- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0

A co do tego, że Ci Mąż nie pomaga to sporo prawdy jest niestety w stwierdzeniu, że faceta po ślubie już nie zmienisz. Jeśli ma jakieś skłonności/wady, które drażnią przed ślubem to po ślubie zazwyczaj bywa tylko gorzej

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tylko pytanie... po co pisałaś ze się nie uczysz , jak się uczyłaś, potem pisałaś bo się zgrywałaś, generalnie jesteśmy ze sobą szczerze, nie ściemniamy- ( prócz Anki wiadomo bo to typowa ZGRYWUSKA -szpanuje dziećmi na sesjach itp

w kwestii męża to może olej porządki itp, jak mu zabraknie spodni na dupę, to wypierz, jak nie będzie miał się w czym napić kawy to umyje.
a poza tym twój małż nie robi czasem jeszcze góry po pracy, bo już się pogubiłam, wiesz praca zarobkowa + fizyczna w domu, zeby było się gdzie przenieś to też wykańcza
Oposku zapomniałam napisaś, Maksi nie śpi teraz od września popołudniami bo w przedszkolu w grupie średniaków już się nie spi , ale +/- do końca sierpnia spał po ok 2 h dziennie jeszcze. ale Maksi to wyjątkowy gatunek susełka dziennego - po tatusiu oczywiście

a Anka miałam pytać , w sprawie tabletek wypisywanych przez weta ... pamiętam jak laski w liceum kupowały jakieś tablety na odchudzanie dla zwierząt, zajebiści schudły i nawet nie wróciły do wagi, może dasz recepte

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czepiacie się a Wy nie macie czasem tak że piszecie dla żartu ze uciekacie z domu czy z kimś tam jedziecie takie ogólnie rzeczy bez sensu żeby sobie poprawić humor, nie rozumiem Was. Napisałam że mi się oświadczył itd, przecież to wszystko żarty! kto normalny oświadcza się po 2 dniach znajomości przez FB nie widząc drugiej osoby w realu??? Nie rozumiem Cię Oposku.
Albo jak czasem piszę do Różyczki że pakuję się i jadę do niej trawę kosić. Nikt nie bierze przecież tego na serio no sorry.
Nati no robi na górze ale jak wraca z pracy to najpierw siada na godzine do lapka, później je obiad a później jak mu się zechce to pójdzie na górę przed tym jeszcze pokręci się w stroju roboczym zeby wszyscy widzieli że pracuje...
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
powiem jedno, ale nie że Tobie- ogólnie, prawda jest taka czasem zmiana naszego postępowania, wymagań, itp zmienia otoczenie bardziej niż krzyki wrzaski itp... szczególnie w relacjach człowiekowych jak to mówi Maksi

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nati jakby było wszystko szybko bez namysłu i jakbym myślała jak jakaś niewyżyta seksualnie gówniara to rzuciłabym wszystko tutaj i wsiadła w pierwszy samolot do Valladolid
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja:kurde sorry że tak do Ciebie o tym ale nie mam z kim pogadac na ten temat
Koleżanka: przystojny?
J:chyba że z teściową

mi się podoba

K:hehe no tego by brakowało hahah chociaż ... różne są teściowe

J: oj nie moja...
powiem: mamo wiesz, poznalam na fb pewnego hiszpana, rzucam twojego syna i jade do niego na małe conieco

hahaha
K:a ona na to: ok zaopiekuję się dziećmi

I co, myslicie że ja od razu pobiegłam rozmawiac z teściową tak?
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I tyle. Przemyśl to i zrób, co zechcesz. Nie ma sensu dyskutować, bo nie ma to najmniejszego sensu.
Ja napisałam, co uważam i też odpuszczam temat.
A co do żarcików to zapewniam Ci, że nikt się na Ciebie nie uwziął. Jak się za 20 lat okaże, że Nati, Ania i Basba żartowały i Ich Synkowie nie chodzili w rajtkach, czy kalesonach, a tiulowych spódniczkach z kokardkami i tym samym mój syn ma pod górkę w karierze Drag Queen to dostaną zjebkę konkretną. No seryjnie Pani, jak to mawia jedna miła memu sercu Pani Pedagog i od niedawna mój mąż

Wszystkie niewyspane Mamy, w szczególności Różyczkę ściskam i całuję

Różyczka nie pożyczysz mi Oliff na dwa tygodnie?

Natimp 5 lat studiów pedagogicznych, kariery wielkiej nie zrobię, kasy ztego wielkiej nie ma, to chociaż na ZP gratyfikacją zabłsnę, nie?

Ania już wczoraj zapomniałam Ci napisać, że ja uważam, jak Basba, że taka sesja jest super i jeśli tylko masz możliwość to wcale się nie zastanawiaj! Z ubranek chłopcy wyrosną, zabawki zaraz cisną w kąt, a zdjęcia rodzinne to pamiątka na całe życie. Ja też chciałam taką jesienną, pomyślę jeszcze.
Kupiłam dziś tą piżamkę z LIDLA, co kochana Masuska pisała. I jest w porządku, polecam.
Za 16 zł warto. Dla dziewczynek jeszcze ładniejsze.
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale nie wiem czy Wam pisałam , że Jachu pije tran bez mrugnięcia,

maksi ściemnia że musi popić... i zawsze tylko spritem, jak jest woda w kubeczku to nie musi... łosiek jeden
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nati no dokładnie też taka szczotką, bo to typowa szczotka do masażu Wilbargera. Młody nie mógł mieć wcześniej tego, bo bez nadzoru się tego nie robi, teraz mamy diagnozę to spróbujemy jeden cykl. Wasza rechabilitantka musiała sporo wiedzieć o SI, tylko nasi chłopcy na dwoch różnych biegunach są.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale dobra koniec tematu, spadam
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-