- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pita to ja milion lat nie widziałam.. cudny blondas, a jaki szczuplutki, chyba po tej matce co chce 12 kilo zrzucić, nie wiem skąd...
Róża , no ekstra wyglądacie, a Biana na focie z Tobą w długim swetrze ma takie spojrzenie diablicy ze aż miło... a weź Ty zbrzydnij jakoś, ogol się na łyso, przytyj to wtedy wpadnę w odwiedziny
Widziałam opis , piękny zacytowałam wczoraj Tomiemu, jak powiedział ze się cieszy ze w końcu @ dostałam bo był na skraju... wiec ja kota ogonem, ze to on uciął mi skrzydełka...
fakt taki ze dałam mu popalić w tym miesiącu
laski z tymi 12 kg to pomówienie ja na serio nie chciałam 12 , jak bonie dydy...
fajne bluzy.... Oposku Filipkowy mis jest przecudny, ja jednak ma ciuchole po Maksim wiec oszczędzam
Rika , zjadłabym sobie ciasto nie powiem., ja zdecydowanie wolę jednak bluzy rozpisane niż przez głowę
Masuska my jeździmy puntiakiem, póki Tomi pracował i miał służbowy nie było problemu bo miał kombi wiec wakacje służbowym, teraz nie wyobrażam sobie wyjazdu na wakacje puntiakiem ale zakładam ze an przyszłe wakacje pojedziemy już jakimś innym, służbowym
Anka oczywiście że na starość u mnie, właśnie się przymierzam do sprzątania piwnicy, nie wiem tylko czy wyrobie bo ta Twoja starość tuz tuż
Dziewczęta teraz o nas, nie biorąc pod uwagę negatywów to same pozytywy Jachu zaczyna się przystosowywać do życia w społeczeństwie ,ba nawet rodzinie, wczoraj nie ryczał na dziadków których już dawno nie widział... mało tego bawił się, brał za rękę kazał chodzić se sobą.. ekstra wcześniej masakra-oczywiście babcia wzięła go na sposób bo miała w ręce na dzień dobry borówki w miseczce-ale ok
kolejny plus robię przemeblowanko u chłopaków w pokój, oddaje rodzicom nasza sofę bo ona wielka , jak kiedyś to była nasza sypialnia to była idealna teraz jest zbędna, i uwaga teście kupuja taka mała wersalkę o szerokos115cm w razie gdyby ktoś był w gościach albo trzeba było zrobić przemeblowanie personalne podczas nocnej akcji Jacha:), do tego pozamieniam regały, i generalnie za nic chłopcy będą mieli nowy pokoik, a co najważniejsze więcej miejsca, o wiele więcej... mój wydatek to kolorowe półeczki z ikei i może walnę jakieś dodatkowe naklejki na ścianę, teraz od strony Maksiego było ZOO , więc moze jakies balony samoloty itp..
kurde wiecie ze ten pimpek wyłazi mi z łóżeczka, strach go zostawić , nogę tak przekłada ze juz wisi w kolanie na zewnątrz-
oki wracam do pracy, fajny dzień na robotę
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
OOOO... widzisz kochana! To ze strony 1595 Tak czytasz posty! ... wybaczamRózyczko ściskam... (...) Miałam jeszcze napisać że śliczny napis sobie sprawiłaś Oj ty nasz Aniele
Ślicznie wyglądacie na zdjeciach! A Biancia bereta ma takiego jak Wiki tylko ona ma szarego
Oposku nieładnie... przeganiać synka! Toż to nieźle musiałaś go wykończyć że spał drugi raz!!! Ślicznie wygląda ten twój mały Miś... Słodziak jeden A co do bluz ja podobną kupiłam w smyku... Są grube i na górze mają pyszcze jakiegoś zwierzaka (Wiki ma szarą z pyszczkiem myszki ) - nie pamietam ile dałam ale niestety były droższe. A tego linka z kurtkami i kombinezonami nie mogę otworzyć
Natimp... jak dzis w pracy tez sie uwzieli? a nie... pada wiec pewnie dobrze ci sie pracuje co ? Koniecznie musisz zrobic fotę jak skończysz to przemeblowywanie bom strasznie ciekawa :)Ja Antosiowi muszę w pokoju jego zrobić jakiś koncik do malowania czy układania klocków/puzli... chyba kopsnę się do Ikei A jak się kopsnę to dam ci znać i moze chociaz w Ikei na chwile sie spotkamy... co??? (Ale to tak w przeciągu miesiąca- dwóch , zeby nie było)
Martuś dobrze że gościu dał chociaż tą kase na naprawę a jak wyrepecicie co trzeba to bedziecie smigac aż miło Kurcze co do noska "bobusia" moja wiecznie ma siniaki na czole... jak nie z jednej to z drugiej strony
Masuska dzieki za przepis... spróbuje... Cóz za czekoladowy królewicz! Super się upaćkał
Rika ale masz fajowego zajączka Widzę ze twoje dziewczyny też lubia psiaki! Moja prawie wszystkie musi zaliczyc pogłaskaniem!
Ania to widzę ze ty tak jak ja... ja też często łaże po sklepach nacieszyc oko z czego oczywiście mój mąż ma polew! Ale co tam!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiesz ja nic szczególnego nie robię -po prostu odświeżam by mieli więcej miejsca.
hmm ta moja synówka to laska ze hoho, a płaszczykiem takim bym dla siebie nie pogardziła:)serio
Masuska - mam takie pytanko jako dr Ciocia Nati
Młody często ci tak siada z nóżka do tyłu, mi przy Maksim chirurg zwrócił uwagę by pilnować tego, to jest ponoć niepoprawne i pogłębia dziecięcą koślawość ... wiesz to tylko tak z miłości do Was ...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O tych nóżkach to też słyszałam i pilnuje
A mam jeszcze pytanko... czy ma któraś z waz inhalatory??? Planuje kupić i teraz w promocji w smyku są???
www.smyk.com/magic-care-mr-beetle-inhala...3,swiat-niemowlaka-p Nie znam się na nich i nie wiem czy ma parametry dobre... pomoże ktoś????
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiki dość często ma katar (nie wiem czy przez zęby czy nie), który często trwa 2-3 tygodnie i często zamienia sie w kaszel. Mama robiła nam parówki np z majeranku i dość szybko nam przechodziło...ale ona to taki mały szałaput i bałabym się przed nią postawić garnek z gorącymi ziółkami a w końcu ile mogę dawać jej kropli do nosa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piękne zdjęcia
Masuska moja Ola nie przepada za czekoladą, za to lubi skittlesy
A takie płaszczyki co Wiki ma na sobie to widziałam na allegro dla dorosłych
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba , kumam, pamiętam jak na inhalacje chodziłam do przychodni, wciągałam aż miło... myślałam ze Wiki ma jakieś problemy z oddychaniem czy cos.. a na kater dobry pomysł..
a podajecie dziewczyny tran?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba tak tak, chce nawet na chwilę do ikei, staruchów wsadzimy w kącik zabaw a maluchy.. hmmm chłopy będą gonić,
wiesz ja nic szczególnego nie robię -po prostu odświeżam by mieli więcej miejsca.
hmm ta moja synówka to laska ze hoho, a płaszczykiem takim bym dla siebie nie pogardziła:)serio
Masuska - mam takie pytanko jako dr Ciocia Nati
Młody często ci tak siada z nóżka do tyłu, mi przy Maksim chirurg zwrócił uwagę by pilnować tego, to jest ponoć niepoprawne i pogłębia dziecięcą koślawość ... wiesz to tylko tak z miłości do Was ...
Kiedyś tak i to często, teraz już mało. Mówiłam pediatrze, kazała uważać, ale już tak Piter nie robi:)
Basba jaka Wiki cudna, no i płaszczyk faktycznie i ciocia Masuska by taki chciała:)
W Biedronce byłam, bluza najmniejsza była tylko różowa, więc odpuszczam ;( A i dziewczyny znalazłam coś fajnego, takie coś jak mleczna kanapka ino Neskłik:P Pioter wszamał całą i jeszcze chciał (mimo że zjadł parówę, drożdżówkę i danonka)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Basba, Natimp, Ania a może byście pokazały zdjęcia Waszych starszych synków koło roczku???? Plissssssss Ciekawa jestem, czy byli podobni do rodzeństwa
Basba my kupiliśmy Młodemu nebulizator, jak miał dwa miesiące, na parametrach się nie znam, Filip miał zapalenie płuc, więc był potrzebny na już i Krzysiek kupił jakikolwiek w nocnej aptece. Może Różyczka będzie coś wiedziała, Oliff zdaje się często korzystała. U nas się rewelacyjnie sprawdziło, choć ja byłam megasceptyczna. Jak tylko Filip ma katar to używamy i od razu widać poprawę.
Najfajniejszy jest ten namiot inhalacyjny, ale to już mega wydatek, więc dla zdrowego dziecka chyba się nie opłaca. Wikusia przepiękna!
Natimp do tej pory widać skutki tego "wciągania aż miło" No ja się wciąż waham z tym tranem... Póki co karmię, więc nie wiem, czy jest sens. Ale ten Tran Mollera wszystkie mamy naokoło polecają A wiesz może, jak to cenowo wychodzi? Ja teżjestem na etapie przemeblowania u Młodego... Pochwal się potem fotką jakąś
Rika fajnie, że ciasto się udało, choć mój mąż lubi zakalce, ale On dziwny jest, bo woli też zupę ze zwarzoną śmietaną Ja też wolę zdecydowanie rozpinane bluzy i tym razem Filip ma wszystkie rozpinane.
Ania jak zdrówko Twoich Chłopaków???
Masuska ja nie wiem, jak i po co oni to robią, ale w Biedronce ciągle kłopot z kupieniem czegoś dla dziecka. Po body jechałam w pierwszy dzień to już nic nie było. Z trzech rodzajów zabawek ostatnio była tylko przebijanka:) A mleczne kanapki ja wsuwam i z dzieckiem się nie dzielę
Asia my mieliśmy wcześniej inną, droższą misiową bluzę i of kors była zdecydowanie lepsza gatunkowo, więc się nie martw, że przepłaciłaś, ale ta też jest w porządku.
Różyczko A Filip buziaka nie dostanie? No ja wiem, że nie zięć ukochany, ale może po znajomości się załapie choć na malutkiego całuska? (i ja przy okazji )
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ten link się powinien otwierać. Już zrobiłam rozeznanie i wiem, że buty zimowe fajne, ale na naszych roczniaków chyba i tak za duże...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A poza tym mam focha, bo żeś mój numer wykasowała:P