BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #435173 przez aniaw
Ellou :laugh:

Różyczko no wiesz tak być nie w temacie gazetkowym, nu nu nu :lol:

Hoborku no szacun z tymi postami :lol: Miłej pracy :kiss:

Masuska właśnie się zastanawiam nad tym zestawem zimowym ale chyba jeszcze poczekam i gdzieś połązę bo szukam czegoś albo zwierzakowego albo w paski takie kolorowniejsze, może masz jakieś namiary?

A wiecie jak się Szymi wycwanił :S Jak tylko wstaje i przyjdzie do mnie do pokoju i ja zejdę z wyrka to pościel ląduje na podłodzie i on mówi, że ścielimy łóżko :S
I nie ma już wylegiwania się jak kiedyś :blush:
I rysuję od rańca z nimi zwierzaki i nawet nie wiedziałam, że taka dusza artysty we mnie drzemie :lol:
Fajna pogoda to i spacerek przed pracą się zaliczy :lol:

Do później :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #435174 przez aniaw
Dzięki ciociu Masusko już włączam tv choć bobasy zobaczą tv to zaraz będą chciały na 666 czyli kanał Mini Mini ;)

12 lata 2 miesiąc temu #435175 przez masuska
dobry kanał:) 666

Ja nie mam, tylko Disney Chanel, ale Piotrek jeszcze bajkami się nie interesuje:) Na szczęście:) Ale reklamy to zmora.

Jeszcze nie znalazłam innego zestawu, a ten mnie się podoba, no i mam szary szalik i niebieską czapkę, także dopasuje:)

PS jeszcze nie było o dzieciach:)

12 lata 2 miesiąc temu #435180 przez basba
Helloł!

Masuska super że już po! No i najważniejsze ze nie było tak strasznie. A z tym zdjeciem to pojechałas na maksa... Łoooo losie, strach sie bać! I tylko nie mów że same dziewczynki się urodziły!
Gratki za wygranie kombinezonu- fajne są te z tchibo!

Witaj Kamilko... ja też na bieżąco twoje fotki oglądam. Cudną masz tą córeczkę :lol: ale to pewnie po mamusi ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Rika a dla czego przeprowadzka wisi w powietrzu??? Mnie też ten gumista jakoś tak się dziwnie kojarzy... :S

Przyszła_mamo a troszkę piosenek dla małej tancerki Bianki... :) Jak masz ochote to podaj maila :)
A co do wagi twojej... to nie jest tak ze po odstawieniu tych leków zjedziesz z kg??? I ja cie proszę teraz poleciałaś z tą swoją analizą mieśniowo-tłuszczową... :S

Aniu... co u nas? No jak to, nie czytasz??? ;) u nas po staremu, jedyna zmiana to taka że Wiktorci po mału katar w końcu przechodzi (a trwa już 3 tygodnie). Zębów nie widać kolejnych, choć do góry dziasła ma opuchnięte. Za to zaczyna się rozkręcac z gadulstwem po braciszku chyba... :S... to tyle :) no chyba że coś jeszcze by cię interesowalo :lol:
U was juz tyle lisci leży??? U nas chyba je zgrabiają non stop :silly:

Różyczko cieszę się bardzo że macie takie podejście... :kiss:

Hoborrku no i focha teraz mam!!!! Jak to zapomiałas???!!!! Miłego dnia w pracy ci zyczę!

Nati... odezwać sie proszę! Jak Jasinek mój kochany???

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435195 przez aniaw
Masuska my właśnie byliśmy w tej agencji Andy Max i faktycznie mają tam podejście do dzieci i od nich najwięcej maluchó wystąpiło w reklamach :S

Basba mi podobało się Twoje stwierdzenie że masz projekt pokoju Wiki nastolatkowy :lol:

A mój Szymi ma kolejną fazę, tym razem MIESZANIA :S
Ciągle tylko dać mu łyżeczkę, bo będzie mieszał :S
I teraz biegają te czubki z łyżeczkami :S

A to filmik mega kulturalnego jedzonka moich szkraboli:

12 lata 2 miesiąc temu #435204 przez aska27
Hej Babki :)

U nas juz ok, pupcia zagojona :) ciesze się bardzo!

Poczytam co u Was słychać :blink:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435221 przez basba
Anka... no ale ja nierozumiem, skąd ten banan na emotionkach...! :lol:
Ależ proszę cię bardzo... będzie mniej więcej wyglądał tak!

Tylko ze szafa na ubrania bedzie w innym miejscu (wiem po sobie że taka jak tam jest byłaby za mała a z :lol: :S ) zamiast niej bedzie regał na książki :woohoo: Łożko bedzie troche niższe i będzie wjeżdżało pod biurko a na przeciwległej ścianie bedzie jakaś fajna kanapa i stoliczek, O! Tak to sobie wymyśliłam.... miejsca w pokoju jest podobnie :)

Natomiast Antoś bedzie miał łóżko na antresoli pod spodem kanapę ze stolikiem, jakieś półeczki a na przeciwległej ścianie bedzie biurko! no i na innej ścianie szafa :)

Dobra jestem co, nie??? :)

Anka no widzę ze chłopaki sobie radzą!!!! Moja Wiki też tak wymiata łyżką ;)

Asiu super że pupka zagojona! :S

12 lata 2 miesiąc temu #435246 przez natimp1
Basba a czy ta moja synowa.. mogła by być nie tylko w różu wychowana, jak mi zapoda różowe tipsy , albo przyjdzie z konikiem na kiju jak taka jedna w tv to przeanalizuję nasze relacje:) Jasko dzis chyba lepiej nie wiem spałam... raz do niego wstałam, a nie gadałam z Tomkiem to nie wiem...:):)

Przyszła mamo - czytałam fajny artykuł w wysokich obcasach ekstra a propo diet, ze najwazniejsze jest poznać dlaczego warto jeść to i to.. bo wtedy mózg instynktownie wybiera kupno takich produktów a nie innych, no i przyznam ze na mnie sam artykuł zadzialam ze kupuje ciemny chleb a wcześniej tak se

Masuska - ja chce takiego lisa dla jasia.. ja chce ja chce , ten mój łobuz przebiegły jak znalazł do tego pasuje - kurcze a ten rozmiar 86 to nie trochę duzy? juz Pitkowi 86 zakładasz

Hobbor a moze Ada jak spisz na Tobie robi egzorcyzmy że Amen zapodała:) Wiesz Anka bajki na kanale 666 puszcza - czyli to nie wina chłopaków ze takie urwisy tylko matka
podświadomie im predyspozycje podrzuca, a my z Rózyczką odwrotnie na naszych imprezowiczach chcemy egzorcyzmy przeprowadzać, może Ada pomorze :)

Róża cwaniaro- odłożyłaś dzisiaj speeda:) kurcze w sprawie tego zakochania itp widziałam dziś parke taka ja wiem z 34 lata mieli, i było widać ze to już nie ten etap motyli w brzuchu ale jeszcze nie ten 7 lat po ślubie... hmm ciekawe jak się zakochanie w takim wieku przeżywa .. heheh Rose czekam na relacje.. choć w Twoim wieku to juz inaczej ;):)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435253 przez masuska
hey:)

Jaki cudny pokój Basbo:) Ja dla Piotra mam wnękę idealną na łóżko więc będzie tam sprytnie ukryte:)

Nati, Piotrek nosi 80-86 z tym że 80 to albo dopasowane, albo małe. Piżamka z Tup Tupa na 86 dawno już spakowana, ale Tup Tup robi ewidentnie mniejsze ciuszki.

Aniu, Piotrek nie radzi sobie tak świetnie jak Twoje moruski:)

No dobra jadę, Piotrek śpi, babcia pilnuje, a ja w świat:)

PS pochwalę się jeszcze że w naszym nowym remontowanym przyszłym domku było wczoraj pierwszy raz rozpalane w piecu i napuszczana woda w centralne ogrzewanie:) teraz Pan Edek tynkuje korytarze, jeszcze został salon i łazienka, oraz ocieplenie dachu iiii:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435284 przez basba
No nie... a ta jak zwykle się czepia! NATIMP! Przywołuje cie do porzadku!!! To że na zdjeciu jest róż to nie znaczy ze w realu też bedzie :silly: !!! Mnie te kawowe, lakierowane fronty się baaaaaaaardzo podobają ;)Ty... a tak do rózu wracajac może zapodaj go troche w Jaska pokoju- Wiki ma różowy pokój i śpi do 6-6:30 ;) spróbuj :P ... no dobra żarcik!

Masuska ciesze się ze pokoik ci sie podoba :) Łóżko schowane we wnekę to też świetne rozwiązanie. A wy juz niedługo właściwie przeprowadzać się bedziecie, co??? Super...!

12 lata 2 miesiąc temu #435310 przez natimp1
Basba ale jak spi tylko 30 min i to jeszcze nad samym ranem top nie jest tak atrakcyjnie :):):):):):):):):):) hehhehehehe

Ty to mój Jachu taki kurduplasek cały czas jest:)

12 lata 2 miesiąc temu #435332 przez przyszla_mama
hej dziolchy

jadlyscie juz drugie sniadanko?

co powiecie na takie menu? :):)

www.facebook.com/photo.php?fbid=46264079...07370&type=1&theater

rozbroilo mnie :):)

ja poczytalam a napisze wiecej wieczorkiem :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435336 przez basba
natimp1 napisał:

Basba ale jak spi tylko 30 min i to jeszcze nad samym ranem top nie jest tak atrakcyjnie :):):):):):):):):):) hehhehehehe

Nie ściemniaj że nie wiesz o co chodzi :P śpi oczywiście od 19:30 do 6 w porywach do 6:30 O!!!!

Przyszła_mamo... nie jadam raczej 2 śniadanka ale na pierwsze chętnie bym wsunęła :) super!!!!!! Pozwoliłam sobie udostępnić na fb:)

12 lata 2 miesiąc temu #435363 przez natimp1
oj tam oj tam zryźliwy Babieńcu.... Generalnie Jachu tez śpi od 19:30 do 6:307, tylko się przebudza 2 lub 3 razy

Przyszła mao ja juz i pierwsze i drugie zjadłam,,- teraz mi się 3 marzy , ale takie bym tez wsunęła:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #435377 przez martus0707
Po dłuższej nieobecności, JESTEM :blink:

Jakoś nie mogłam się ogarnąć po wyjeździe K. Kurcze, niby 2 dni go nie ma ale taka pustka i w domu i gdzieś w środku że ciężko się pozbierać... :( No ale dziś pierwszy raz wyszłam z domu do lidla, kupiłam ten komplecik na zimę dla Igora ale czapka duuuża trochę, rękawiczki to samo, nie wiem, może pod koniec zimy założymy. Gatunkowo całkiem ok. Za to jeśli chodzi o te piżamki to takie strasznie cienkie się wydawały być więc nie brałam. I kapciuchy z Biedry kupiłam, z motywem Tomka, super są :P i wyobraźcie sobie że przez przypadek nie zapłaciłam za podkład z rossmanie, w wózku się zapodział bo koszyka nie brałam :ohmy: :S trochę kasy do przodu :laugh:

przyszla_mamo śniadanko super, ja bym chyba nawet takiego nie zrobiła, ciekawe jak ten ryż skleić :S a jeśli chodzi o kg, to nie martw się, nie jesteś sama. Ja muszę schudnąć ok 20 kg żeby wyglądać w miarę w stosunku do swojego wzrostu.

Harborr, coś się już rusza w brzuszku? Czujesz coś? Kurcze, dziś widziałam 2 kobiety z wielkimi brzuchami, przed rozwiązaniem i aż mi się łezka zakręciła w oku jak sobie przypomniałam jakie to super uczucie :blink:

Aniu ciesz się że Szymonek nie zgania Cię z łóżka żeby zrzucać pościel, a tylko czeka aż się podniesiesz z wyrka ;) A jeśli chodzi o jedzenie Twoich maluchów to super oni wyglądają! Szymon jaki podzielny nawet :silly: Ja jakoś nie mogę się odważyć żeby dać Małemu tak jeść samemu. Szczerze mówiąc to on nawet się jakoś nie wyrywa do samodzielnego jedzenia. W ogóle jakiś strasznie pieszczotliwy się zrobił. Non stop na rękach, by się przytulał, całował, aj.
A i mój Igor ogłąda Klub Przyjaciół Myszki Miki, Ul i Jake i piraci z Nibylandi. Mógłby oglądać to cały czas, oczywiście na rękach... :huh:

Babsa pokój prześliczny. Są chyba te meble Vox i oni właśnie mają te wielofunkcyjne meble, ja póki co nie mam gdzie zrobić Igorowi pokoiku :( kurcze, mieszkanie bym chciała zmienić na większe bo z 2 pokojami za dużo nie wymyślę. Chociaż początki pomysłów na aranżację wnętrza mam :woohoo: a jeśli chodzi o katar Wiki to ona nie ma żadnej alergii? Bo to chyba dziwne żeby katar utrzymywał się aż tyle...

Noo i to chyba wsio :P

Aaa, jakiś sprawdzony przepis na ciasto, ciasteczka bez cukru ktoś ma? :laugh: :unsure: chodzi mi o to żeby było słodkie, ale bez cukru, smaczne ale nietuczące :S :lol:

Mój hicior, Igor też robi tany tany przy tym:
:blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka