BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #427589 przez masuska
Dzień Dobry:)

Dziś mam wolne i robię 30tkę męża:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #427593 przez różyczka
Witam sie i ja :)

podalm nurofen forte+camilla wieczorem + o północy znowu nurofen jak sie zawodzenie zaczynało i obyło sie bez wrzeszczenia nocnego :) ale gile ma do pasa i to za kazdym zebem dokladnie tak samo przebiega :dry: wypiła tylko 4 butelki wiec noc standartowa
Nati oprócz tego,ze przeszlam na to nestle pare tyg temu nic wiecej z mlekiem nie zmieniałam

Hoborrku ona nie spi od poczatku istnienia swojego, juz w brzuchu kopała całe noce, NIGDY PRZENIGDY nie zdarzyło jej sie ciagiem przespac paru godz. chociażby, niezaleznie od tego czy pracowałam czy nie, czy na cycu czy na butli, czy duzo wrazen miała czy mało, czy była najedzona czy głodna, czy mleko dałam z kasza czy bez, czy było goraco czy zimno, czy w swoim czy w moim lózku, czy poszła pózno spac czy wczesnie czy miała spała wiecej w ciagu dnia czy malutko...
na tego Diabelca nie ma mocnych :dry:

i przepraszam wszystkie was,ze ciagle i ciagle sie żale ale to jedyne miejsce gdzie moge to gadac bo w realnym zyciu raz,ze nikt prawie w to nie wierzy a dwa 'ile mozna tego wysluchiwac'

narazie ide ale.....jeszcze tu wróce :woohoo:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu #427594 przez różyczka
masuska napisał:

Dzień Dobry:)

Dziś mam wolne i robię 30tkę męża:)

wow!!! no to bedzie sie działo :laugh:
dziekuje za propozycje :kiss: juz planuje jak upchnąc Bianke do babelkowej koperty i nadac priorytetem do Ciebie na noc :laugh: ale to juz po tej 30-stce :blink:

Basba i Hoborr -moja dziewczyna tezma alergie na przykrywanie :ohmy: nienawidzi tego!

12 lata 3 miesiąc temu #427595 przez przyszla_mama
hej laseczki :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniu - slicznie na zdjeciach wyszlasz, super mamuska z Ciebie :)

natimp - plac zabaw z 60 sprzętami? :ohmy: wow! marzenie!

dzisiaj urzadzamy grilla rodzinnego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, wiec dlatego taki krotki wpisik, jade na zakupy i do garow :) tak sie mowi tylko ze przy grillu to szybko, ale to salatki porobic, to maarynaty itp itd takze dzien szybko mi zleci

Masuska - a ostatnio taki sliczny tort zamieszczalas, to nie bylo z 30tki Twojego meza? bo chyba sie pogubilam, jak piszesz ze to dzisiaj :)

moj maz ma 30tke tez za tydzien! :) zapowiedzial od razu ze nie chce zadnej imprezy rodzinnej hehe w sumie sie nei dziwie ma ja dzisiaj :) chce zaprosic kolegow na piwo, wiec niech tam ma cos z zycia, niech idzie sobie pogadac, a jak wroci zjemy jakas romantico kolacje, taki mam plan :)

Aniu, doczytalam o Waszej przygodzie :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: zawal serca!! cale szczescie ze wszystko skonczylo sie dobrze! :kiss: :kiss:

aaaa i jade do Lidla obczaic te buciorki, to dam znac czy sie udalo zakupic

caluje Was wszystkie

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #427607 przez masuska
Przyszła_mamo już tłumaczę

mój mąż ma urodziny 07.09 (Piotrek swoją drogą 09.07) tydzień temu w niedzielę miał imprezkę rodzinną, a dziś będzie imprezka dla znajomych, która miała być niespodzianką ale już niestety nie jest.

Idę gyrosa robić:( Nie chce mi się:(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427608 przez masuska
Różyczko czekam zatem na paczkę:)

A teraz sie chwalę, to autko będzie z nami:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427637 przez aniaw
Hejka :laugh:

To mój stan nicniechcenia na dziś:

demotywatory.pl/1991415/Gwozdziu-wyciagnij-sie

Super było u kumpeli :lol: Spałyśmy w jednym wielkim łóżku i gadałyśmy do 2.30 :lol:
Mój M twierdzi, że ja chyba mam inna orientację seksualna a on i dzieci to tylko przykrywka :lol: Coś w tym jest :laugh:
Odpoczęłam od wstawania nocnego i kolezanka miała niezłą minę jak jej powiedziałam, ze z nią to fajnie w nocy bo nie budzi sie na butle mleka ani na żadna inna butlę :S

Hoborku ciesze się, że lubisz mnie czytać, co jakbym ksiązke wydała to pierwszy egzamplarz mam sprzedany :unsure: :lol: A co do noszenia bobasów to rozumiem, u mnie tez nie było opcji nie nosić Szymiego ;)
W indiach kobiety cięzarne maja fajnie:
demotywatory.pl/3882325/W-Indiach-niepod...em-ciezarnej-kobiety

Masuska ale bryka :S Extra :laugh:
A kto wygadał się z impreza? ;)
U mnie Mały ma 21 teraz i butki zimowe po Szymim z Deichmana 22 mamy i zastanawiam się czy mu noga dorośnie(Szymi założył je tylko kilka razy bo wtedy miał jakieś inne, ale wyjdzie w praniu czy nowe kupimy). A u mnie Szymon ma dopiero 24/25 rozmiar to Piterkowi rośnie szybko nózka :S Udanej imprezki :laugh:
Następne forumowe spotkanki i taka fote sobie strzelimy:
demotywatory.pl/3919405/Pakowne-Audi-ele...cedes-niepozorne-BMW

Oposek no właśnie zastanawiałm się czy to analogowy :S Ale zobaczymy co babka odpisze na szereg moich pytań. A dziś pracuje - juz 3 raz z rzedu czyli 3 rok pod rząd w eccowalkathon - tzn w zeszłym roku jakos mocy nie miałam ;)
A Ty idziesz?
A co tam u Twojego króliczka? :)
demotywatory.pl/3920678/STOP-eksperymentom-na-kroliczkach

Przyszła_mama mimo wszystko udanej imprezki :laugh:
Grill to fakt dużo roboty:
demotywatory.pl/3914054/Grill
U mnie taka opcja wchodzi w grę:
demotywatory.pl/3820201/Takie-wyposazenie

Różyczko tak mi się skojarzyło:
demotywatory.pl/3920754/E-yo-Mama :lol:
Przykro mi z powodu ostatnich wydarzeń :kiss:
A u nas spokojnie możesz się wygadać, słuchać na szczęscie nie musimy :P Żarcik :kiss:
Dziękuje za komplementa :lol:
A gdzie Ty znajdziesz taka koperte babelkowa na 30letnia Bianke? :lol:

Natimp u nas też cyrk w domu, więc po co gdzies jeszcze łazić :silly:
Poza tym:
demotywatory.pl/2117578/Proces-szkolenia-slonia

Rika jak tam wariujące dziewczyny?
Wiesz u mnie tez T tyle godz pracuje a kasa wcale nie adekwatna i mało czasu ma dla bobasów i zmeczony ciagle :S
Jak tam Twój Hiszpan? :)
demotywatory.pl/2593712/Dla-wielu-hiszpan

Basba a u nas w lidlu sa jeszcze te sztruksy :S
Udanej sesji :)
Może Twojej córze wystarczy tylko tak:
demotywatory.pl/3455306/Nietypowe-nawyki

Raniucho przed pracą byłam w lidlu i zakupiłam dla Szymonka butki zimowe 25 i zobaczymy czy bedą dobre - zazwyczaj nie kupuje bez jego nogi, ale chyba można zwrócic jakby cos nie pasiło ;) Sa nawet fajniutkie i tylko za 39,60zł :lol: (-10%)
I dzwonie w drodze do pracy do Tomka ( 8.30 i mu niestety dziecko telefonem obudziłam ;) Jak on to robi, że mały nie postawił go na nogi o 6stej :unsure: )
Ja mówię mu : Byłam w lidlu...
Nie skończyłam myśli a ten od razu mi przerwał: Tak czytałem...
Ja : Gdzie?
On: Na forum
Ja: To ja już to pisłam? :ohmy:
On: Czytałem, że buty sa fajne w lidlu :lol:
Ja: No ja juz je kupiłam a myślałam, że czytałeś juz to mimo, że ja tego nie napisałam jeszcze :S
Po chwili: Jak to czytałeś forum????
On jak gdyby nigdy nic: No czasem musze sie dowiedziec co tam w ogóle u Ciebie i poczytac Twoje posty :S

No załamka :S Teraz musze uwazać co pisze :S

A dziś właśnie odkryłam, że już nie jestem dzieckiem :( :
demotywatory.pl/3921101/Wiesz-ze-twoje-d...instwo-sie-skonczylo

Ps dziękujemy wszystkim ciociom za komplementy :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #427646 przez hoborr
jej aniu :kiss: :cheer: ale wariatka:)
A mąż lepiej niech nie czyta bo w piórka obrośnie - taki tu wychwalany:)

Mejdej mejdej

`zNOWU ROBIE PICCE I ZNOWU NIE MAM PRZEPISU NA SPÓD. oBIECUJĘ ŻE JUŻ TERAZ PRZEPISZE DO ZESZYTU!!

proszę o przepis!! RIKKKAAA!!!!
Albo ktośik inny - kto chce - biorę na ślepo!!v

12 lata 3 miesiąc temu #427660 przez Rika
Dzień dobry

Nati moje zasnęły 20 po północy, znaczy Ola bo Zuzia o pół godziny wcześniej...

Masuska ja też myślałam że Twój mąż już miał te 30 urodziny :ohmy:

Różyczko może daj małą do moich dziewczyn to ją może tak wymęczą że sama zaśnie i prześpi noc? No nawet nie wiem co Ci napisać :(

Moja Ola też zawsze jest odkryta.

Masuska nie podoba mi się samochód :) ja ogólnie nie lubię BMW a ten jeszcze jakiś taki kwadratowy...

Aniaw świetny tekst do koleżanki walnęłaś :D

Aniaw nie rozumiem tego demotywatora a poza tym kto mi na tyłku narysuje rover??? :huh:

Rany jakie zdjęcie z byczkiem :huh: :huh: :huh:

Ahaha ha ha jaka rozmowa z mężem :D rozwaliłaś mnie :woohoo: :lol:

Hoborr nie pamiętam a sprawdzałam w zeszycie i kurde dziewczyny wyrwały mi kartki z zeszytu :( z pamieci:
40 g drożdzy rozprowadzić z 240 (?) ml wody i małą łyżeczką cukru. odstawić do wyrośnięcie, 500 g mąki wymieszać z łyżką soli. wyrośnięte drożdze zmieszać z mąką i chyba już, jeszcze ze 3 łyżki oleju lub oliwy :)

12 lata 3 miesiąc temu #427662 przez Rika
www.angelus-silesius.pl/pizza.html Hoborr tu masz podobny przepis chodzi o strukturę bo sposób przyrządzenia zupełnie inny :/

12 lata 3 miesiąc temu #427697 przez hoborr
Rika ja zapisałam przepis od ciebie wczesniej - ale bez ilości wody) A teraz myśłę że ze szklanka wystarczy. Ten linkowy przepis tez wygląda nieżle:) I smakowicie:)

Masuska samochód mi sie każdy podoba:) Byle jeździł i był tani w eksploatacji :) haha jak tak kiedyś Tomkowi powiedziałam to mi oznajmił że mi kupi rower:) haha Fajnie że kombi - przyszłościowo:) No jakby w razie sie Bogusia pojawiła:) Udanej imprezy - z wcześniej przygotowań:) Ale mi smaka narobiłaś tym gyrosem:) hahah

12 lata 3 miesiąc temu #427701 przez hoborr
Rika skąd wytrzasnlaś tego bloga????

12 lata 3 miesiąc temu #427718 przez Rika
Hoborr jakiego bloga???
Mi niecała szklanka wody wystarczyła zwykle :)

12 lata 3 miesiąc temu #427736 przez różyczka
No super autko Masusko! Bardzo pakowne, ja kocham kombi i wogóle duze auta, bo moge sprzatac tylko raz na rok :) bo mieszczą wszystkie smieci :laugh:

Ania rozwaliłas mnie tymi demotami, zbierałaś od kilku tyg odpowiednie do tego posta czy jak? :laugh:
a masz nowe okulary czy nie?
ten demot z przykrywaniem bezbłedny :laugh:

Oposku z tym szczotkowaniem to naparwde nieźle brzmi :) możesz Filipa podrzucić, my tu kota szczotkujemy wiec jedna sztuka do szczotkowania w tą czy w tą nie robi róznicy :laugh:

Rika dzieki :kiss:
Ty jestes łobuziara,

12 lata 3 miesiąc temu #427775 przez Rika
Aha ha ha Różyczko rozwaliłaś mnie tym tekstem z samochodem :D ha ha ha

A dlaczego łobuziara jestem?

Ja od rana (od 12 bo o 11 wstałam :)) sprzątam chatkę, syf jak nie wiem, zmywarka pusta a wszyscy stawiają naczynia na szafkach no kurde aż pod szafkę wiszącą były ustawione, teściowa weekenduje i syf zostawiła, na podłodze nie lepiej, Ola jak odkurzacz chodziła i zbierała... ehh ale w kuchni sprzątnęła, w łazience też ale co z tego jak przyszli żreć i znów okruchów pełno :angry: nikt nie szanuje mojej pracy :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka