- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ja jak zwykle w biegu, ale obiecuję nadrobić.
Nati my też słuchamy muzyki dla bobasa:) Całą ciążę wpracy słuchałam i tak mi zostało Mój mama,tata łaskawie powie, ale też mówi niewiele. Kiedy ma zresztą gadać, skoro mi się buzia nie zamyka? A czy Jaś pokazuje palcem na przedmiot, który chce? albo pokazuje i pyta "co to?"
Różyczka, Basba ja to Wam chyba nie pokażę, co mój syn robi czasem, jak ja gotuję, bo już czuję oddech pomocy społecznej na karku...
AniaTomi się postarał, super:) Ja też się muszę ogarnąć, bo my raz w roku robimy tydzień idealnego męża/ idealnej żony i pomysłów mi brakuje, a to tuż tuż
Basba piękne są te kuchnie wszystkie, wiem Cieszę się, że się na coś przydałam.
Rika żyjesz?
Masuska wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! żebyście zawsze byli tak szczęśliwi,zakochani i wpatrzeni w siebie, jak tamtego dnia!
Nie chciałabym powtórzyć dnia ślubu za żadne pieniądze, ale to były takie piękne chwile...
Hoborku trzymam kciuki! ja nie miałam nigdy problemów z tremą na wywiadówką,miałam inny kłopot- z tym, żeby było zwięźle i treściwie Ja kocham mówić, a mówić o moich dzieciach moglam godzinami, dobrze of kors
Asia niezłe sobie słówko wybrał fakt, że trzeba się już pilnować
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Masuska wszystkiego naj z okazji 2 rocznicy ślubu
Fajna piosenka
Hoborku jak wywiadówka?
Oposku mój Szymi dziś brał wodę buzią z kubka wypluwał na stół i jeździł po tymsamochodami i mówił, że myje autka
Tydzień idealnej żony? Ja bym nie dała rady
Róża ja mogę być teraz zabójcą nawet bezpłatnym i zakatrupić mojego małża
Jeju czy on nie może być jak w weekend tak przez dłuższy czas
Basba ale extra i pomysłowa ta Twoja Wiki A ja wieczorami tylko mam czas na palc zabaw jak idę na rano do pracy
Nati a jak on ma do Coebie mówić mamo jak Ty go tylko do roboty zapędzasz
A tak serio to mój Dominik to nie gada Jak mu się powie mama to powtórzy ale sam z siebie to nie bardzo A co dopiero Ania jak u Basby czu kurcze jak u Asi Ale ja sobie tlumaczę, że rozumek to ma po tatusiu
Asiu niezły Twój synuś
Rika oj bo te facety to jakieś beznadziejniaki
Mój mnie znów wkurzyła na maxa po idealnym weekendzie i wypier... go do garażu
Wczoraj już tam nocował i mam go gdzieś
My niedawno wróciliśmy z placu zabaw i dzisiaj fajnie cieplutko
Szymi wdał się w jakąś bójkę i koleś dostał łopatką po głowie Ale to ten mały zaczął
A jak dobrze pójdzie w pt mykam z koleżanką na zumbę
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba ale fajowe fotki!!!
Różyczko w pracy ok,dzieci raz lepsze,raz gorsze..wiesz zalezy od dnia.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
WYWIADówka pierwsza klasa - tzn 4
POszło super wyrobiłam się w 25 minutach - ale mamy sie rozgadały i zeszło ponad godzinę
idę czytać
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Rika przykro mi z powodu kłótni z mężem. No ale cóż można powiedzieć wiecej. Taki ten świat jest czasem dziwny... Dobrze że masz super dziewczynki i tym siępocieszaj. A z mężem może się ułoży lepiej jak się wyniesiecie na górę!
Kurcze ANiu już się biją??? Normalnie niezłe rozrabiaki:)
o lecę się myć bo łąznia wolna!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
strona 19 i 20- fajne rzeczy dla dzieciaków
( Masuska nie bij! Lepiej zobacz, jakie fajne bluzy i sweterek dla chłopaków!)
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
wiecie co.. nie wiem co o Tym myslec.. bo kurcze tak faszerowac mi sie mlodego nie chce czyms jesli to nie alergia, a tak stwierdzic ze to alergia tylko na podstawie chrypki to nie wiem czy to dobra diagnoza...
a jak wy myslicie? mialyscie kiedys stycznosc z Zyrteciem, tzn czy Wasze dzieciaczki braly?
Hoborrku - alez sie usmialam z prezentu Twojego meza na Wasza rocznice ale faceci ta sa po prostu praktyczni, rozbrajajace i slodkie to jest z jednej strony:) gratuluje udanej wywiadowki! ja nigdy takowej nie prowadzilam, ale wyobrazam sobie jak sie denerwowalas, ja przed pierwszymi zajeciami zawsze mam takiego pietra ze uchhh, w tym roku tez tak bylo, a pozniej to juz z gorki jestem pewna ze rodzice sa Toba zachwyceni
Ania - wow!!!! ile juz tych Waszych rocznic bylo od slubu???? ten Twoj Tomek to niesamowity, mojemu raz na rok dobrze ze sie chce, a jeszcze w tym roku sie pomylil i w pracy mowil ze obchodzimy pierwsza rocznice slubu a nie druga!
natimp - nie denerwuj mnie! widzialam Twoje fotki i Ty tez taka laseczka fajna jestes ze nic ci nie trzeba! jak wazysz 60 kilka kilogramow i chcesz kilka schudnac, to ja bym ci nie polecala Dukana, ale po prostu jesc kilka porcji mniejszych dziennie, pic duzo wody, nie jesc bialego pieczywa, makaronu, macznych rzeczy, i najlepiej nie laczyc bialka z weglowodanami, zawsze oddzielnie. Troche ruchu jeszcze do tego i to najlepsza dieta jaka moze byc.
Ale gdybys jednak chciala Dukana to mam zgrana cala ksiazke w pdf-ie, na kompie, razem z przepisami kulinarnymi, takze jakby co sluze pomoca (chociaz moim zdaniem Tobie absolutnie nie trzeba)
Oposku super sanki powynajdywalas i w naprawde fajnych cenach, juz sobie linki pozapisywalam i rzeczy w lidlu milusie! mam nadzieje, ze uda mi sie bluze upolowac, bo te biedronkowe ladne co wypatrzylyscie to rozebrali u nas chyba jak tylko dowiezli..
Aska - gratuluje Mikolajkowi nowego slowa! oby nie wpadlo mu w ucho nastepne kulwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rika - wracaj do nas bo nudno bez Ciebie.. napisz co u Ciebie i czy z mezem lepiej. on jest z Toba w Piszu czy w domu?
Różyczko - Twoj przepis tez fajnie wyglada, tez moze sprobuje, ale jednak z 18%, dla mnie ten sos z 18 jest tak sycacy, ze z 30% nie potarafie sobie nawet wyobrazic jaki moglby byc:)
Program do kolazu to CollageIt
www.collageitfree.com/
Ale on rozyczko naprawde prosty jak budowa cepa i dla ludzi o ograniczonych zdolnosciach - czytaj takich jak moje
wiem ze sa duzo bardziej rozbudowane programy do tworzenia kolazow, z bajerami i roznymi efektami, ale tak na szybko to ten moj polecam.
Masuska - obejrzalam zdjecia i faktycznie te miny glupawe robil. nie mam pojecia czemu. moze to stres slubny albo jakas glupawka ze stresu bo on raczej nie lubi mediow i unika imprez i fotografowania. gdybym go nie "znala" tez moze stwierdzilabym ze porazka piosenka bardzo ladna
Basba -
nakrylas mnie!
moze lepiej ze ten lekarz tak ci doradzil, po naszej wizycie u lekarza (czytaj powyzej ) to ja juz sama zglupialam i nie wiem co dobre... super ze juz widzisz poprawe. Tecza piekna, dzieciaki dostrzegly ze na niebie jest cos kolorowego?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anka, Szymi to jest mój Idol pomysłowy , choć przyznam ze Filipowi tez nic nie brakuje..a bitwy w piasku się zaczną.. taki wiek teraz u młodego, a Dominik pewnie wiernie za bratem pójdzie w ślady ..
I zostaw tego biednego męża- na bank ty sie czepiasz( ja to zawsze słyszę)
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hmm jakoś mi posta ukradło
Oposku ja sobie wyobrażam Filipa podczas gotowania tak... znając jego pomysłowość i apetycik to chłopak żeby pyrki się wcześniej ugotowały wskakuje do kuchenki i dmucha od środka.. przy okazji
Masuska jak rocznica ?????
Dr Rose wzywam.....
Aśka, ja nie zauważyłam jak mu się ucho przecięło, nie wiem czy nawet wtedy płakał.. serio tak czasem jest.,..nie obwiniaj się....
Rika ,a Wy razem jesteście? jak dziewczyny
Przyszła mamo, no z tym dukanem tez tak jakoś nie do końca może , ale tylko ze względu ze to długo bo jakoś 3 mce.. hehhe Wiesz ja jem 5 posiłków, nie jadam bytnio słodyczy, chyba ze juz mam ochote, przestrzegam generalnie tych pierdół wszystkich bo jaki taki typ jestem...a dupa jak za wielka tak za wielka -o te 4 kilo oczywiście
Wczoraj taka piękna pogoda, cały czas na dworze siedzieliśmy, Jachu tradycyjnie kopał piłke, grał w kosza- kasztanem-i cudnie udawał że kozłuje- jest najcudniejszy na świecie . Oposek mówiłaś ze Filipo tez piłe uwielbia, jachu generalnie bardzo na sport może oni po prostu dostosowują swój rozwój do bycia sportowcem... a tak chyba zbyt przemęczac umysłu nie trzeba .... ?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Asiu widziałam i rozumiem, poszła bym za radą Różyczki. DAj znać jak się wyjaśni.
Dziękuję kochane za życzenia, rocznica przy kebabie (sama robiłam) ale krótka, bo Małżonek przyjechał koło 21. A i dostałam doniczkowe gerbery, ale ładne:)
Dziś idę do ginekologa na mrożenie pipska:P Boję się!!!
Oposku, fajna gazetka:) Ja jutro ruszam po piżamkę i zestaw zimowy
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
przepraszam,ze spóźnione -z okazji rocznicy
Hoborr no i super,ze zadowolona wyszłas i ze bylo fajnie
ja tez wczoraj II zmiana w robocie bo po południu wywaidówki w gimnazjum a dzis po południu mamy zawodówki
jestem wykonczona wtym tyg. bo codziennie cos...
Przyszła_mamo moja Oliwia całe zycie była na tych zyrtekach, clemastinum czy claritinach, ale nie wiem jak ocenic diagnoze Twojego lekarza moze idz dla sprawdzenia jeszcze do innego i zobacz co powie jesli masz watpliowsci...
na pewno inchalacje z soli nie zaszkodza, a super wpływają i na chrypke i na katar...
Musze to napisac oficjalnie bo normalnie nie wytrzymam- Basba jest taka kochana,ze wysłała mi cały mnóstwo cudownej muzyki, przy której i mozna pośpiewac z Młodymi i potańczyć i wyciszyć sie jak potrzeba, no poprostu SUPER!!!
dziękuje jeszcze raz
Aniu naparwde spał w garazu twarda sztuka z Ciebie widze
moja krew
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rika kurcze przykro mi,jak to czytam
a z drugiej strony wiesz....tego kwiatu pół światu
Oposku super te pajace cieplutkie do spania z lidla, szkoda,ze z kapturkiem
Basba a te z tescko co masz dla Wiki tez mają kapturek?
Nati no kurcze Bianka dla odmiany gada straaaaaasznie duzo, zagadałby Jacha na smierc
jak to sie kiedys zacznie układać w słowa to az umieram z ciekawosci żeby sie dowiedziec co ona do nas mówi
A teraz przepraszam oficjalnie wszystkich komu nie mam kiedy odpisać na gadu czy na maila, naparwde wszystko to nadrobie, ale jak tylko bede miała chwilke przysiegam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...