BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #423395 przez hoborr
Dzień dobry:)

Aniu jak byś miała jakieś z matmy, plastyki, muzyki - to ja się chętnie piszę:)

Dziewcyny super pomysł z tymi podarunkami dla potrzebujących:) A może na zp jaest jakaś mama w trudnej sytuacji?

Ja jestem tak opóźniona w forum że nawet nie pamiętam czy czytałąm czy nie :S :S :S :ohmy: :ohmy: :unsure: :unsure: :cheer: :cheer: B) B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #423404 przez Rika
Aniaw dla mnie to logiczne że na wzkach sklepowych tak jest, zresztą nie tylko na wózkach bo bakterie są wszędzie, chociaz napiszę że piasek w naszej piaskownicy jest czystszy od wózków sklpowych i pieniędzy, wszyscy tego dotykają i dla mnie nie jest nowością że trzeba umyś ręce po zakupach bo jest tam mnóstwo bakteri, ja w ogóle na tym punkcie mam jakiegoś bzika bo ciągle myję ręce sobie i dziewczynom :P

Różyczko tak dopytywałaś co się stało, ja napisałam a Ty nic...

Już nie bede tak czesto zagladać bo szperam po sklepach internetowych i wybieram dekoracje, kamienie, kwiaty, zasłony, świeczniki, ramki no wszystko do dekoracji domu :D i jeszcze dywaniki jakieś muszę znaleźć sklep w którym byśmy wszystko kupili, który ma atrakcyjną ofertę, do którego jest blisko i który nie prezdaje dziadostwa :)

Robiła któraś zakupy w ikea? Wiem ze jest tanio ale czy się opłaca? By do ikea mamy ooooo kawał dogi dlatego pytam bo mnóstwo rzeczy mi się podoba i sa taniutkie :)

Jeszcze okazalo się że łączenia popękały i trzeba poprawiać... ale za to uwaga uwaga deski już są wszystkie położone :) w końcu. No jeszcze pomalować pokój, prezdpokój a i grezjnik założyć w jadalni. Poprawic pęknięcia, po weekendzie cykliny, 2 tygodnie w Piszu miałam być ale się zastanawiam czy rzeczywiście jestem tam potrzebna bo tu tyle roboty...

12 lata 3 miesiąc temu #423414 przez różyczka
Wiesz co...Rika nie pisze bo nie wiem co Ci napisac nawet na to...
gadaniem ludzi nie ma sie co przejmowac, jesli Ty jestes pewna,ze On Cie kocha a Ty kochasz jego to poprostu musisz to olac...
zawsze mozna zmienic temat jesli ktos jest na tyle nietaktowny zeby do Ciebie gadac takie rzeczy...
z drugiej strony wiem, ze tak sie łatwo gada 'olej' a człowiek przezywa i tak i tak sie wkoorwia...

ja od wielu lat kupuje w Ikea, od materacy, lózek, przez komody, regały, biurka, cały system wielkich szaf, po drobiazgi typu lampy, ramki, pledy itp.
moim zdaniem wszystko tam jest zajebiste łacznie z hot-dogami
a lubie nawet tam jechac tylko połazic albo zjeść tani dobry obiadek i sie poinspirować przy okazji :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu #423417 przez różyczka
Aniu odbierz maila kochanieńka plis

Hoborrku mam pytanko - kto u Was jest na czele zespołów interdyscyplinarnych w szkole?

Aska jak tam pierwszy tydz. w pracy?

Nati a mamy juz jedna '2' u góry :S jeszcze tylko 20 pare zebów i bedzie po krzyku :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #423420 przez Rika
Różyczko dziękuję :) u nas póki co jest OK, narazie nie chcę pamiętac tego co usłyszałam i jak jeszcze raz to usłyszę od kogoś to wyjade do Pisza (nagorsza kara dla meża)

Własnie mój mówił że jakby miał jechac taki kawał do ikei to tlyko na obiad :D meble moim zdaniem sa tam drogie i szczerze mówić nie podobają mi się... ale inne rzeczy tj świczniki, swiczki po prostu boskie :) planujemy 1 dzień zwiedzania sklepów od ikea, jysk, leroy merlin, tesco, real mam andzieję że w jeden dzien uporamy się ze wszystkim ale to dopiero w pazdzierniku, w każdym razie ja już robie listę zakupów bo na same dekoracje nie wliczajac dywaników wyjdzie nam ok 600 zł :unsure: B) mąż jak zobaczył sumę to go zgięło :) ale chcę żeby to mieszkanie było ciepłe, przytulne, eleganckie, żeby było że jak ktoś przyjdzie to nie bedzie chciał wyjść :) musi być dobrze i ładnie :) no nie?

Idę zadzwonić do mamy bo wczoraj dzwoniłam że nie przyjadę, dzisiaj zadzwonię że jeszce nie wiem :) Mama ma nam kupić lodówkę i kuchenkę :ohmy: a z piekarnikiem musimy się pożegnac chyba bo nam kable jebut zrobią jak bysmy mieli piekarnik ale ostateczne powiem meżowi że jdnak nie musimy go mieć... wszystko mogę przygoować na górze a upiec u teściowej i to tylko chwila... a tak tyzykować, sama wiem jak w Piszu jest może być włączony albo piekarnik albo komputer i cała reszta, u koleżanki jakw tedy na noc byłam to też ochrzan dostała że wszystko pieprznie bo i piekarnik i pralka, komputer... P. mówił ze już nie raz wszystko wywalilo, a nie ma piearnika z małą mocą :(

12 lata 3 miesiąc temu #423438 przez masuska
Kupiłam buty, kupiłam spodnie:) A mąż na prezent dostanie imprezkę:P

Aniu ja też miałam propozycje na sesje i zrezygnowałam - za dużo zachodu.

Różyczko te Ikeowe hot-dogi to byś mi pocztą mogła słać:)

12 lata 3 miesiąc temu #423448 przez różyczka
Rika mi tez wywala w kosmos prąd ale wtedy gdy chodzi pralka, zmywarka, piekarnik naraz i np. dołacze jakies gówno typu toster :angry:
a ja tam uważam,z e w Ikei sa zarabiste meble, bo sa i nowoczesne i stylizowane na 'tradycyjne' i typ wiejskiego domu i co kto lubi i tanie i łatwo sie sklada samemu :)it przyznaje, ze macie ambitny plan na rajd po tych marketach :) ja daje rade góra 2 obejsc bo w 3 to juz wkurza mnie nawet cicha muzyka :dry:
fajnie sie urządza swoje, nie? :)

Ales sie rozpisala Masuska no niech Cie drzwi ścisną :laugh:
jakie buty?jakie spodnie?
a na hot-doga to sie Pani karnie do G. ewentualnie T. :blink:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423450 przez masuska
No a co ja mogę:)

Buty to te za którymi piszczę ze 2 tygodnie:) takie fajowskie na obcasie:) Jutro sie pokażę:) A spodnie o takie:)
allegro.pl/show_item.php?item=2596010286

Jestem przez to very happy:)

Różyczko robię ciacho z Twojego pomysłu. Super się zapowiada. Dużo osób teraz huczy za milky way'em:)
www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-mleczna-kanapka

12 lata 3 miesiąc temu #423452 przez różyczka
No w tych spodenkach to bedziesz seksi mama ;)
ta mleczna kanapka slicznie wyglada na fotce ale ja kremów z masłem nie jadam

za to ten mogłabym chapnac :P
www.mojewypieki.com/przepis/bialy-tort-kokosowy-z-czekolada

to jest zresztą modyfikacja tego co dzis robisz bo biszkopt taki sam, krem z mascaropne tyle,ze dodajesz kokos...
koniecznie sie pochwal :)

12 lata 3 miesiąc temu #423453 przez masuska
Osz, a ta moja zakała kokosa wcina:)

Swoją drogą Peter wczoraj oderwać się nie mógł od tzatziki:P

12 lata 3 miesiąc temu #423487 przez Rika
Różyczko no fajnie ale jeszcze nic nie urządzam :) to dopiero moje skromne plany :)

12 lata 3 miesiąc temu #423490 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko no fajnie ale jeszcze nic nie urządzam :) to dopiero moje skromne plany :)

oj tam oj tam :blink: :) no to niech bedzie-plany urządzania swojego robisz a to tez fajne :)

wiecie co moja Młoda tak śmiesznie wpiernicza winogrona,z e tylko skóra i pestki lecą :woohoo: całe do pysia pakuje, wtedy jest chrup i wypluwa odpad :woohoo: heheh
cacyki to ja sie Masusko nie dziwie bo narzeczona kebaba do kompletu uwielbia wiec oni naprawde sie dobrali :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #423493 przez masuska
różyczka napisał:

Rika napisał:

oj tam oj tam :blink: :) no to niech bedzie-plany urządzania swojego robisz a to tez fajne :)

wiecie co moja Młoda tak śmiesznie wpiernicza winogrona,z e tylko skóra i pestki lecą :woohoo: całe do pysia pakuje, wtedy jest chrup i wypluwa odpad :woohoo: heheh
cacyki to ja sie Masusko nie dziwie bo narzeczona kebaba do kompletu uwielbia wiec oni naprawde sie dobrali :woohoo:

Ooo i Piter też winogrona wcina, prosto z krzaczka:) Noo dobrali się dobrali:)

12 lata 3 miesiąc temu #423535 przez hoborr
Różyczko u nas to nie ma takiego czegoś :woohoo: :P No właśnie a co to są za zespoły?:)

Masuska fajne rury- niestety nie na moje pasztety!!

Rika ja jakoś nie mam pojęcia jak cokolwiek umeblować, zaaranżować itd. Od października zaczynamy kłaść płytki w łązienkach i kuchnia aja ciągle w lesie z kolorami, motywami itd.
CHoć wiem że na pewno nie chcę takich zimnych nowoczesnych wnętrz... A TY jakie masz upodobania??

Dlaczego ja mam tak daleko do ikei???:(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423538 przez aniaw
Różyczko my dziś cały dzień poza domem byliśmy i dopiero późno odebrałam maila, ale jakby coś to masz już namiary, więc czekam :S

Spotkanko ze znajomymi i czwórka dzieci to wyzwanie :lol:
Kumpela myślała, że jej dzxiewczyny to szajbusy ale jak mój Dominik nagle znalazł się na stole kuchennym to miała dziwną minę, że jej córeczki nigdy na to nie wpadły ;)
A ten kaskader w pokoju dziewczynek na krzesełko, na stolik i zaraz chciał na parapet :ohmy:

A i upiekłam dziś po raz kolejny mufinki tym razem z pokrojonym snikersem i takie lączone z kakao i były pysioche :laugh: Dzieciakom smakowało i nawet dziewczyny koleżanki z papierkiem zjadały :lol:
A my obaliłyśmy całą butlę wina :lol: A panowie grzecznie za dzieciakami latali :lol:
A później szybko do domku bo babeczka po ciuszki przyjechała i kupiła za 250zł ubranek ode mnie :lol:

Ale spotkanko było zajefajne :lol:

Rika
w ikea rzeczy super są - no może oprócz łóżek które z Tomim połamaliśmy :S
Ale pamiętaj, że musisz mnie odwiedzić bo my przy ikea mieszkamy :lol:
Oj a nakupować tam można full rzeczy i za rozsądną cenę i jakościowo dobre :)
Wczorak tam byłam, żeby pokupować koleżance rzeczy, bo ona też ma tu daleko :laugh:

Masuska ale super spodnie ulalala :silly:
A z tymi sesjami to faktiko różnie bywa ale chcemy przynajmniej ten jeden raz spróbować :blush:

Hoborku rozdaliśmy ksiązki z matematyki, historii, geografii, muzyki, plastyki, wosu, polskiego, niemieckiego, angielskiego i jeszcze czegoś a nadal mam skrzynkę przepełniona mailami ;)

Ciekawe jak tam Oposek świętuje i czy rodzeństwo będzie dla Filipka? :silly:

Ale jestem zmęczona :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka