- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Jaki Filipek elegancik i jakie modły przed ołtarzem wyczyniał A paróweczka hi hi hi bez tego ani rusz I Twój m w koszuli białej wow I Ty fajniusio wygladasz I czekamy na więcej fotek
Przyszla_mama na pewno cos jeszcze wymyślisz, trzymam kciuki
Ja tak na szybko bo praca nagli ale na szczęscie wolny weekend jupi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj przyjeżdża moja mama i jutro jedziemy do Pisza na tydzień. Przez ten tydzień i tak nie można nic na górze robić bo lakiery muszą się wyrównać Ale jak wrócę po tygodniu to od razu jedziemy po meble, składamy je itd, w międzyczasie mam nadzieję że mężowi uda się załatwić listwy oooojjj jak ja nie mogę się doczekać
W nocy miałam spotkać się z moim szpiegiem (właściwie to już kochankiem ) ale biedactwu było zimno i nie przyszedł
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ale cóż nie każdy pracuje jako lekarz weterynarii .
Anka nie wiem juz co Róża na zmianę płci Bianki, ale Piterek chyba nie byłby zadowolon
..
Róża ale jak na koncert- spadaj , hmm a separant czasem nie myślał że z nim pójdziesz.. generalnie fajny pomysł, stara się chłopak trzeba mu to oddać no przyznaj...
Masuska jak 65,5 to jestem w stanie Cię polubić:)Hmm to jak ty taka chuda na tych fotach a ja hmm no chyba ze co\i cycki 5 kilo ważą to odpadam w przedbiegach
Anka fotę fryzury dawaj, pamiętaj ze teraz przy wygolonej części będzie szybko różnice odrostu widać, ja dla mnie na Twoją pokręconą łepetyne pasuje fiolet,
Oposku, ja Was pierwszy raz w komplecie widz,e Twojego Kocham za gumke do włosów, Ciebie za to że dałaś Filipowi Parówę w KOściele, a Filipa, za całość -przystojniak taki że aż miło.. Fajna kiece miałaś , i żeś se fryze strzeliła
Rose , maila napiszę ale nie dam jednak rady w pracy ,a po niej zaraz wyjeżdżam, wiec w pn chyba najszybciej -pewnie i tak nie czytasz b0o skupiona na rozrywkach kongresowych będziesz
Rika , no pojechał z ta marżą
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika weekend u mnie zaczyna sie od 15stej a w sob mykamy ogladać domek do wynajecia w karczewie to może bedzioe bliżej do Ciebie na ta parapetówe
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika my tradycyjnie na razie czegos szukamy, bo nie mamy kasy na generalny remont u mojej matuli
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po prostu musiałam się zgłosić do specjalisty w danej dziedzinie a nie chciałam wam wątków do czytania dodawać
Wolę by dziewczyny wyobrażały sobie Ciebie w fioletowych włosach niz tak glowę pierdołami zawracały.. anka a tak różowa płukanka, jak maja babulki, przekonuje Cię
Przyszła mamo - poproszę o przepis
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Zła wiadomość jest taka, że jestem chora. Mam temperaturę i strasznie boli mnie gardło. Kataru i kaszlu brak. Filip póki co się trzyma, ale matka niedomaga, więc nie byliśmy na zajęciach i kisimy się w domu.
Natimp widzisz, jakie Ty masz szczęście, że znasz taką pomocną i cudną dziewczynę, jak ja!
Ania dzięki za Twoje Biedronkowe łazikowanie Widzę, że spóźnienie do pracy nie zaowocowało zwolnieniem z pracy, chyba, że Szefowa chciała się zemścić nową fryzurą Ja też czekam na fotki!
Z tą Babcią to opatrzność czuwała, że się spieszyłaś na autobus A Szymi cudowny:) Ale podobny do Dominiczka bardzo! Mój mąż prać umie, ale powinien chyba pójść do Dominisia na lekcję zanoszenia rzeczy do kosza W sumie Filipowi też by się przydało
Rose tylko musisz być punktualnie na tą kolację, bo inaczej Filip Wam wszystko zje Już ja widzę, jak będzie wyglądała różowa bluza Bianulki na Mazurach- cała szara A cycki mam jak ta lala, no pewnie:) W każdym razie syn nie narzeka
Przyłączam się do opinni Różyczki nasza Masusko kochana, że powinnaś pracować w seks telefonie:) Tylko nie wiem, co na to Robert
Masusko ja wykończyć Różyczkę? no weź, ja przecież miła jestem i cudna, nie widziałaś postu Nati? Dobrze, że chociaż cycki mam jak ta lala Mężuś się postarał z kwiatkami, muszę mojemu przypomnieć, że dawno kwiatków bez okazji nie dostałam
Różyczko ja też Cię przywołuję do porządku:) Mój syn ma co prawda jeszcze więcej zębów, ale za to raczkował i chodził ostatni w forum. No weź, kobieto. Chyba, że Jego nie liczysz w statystykach tak bardzo do tyłu jest.
Dorotas śliczne masz dzieciaki:) W jakim mieście potrzebujesz tego lekarza?
Przyszła Mama no trochę lipa wyszła z tymi kremówkami Ale wiesz- ciacha upieczone przez kochaną Żonę to nie to samo co jakieś tam kremówki z cukierni! trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!
Rika miłego wyjazdu! a z tym fotelikiem to faktycznie mąż poszalał!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Oposku na serio-bardzo ładne
przykro mi,ze jestes chora
ide sie zaraz powymieniac zabawkami na jakis czas bo moja dama cierpi na nude
kurde Przyszło_mamo lipa troche '
acha i żadnej prywaty bo jestem zadrosna
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już ugotowałam obiad, jeszcze muszę pranie skończyć i ułożyć kartony z ubraniami bo jak mąż będzie po nas jechał to wywiezie je wszystkie do Pisza
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Tu wasza sekstelefonistka...
Wyobraźcie sobie, że leżycie, na waszych łóżeczkach, a ja...
No Wpadłam tylko powiedzieć, że zimno.
Oposku nie obraź się, ale Litek wymiata na tych fotkach:) Filip cudo, Ela też, ale Litek z różowym króliczkiem the Best:)
Przyszła_mamo z tymi facetami, co... Masakra.
Różyczko mój R nie naskrobał, nic nie nabroił (jeszcze), tak poprostu za 4 dni rocznica i może mu się udało pomyśleć.
Aniu ślę Ci buziaczki :*
Nati tobie też, a i dla Basby nie będę skąpić
Rika jupi, parapetówka:)
Aaaaa i kombinezon który licytowałam poszedł za 107,50 +13 zł przesyłka. Ja odpuściłam przy 80zł.
PS: Dziś była klientka, która kupowała szynkę na życzenie ze skórą 2kg. A jak powiedziała na co, to powiem wam szczerze że sama chcę taką szynkę zrobić. Przepis tu, z tym ze dla szynki bez skóry:
codzisjemymamo.blogspot.com/2012/02/szyn...ana-w-coca-coli.html
jeśli ze skórą to trzeba zrobić tak, po ugotowaniu ściągnąć skórę, szynkę naciąć w karo i powtykać goździki, reszta jak w przepisie.
Jakiekolwiek mięso robione w skórze, jest soczyste i dłużej zachowuje świeżość.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Edit: Już znalazłam, wybrałam, będę jutro mieć
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jakoś w nie bardzo humorze jestem, u nas nieciekawie,głupia sprawa.
Oposku już pisałam,ale napisze jeszcze raz, a co, zdjęcia REWELACJA,CUDNIE WYGLĄDACIE!