BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #422491 przez aniaw
Oposek ta pani nas zainteresowała bo nie chciała kasy tylko konkretne rzeczy. I ona jeszcze w ciąży podobno ale wyprawkę ktos juz jej dał i ksiązki dla dzieci też więc na prawdę dobrzy sa ludzie na świecie jeszcze :laugh:
Dokładnie ja też chetnie bym pomogłabym tak świątecznie :)
Pamiętam jak w kościele mozna było sobie wybrać list od dzieci biednych które pisały do świętego mikołaja i można było im zrobić paczkę z wymarzonej rzeczy którą chciały :)
Byliśmy tacy dumni z T z naszej paczki jaka zapakowaliśmy :lol: ech fajnie jest pomóc jak wiemy faktycznie do kogo to trafia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #422493 przez Rika
U nas raz na jakiś czas chodza ludzie i dają wielkie reklamówki i tam trzeba włożyć niezniszczone rzeczy, ubrania, pościele, koce itp których się nie uzywa i oni wystawiają to na aukcje żeby pieniądze dać biednym , moim zdaniem to bezsensu jest i naciągane strasznie. Jak ktoś jest potrzebujący to zadowoli się rzeczami a nie pieniędzmi... dlatego też nie ufam takim organizacjom...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422534 przez iwanek1
Dziękuje Masuska n i dzieki Tobie dziś chodze i śpiewam"chodz kochana dam Ci banana" :lol: ;)

Pomysł z pomocą dla potrzebujących -super,muszę zobaczyc jak to u nas jest.

Pozdrawiam wszystkie mamy i maluchy:)))

12 lata 3 miesiąc temu #422543 przez masuska
Ooo Ania dziękuję że mi przypomniałaś, poproszę gina żeby dał mi na wypalenie pokarmu:) Ale mi się laktacja nawróciła, Oposek wykrakała:)

Aniu a z tą pomocą to bywa różnie, fajnie że są ludzie którzy chcą pomagać, ale są też tacy o których pisała Rika. Na szczęście tych drugich jest mniej:)

Iwanku i ja też:) A Piotrek tańczy jak usłyszy tą muzyczkę:)

12 lata 3 miesiąc temu #422560 przez różyczka
witam sie wieczornie
ja znowu nie w temacie ale przyszłam Wam powiedziec,z e na kwietniowkach 2013 jedna mamuska ma w brzuszku TROJACZKI :ohmy:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu #422620 przez hoborr
Różyczko chyba bym się załamała... 3 !!

A ja padam i mnie choróbsko ściga. Na razie jeszcze w miarę ale coraz coraz bliżej jest:( No i co ja pocznę???:((

12 lata 3 miesiąc temu #422631 przez Oposek
Hoborku kup w aptece syrop PRENALEN, koło 15 zł kosztuje, bez recepty. Jest specjalnie dla kobiet w ciąży i karmiących- mnie bardzo pomagał i uważam, że warto, a dla Dzidzi 100% bezpieczny:)

12 lata 3 miesiąc temu #422643 przez Rika
Hoborr ja kupiłam ten syrop co Oposek napisała jak byłam z Olą w ciąży i mi pomógł :) tylko strasznie waliłam czosnkiem bo on jest na naturalnych składnikach :)

12 lata 3 miesiąc temu #422648 przez Oposek
No właśnie zapomniałam napisać, że ten syrop bardzo naturalnie pachnie :laugh:
Ale pomógł naprawdę i to jeden z niewielu specyfików dla kobiet w ciąży. Na gardło tantum verde- bzpieczne i sprawdzone.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422700 przez aniaw
Hejka :laugh:

Hoborku tez polecam ten syrop.... Matko chciałam napisać szampon :lol: Śpiąca jestem a tu praca :S Zdrówka :kiss:

Różyczko trojaczki? :ohmy: Pociełabym się :ohmy: :lol:
Wiesz kupiłam te nestle z kleikiem ryżówym i Domin po pierwszym podaniu przedwczoraj przespał cała noc a dziś obudził się 1 x ale za to ok 3 zupełnie wyspany :ohmy: :S
A jak u Was się sprawdza?

Oposek toś się rozpisała :P
Tak w ogóle to wszystkiego naj z okazji rocznicy wczorajszej :kiss:
My dziś mamy "rocznicę" 76 dni bycia po ślubie :lol:

Iwanek u nas na weselu jedną z wstawek piosenkowych w naszym pierwszym tańcu wygibańcu było " Chodź chodź chodź usiądź na kolana chodź chodź chodź pokaże Ci banana" :lol: To najlepsza furore zrobiło i z Tomim nucimy to co jakis czas :lol:

Masuska wiadomo, że z pomoca różnie bywa dlatego w niektóre fundacje ja w ogóle nie wierzę bo większośc kasy idzie na pensje dla prezesów :angry: Wole konkretnej osobie bezpośrednio pomóc.

Rika jak się czujesz?

A gdzie reszta babeczek???

A i mam do Was pytanko, czy orientujecie się w temacie agencji dziecięcych???
Chodzi mi o występowanie w reklamach czy sesjach zdjęciowych itp

Wysłałam zdjęcia Szymiego do kilku agencji jak nam poradził fotograf na ślubie - podobno ma parcie na szkło i zupełnie nie boi się aparatu wręcz się przed nim popisuje :lol:
I dostałam opowiedzi z kilku agencji, żeby przyjśc z nim i się pokazać.
W niektórych mozna przynieśc swoje fotki a w innych trzeba przyjśc z portfotio już takim profesjonalnym a w innych u nich trzeba zrobić fotki odpłatnie, więc to wiadomo odpada bo z kasa krucho ;)
Wstępnie umówiłam się do 1 na środę przed pracą, żeby zobaczyć czy w ogóle będzie się nadawał do takiej zabawy :) No cóż spróbować chyba nie zaszkodzi a nóż widelec ktoś go wyłowi i jakaś kaska wpadnie :S
Niestety potrzebujemy dodatkowej kasy, więc kombinuję jak mogę ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422708 przez basba
Dzień dobry!

Czytam czytam... ale jakoś wene straciłam :dry:

Miłego dnia w każdym bądź razie....

EDIT:

Różyczko pytałas o płyte z piosenkami dla dzieci... Moi mają taką... polki.pl/kultura_muzyka_artykul,10009283.html naprawde bardzo polecam :)

Oposku wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!!!

Masuska i jak prezencik dla meża???

12 lata 3 miesiąc temu #422712 przez aniaw
Basba kto Tobie odebrał wene? Poskarż sie, pomszczę ją :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #422727 przez basba
Ehhhh Aniu... moja głowa :dry: wiecznie mnie boli. Już sie zastanawiam czy na jakąś tomografie czy coś nie pojechać... Masakra.

12 lata 3 miesiąc temu #422732 przez natimp1
Anka , chce zarabiać na dzieciach, Anka chce zarabiać na dzieciach, zgłosmy ją gdzieś!!!!!
wstrętna mama , wstrętna mama

12 lata 3 miesiąc temu #422745 przez natimp1
A tak serio , to Maksi brał udział w dwóch sesjach, zrezygnowałam bo były męczące, za jedną trzeba było płacić -a nic z tego nie wyszło, druga była za free i chcieli go na jakiś baner do przedszkola, ale było w takich godzinach co on spal, wiec się nie zgodziłam... trzymałam potem kontakt z niektórymi dziewczynami poznanymi na sesji, i są różne zdania , większość się nacięła.. ale Szymi to as więc kto wie

Oposku.. ja też chce jakąś paczkę zrobić... to świetny pomysł... mogę oddać coś z moich rzeczy i po Janince... Tomiemu tez coś podkradnę:) tylko faktycznie do konkretnej rodziny, o albo domu samotnej matki.. hmm trzeba pomyśleć... my w podstawówce robiliśmy przez 5 lat prezenty dla domu dziecka przed świętami fajna sprawa ..

Basba .. sprawdź ta głowę , nic nie wiadomo , pewnie to zwyjkła migrena ale faktycznie szału można dostać...

Anka, a ja tak niby dobrze mam bo dobry człowiek jestem:):) ja swoje rzeczy po Janku i moje tez oddaje zawsze komuś, więc wraca to w innej postaci.. ja tylko jakoś nigdy nic nie biorę bo Dupa jestem:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka