- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.ofeminin.pl/styl-gwiazd/malgorzata-r...tmorfozy-d42244.html
ALe chirurgia może cuda zdziałać
Martuś a ja kupiłam dziś ten:
www.aptekasupervita.pl/product-pol-1155-...-10&utm_content=1155
Działkę już wziął i jakoś się nie skrzywił, może dlatego że łososia jadł wcześniej. Co do apetytu to my nie potrzebujemy. Ostatnio tak się przejadł. O napiszę co jadł.
Rosół
Zupę ogórkową
Kisiel
ziemniaki
ciasto - kremówkę papieską.
To wszystko w ciągu 2 godzin i to w sporych ilościach, a mówił ciągle "niam niam". Jak go brałam na ręce to bekał, a po kąpieli była mega kupa w pampersie i tak samo rano dnia następnego:P
Ale od wczoraj już nie chce jeść za bardzo.
Edit: Znalazłam taki tekst odnośnie tego tranu co kupiłam: Zamiast drogiego Mollera, polecam tańszy, aczkolwiek bardzo skuteczny i wydajny tran z firmy Gal - a dokładniej Tran norweski o smaku cytrynowym
PS: Jak w tym tranie jest już witamina D to mam dawać witaminę D3? Pediatra kazała dawać na jesień i mam, a teraz ten tran i co?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska tydzień tylko nas nie było ale teraz żałuję bo jakbym wiedziała że ta przeprowadzka się tak przesunie to bym została bo i tak tu nic nie mam teraz do roboty.
Przyszla_mamo zobacz gazetkę carrefoura i tam przez cały miesiąc są produkty że drugi za 1gr.
JAK MYŚLICIE SALON POMALOWANY NA JASNO JAKOŚ BRUDNa biel czy coś ładnie będzie? Dzisiaj znów wychodzę
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Hoborku co tam u Ciebie?
Masuska a nie podzieliłabyś się linkiem do tych upatrzonych śniegowców, co? Bo ja szukam i szukam... To ma Piterek apetyt widzę Ja też kupiłam tran, na razie leży w szafce. Witaminy D już się wtedy nie podaje.
Rika powiem Ci, że taka złamana biel jest SUPER. Jasno, pokój wygląda na większy, a nie jest śnieżnobiało jak w szpitalu. Tylko warto kupić farbę zmywalną, szczególnie przy małych dzieciach
Aniu jak się macie? zdrówka dla Chłopaków
Natiwspółczuję przeżyć i stresu:( A powiedz idziesz terazna usg, żeby obejrzeć jajniki, czy co dalej? ściskam mocno i mam nadzieje, że tylko na stresie się skończy
PrzyszłaMamo nie mam chybażadnych aktualnych zdjęć królika, ale tu są jakieś:
www.facebook.com/photo.php?fbid=31038861...96791&type=1&theater
Basba wracaj, bo brak tu Ciebie strasznie!
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Masuska - punkty mozesz przelac tam u nich w tym punkcie informacyjnym, tylko niestety musi byc ta druga osoba ktorej punkty beda przelewane, i trzeba miec z soba dowody osobiste. Ja tak wlasnie zrobilam
mam konto na fb, musze cie namierzyc
kombinezonik bardzo ladny, i w rewelacyjnej cenie znalazlas
ja golonki tez nie lubie, ale dla meza sie poswiece i upitrasze, a dziekuje za rade, w zyciu bym nie wpadla na to ze w tylniej jest wiecej miesa
i sanki super wybralas, musze sobie zapisac, oby sie przydaly w tym roku
menu Piotrusia to niesamowite, niezly z niego zawodnik
co do paczek winiar to chyba jest to co napisalam, bo jak czytalam informacje to wszystkie paczki sa takie same
sos salsa , pomysł na ... makaronowa patelnia, przyprawa jarzynka
zupka błyskawiczna, Danie z woreczka - soczysty gulasz, kostki rosołowe
sos pieczeniowo - kremowy, pomysł na .... karkówka z grilla w marynacie pikantno-ziołowej
co do tranu niestety nie doradze
Rika - moze bardzo ladnie taki kolorek wygladac chociaz ja wole kolory pastelowe
Oposku - o ja Cie... ale czadowy Wasz bazyl !! taki misiek ogromniasty!! pozwolilam sobie obejrzec reszte waszych zdjec - Filipek cudo!!! i w ogole superowe macie zdjecia, naprawde sama bym chciala takie miec :)A to w lodowce to tez Twoje malenstwo?
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Oposku, nie pozwole na to Ani, ja to sie w Bazylu zakochalam tak bym go wysciskala jakbym mogla chociaz pewnie na codzien to sciska go ma maksa Twoj synek
ja to sie Rika kompletnie nie znam na doborze kolorystyki, zawsze intuicyjnie dobieram.
ale znalazlam cos takiego:
Jasne barwy ścian oddalają je od siebie i odbijają więcej światła, co sprawia, że aranżacja wnętrza nabiera przestronności. Dlatego neutralne kolory ścian warto stosować w małych pokojach, szczególnie wtedy, gdy zależy nam, aby je optycznie powiększyć. Do wnętrz niedoświetlonych, z małymi oknami lub usytuowanymi od północy warto wprowadzić jasne barwy – najlepiej biele, złamane odcieniem wanilii lub kremu, które dodadzą wnętrzu brakującego światła. Największą właściwość rozjaśniania i wywoływania złudzenia przestronności ma kolor biały, zwłaszcza jeśli w jego gamie będzie utrzymany cały wystrój wnętrza.
a to zupelnie przeczy temu co powyzej napisane:
www.tipy.pl/artykul_11874,jak-wybrac-kol...ych-pomieszczen.html
Martuś - DZIĘKUJE CI B A R D Z O ZA linka do kombinezoników kupujemy taki sam z tej aukcji !!! zaoszczedzilas mi duzo szukania, bo ja juz siedze i siedze od 2 miesiecy i nic nie moglam znalezc.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja daję tran mollera nawet chyba był w promocji za 25 zł, chłopaki wcinają bez mrugnięcia
Oposku generalnie to pewnie w przyszłym tyg zrobię bete jeszcze , z tym usg nie wiem bo nie zawsze tak 3 dni bolą przy jajeczkowaniu .. ale beta ponizej 0,1 no to chyba opcji ciąży ne ma co ?
dzis się już lepiej czuję więc mam nadzieję, że podgonie się domowo, ostatnio obiady olewawcze byly bo na nic siły nie miałam , dom tez raczej od muzeum odbiega .. plus taki ze powyciagałam swoje letnie ciuchy , wiec dzis piwnica...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati o no i potwierdza isę to co napisałam o tym tranie co kupiłam, jest tańszy. Czytałam też że ma lepszy skład od mollera, no ale ja nie wiem, bo nie sprawdzałam. No to dobrze z tym tranem wymyśliłam:)
Oposku już nie dam wit D. A te śniegowce to już dawałam linka z tym że jedziemy do Olsztyna w niedzielę i tam na spokojnie poszukam w sklepach może jakieś konkretne będą
allegro.pl/sniegowce-wew-futerko-z-owcze...-23-i2674058227.html
Piotrkowe śniadanie? Owsianka na mleku:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek a rersztę na jako macie sypialnię pomalowana?
Czy tylko ja nie daję żadnych witamin dzieciom???
Nati a Ty chora??
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkim, którzy potrzebują ubranek dziecięcych i nastawiali się na LIDLA przypominam, że kolekcja dziecięca od dziś i bardzo polecam. U nas wszystkiego jakoś wyjątkowo dużo, mogę komuś coś kupić i wysłać, jak będzie. Bluzy/pajacyki polarowe dość cienkie, ale miłe puszyste, sweterki tanie i ciepłe, ogrodniczki superowe. Są jeszcze dresiki welurowe,fajne za niecałe 30 zł, skarpetki z ABS, rajstopki z ABS i fajne piżamy damskie. Kupiliśmy spodenki, bluzę, sweter i pajaca. Dobrze, że nas ojciec nie widział z tą siatą ciuchów, bo by na zawał zszedł
Rika u nas jedna ściana fioletowa, na niej półki wiszą, a reszta złamana biel. Ale my kochamy kolorowe dodatki i mamy wieczny bałagan na półkach, więc w sumie kolor nie ma znaczenia;) Ja witamin teraz też nie daję, ale powiem Ci, że jakbyś pracowała, Twoje córeczki byłyby w żłobku czy przedszkolu, a Ty musiałabyś ciągle szukać Im opieki, bo chore to pewnie zmieniłabyś zdanie... A Twoja Zuzia pójdzie za rok do przedszkola?
Przyszła Mama fajnie, że kupiłaś kombinezon i masz z głowy:) Trzymam kciuki, żeby był dobry i fajny, pochwal się, jak przyjdzie! Filip codziennie ściska królika, ale powiem Ci, że to niemały problem, bo Bazyl jest na maksa spokojny i łagodny, daje ze sobą zrobić wszystko, a Filip nie jest zbyt delikatny.
Masuska superowe te buciki, kurcze muszę się zastanowić... A śniadanko smakowite:)
Nati wydaje mi się, że to zupełnie wyklucza ciążę. Mnie jajniki też bolą przy jajeczkowaniu, choć już jakoś zapomniałam, jak to jest- od dwóch lat nie mam okresu.... Jeszcze się okaże, że mój wielki bęben to nie pozostłość nocengo jedzenia a trzydziestotygodniowa ciąża
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja miałam przy żylakach znieczulenie i nie dostawałam 2 tygi, chodziłam bokiem normalnie.. ale potem doczytałam ze po znieczuleniu może tak być/.
a widzisz mi w aptece polecali mollera , ze jest lepszy a Twój też w aptece był... zwal jak zwal ważne ze tran jest i tyle, witamin to sie mój głodomorek nawcina za dnia...
Masuska a pizzy nic nie zostało:)