BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427263 przez przyszla_mama
hej mamuski kochane :kiss: :kiss:

najpierw co u nas :)

Arek biega jak szalony, a pomyslec ze niedawno zastanawialam sie kiedy zacznie chodzic :)

ostatnio bylismy na szczepionce, oj biedny plakal mocno, dobrze ze Wy wczesniej robilyscie te szczepionki, jak dziecko mniejsze to lzej chyba to przechodzi bo nie rozumie, tak przynajmniej pielegniarka mowila, no ale nic, mus to mus.
a dziewczynki, powiedzcie jak po gruzlicy, czy mocno saczylo sie waszym dzieciaczkom to miejsce po wkluciu?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dziewczyny mam pytanie, jak w poście jakims widnieje tylko info:
buzka taka i spoiler-uwagi - to co to znaczy? ze bylo tam przeklenstwo czy co? czy jakas wypowiedz zblokowana? bo ja pomimo ze jestem zalogowana to nic poza ta buzka i tym info - spoiler-uwagi nie widze. juz nie raz mialam was o to zapytac, bardzo jestem ciekawa

Aga, Rika - wspolczuje z calego serducha przezyc z zakrztuszeniem. cale szczescie ze wszystko dobrze sie skonczylo. Podziwiam Was. ja to chyba bym umarla. niby widzialam rozpiski i rysunki co dokladnie trzeba zrobic ale wiecie.. chyba w takiej sytuacji to czlowiek nie mysli i wie ze musi jak najszybciej dzialac

Rika - super, ze juz tak ida prace na poddaszu, domyslam sie jaka to frajda wszystko wybierac i komponowac, koniecznie zamiesc zdjecia jak juz wszystko bedzie gotowe! na pewno urzadzisz wszystko slicznie. co do matury to przykro mi, ale nie poddawaj sie i zdawaj za rok, ja tez myslalam ze sie nie przygotowywalas... ale skoro mowisz ze sie uczylas to moze korepetycje jakies bys wziela teraz? jestem pewna ze ci sie teraz uda! duzo ci zabraklo?

Oposek ja się tylko bronię bo teraz nie dość że widzicie mnie jako palaczkę, pijaczkę to jeszcze niewyżytą seksualnie gówniarę która szuka przygód u jakiegoś Hiszpana który oświadczył się jej a ta podnieca się z tego powodu szok

Rika - nie gadaj glupot, nikt tak nie mysli kochana :kiss: :kiss:

aska - gratulujemy Twojemy synkowi umiejetnosci schodzenia z schodow :) przed nami jeszcze ten etap daleko :)

Aniu - i jak z ta sesja? bedziecie robic? jesli tak pochwal sie koniecznie Twoimi przystojniakami

Rózyczko - doczytalam ze Bianka juz biega - gratuluje!! a pomyslec ze niedawno jeszcze pisalysmy, ze nasze dzieciaki tylko raczkuja jeszcze :) co do mleka w nocy to lacze sie z Toba, Arek w nocy pije 3 butle mleka po 150, ale wypija i zasypia od razu.Szkoda ze Bianeczka tak sie wybudza przy tym... a jak sobie radzisz z przygotowywaniem? bo ja juz mam nalana wode do butelek, i zawsze jedna w podgrzewaczu w pogotowiu czeka wiec nawet nie jest to dla mnie jakies bardzo meczace. biore butle, wsypuje mleko i gotowe, nie bawie sie w podgrzewanie itd.

Oposku - i Filipkowi gratuluje kroczkow pierwszych! jestem pod wrazeniem Twoich postow! jak przeczytalam o problemach z odraczaniem gratyfikacji to szczeka mi opadla :) ja chyba zreszta Oposku mam z tym problem :):)

Hoborrrku - ale mnie milo zaskoczylas z imieniem! :) dziekuje w imieniu swoim i Arkadiusza! :) to trzymam kciuki zeby byl to chlopczyk :P a tak na serio to tak jak mowisz, jeszcze duzo czasu i moze wam sie zmienic, imie trzeba po prostu poczuc. A jak w ogole hoborrku samopoczucie?

masuska - zabawki fajowe te co wygralas. i butki ktore wynalazlas w lidlu bomba, jutro jade zobaczyc czy jeszcze sa. Ty to w ogole jestes mistrzynia w wynajdowaniu super promocji i okazji, co my bysmy bez Ciebie zrobily! :)

basba - wlasnie przeczytalam jak u Was sztruksy wykupili, oj to teraz nie wiem czy sie do tych bucikow dopchamy :) a mieliscie juz robione te zdjecia nad jeziorkiem? jesli tak pokaz koniecznie!

natimp -

ja tam muszę mieć czas żeby wypocząć- nie że spać , ale umysł przy jakimś serialu odstresować, z mężem pogadać, raz na jakiś czas pokłócić się trzeba-a przy dzieciach to tak nie bardzo

- zgadzam sie z Toba w 100%.
buziaki dla Twoich synkow :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #427294 przez Rika
Przyszla_mama fajnie że będziesz miała pracę :) Jak jest buźka i chcesz zobaczyć co jest tam napisane to musisz na nią po prostu kliknąć :)Już nie mogę doczekać się aż wstawię tu zdjęcia mojego mieszkania :) Mi zabrakło 2 punktów czyli 4 % :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #427309 przez przyszla_mama

Mi zabrakło 2 punktów czyli 4 %

o żesz Ty..... :ohmy: :ohmy: ależ ból :(

12 lata 3 miesiąc temu #427316 przez Rika
Już się przyzwyczaiłam, w maju zabrakło mi 1 pkt-2 %

12 lata 3 miesiąc temu #427359 przez masuska
Dzien dobry, ja tak po łebkach, ale przeczytałam:P

Różyczko ściskam kochana, jak coś to przyjedźcie z Bianką to ja ją wezmę na noc, a dam Tobie Pita:) on się ostatnio nie budzi, chyba że chce do nas do wyrka:)

Rika ja byłam na wakacjach 50 km od Vajadolid:) w Palenci a w tym pierwszym mieście tylko na zakupach bo na korride się spóźniliśmy o dzień.

Oposku cieszę się ze piżama podpasowała, ja jeszcze nie kupiłam:(

Przyszła_mamo powodzenia życzę, a zabawki na prawdę ekstra. Też buty musze w Lidlu obczaić.

Basba, Wy się zajmujecie budową domów? Czy Nati?

PS. Kupiono nam samochód w dojczach:) BMW:) Hehe bendzie lansik:)
A i jeszcze kupiłam zajebiaszcze sweterki w ciucheksie:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427377 przez aniaw
Hello :laugh:

Ojojoj jak tu gorąco na forum od rana :lol:

A ja mam ochote się z kims pokłócic, kto chetny????
Z mężem się nie da bo ostatnie dni jakies słodkie smsy pisze typu: jesteś moja wymarzona żona, ciesze się, że jestesmy razem, cudownie zajmujesz się dziećmi itd :P
No ktos mi faceta podmienił :P
No i teraz zastanawiam się nad całokształtem czy:
a) ma kogos na boku? :lol:
b) zapisał się do jakiegoś testowego programu internetowego dla oziębłych facetów i dostają codziennie gotowe smsy, które moga wysyłać swoim kobietom ? :lol:
c) zakochał się we mnie znowu? :lol:

Swoją droga taki pakiet smsowy dla facetów majacych trudności z okazywaniem uczuć to fahna sprawa :lol: Istnieje już cos takiego czy wziąć się za rozkrecanie interesu? :lol:
No jakos dorobić sobie trza :S

Różyczko przytulam Cię mocno, bo zadnych madrych rad nie mam na Twoja córcię :kiss:
U mnie jak mały 3 razy budzi się to ja juz wymiekam a co dopiero tyle razy :ohmy:
A może chcesz sprzedać Bianke, wiesz myślę tez nad rozkręceniem takiego interesu :lol:
No dobra dla wszystkicgh które nie znaja sie na żartach czyli dla Nati, Oposka i Basby mówię od razu, że to żart :P :silly: Chciaż......

Oposek ale zaraz zaraz co Ty masz do tiulowych spódniczek u chłopców??? :lol:
Twój M mówi do Ciebie Pani czy tam ogólnie? Bo jak do Ciebie to zażycz sobie Wielmożna Pani :lol: Pozdrów go ode mnie i moich trzech Golumów :lol:
Czip da się załatwić a Ty dawaj filmik chodzacego Filipa coby oko nacieszyć :lol:
A kopa dostaniesz kolejnego za brak fot :P
Byłam dziś połazic po sklepach i trampole od 25 do 79zł :) W 5-10-15 fajoche z autkami ale drogie, w daichmanie całkiem całkiem a w crocodillo czy jak to się pisze to ceny przystepne za 35zł i wybór spory :) Jeszcze w ccc nie byłam a pepco cosik maja?
Szczotkowanie Filipka - boszsz nie widziałam go trochę, ale na prawde aż tak obrósł??? :ohmy: :lol:

Natimp ale serio Maksik SPIRYTEM popija tran? :lol: :lol:
I Ty kobieto na biedna Rike najeżdżasz??? :P :silly: :blink:

Rikaja Tobie tylko powiem, że zart z Hiszpanem załapałam a z nauka nie :S
I powiem Tobie jako starsza koleżanka, że fajnie mieć mature a zdolna jestes więc na pewno się zbierzesz w sobie :)
Ej nikt na Ciebie nie najeżdża to przeciez tylko takie żarty naszych kolezanek :lol: Nie znasz się na żartach? :P

Przyszła_mama poka poka jakies zdjęcia Areczka :) Trzymam kciuki za prace :kiss: A sesja przed nami bo zbieramy kase na razie na opłaty ;)
Dobrze, że nie doczytałas jaką miałam z Szymim historię mrożąca krew w żyłach bo byś dopiero zawału dostała :S

Hoborku no dajesz radę kobitko :kiss:

Basba stronka piekna kum kum :lol: A pytałas chyab czy robiłam zdjęcia, ale jeszcze nie robiłam sesji rodzinnej po narodzinach bobasów tylko rodzinna brzuszkową :) Kum kum :)

Masuska poka poka auto lansiaro, ale super masz :lol:
A na zdjęciach na dole jest 3latka z butlą i sokiem, i fakt dziwnie to wyglada :S

A ja dziś do koleżanki ide na noc :lol:

A i pytanie do babeczek znajacych się na aparatach, czy fajny ten oto egzemplarz:
warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-rtv-tv-wi...n-W0QQAdIdZ413352905

A tu kilka fotek:
Weekendowo:)))

Przepraszam, że tym razem tak dużo mnie na zdjęciach, ale tym razem dałam Tomkowi aparat i męczyłam go ciągle: zrób fotę zrób zrób zrób :P

12 lata 3 miesiąc temu #427381 przez Oposek
Masuska, PrzyszłaMamo jaki numer buta noszą Wasze chłopaki? Bo ja też patrzyłam na te buciki, ale Filip ma 21, więc do zimy nie urośnie Mu chyba aż tak... :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #427422 przez masuska
Aniu, na aparatach się nie znam, nie pomog, a zdjęcia, to o matko ile dzieciów:)

Oposku 21-22 Adiki 21,5 i zaraz będą małe. Na zimę to myślę 23-24.

12 lata 3 miesiąc temu #427475 przez różyczka
Dobry wieczór
dziekuje za wsparcie Kochane moje :kiss:

fajnie,ze sie pojawiłas Przyszła_mamo bo dawno Cie nie było :)

super Focisze Anka- mam dwie uwagi: zeszczuplałas i chyba nowe okularki widze, co? :)

bożeee dziewczynki nie mam kompletnie siły Wam odpisac choc czytałam wszystko

padam dzis na twarz, cały dzien spedziłam zegnając mojego chrzestnego :( msza, pogrzeb, stypa...
a wieczorem jeszcze jechałam do pracy bo 140 osób dzis rozpoczecie roku miałao w naszym LO na 18, potem zakupy, apteka, usypianie małego Trolka i teraz nie wiem juz jak sie nazywam :dry:
zakupiłam ponownie ta camille, podałam to+nurofen forte i zobaczymy co dzis mnie czeka...

jutro miałam isc do pracy na 8.30 ale okazało sie,ze jednak za tydz. w sobote wiec poodpisuje jutro, bo mam ogromna ochote i potrzebe sie wypowiedziec :)
ściskam Was wirtualnie :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427526 przez Oposek
Ania to jest aparat o całkiem porządnych parametrach. Ciut gorszy Canon EOS 300 mamy w domu. Ale wiesz, że to nie cyfrówka, tylko aparat analogowy?

Ania, Rika wybieracie się może jutro na Walkathlon?

12 lata 3 miesiąc temu #427528 przez Rika
Różyczko przypomnieć Ci jak się nazywasz? :)

Aniaw zajebisty aparat tylko zapytaj oistotne rzeczy, rozdzielczość, zoom cyfrowy, optyczny itp itd

Aniaw fajne jajo :) i zdjecia tylko tłumacz się dlaczego nie karmisz dzieci???

Ja wlasnie maluje wlosy.

padam na ryj a moje małe w pełni sił... mąż maluje mieszkanie, kochanek na imprezie a baba jak zwykle sama...

12 lata 3 miesiąc temu #427551 przez hoborr
BAsba no to maja Ada ma tak samo. NIe może spac pod czym kolwiek. Wstajkę w nocy i ją prxzykrywam a ona i tak się rozkopuje! ZAczęłam ubierać ją cieciplej i tyle - no bo co zrobię! :) A tak pozatym to u nas wszystko ok:) Dizkeuje że pytałaś:)

Rika no nie wiem co napisać. Ja bym nie mogła tak żyć. Współczuję Ci. Mó w nocy nie wstaje ale on naprawde ciężko pracuje. Codziennie od 6 rano do 18 - 20. Dlatego ada idzie troszkę później spać bo on bardzo za nią tęskni i chce się z nią pobawić przed snem , wykąpać itd, A w nocy spi zmęczony jakkamień i nawet nie słyszy jak ada się budzi.

Różyczko kochana współczuję! A może to ząbki? No bi juiż naprwde nie wiem. Albo fakt że pracujesz i wychodzisz z domu? Ada też rano buczy za mną i marudzi - bo wie ze mnie nei będzie. Moze Bianka tak reaguje na rozłąkę? :dry: :kiss:

Oposku a dlaczego szczotkujesz Filipa:)? Na poczatku myślaam ze to jakaś przenośnia ale doczytałąm że seryjnie:) no no ale mody:)

Przyszła mamo:) :kiss: Ten spojler to się naciska i tam jest ukryta wiadomość. Ale ja nei wiem jak się to robi:) Sper że zalapałaś się do pracy:) A może jak się rozkręci to dostaniesz papirey:) powodzenia:) A ja taka ciemna jestem z języków że aż wstyd. Coś po rosyjsku się dogadam a po anglikańsku to nie za bardzo - no może tylko na migi:) Samopoczuucie u mnie ok.
Ale coś mi się dziwny brzuch robi. nie pamietam jak to było z adą. Od kiedy poboolewa brzuch i czy już możliwe jest żeby twardniał? CHyba nie:( No pewnie z noszenia adusi. Ale po prostu sie nie da inaczej:(

MAsuska - Różyczka:) Jakoś nie wieżę że jak spotakcie się w jednym łózku to będziecie spać:) hahahahah

Aniu uwielbiam twoje posty:) Nie wiem ile razy już to pisałam - ale powtarzam:) No i zdjęcia zajebiaszcze choć dopiero mam zamiar je oglądnąć:) :P :lol: :kiss: :blush: :woohoo: :lol: :lol: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #427553 przez hoborr
Mniam smaczne jajo Aniu:) No iniezłe przedszkole:)

Acha potwierdzam och i achy nad zdjęciami:)

12 lata 3 miesiąc temu #427555 przez Rika
Hoborr mój też czasem pojedzie o 6 i wraca na 22 a zaraz np znów musi na noc jechać. Ja wiem że R ciężko pracuje ale mimo wszystko wkurza mnie że mi ni pomaga. Po prostu niedługo dziewczyny będą mówić do niego Pan a nie Tata. W ogóle mówiłam mu żeby zmienił pracę bo za te pieniądze co zarabia może mieć każdą inna pracę w NORMALNYCH godzinach czyli od 9 do 17... plus dojazd.

12 lata 3 miesiąc temu #427577 przez natimp1
hej laski, anka juz nie wiem czy spirytem czy spritem bo on takie pomysły ma ze trudno się zorientować... zdjęcia super, takie duże jakieś te Wasze dzieci, mój Jachu to taki Krasnal..
hmm właśnie słyszę ze się obudził..a nie pytał czy może więc nie wiem o co chodzi...

Maksi dzis wstał wcześniej ,ja juz wyspana wiec piję spokojnie kawusię a Maksi wycina "wzórki" z papieru:)
Mój wczoraj o 22;30 ponoć jazde zrobił, nie wiem spałam :):)ale generalnie u jacha gdyby mniej kradł jedzenia to tez by mu lżej na brzuchu było, no ale jak zżarł bratu pasztet z majonezem z chleba, popił mlekiem od krowy i ukradł ogórka to brzuch bolał..

Dziś wybieramy się na festyn, ponoć mają wybudować plac zabaw z 60 sprzętami, zobaczymy, a jutro Tomek z Maksem do cyrku.. jakby w chacie było mało:)

Różą, Basba , Oposek jak noc?.Riak dziewczyny jak długo szalały

Oki jachu wzywa..
miłego dnia

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka