- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Aniu jak byś miała jakieś z matmy, plastyki, muzyki - to ja się chętnie piszę
Dziewcyny super pomysł z tymi podarunkami dla potrzebujących:) A może na zp jaest jakaś mama w trudnej sytuacji?
Ja jestem tak opóźniona w forum że nawet nie pamiętam czy czytałąm czy nie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko tak dopytywałaś co się stało, ja napisałam a Ty nic...
Już nie bede tak czesto zagladać bo szperam po sklepach internetowych i wybieram dekoracje, kamienie, kwiaty, zasłony, świeczniki, ramki no wszystko do dekoracji domu i jeszcze dywaniki jakieś muszę znaleźć sklep w którym byśmy wszystko kupili, który ma atrakcyjną ofertę, do którego jest blisko i który nie prezdaje dziadostwa
Robiła któraś zakupy w ikea? Wiem ze jest tanio ale czy się opłaca? By do ikea mamy ooooo kawał dogi dlatego pytam bo mnóstwo rzeczy mi się podoba i sa taniutkie
Jeszcze okazalo się że łączenia popękały i trzeba poprawiać... ale za to uwaga uwaga deski już są wszystkie położone w końcu. No jeszcze pomalować pokój, prezdpokój a i grezjnik założyć w jadalni. Poprawic pęknięcia, po weekendzie cykliny, 2 tygodnie w Piszu miałam być ale się zastanawiam czy rzeczywiście jestem tam potrzebna bo tu tyle roboty...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
gadaniem ludzi nie ma sie co przejmowac, jesli Ty jestes pewna,ze On Cie kocha a Ty kochasz jego to poprostu musisz to olac...
zawsze mozna zmienic temat jesli ktos jest na tyle nietaktowny zeby do Ciebie gadac takie rzeczy...
z drugiej strony wiem, ze tak sie łatwo gada 'olej' a człowiek przezywa i tak i tak sie wkoorwia...
ja od wielu lat kupuje w Ikea, od materacy, lózek, przez komody, regały, biurka, cały system wielkich szaf, po drobiazgi typu lampy, ramki, pledy itp.
moim zdaniem wszystko tam jest zajebiste łacznie z hot-dogami
a lubie nawet tam jechac tylko połazic albo zjeść tani dobry obiadek i sie poinspirować przy okazji
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborrku mam pytanko - kto u Was jest na czele zespołów interdyscyplinarnych w szkole?
Aska jak tam pierwszy tydz. w pracy?
Nati a mamy juz jedna '2' u góry jeszcze tylko 20 pare zebów i bedzie po krzyku
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Własnie mój mówił że jakby miał jechac taki kawał do ikei to tlyko na obiad meble moim zdaniem sa tam drogie i szczerze mówić nie podobają mi się... ale inne rzeczy tj świczniki, swiczki po prostu boskie planujemy 1 dzień zwiedzania sklepów od ikea, jysk, leroy merlin, tesco, real mam andzieję że w jeden dzien uporamy się ze wszystkim ale to dopiero w pazdzierniku, w każdym razie ja już robie listę zakupów bo na same dekoracje nie wliczajac dywaników wyjdzie nam ok 600 zł mąż jak zobaczył sumę to go zgięło ale chcę żeby to mieszkanie było ciepłe, przytulne, eleganckie, żeby było że jak ktoś przyjdzie to nie bedzie chciał wyjść musi być dobrze i ładnie no nie?
Idę zadzwonić do mamy bo wczoraj dzwoniłam że nie przyjadę, dzisiaj zadzwonię że jeszce nie wiem Mama ma nam kupić lodówkę i kuchenkę a z piekarnikiem musimy się pożegnac chyba bo nam kable jebut zrobią jak bysmy mieli piekarnik ale ostateczne powiem meżowi że jdnak nie musimy go mieć... wszystko mogę przygoować na górze a upiec u teściowej i to tylko chwila... a tak tyzykować, sama wiem jak w Piszu jest może być włączony albo piekarnik albo komputer i cała reszta, u koleżanki jakw tedy na noc byłam to też ochrzan dostała że wszystko pieprznie bo i piekarnik i pralka, komputer... P. mówił ze już nie raz wszystko wywalilo, a nie ma piearnika z małą mocą
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aniu ja też miałam propozycje na sesje i zrezygnowałam - za dużo zachodu.
Różyczko te Ikeowe hot-dogi to byś mi pocztą mogła słać
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja tam uważam,z e w Ikei sa zarabiste meble, bo sa i nowoczesne i stylizowane na 'tradycyjne' i typ wiejskiego domu i co kto lubi i tanie i łatwo sie sklada samemu :)it przyznaje, ze macie ambitny plan na rajd po tych marketach ja daje rade góra 2 obejsc bo w 3 to juz wkurza mnie nawet cicha muzyka
fajnie sie urządza swoje, nie?
Ales sie rozpisala Masuska no niech Cie drzwi ścisną
jakie buty?jakie spodnie?
a na hot-doga to sie Pani karnie do G. ewentualnie T.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buty to te za którymi piszczę ze 2 tygodnie:) takie fajowskie na obcasie:) Jutro sie pokażę A spodnie o takie:)
allegro.pl/show_item.php?item=2596010286
Jestem przez to very happy:)
Różyczko robię ciacho z Twojego pomysłu. Super się zapowiada. Dużo osób teraz huczy za milky way'em:)
www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-mleczna-kanapka
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ta mleczna kanapka slicznie wyglada na fotce ale ja kremów z masłem nie jadam
za to ten mogłabym chapnac
www.mojewypieki.com/przepis/bialy-tort-kokosowy-z-czekolada
to jest zresztą modyfikacja tego co dzis robisz bo biszkopt taki sam, krem z mascaropne tyle,ze dodajesz kokos...
koniecznie sie pochwal
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Swoją drogą Peter wczoraj oderwać się nie mógł od tzatziki:P
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko no fajnie ale jeszcze nic nie urządzam to dopiero moje skromne plany
oj tam oj tam no to niech bedzie-plany urządzania swojego robisz a to tez fajne
wiecie co moja Młoda tak śmiesznie wpiernicza winogrona,z e tylko skóra i pestki lecą całe do pysia pakuje, wtedy jest chrup i wypluwa odpad heheh
cacyki to ja sie Masusko nie dziwie bo narzeczona kebaba do kompletu uwielbia wiec oni naprawde sie dobrali
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika napisał:
Różyczko no fajnie ale jeszcze nic nie urządzam to dopiero moje skromne plany
oj tam oj tam no to niech bedzie-plany urządzania swojego robisz a to tez fajne
wiecie co moja Młoda tak śmiesznie wpiernicza winogrona,z e tylko skóra i pestki lecą całe do pysia pakuje, wtedy jest chrup i wypluwa odpad heheh
cacyki to ja sie Masusko nie dziwie bo narzeczona kebaba do kompletu uwielbia wiec oni naprawde sie dobrali
Ooo i Piter też winogrona wcina, prosto z krzaczka:) Noo dobrali się dobrali:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Masuska fajne rury- niestety nie na moje pasztety!!
Rika ja jakoś nie mam pojęcia jak cokolwiek umeblować, zaaranżować itd. Od października zaczynamy kłaść płytki w łązienkach i kuchnia aja ciągle w lesie z kolorami, motywami itd.
CHoć wiem że na pewno nie chcę takich zimnych nowoczesnych wnętrz... A TY jakie masz upodobania??
Dlaczego ja mam tak daleko do ikei???
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Spotkanko ze znajomymi i czwórka dzieci to wyzwanie
Kumpela myślała, że jej dzxiewczyny to szajbusy ale jak mój Dominik nagle znalazł się na stole kuchennym to miała dziwną minę, że jej córeczki nigdy na to nie wpadły
A ten kaskader w pokoju dziewczynek na krzesełko, na stolik i zaraz chciał na parapet
A i upiekłam dziś po raz kolejny mufinki tym razem z pokrojonym snikersem i takie lączone z kakao i były pysioche Dzieciakom smakowało i nawet dziewczyny koleżanki z papierkiem zjadały
A my obaliłyśmy całą butlę wina A panowie grzecznie za dzieciakami latali
A później szybko do domku bo babeczka po ciuszki przyjechała i kupiła za 250zł ubranek ode mnie
Ale spotkanko było zajefajne
Rika w ikea rzeczy super są - no może oprócz łóżek które z Tomim połamaliśmy
Ale pamiętaj, że musisz mnie odwiedzić bo my przy ikea mieszkamy
Oj a nakupować tam można full rzeczy i za rozsądną cenę i jakościowo dobre
Wczorak tam byłam, żeby pokupować koleżance rzeczy, bo ona też ma tu daleko
Masuska ale super spodnie ulalala
A z tymi sesjami to faktiko różnie bywa ale chcemy przynajmniej ten jeden raz spróbować
Hoborku rozdaliśmy ksiązki z matematyki, historii, geografii, muzyki, plastyki, wosu, polskiego, niemieckiego, angielskiego i jeszcze czegoś a nadal mam skrzynkę przepełniona mailami
Ciekawe jak tam Oposek świętuje i czy rodzeństwo będzie dla Filipka?
Ale jestem zmęczona