BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #431538 przez aniaw
Oposek ale extra foty :)
Jaki Filipek elegancik i jakie modły przed ołtarzem wyczyniał :laugh: A paróweczka hi hi hi bez tego ani rusz ;) :laugh: I Twój m w koszuli białej wow :lol: I Ty fajniusio wygladasz :lol: I czekamy na więcej fotek :)

Przyszla_mama na pewno cos jeszcze wymyślisz, trzymam kciuki :)

Ja tak na szybko bo praca nagli ale na szczęscie wolny weekend jupi :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #431546 przez Rika
Ooo Aniaw ja też będę weekendować :D nawet dłużej :)

Dzisiaj przyjeżdża moja mama i jutro jedziemy do Pisza na tydzień. Przez ten tydzień i tak nie można nic na górze robić bo lakiery muszą się wyrównać :) Ale jak wrócę po tygodniu to od razu jedziemy po meble, składamy je itd, w międzyczasie mam nadzieję że mężowi uda się załatwić listwy :) oooojjj jak ja nie mogę się doczekać :)

W nocy miałam spotkać się z moim szpiegiem (właściwie to już kochankiem :)) ale biedactwu było zimno i nie przyszedł :(

12 lata 3 miesiąc temu #431564 przez natimp1
hej Laski ja na seke , dosłownie seke, bo dziś mega zarobiona jestem.. normalnie pogięło..
no ale cóż nie każdy pracuje jako lekarz weterynarii .
Anka nie wiem juz co Róża na zmianę płci Bianki, ale Piterek chyba nie byłby zadowolon
..
Róża ale jak na koncert- spadaj , hmm a separant czasem nie myślał że z nim pójdziesz.. generalnie fajny pomysł, stara się chłopak trzeba mu to oddać no przyznaj...

Masuska jak 65,5 to jestem w stanie Cię polubić:):):)Hmm to jak ty taka chuda na tych fotach a ja hmm no chyba ze co\i cycki 5 kilo ważą to odpadam w przedbiegach

Anka fotę fryzury dawaj, pamiętaj ze teraz przy wygolonej części będzie szybko różnice odrostu widać, ja dla mnie na Twoją pokręconą łepetyne pasuje fiolet,

Oposku, ja Was pierwszy raz w komplecie widz,e Twojego Kocham za gumke do włosów, Ciebie za to że dałaś Filipowi Parówę w KOściele, a Filipa, za całość -przystojniak taki że aż miło.. Fajna kiece miałaś , i żeś se fryze strzeliła

Rose , maila napiszę ale nie dam jednak rady w pracy ,a po niej zaraz wyjeżdżam, wiec w pn chyba najszybciej -pewnie i tak nie czytasz b0o skupiona na rozrywkach kongresowych będziesz

Rika , no pojechał z ta marżą

12 lata 3 miesiąc temu #431597 przez aniaw
Nati wpadaj na sake zapraszam :laugh: A fiolet to nawet w modzie :lol:

Rika weekend u mnie zaczyna sie od 15stej a w sob mykamy ogladać domek do wynajecia w karczewie to może bedzioe bliżej do Ciebie na ta parapetówe :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #431624 przez Rika
Aniaw przeprowadzacie się?

12 lata 3 miesiąc temu #431645 przez natimp1
heja

Ja tylko oficjalnie Oposkowi podziękować za to ze taka cudna i pomocna dziewczyna....

12 lata 3 miesiąc temu #431653 przez aniaw
A co to za jakies prywaty na publicznym forum :unsure: :lol:

Rika my tradycyjnie na razie czegos szukamy, bo nie mamy kasy na generalny remont u mojej matuli ;)

12 lata 3 miesiąc temu #431675 przez natimp1
Żadnej prywaty.. ja Cię proszę .....

po prostu musiałam się zgłosić do specjalisty w danej dziedzinie a nie chciałam wam wątków do czytania dodawać:)

Wolę by dziewczyny wyobrażały sobie Ciebie w fioletowych włosach niz tak glowę pierdołami zawracały.. anka a tak różowa płukanka, jak maja babulki, przekonuje Cię:)

Przyszła mamo - poproszę o przepis

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #431729 przez Oposek
Dzień dobry:)
Zła wiadomość jest taka, że jestem chora. Mam temperaturę i strasznie boli mnie gardło. Kataru i kaszlu brak. Filip póki co się trzyma, ale matka niedomaga, więc nie byliśmy na zajęciach i kisimy się w domu.

Natimp widzisz, jakie Ty masz szczęście, że znasz taką pomocną i cudną dziewczynę, jak ja! :lol:

Ania dzięki za Twoje Biedronkowe łazikowanie :kiss: Widzę, że spóźnienie do pracy nie zaowocowało zwolnieniem z pracy, chyba, że Szefowa chciała się zemścić nową fryzurą;) Ja też czekam na fotki!
Z tą Babcią to opatrzność czuwała, że się spieszyłaś na autobus :blink: A Szymi cudowny:):):) Ale podobny do Dominiczka bardzo! :) Mój mąż prać umie, ale powinien chyba pójść do Dominisia na lekcję zanoszenia rzeczy do kosza :blink: W sumie Filipowi też by się przydało :)

Rose tylko musisz być punktualnie na tą kolację, bo inaczej Filip Wam wszystko zje :P Już ja widzę, jak będzie wyglądała różowa bluza Bianulki na Mazurach- cała szara :blink: A cycki mam jak ta lala, no pewnie:) W każdym razie syn nie narzeka ;)

Przyłączam się do opinni Różyczki nasza Masusko kochana, że powinnaś pracować w seks telefonie:) Tylko nie wiem, co na to Robert ;)

Masusko ja wykończyć Różyczkę? no weź, ja przecież miła jestem i cudna, nie widziałaś postu Nati? :P Dobrze, że chociaż cycki mam jak ta lala :blink: Mężuś się postarał z kwiatkami, muszę mojemu przypomnieć, że dawno kwiatków bez okazji nie dostałam ;)

Różyczko ja też Cię przywołuję do porządku:) Mój syn ma co prawda jeszcze więcej zębów, ale za to raczkował i chodził ostatni w forum. No weź, kobieto. Chyba, że Jego nie liczysz w statystykach tak bardzo do tyłu jest.

Dorotas śliczne masz dzieciaki:) W jakim mieście potrzebujesz tego lekarza?

Przyszła Mama no trochę lipa wyszła z tymi kremówkami :( Ale wiesz- ciacha upieczone przez kochaną Żonę to nie to samo co jakieś tam kremówki z cukierni! trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! :kiss:

Rika miłego wyjazdu! a z tym fotelikiem to faktycznie mąż poszalał!

12 lata 3 miesiąc temu #431732 przez Oposek
Bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa a propos zdjęć:) Powiem Wam, że ja też najbardziej lubię te z parówką, bo to takie filipowe i już zawsze mi się będzie kojarzyło z tamtym okresem:) A mój mąż różowe gumki nosi zawsze, więc to żadna zmiana:)

12 lata 3 miesiąc temu #431793 przez różyczka
No własnie zarąbiste zdjecia :laugh:
Oposku na serio-bardzo ładne :)
przykro mi,ze jestes chora :(

ide sie zaraz powymieniac zabawkami na jakis czas bo moja dama cierpi na nude :dry:

kurde Przyszło_mamo lipa troche :S '

acha i żadnej prywaty bo jestem zadrosna :P

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu #431808 przez Rika
Nati czy Ty nabijasz się z płukanek??? ja używam srebrnej płukanki i jestem zadowolona bardzo :) lepsze to niż malowanie włosów co 2 tygodnie :)

Ja już ugotowałam obiad, jeszcze muszę pranie skończyć i ułożyć kartony z ubraniami bo jak mąż będzie po nas jechał to wywiezie je wszystkie do Pisza :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #431827 przez masuska
Cześć,

Tu wasza sekstelefonistka...

Wyobraźcie sobie, że leżycie, na waszych łóżeczkach, a ja...:P

No :) Wpadłam tylko powiedzieć, że zimno.

Oposku nie obraź się, ale Litek wymiata na tych fotkach:) Filip cudo, Ela też, ale Litek z różowym króliczkiem the Best:)

Przyszła_mamo z tymi facetami, co... Masakra.

Różyczko mój R nie naskrobał, nic nie nabroił (jeszcze), tak poprostu za 4 dni rocznica i może mu się udało pomyśleć.

Aniu ślę Ci buziaczki :*

Nati:) tobie też, a i dla Basby nie będę skąpić:)

Rika
jupi, parapetówka:)

Aaaaa i kombinezon który licytowałam poszedł za 107,50 +13 zł przesyłka. Ja odpuściłam przy 80zł.

PS: Dziś była klientka, która kupowała szynkę na życzenie ze skórą 2kg. A jak powiedziała na co, to powiem wam szczerze że sama chcę taką szynkę zrobić. Przepis tu, z tym ze dla szynki bez skóry:
codzisjemymamo.blogspot.com/2012/02/szyn...ana-w-coca-coli.html

jeśli ze skórą to trzeba zrobić tak, po ugotowaniu ściągnąć skórę, szynkę naciąć w karo i powtykać goździki, reszta jak w przepisie.

Jakiekolwiek mięso robione w skórze, jest soczyste i dłużej zachowuje świeżość.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #431840 przez masuska
muszę na cito wybrać kaloryfer do łazienki... POMOCY!!!

Edit: Już znalazłam, wybrałam, będę jutro mieć:P

12 lata 3 miesiąc temu #431993 przez aska27
Hej! Tak sobie czytam co u Was...
ja jakoś w nie bardzo humorze jestem, u nas nieciekawie,głupia sprawa.

Oposku
już pisałam,ale napisze jeszcze raz, a co, zdjęcia REWELACJA,CUDNIE WYGLĄDACIE!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka