BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #438051 przez Oposek
Masuska super, że Ci się podoba! Kombinezony Tchibo super są i mają naprawdę dużo fajnych funkcji, jak choćby spinanie spodni i kurtki, czy pas śnieżny, a ten model który masz jest wyjątkowo udany. Koleżanka mówiła, że Jej córa dwa sezony chodziła w rozmiarze 86/92.

Dziewczyny,byłam dziśw TESCO i jest masa mega promocji. Ubranka dziecięce - 70%. (upiłam Filipowi trampi na wiosnę za 11,99 :) Nie tylko letnie przecenione, także body, pajace, piżamki. Promocja na pieluchy, mleko Hipp, kaszki, obiady, deserki, pieluchy, chusteczki, kosmetyki. Potem napiszę bardziej szczegółowo, może komuś się przyda.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #438138 przez natimp1
hej Pituchy

Witam się, ale dzień jakiś ciężki tak więc tylko tylko

12 lata 2 miesiąc temu #438151 przez basba
Cześć baby... dziekujemy za komplementy :kiss:

Nati... co ty tak twoja szefową biedną wkurzasz???!!!! Aaaaa... widzisz teraz sie mści ze nie porzegnałaś się z nia ostatnio tylko ze mna przez telefon gadałaś ! :silly: A tak na poważnie- to nie zazdroszczę i mimo wszystko miłego dnia w pracy (jak i poza nią oczywiście) ci życzę :kiss:

Oposku kurcze u nas z tymi promocjami w tesco to tak nie bardzo... no niby coś tam jest ale albo rozmiarówki juz nie ma albo wszystko jakieś takie przebrane i nieciekawe zostało. Chyba za rzadko tam chodzę... :S

Masusko fajne te talerzyki... Bramka do schodów i do łóżeczka mi się nie przyda. A co do łóżka... to kiedy macie zamiar przetransportować swoje dzieci do "normalnych" bez szczebelkowych wyrek???
Super ze kombinezon jak nówka sztuka wygląda! Oby dobrze słuzył Pitowi :)

Różyczko jak podłoga? Potrzebne bedzie jakieś specjalne osuszanie??? Współczuje :kiss:

Anka ty weź juz nie przesadzaj z tymi komplementami :blush: bo aż mi głupio normalnie :woohoo: Jak chłopcy????

12 lata 2 miesiąc temu #438161 przez natimp1
hej

Basba ,ja jej nie wkurzam, ona miała wczoraj słaby dzień, dzisiaj jet oki..
ja mam tylko katar czego nienawidzę, i taka nijaka się czuję , coś mnie chwyta chyba....
Ja pewnie ptrzeżucę Jaśka tak jak Maka w okolicy 2,5 lat do dużego wyrka

Anka a jak Twój Gang Olsena się czuje???

Jachu się wczoraj nauczył "krakowiaka" , masakra .. robi go co sekunde czeka z się zaśmiejemy i znów..a jak się nie zaśmiejemy.. bunt

12 lata 2 miesiąc temu #438172 przez przyszla_mama
Dzien dobry :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438199 przez aniaw
Hello :)

U mnie bobasy bez zmian a lekarz ich jeszcze nie widział ;)
Jeszcze nie kontaktowałam się z siora, więc nie wiem jak moje szkraby dziś ;)

Oposek musze chyba wybrać się do tego tesco :laugh:

Basba oj tam oj tam, jak cudne foty to co mam kłamac :P

Rózyczko współczuje tych wykopów w domu :kiss: Znając zycie to moje bobasy podłogi by jeszcze polewały woda i robiły plusku plusku :S
Co do świądu Bianki, sorki za przesyłanie miedzygalaktyczne wirusa :P

Masuska a co to za krostki na pleckach Pitera, bo ja ostatnio wróżę z krost :lol:
Fajocho z tym kombinezonem :laugh: A za ile udało się go Tobie kupić?

Nati Ty weź nie choruj bo nie bedzie się z kim kłócic :P

Przyszła_mama :kiss:

A ja wczoraj w biedrze kupiłam latareczki kieszonkowe takie 3szt w ramach spóźnionego prezetu na dzień chłopaka :lol: Tak dla śmiechu a jaki szał był w domu, zgasiliśmy swiatło i chłopaki z Tomim na czele mieli radoche :lol:
A i sprawiłam maluchom te skarpety ze skórzana podeszwa. Teraz łażą po domu bezszelestnie aż strach się bać :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #438212 przez natimp1
Anka, ja dziś nie potrafię się bronic, możesz po mnie jechać jak po małolacie:)

Kurde ja właśnie nie mam pomysłu w czym Jachu ma teraz chodzić po panele chłodne, a w paputkach nie kazał mi rehabilitant chodzić..
a te skórzane się nie ślizgają??.., Maksi chodził zima w takich skarpetach właśnie chyba ale miałam wtedy wszędzie wykładzinę...

Katar.. w ogóle kto wymyślił katar, przecież to bez sensu jest

Rose, żyjesz???
Masuska a ja mam ochotę an cos pysznego, szybkiego i niezbyt tuczącego.. wiesz Ty moje guru kulinarne jesteś...jakiś pomysł...

no i bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak ogólnie...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438215 przez basba
Natuś... oj, no nie denerwuj się! :kiss: I wypij ciepłą herbatkę z miodkiem i sokiem malinowym + tablety i bedzie dobrze! Kto jak kto ale matka zdrowa być musi ;) Łap buziaka! A tak a propo to widzę ze ty tak jak ja... kataru nienawidzę!!!!!!!!
Nati... ja!!!!!! Krakowiak! Oj wesoło macie :)

Przyszła_mamo dzień dobry :lol:

Anka ja swoim chłopakom nic nie kupiłam na dzień chłopaka :S A latarki w sumie fajny pomysł - ;)

Ja jutro mam przerąbane. Z chaty musze wyjechać co najmniej o 6 rano- mam objazdówkę po klientach :dry: Jak wróce koło 20-21 to będzie dobrze... ehhhh....

A nowe słówko Wiki to ceść (cześć) :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438226 przez aniaw
Basba jak Ty byś mnie tak o 6stej odwiedziła to nie wiem czy byłabym szczęśliwa :lol:
Ale spoko jakies łózkow środku nocy by się dla Ciebie znalazło :laugh:
Gratki za kolejne słowo Wiki :laugh:

Nati ale co to za przyjemność kopać bezbronnego :P
A na tych skarpetach się nawet nie slizgają a w kuchni jest terakota i daja radę.
Chciałabym zobaczyć Jacha - Karakowiacha :lol:

Co sadzicie o tym, żebym zapisała się na zajęcia z boksu? Mam cały osprzęt bo zakupiłam przy treningach z krav magi a teraz u nas otwierają treningi dla babek i facetów z jakims znanym gościem, o którym pierwsze słysze, ale co tam :S
Brakuje mi jakoś ostatnio kogoś na kim mogłabym wyładować swoja energie :ohmy: Czyt brakuje mi kogos komu mogłabym przyłozyc :S

12 lata 2 miesiąc temu #438229 przez natimp1
Anka wal przyjme dzis wszystko na klate.. a zjadłabym cos dobrego

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438236 przez basba
Oj Aniu ja o 6 musze wyjechać żeby dojechać do Wrocławia, przebić się przez niego i do klientki dotrzeć po 8... :) ale chyba chętnie ciebie odwiedzę skoro bedę mogła sie kimnąc... chociaż jak chcesz lać to sie muszę jeszcze zastanowić :P

Baby tak sie zastanawiam czy nie kupić biletów na Stinga... będzie w Łodzi w listopadzie... :S tylko drogie troche.... B)

Nati widzę ze naprawdę kiepsko się czujesz... A co byś wszamała??? Bo ja w sumie nie mam pomysłu na obiad... która pomoze????

12 lata 2 miesiąc temu #438245 przez aniaw
A propos wyżerki to kupiłam ostatnio kurczaka żeby go upiec (jeszcze nigdy tego nie robiłam, więc jakies opory mam :S ) i ciagle się przymierzam, żeby zdązyć zanim ucieknie sam z lodówy :S

Wczoraj na kolację zamierzałam zrobić T tortille z kurczaczkiem i wrzywkami nie miałam piersi kurczaka, więc musiałam troche ogołocić ta zakupiona wczesniej tuszkę, ale dałam radę :lol:
Czułam się jakbym dokonywała sekcji :lol:
Matko musze częściej gotować :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #438321 przez natimp1
no katar mnie męczy i tyle.. nie cierpie tego , głowa wtedy cięzka, sapie jak starucha .

a na obiad bym cos dobrego zjadła, ale tomi mówił ze zje u rodziców wiec generalnie pewnie ugotuje pyrki, usmaze kiełbasę z cebulka i tyle...
ale znów ciągnie mnie na kluski z boczkiem i kapuchą:)

12 lata 2 miesiąc temu #438329 przez basba
A ja muszę ugotować obiad na dziś i jutro... Chyba zrobie żeberka na dziś z ziemniakami + pieczeń na jutro z kopytkami + jakieś buraczki lub marchewkę... no i jakąś zupę muszę wyćwiczyc coy niania się jeszcze z dziećmi najadła jutro... :S

Nati zapodaj sobie akatar w tabletkach i bedziesz miała na jakiś czas spokój z katarem!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #438492 przez masuska
Cześć:) Właśnie wróciwszy z pracy:)

Oposku wiesz ten kombinezon zapowiada się jeszcze na przyszły rok:) No i serio jest zajebisty!

Basba, ja mam duże wyrko dla Pita i posłuży nam troszkę:) Chyba że rozwali, ale czasem wchodzę do niego i ja, więc dużo potrafi wytrzymać:)

Nati pokaż tego krakowiaka:) A za koment na FB będę lać:P Szybki obiad to schabowy:) Albo spaghetti lub kurczak z ryżem. Ja jutro robię pizzę:) A wczoraj były Hamburgery z przyprawą Kamisa Hamburgery z grilla (rewelacyjne).

Przyszła_mamo witaj:)

Aniu krostki to taka kaszka na łopatkach i między, ale już mu schodzi.A kombinezon kupiłam za ponad 100 zł.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka