- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
korzystałam z aukcjonera:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Gratki wygranej A za ile?
Ja przy takiej liczbie dzieciaków chyba strzeliłabym se w w głowę
Basba a co tam u was w ogóle? Oprócz wiecznie gadającego starszaka? Mój Szymi jakoś późno zaczłą gadać ale teraz ma po swojemu nawiję i wkurza się jak go nie rozumiemy
Dominik po swojemu też gadoli ale takich konkretnych słów to niezbyt
Kamilka napisz częściej co tam u Was bo tęsknimy Ech basen fajna sprawa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rika faceci to zazdrośnicy nawet o byłych, przynajmniej mój i zaraz jakieś aluzje, masakra
Przyszła_mama ja też sporo na wadze mam i tylko jakieś zrywy odchudzania mnie dopadają Ech przydałaby mi się zbilansowana dieta
A teraz w pracy przy goracej czekoladzie siedzę i czytam To tak w ramach diety
Nati już na filologię zapisujesz Jacha
Oj Szymi to ma pomysły Dziś nie chciał jeśc kaszki bo mówił, że jego samochodzik głodny i trzeba go nakarmic
Hoborku no wiadomo, że jesteś zajebiaszcza
Oposku jak ja bym kupowała wszystkie zajefajne rzeczy z tych promocji to poszłabym z torbami a w szafie nie mielibyśmy miejsca Ale te bluzy i sweterki extraśne
A my bylismy dzis z chłopakami na długim spacerku i pooglądaliśmy piociagi i spacerowaliśmy po liściach super szeleszczących i palc zabaw nivea odwiedziliśmy (jak jest tam mało osób to nawet nie jest tak źle i chłopaki się wyszaleli) i zbieraliśmy żołędzie Ech tak mi się do domu wracać nie chciało a do pracy to już w ogóle
W domku zrobiłam z żołędzi konika i szymi ciągle urywał mu główę Rośnie mi jakis psychopata
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszla_mamo ja mam nagie zdjęcia z sesji które były robione ot tak sobie bo chciałam, poza tym miałam sesję z samym gumistą co dla mnie było mega wielkim zaszczytem. Dla mojego męża oczywiście jest on zwykłym starym zboczuchem... Poza tym miałam takie sesje też robione do portfolio w mojej pracy to było wymagane. Co tu dużo mówić. Gdyby nie te nagie sesje to w życiu bym nie pracowała tu gdzie pracowałam.
Masuska byłam w lidlu i pepco i nic ciekawego nie ma. Wszystko takie byle jakie.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
dzielna dziewczynka
zdjecie przerazajace
aukcji wygranej gratuluje...aukcjonerowi
Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika a co to znaczy gumista?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
MAsusko cieszę się że już jesteś po zabiegu:) I wszystko jest ok:) NAwwet nie wiem jak bym bardzo się bała przed takim wymrażąniem!! A teraz juz będzie ok i już teh nadżerki nie będzie??? I nue mart się brakiem seksu do okresu:) A może dostaniej za parę dni:)
My z T to jakoś tak nie musimy za często: Ale wiadomo każdy ma tam swoje chętki:) hihih
A te kubraczki super:) Ogonki pierwsza klasa:0
Przyszła mamo - ale miłe słowa:0 Dzięuję CO do zyrteku...parę lat temu miałam jakieś wredne uczulenie na całym ciele i dermatolog mi przepisał. Zeszło po 2 dniach. Ale do dzis pamiętam że na ulotce pisało żeby absolutnie nie zachodzić w ciąże - jakoś mnie to przeraziło! A i jak ada miała alergie to mój pediatra powiedział: Nie będe jej dawał zyrteku bo przejdzie jej bez tego - także i dzieci moga go zażywać skoro brał tę opcje pod uwagę. Ale leć do innego lekarza i będziesz miała spokojną głowę Buziaczek dla Areczka:)
Różyczko gratki za rozwiązanie sprawy z mieszkaniem:) NAprawdę podziwiam Cię za podejście po byłego! Wydawało mi się że przy takich okolicznościach dwoje ludzi drze z sobą koty - a Wy jaoś się dogadujecie! !No i super:) I współczyję tych wywiadówek - choć może jeszcze początek i nei ma więkdsyzch problemów. Wiadomo że bliżej półrocza będzie gorzej...
A co u Bianeczki?
Rika oglądałam stronkę tgo gościa: Wygląda jak prawdziwy artysta:) Ale jak by TOmkwi przeszkadzały takie zdjęcia to bym, je tak schowałaz eby nie musiał się na nie natykać I na pewno na twój widok robi się gorąco. Ale widocznie tak bardzo Cie kocha że aż się wkurza z zazdrości! I tyle! Wiadomo nie każdy ma duszę artysty! On chce Cię mieć tyko dla siebie! Dziewczyny juz śpią??? Bop w Piszu im to szybciukto schodzi:)
Aniu ale ty sie nie martw o sadystyczne podej,ście do niektórych rzeczy przez swoje dzieci! W końcu to ich mama kroi, nacina, podcina, cuduje i Bóg wie co jeszcze wyczynia z biednymi małymi zwierzaczakni:0
Witaj Kamilko:) Też oglądałam zdjęcia - śliczną jestscie rodzinką:0 Może czas pomyśłeć o oderwaniu się od codzienności? Może wkaacje? Buziaczki dla uroczej Ami:)
Nati NAti Ada tez ni egada za wiele. W sumie to mówi mama tata ale raczej jako mamamamamama i tatatattatata jedyne słowo jakie umie to mniam mniam i dziś powiedziała - o zgrozo - AMEN! No nic czekam na rozwój sytuacji:) WIeczorem to jak już siły nei mam to ada idzie dzo dziadka spać i ten ją odnosi po 15 minutach uspana przez ględzeni do ucha bajeczek! A mi tak nie chce usnąć! ech. I pewnie do ciebie przejęlam - klnę jak szewc już 3 dzień!!!
BAsbo już zapomniałąm co miałąm Ci napisać
Asiu jak MIkoałjek dziś???
Oposku co porabiasz??
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A dziś się pewnie zdziwicie ale to ja jestem pierwsza:)
JA mam dziś tylko 2 lekcje z okienkiem i będę w domu przed południem - ae o 16 disko w szkole i do wieczora mi zejdzie:)
pa
Miłego dnia:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak sie czujesz Kochana? czuć juz motylki w brzuchu?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko bardzo rozsądne podejście:) ALe i słuszne:)
Hoborrku Wiesz że dogoniłam cię w Hoop:) ale nie mogę przejść tej planszy:( Co do nadżerki to może nawrócić, bo to jest niegojąca ranka, która najczęściej powstaje po porodzie jak za szybko lub zbyt intensywnie się seksiło:)
Te płaszczyki to znalazłam przypadkiem, ale ładne nie:) ten lisek chytrusek cudny. Ale nie znalazłam opcji kupna:(
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to od kiedy w koncu?
Rika no juz kojarze, kiedys pisałas o nim i juz wtedy wpisywałam jego nazwisko w google pamietam...
a skad ten dziwny pseudonim ma? wiesz może? "gumista"
bo to mi sie kojarzy..... dziwnie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-CC1EA60C-71....htm?offerdate=30158
A od 4.10 jest następna promocja.
Z tej dzisiejszej to opłaca się piżamka i zestaw czapka szalik rękawiczki, a i fajne są rajstopki, ale za tydzień będą tańsze i z abs na stopach i kolankach - ale nam nie potrzebne. A skarpetki fajniejsze i tańsze będą od 04.10.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa