- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Masuska ja tylko napisałam ze nie podobaja mi się kwadratowe samochody a już w szczególności bmw...
Przyszla_mama ja znalazłam takie sanki podwójne

Grafik sprzątania odpada, mąż nawet by na niego nie spojrzał i pewnie znów kazałby mi isć do pracy
Basba ja po godzinie 19 to dopiero się rozbudzam bo juz wiem że nieługo małe zasną

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martus0707
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Najpierw co u nas, hmm. A więc wczoraj zmieniliśmy auto

Igorek już biega, raczkuje tylko jak ma blisko do zabawki i nie opłaca mu się wstawać

co więcej? Mój K. wyjeżdża za granicę do pracy, wróci dopiero przed świętami, a jedzie w tym tygodniu

Kupiłam już kozaczki małemu, rozm. 23, w ccc oczywiście, bo nigdzie indziej nie mają bucików dla dzieci z wysokim podbiciem w nóżce

Mówiłyście o spaniu/niespaniu waszych dzieci... Igor też od jakiegoś miesiąca więcej w nocy nie śpi niż śpi. Nie wyrabiałam ani psychicznie ani fizycznie ze zmęczenia, mi na szczęście pomagał mąż w nocy, zmienialiśmy się w noszeniu czy coś. Niestety teraz zostanę z nim sama

Dorotas współczuję choroby córki, mój ostatnio miał tylko katar a jakie to było męczące dla nas i dla niego

Nati zdjęcia Twoich dzieci - SUPER!! Jeśli możesz to pochwal się jaki masz aparat bo zdjęcia faktycznie wychodzą kapitalne!!! To Jaśko ma dziurę w ząbkach czy Maksio? Bo nie wiem

Masusko auto super! Teraz i ja kocham bmw

Przyszla_mamo zapisałam sobie już ten przepis na sałatkę, będę próbować w weekend

Jeśli chodzi o sprzątanie to ja sprzątam sama, mąż jedynie myje wannę bo mleczko strasznie paznokcie niszczy

Babsa ja też kocham spać ale jakoś nie mogę się nagadać ostatnio z mężem i wczoraj, tzn. dzisiaj poszłam przed 1 w nocy, wczoraj i przedwczoraj to samo.
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Rozmawia uznany fotograf z wyśmienitym kucharzem
Kucharz: ale robi Pan extra foty, musi mieć Pan genialny aparat.
Fotograf po degustacji jakiegoś dania kucharza: Ale pyszne danie, musi Pan mieć genialne garnki

Nati zdjęcia boskie

Albo męża pożycz jak bede planowac kolejne

Dobra resztę później napisze bo zapiernicz od rana w pracy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A i bobasy mi smarczą

- aga1040
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Malemu coś przestał smakować bebilon i niechce go pić. I cały czas chce przez to do cycka.
Dla sprawdzenia kupiłam mu NAN i wkońcu wypił. Musiałam iść niestety na żywioł i dałam mu bez mieszania z bebilonem. Bo jak wymieszałam z bebilonem to nie chciał.
Zobaczymy może mu przejdzie. Ale jak tylko zaczełam kupować bebilon 3 to odrazu wydawalo mi sie że ma inny smak niż 1 i 2. I tez mi na dwa razy smakował. (bo mamusia lubi podjadać proszek hehe)
Nad sankami też się zastanawiałam i nie wiem do konca jeszcze jakie.
A ktoś wspominal coś o odkrywaniu. Mój też ma chopla na tym punkcie. jak go przykrywam to się odfikuje od razu i to z nerwem. Dlatego kupiłam mu na zime:
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#...%C5%9Apiwory/89526/1
w rozmiarze 100 cm. Jest duży ale można go sprytnie podpiąć że robi się krótszy i ma odpinane rękawki. Naprawde rewelka. troche drogi. Ale teraz zimą bede spać spokojnie że się nie odkryje i nie zarznie

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

Ania kawał dobry.... rozumiem że juz wszystko OK

Martuś przykro mi że zostajesz sama! My znowu szukamy pracowników i tak cinko jest ci powiem... chętnych brak

Aga nie wiem co tam wrzuciłaś bo nie moge załadować ale jeśli śpiwoerek to u nas nie zdaje egzaminu- Wiki drze sie jak opętana! teraz przykrywam ją dopiero jak zaśnie bo iaczej moge zapomnieć wogóle o zaśniećiu jak ma kołdre na tyłku

Nati przyznaj sie kto wam zdjecia robił!!!!!!!!!! PIEKNE!!!!
A mi w weekend sesja nie wypaliła bo fotograf przełożył!

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A u nas też afera była w weekend, może trochę przegiełam e aferze , ale kur.. przyniósł mi ze sklepu 4 deko kapusty kiszonej na obiad... 4- nie 40 zaznaczam..., a w niedziele rano ten cyrk którego nie było.. masakra
A Tomuśki to właśnie takie są.
Martuś ale mnie nie pocieszyłaś z tym wyjazdem męża mój tez pracy szuka..ale ja nie chce by wyjeżdżał ...

A to Janek ma szparę ale między zębami na szczęście a nie w :)szkoda że na zdjęciach nie widać bo jest przecudna:)
u mnie Jachu z przykrywaniem przy zasypianiu tez szaleje, ale go olewam i przykrywam jak uśnie ...

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A zdjęcia robiła kumpela z zamiłowania fotograf, z dobrym aparatem moim to se moge wiesz co zrobić....
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- martus0707
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Dorotko to zuch z Twojego synka, że tyle mówi i tak wcześnie chodził

Masuska pyszna wyżera, że hej! :)no i ta wóda po dwóch latach całkowitej abstynencji też brzmi da mnie zachęcająco

Rika co tam dziś porabiacie?
Hoborku co Ty masz z tym zacofaniem to ja nie wiem:) Ty o masażu w integracji sensorycznej możesz poczytać na każdej stronie o si, ja zajęcia z edukacji matematycznej dla przedszkolaków przygotowywałam tygodniami, bo nie zawsze mogłam się połapać, co autor miał na myśli

Natimp prześliczne zdjęcia:) chcę jeszcze! Masz rację, że po mamusi fajni

Aga mój śpi do teraz w śpiworach i bardzo to wygodne jest, ale sama nie wiem, czy jest sens kupować większy (mamy takie do 18 miesięcy) On już lubi rano wyjść sam z łóżeczka i przywędrować do nas na przytulanki, a w śpiworze średnio daje radę

Basba nie fajnie, że fotograf nawalił, obyza tydzień była jednak pogoda!
Przyszła Mamo teraz ciężko jest z pracą, naprawdę. Dużo moich znajomych szuka i nie może niczego fajnego znaleźć. Sanki zamierzamy zamówić na imieniny Filipa, nie wiemy jeszcze od kogo, pewnie od któryś dziadków

Martuś kurcze, ale historia

Ania no bo Wy przecież Włoska Rodzina jesteście:) Ja Ci powiem, że my przed ślubem też potrafiliśmy się porządnie kłócić, a teraz to już nikomu się nie chce

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Basba to niezły maraton masz

- aga1040
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Martus z tym samochodem nie za ciekawie. oby udało sie wszystko odkręcić. Trzymam kciuki.
Ja już po obiadku. Najadłam się jak szalona. Zaraz zabieram sie i jade po zakupy i na budowe. Dzisiaj zalewają posadzki. Więc ruszamy dalej z robotą.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Wpadłam tylko poczytać co piszecie o moim autku:) Czekam i czekam na nie niecierpliwie. Oposku, jak trzeba będzie to podwiozę

Nati jakie boskie zdjęcia, a w chłopakach zakochać się idzie:)
Przyszłą_mamo, dziękuję za opinię

Z imprezą ja się wygadała, bo mnie wkur../zdenerwował Mąż. Dzień przed jego urodzinami zachciało mu się jednak imprezy, a ja już miałam wszystko zaplanowane, na szybko nie wymyśliłam nic sensownego, więc...
Basba, kartoflak to inaczej rejbak, terciek, kugiel, czy babka ziemniaczana to nic innego, jak duży placek ziemniaczany, pieczony z mięsem.
Sałatka z zupek chińskich:
2 zupki
groszek
kukurydza
fasola czerwona / wszystko z puch
ze 2-3 łyżki majonezu i mały jogurt
zupki gnieciesz i dodajesz wszystko z opakowania (olej, przyprawy) - bez zalewania wrzątkiem, zwykły twardy makaron, dalej kukurydzę, groszek, fasolę, majonez i jogurt:) Najlepsze od razu, później jak już makaron zmięknie i nasiąknie to można dodać jeszcze jogurtu.
Sałatka jest typu na/winie, co się nawinie to się doda:)
Aga nie wiedziałam że jeszcze karmisz:) a świetny ten śpiwór, ja dałam na spokój i śpi pod kołdrą.
Martuś i ja zbieram się ze ścięciem włosów Pitowi, bo moment i odrosły:P
Ania, no za Tomeczkiem to ja murem stanę, nie bij
PS. mam pomysła na ciacho od koleżanki dostałam na spodzie z nutellą, ale kurde z pracy nie przyniosłam. Jutro nadrobię

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Nati pisałam juz ale jeszcze raz napisze -cudaki nie z tej ziemi

Nie daje rady nadazyć za wami

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...