- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I Twojej wyjdą spokojnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Rika napisał:
Masuska moja Ola już dawno ma tyle zębów
a jak Piotruś przechodził jak trzonowe wychodziły? To najgorsze zęby są
12 zebów maja Wasze dzieci?????
a u nas 5
no Bianka jak zwykle w tyle ze wszystkim
Znam chłopczyka 2 miesiące starszego od Piotra i ma 6 ząbków. Pamiętaj że to wszystko indywidualnie:) A i jak to się mówi później wyjdą, będą na dłużej:)
Rika pisałam jak przechodził, patrz wyżej:)
- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Róża- Bianka nie zawsze do tyłu za wszystkimi, tylko zawsze razem z Jankiem.. w ta stronę trzeba patrzeż... jachu ma 6, teraz robi się dziura na 7 i żyje, w pożeraniu wszystkiego mu nic nie przeszkadza , Maksi miał tez mega późno i żyje....
Dla naszych maluchów akurat lepiej, ponieważ skubańce tankuja te mleko jak uzaleźnieni w nocy, a nie wiem jak ty ale ja w nocy mu nie myję - wiec w razie czego będzie próchnica na mniejszej ilości zebów... a chyba nie ,myślisz ze jej w ogóle nie wyjdą

Dorotas , ekstra maluchy.. kurde ja się tak podniecałam szparą miedzy 1 Jaska, a tu połowa maluchów tak ma .. no nic cudne te nasze dzieciaki i tyle...
Anka, sąsiad ma w garażu kanciapę- rezerwować? ...
Róża dla Ciebie się tez coś znajdzie.. gorzej z plazmą..ale jakieś płazińce będą na bank

Anucha eksperyment udał się jak nic...

Masuska musze jutro przyfilowac te rajtki w pepco.. dzięki za infoo..a ile Ty Kochana ostatnio znów schudłaś? wróciło Ci trochę od kiedy zaprzestałaś dukana?
Przyszła mamo- ja bardzo bardzo please o sprawdzony przepis na carbonare, uwielbiam a mi tak dosyć średnio wychodzi.. PLEASE
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nati, wariatko:) Gazetka w Pepco od jutra jest, mnie się pomyliło i dziś już byłam. W marszaku pampki kupiłam i mamy znów zapas:)
Po dukanie waga mi skacze +3 +5 kilo także nie jest źle, mam zamiar teraz pomęczyć się do 57, a co, jak laska to laska:P
A kiedyś ważyłam 84 i było mi dobrze ze sobą...

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Dorotas ale słodziaki

Nati widzę , że odchudzanie u Ciebie już na poziomie hard

Różyczko jak masz weekend wolny to przyjeżdżaj bo terapeuta dla T potrzebny

Masuska gratki ząbkowe

Kurcze więcej już nie napiszę, bo skrzeczą

Do później

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nie tasiemca nie boje sie ze nie wyleczę... :)ale pewnie Masuska ma ze tak chudnie

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Serio nie wiem o jakie chodzi, może już je wycofali, bo jak Ty chodziłaś do szkoły to pięćdziesiąty który to był rok???

Niestety teraz takie jakieś chałowe suplementy diety, które nawet na psa nie działają a raczej wszystko nastawione jest na karmę odchudzającą, ale jednak te psie chrupki mi nie podchodzą

Oposek foty dla Ciebie do kolekcji klonów

Szymi 15mcy

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

No ale ....
Różyczko nie gadaj głupot babo jedna!!!!

Ja ci powiem lepszy numer - ostatnio z Wiki byłam w sklepie i szukałam do niej jakiegoś ciuszka... a babka mnie pyta " a to do chłopca???, tak????" No ja pierdziele!!!! Chłopiec z kolczykami!!!!!!!!!

A moja ma 6 kielochów, o!!! Więc proszę mi tu na Biankę nie naskakiwać!!!! Indywidualistka jest i tyle!

Masuska gratulacje ząbków dla Pita... No i królowo promocji dzięki za gazetkę z pepco!!! Huggisów nie używamy

Przyszła_mamo.... straaaaaaaaaaaasznie dziekuje że szczególnie dla mnie potyfoagowałaś się na forum

Rika ty to masz zdrowie... ja po 23 spałam jak dziecko, no ale za to córuniu dziś o 4 zafundowała mi pobudkę. Zasneła za dziesięć 6 a że ja o 6 wstaje no to dupa blada.... juz nie pospałam

hej Dorotka... słodziaki z tych twoich szkrabow. Ja uwielbiam patrzeć jak moje są jeden za drugim... Wczoraj np. cała drogę z przedszkola w samochodzie trzymali sie za rączki... Kocham te chwilę...
A jak zdrówko Julki???? Lepiej jej????
Nati... w garażu zarąbiaszcze pokoje wychodzą... ja się z mężem zastanawiam czy sie nie przenieść do naszego

Ania... no jak to skrzeczą- matka kuma... to z kim ty ich skrzyżowałaś???? EDIT: Jaki fajny Szymi!!!!!
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No moja synówka to łeb w łeb z Jankiem ząbkowo idzie

a ludzie to czasami faktycznie są popieprzeni z tymi płciami .
Anka za moich czasów przynajmniej szkoła była, w Twoich czasach parę kamieni w wiosce stało jako krzesełka i trzeba było gołębia zabić żeby pióro do pisania zdobyć !
Ja i tak bym się bała jakiś tablet dla zwierząt brać , nawet jak bym wiedziała jakie.. a na karmę to sie pewnie z braku funduszy przerzucę.. mam jakiś dostęp do lewych

Rose Rose , gdzie jesteś..wzywam się lasencjo
Rika - mam nadzieje ze zdziewczyny juz na nogach!!
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
To ja się pisze w ciemno

Chociaz zaraz zaraz może raczej o szczegóły poproszę, bo z Tobą nigdy nic niewiadomo

A z tym piórem to przegłąś

Toż to przecież wystarczyło poprosić takiego ptaka lub poczekać aż bedzie się pierzył i pióra wymieniał a nie od razu go tym kamieniem uśmircić

Ciebie to policja dla zwierząt przypadkiem nie ściga

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wiecie ze jak dobrze pójdzie to dzisiaj skończą robić nam podłogi

Basba byłam w nocy ze szpiegiem a z nim zawsze czas szybko mija i nawet się nie obejrzeliśmy a już tak późno

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a ja sobie wypraszam bo ja wierna ludowi mojemu jestem, gangu mojego nie sprzedam...
co tam "moje" rozrabiaki poczyniają jak mam na forum wysiaduje:)
tez masz tak ze chłopaki się bija o jedną zabawkę.. matko wykończy mnie to, łopata większa niz Jachu, ale twardo walka trwa , jak mu daję mniejszą to jak na debila na mnie patrzy...
chyba zaczyna się okres wszystkiego razy 2, nawet tik taki których Jachu nie je muszę mu kupować, bo inaczej Maksi spokojnie nie zje, a ten sobie pudełeczkiem macha jak grzechotka:)
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Masuska zwalniam CIę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jak Kurw... 57 ja Cię proszę Ty się opanuj to ile Ty teraz ważysz.. spadaj i tyle:)
Marudo, a Ty ile ważysz? Widziałam że patyczak z Ciebie!
A Róża to w pracy się obija:)