BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 7 miesiąc temu #425122 przez basba
Natimp... ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #425141 przez natimp1
basba ;)

ja uwielbiam patrzeć jak Jaśko nieudolnie naśladuje ruchowo Maksa :) on zamiast skakać po tapczanie to się przewraca.. za to dyskutować potrafi całkiem całkiem

p.s to był sen przeciwko wszystkim szczupłym:)

Róża -* fajna ta dieta spróbuję, muszę ja finansowo obcykać..a nie wiesz czasem czy kolejność dni ma znaczenie bo na wekend bym chciała taki obiad co by Jachu z Maksem dali radę jeszcze:)
ej no gdzie jesteście????

12 lata 7 miesiąc temu #425169 przez aga1040
ja maluje paznokcie. Maly śpi więc jedyna chwila, żeby pazurki pomalować.
Zaraz biore się za układanie papierów bo w szafce sajgon już się zrobił.
Dzisiaj na obiad pieczone żeberka w miodzie z ziemniaczkami i surówką. A zupka biała z kiszonej kapusty. Tylko po kiszoną kapustę musze lecieć do sklepu.

Za oknem szaro, buro i ponuro. Słonko się schowało i popaduje czasami. Ale w sumie ja lubie wiosnę i jesień. Lata już mam dosyć :blink:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #425175 przez aga1040
Tylko muszę coś małemu jeszcze wymyślić na obiadek. Może pulpeciki mu zrobię z ziemniaczkami i marchewką.... oooo to jest dobry pomysł. :laugh:

Musze jeszcze się wziąć za prasowanie kurna... sterta rośnie... ale żelazko już kupione wiec trza się brać... :angry: nie ma już wymówki że stare nie działa :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #425182 przez natimp1
aga , a te kulinarne pomysłu to taka zemsta za mój sen czy coś... ja tu dietę planuje, silną wolę ćwiczę a Ty takie coś???? oj Ty .1 a
a jak w ogóle Wasze dzieciaki w taka pogodę? Jaśko spał rano 1h 45min nie wiem czy zaśnie jeszcze popołudniu a o 16 go nie kłade bo to zbyt późno... i od 17 jest afera bo marudny

12 lata 7 miesiąc temu #425254 przez Rika
Basba to zdjęcia z września i października 2009 roku :) nigdy więcej czarnych włosów, strasznie twarz mi pogrubiają :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #425399 przez Oposek
Rika czyżby kolejna prowokacja? ;)

12 lata 7 miesiąc temu #425400 przez Rika
Oposku dlaczego? :)

12 lata 7 miesiąc temu #425510 przez masuska
Witam serdecznie:) Od jutra promocja w Intermarche na mleczko Nestle, 2 opakowania po 25 zł z groszami.

Ot i mój przegląd prasy:)

Oposku, chciałam Ci napisać, że domek przyszedł, ale sierota listonosz (paczkonosz, bo to nie pan Zenek) zostawił tylko awizo, nie wiem dlaczego, bo nie mieszkam na 10 piętrze, bez windy!! A dziś już nie odbiorę bo nie mam czym:(

Oj Rika Rika...

Dziewczęta ja Was wszystkie loviam bez wyjątku:) Tak sobie słodzicie że ja też chcę się przyłączyć:)

12 lata 7 miesiąc temu #425538 przez Rika
Masuska a co? Może polecisz ze mną? :)

12 lata 7 miesiąc temu #425542 przez natimp1
hejka

ale pogoda za oknem, odpaliłam teledyski dziecięce i mam chwilę bo tak się kręcą pod nogami że nic zrobić można... nie wiem dlaczego ale teraz teletubisie spiewają .. niech żyje wolność , wolność i swoboda

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #425569 przez aniaw
Hello :)

Dziś byłam na sesji zdjęciowej z Szymim i to była fajna przygoda :) Był w swoim zywiole - 30-40min zdjęc, 4x się przebieraliśmy - bawił się samochodzikami i dinozaurami, podrzucał baloniki i szczerzył zeby :laugh:
Ma lekkie zadrapania na nosie i czole po niedzielnym wypadku, ale humor mu dopisuje :)
W poniedziałek brzuszek go bolał, bo pewnie nałykał się świństw :(
W agencji bardzo się im podobał, że żywiołowy i śmiały i nie boi się świateł czy obiektywu ale u nich portfolio kosztuje 450zł, więc ładnie podziękowałam :P
Można przyjśc ze swoimi fotami i robionymi gdzieś indziej, więc to jest opcja :P
Mam odpowiedzi z kilku agencji i w niektórych nie trzeba profesjonalnych zdjęc tylko np swoje a przy castingu robia dopiero konkretne :)
Ja na nic się nie nastawiałam, więc poszłam tylko wybadac grunt :)
Myślę o sesji rodzinnej - babeczka przyjeżdża do domku z lampami i tłami i robi sesje rodzinne i dzieciaków oraz ciązowe - mi robiła ciązową i byłam bardzo zadowolona.
Napisała mi, że teraz bierze 350zł za sesję i zrobiłaby dzieciakom razem i oddzielnie i nam razem - full serwis i byłaby pamiatka a zdjęcia chłopaków zawsze mogłabym wykorzystać :P
Tylko trza kase zebrać lub od kogoś wymusić wcześniejszy prezent gwiazdkowy :S
Czy myślicie, że 350zł to dużo za taka akcję????

Ja ostatnio nie byłam w nastroju do pisania, ale czytałam regularnie i też Was wszystkie lovam oczywiście :kiss:

Masuska gratuluje tortu tak super zrobionego :laugh: A po co trzeba go zrzucać, bo nie kumam? :S A fotki rewelacja, widziałam i jakie extra ma butki Piter, a Ty lacha, że daj spokój :P To racja, że Szymi długo nie rozpamiętuje :blink: Extra avatarek, taki letni :laugh: Ciekawe jak ten domek będzie się sprawował. A i super, że z waszym domem do przodu :)

Rika, wiesz, że o mały włos nie poszłam wczoraj na to kino na obcasach :S Kumpela miała mnie zastąpić, ale pech chciał, że jej mama utknęła gdzieś w autobusie i nie zdążyła wrócić na czas, więc jak o 19.30 chciała przyjechać to nie chciałam lecieć na łeb na szyję :dry: A miejsca jeszcze były :angry: Szefowa była w złotych tarasach a tam przed filmem była nauka burleski i mnóstwo prezentów dla kobitek, więc zadowolona bardzo :lol:
Ech trochę żałuje tych chippendalesów i to bad boys :S
W przyszłym miesiącu idziemy razem??? :lol: Ciekawe co będzie :blink:
A co to za HIszpan???
Extra avatarek, mi tam w ciemnych się podobasz :)
Ej no 6 dni się nie kłócicie :ohmy: Szacun :lol:

Natimp ja mam słuszny rozmiar, więc moge podrzucić Tobie kilka fot to od razu poprawi się Tobie humor, bo ode mnie to chyba kazdy jest chudszy :lol:
Nati zostaw męża w spokoju, te Tomki mają często gorsze dni, że topora się szuka ale później tak ładnie potrafią zaskoczyć :silly:
U mnie tez Domik kopiuje Szymona a ten czasem dla świętego spokoju daje mu jakąś zabawke, żeby się od niego odwalił :lol:

Oposek gratki za poczatki chodzenia dla FILIPKA :lol: :kiss: :kiss: :kiss:
Wiesz, że ja juz jakiś czas temu miałam Tobie napisać o tym suwaczku, ale ciągle zapominam :laugh: Te instrumenty w biedrze juz kiedyś były i ten patyk z dzwoneczkami - za chiny nie pamietam jak się nazywa - to u nas mega niebezpieczny sie okazał, bo Dominik z Szymonem zaraz poodgryzali te dzwoneczki :ohmy: A to akurat wielkościowo idealne do ich gardeł :P A myśłisz, że ja śpię?? CZUWAM zawsze CZUWAM :lol: :lol: :lol:

Różyczka mocy przybywaj :kiss:
No Ci gimnazjaliści to niezłe gagatki :S
Przyszła do mnie lseczka z 2 klasy po receptę na tzw. tabletki antykoncepcyjne po :ohmy:

Basba widziałam foty i cudne :) Extra torty i dzieciaki perfekto :) Te lampiony to chyba fajna sprawa, my nigdy jeszcze w to się nie bawiliśmy ;)
A co to za sesja zaplanowana? jakas profesjonalna, czy taka we własnym zakresie? :)

Aga też się najadłaś strachu z tym bananem, matko :ohmy: Dobrze, że szybko zareagowałaś :kiss:
U mnie Dominik dusił się cukierkiem od Szymona zabrał :ohmy: Tez szybka reakcja i udało się :S

Asiu super, że Mikołaj daje rade i z jedzonkiem lepiej :) Na zdjęcia czekamy jak zawsze :) Ja musze też się poprawic i zapodać jakieś chłopaków :S

Hoborku co u Ciebie????

A u nas z nowości to Dominikowi schodzi paznokieć z kciuka ;) Przyciął sobie jakiś czas temu drzwiami balkonowymi i całe szczęście, że sobie go nie zmiażdżył :S
Matko niedługo to mi odbiora te dzieci jak Natimp nas gdzieś podkabluje :lol: :P

Ja pitu ale się rozpisałam :blush: :S

12 lata 7 miesiąc temu #425585 przez masuska
Aniu, ależ się rozpisała. Ode mnie za sesję samego Pita chciał 300 zł, a to tylko zdjęcia do portfolio. Znalazłam tańszego fotografa, ale w studio było nie ciekawie, więc zrezygnowaliśmy.

Domek KIDDIELAND odebrałam i powiem szczerze że jest EKSTRA:) Masa przycisków i ruchomych elementów, no po prostu super:) A co Piotrowi się spodobało? Kibelek:)

Nati u mnie też leje:( Nie ma co robić, no w sumie można posprzątać:P

Rika, chętnie:) Kocham Hiszpanie. Bosko tam jest:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #425590 przez różyczka
Ja tez sie dzis zakochałam :lol: w dwóch takich z kryminalnej :side: dzizasss jakie ciacha i do tego z prawdziwym ganem :lol:
echchchch :side:
żyć nie umierać :woohoo:

Masusko sliczny masz ten nowy avatar! :)
A Rika jak tajemniczo w tych czarnych piórach wyglada :) jak prawdziwa hiszpanka! :blink:
zupełnie jak ja na swoim ślubie :laugh:

Aniu nie wierze.... do weta po tabsy 'po' przyszła :unsure: :ohmy: :laugh:
hehe
dobre

Tak Basba -te brązowe ciemne :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 7 miesiąc temu #425663 przez aniaw
Masuska super, że domek fajniusi :) U mnie to Szymi pewnie pierwszego dnia na czynnii pierwsze by go rozebrał :lol:
Znalazłam też agencję i 300zł za portfolio a ta babka 350 i zdjęcia i każdemu i t w domowej atmosferze:

szyszkiewicz.wordpress.com/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka