓŻYCZKo Ada tez przez kilka tygodni robiła takie kupy że normalnie rozwalało pół wsi! Porównywałam to do kocich żygocin! Na samą myśł staje mi w gardle wszystko - -blee
A potem wyszwed ząbek - to może od ząbka i Bianka tak wam ładuje!

Rika prze prze pięknie zrobiłaś zdjęcia! Naj naj bardziej podoba mi się z tą torebka na schodach:) Ja nie umiem tak obrabiać - bo nie mam programu:( Ale pewnie jak bym miął ato bym umiała:)

MAsuska no to jak w takim tępie będą te ząbki wychodziły to mojej nie zdążą wszystkie wyjść a pIotruś pewnie jż stałe będzie miał :S

12 lata 4 miesiąc temu #408996 przez hoborr
Dziewczyny czy powinnam ubierać adusi butki jak chodzi w domu? Bo ona tylko na bosaka śmiga albo w skarpetach. Ale ktoś mi zwrócił uwagę że lepiej w butach@????

12 lata 4 miesiąc temu #409019 przez aniaw
18 spadających gwiazd udało mi się wyczaić :lol: W 2 godz to niezły wynik :lol: Ale czad :lol: Muszę mojego M do jakiegoś planetarium wyciągnąc bo nigdy nie byłam :blush:
Każda gwiazda inna, ale jestem podniecona, to lepsze niż sex :lol: :lol: :lol:
Balkon to jednak najlepszy punkt widokowy :lol: Ale na początku wyciągnęłam Tomka na plac zabaw i siedzieliśmy na ławce, trochę dziwnie się patrzył na nas ochroniarz osiedlowy :S
Teraz mój małż zasnął :P

Rika super foty :) Wow i wreszcie dziewczyny z piaskownicy korzystają :) A Zuzia jaka modelka :) Twoje też extra :)

Różyczko prześlij rogalika, przyda się na długą gwiezdną nockę :lol:
A mój Dominis też ma fazy, że nieraz przez kilka kolejnych dni te kupy czuć nawet i u sąsiadó :cheer: A zeby jak na razie mu nie idą i innych objawów brak :cheer: Te dzieci to jednak zagadka :S

Masuska gratki zębolkowe :laugh: A wózek wyglada spox :)

Hoborku my po domu zazwyczaj tylko w skarpetach puszczamy dzieciaki a butki sporadycznie. Nóżka najlepiej kształtuje się bez obuwia.

Dobra wracam wypatrywać ufoków :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #409020 przez Rika
Aniaw dawaj jeszcze raz linka do tego czegoś gdzie jest spotkanie na spadające gwiazdy :) chętnie się wybiorę :) nawet mój R. się zgodził ale on jak pijany to na wszystko się zgadza :D

Hoborr podeślij mi na maila kilka zdjęć to Ci zrobię jak chcesz :)

U nas mala libacja alkoholowa była, dziewczynki śpią a mąż z nimi... tzn mój mąż. Ja posprzątałam i nie chce mi się spać... kurde. Ale fajnie było, rodzice powiedzieli że jadą a my na ostatnią chwilę ok 20 zaprosiliśmy znajomych i posiedzieliśmy trochę :) pojechali po 1 ale fajnie było, odskocznia od codzienności.

Aniaw mam zamiar wybrać się do zoo W KOŃCU może macie ochotę? Albo Oposek

NUDZI MI SIĘ

12 lata 4 miesiąc temu #409029 przez różyczka
No tak mysle o tych kupach dalej :blush:
ale nawet jak zab wychodzi to kupy nadal takie maziaste, w sumie tez nic nie widac zeby cos wiecej niz te dwójki na dole i u góry sie szykowało w tej gebuli :dry:
no zobaczymy....

mam zawalony nos a Biance troszke porzechodzi wiec rachunek prosty: przeszlo na mnie :S

Rika to skoro sie nudzisz moze masz chec mi pokosic troche co? :silly: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #409059 przez aniaw
Różyczko w niedzielę chcesz kosić??? :ohmy: Ty to masz teraz niezłe układy z tym księdzem :lol: :lol: :lol:

Rika to wczoraj było to ogladanie :S Dziś w nocy jest przesilenie tego zjawiska, więc na właśną rękę można ogladac :laugh: Ale to było coś niesamowitego :laugh: Znalazłam kawał nieba bezchmurnego i nawet nie trzeba było się wysilać by te cuda oglądać :cheer: :lol: :woohoo: :S Dziś też będę szukać kawałka nieba :laugh:
Oposek Ty to pewnie nad morzem niezłe maiałaś widoki :lol:

A ja chciałam się pochwalić, że moje bobasy pod przewodnictwem Dominika sprzątają po sobie zabawki :laugh: Szymi jak to widzi, że chwalimy Małego to zazdrości i też sprząta :laugh:

A i jeszcze zupełnie spontanicznie chciałąbym się jeszcze pochwalić - mam lufę przyłożona do skroni przez wiadomo kogo - mój małż genialnie sobie wczoraj poradził z bobasami :lol:

Rika mi też się nic nie chce ;) Wyślij mi swój nr tel na priv to jak cosik będzie prościej się gdzieś umówić :) Ja teraz mam nr w play i mam darmowe nieograniczone smsy i minuty, więc jak cosik będę mogła pomęczyć Cię nocą i se pogadamy jak spać nie będziemy mogły :S

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409062 przez różyczka
Aniu a Ty w domu czy w robocie?

kurde znowu cos mi sie rąbie forum :angry:
u Was wsjo oki?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka