BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #421675 przez Oposek
Hej Dziewczyny!

Żyję,czytam codziennie,co napisałyście, ale na pisanie ostatnio sił brak. Wzięłam mega dużo dodatkowej pracy do domu, bo wiadomo dużo wydatków, mąż sprząta po remoncie i ogarnia jaeszcze jakieś drobiazgi- listwy, kontakty. Pomiędzy przeleciałam się po wyprzedażach i kupiłam Młodemu trochę rzeczy w promocji, zostałam chrzestną. Filip zaczął zajęcia i na razie oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. nie wiem, czy jest sens, żebym z Nim chodziła, bo jak wyjdę to nawet nie zauważa, że mnie niema.

Martuś wielkie gratulacje dla Igorka!

PrzyszłaMamo my na rcznicę bycia razem zawsze kupujemy sobie wzajemnie po jakimś drobiazgu, a na rocznicę ślubu kupujemy coś wspólnie, żeby razem spędzać czas. W tym roku kolejną grę planszową, bo kochamy gry:) Poza tym jutro będziemy świętować w trójkę w domu, nie wiem do końca jeszcze jak, Mąż obiecał że jakiś fajny obiad zrobi i coś wymyśli, a w sobotę zostawiamy synka dziadkom i będziemy świętować już sami ;)

Natimp mój mąż nie może odżałować Adolfa;) Twierdzi, że mówiłby na Niego Aduś;) A On w ogóle rzadko mówi Filip, choć sam to imię wybrał, tylko "dzidziuś". Tak już się przyzwyczaił i koniec. Dzieciak skończy gimnazjum i nadal będzie ssał cyca i reagował na dzidziuś :dry: A znajomy informatyk nazwał syna Trojan i uważa, że to świetny żart. Podziel się przepisem na brzoskwinie z tuńczykiem pliss! trzymam kciuki za ważny dzień :kiss:

Ania ale Wam dobrze z teściem:) Mój mąż wczoraj oglądał zdjęcia z Gdańska i mówi "ten Tomek to taki fajny facet" :cheer: Nie wiem, zakochał się, czy co? ;)

Basba pełen szacun, naprawdę się postaralaś Kochana! A Twoja sałatka zrobiła furorę, dzięki:)

Hobor gratulacje Pani Wychowawczyni:) Za wychowawstwo też, ale przede wszystkim za zdrową Fasolkę, cudnie, ze wszystko ok! No i jak ten czas leci, dopiero co Adusia się urodziła, a tu już prawie połowa drugiej ciąży! Ada i Arek- fajnie brzmi:)

Rika no mąż się nie popisał na weselu, ale fajnie, że Ty się dobrze bawiłaś. Gratulacje dla Zuzi! Zdrówka :kiss:

Aga mam nadzieję, że czujesz się lepiej i że zakupy się udały!

Masuska Filip też je już taką jajecznicę i zmiata wszystko:) Z kakaem jeszcze nie próbowaliśmy, muszę Mu dać:) A jak robisz takie parówki??? Ale fajnie, że przypomniałaś tąpiosenkę, akurat na teraz!

Różyczka :kiss:

Asia gratulacje dla dzielnej Mamy zarozpoczęcie pracy :kiss: Mnie też to czeka... Mikuś się przyzwyczai i będzie ok,super, ze Twoja Mama może pomóc!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #421678 przez Oposek
A i jeszcze chciałam napisać, że w Tesco są megaprzeceny. Wszystkie bodziaki, piżamki, pajace, dresy, bluzy -30% . Niektóre rzeczy się bardzo opłaca (ładne, nowe body z długim rękawem za 3 zł sztuka, pakowane po 3,5 lub 7 sztuk), inne pewnie mniej, ale może kogoś zainteresuje. Kurtki jesienne chłopięce ładne po 40 zł. Kombinezony chłopięce mnie tam nie zachwyciły (tzn wyglądają na porządne i cena do przyjęcia, ale estetyka taka sobie), ale kurtki super.

12 lata 3 miesiąc temu #421748 przez natimp1
Oposku , trzymaj kciukasy trzymaj.. Trojan no fajny żart nie wiadomo co na to chłopak ...ja czasem wale na Jaska Janina i też się obraca. Jakoś mnie nie zaskoczyło, ze Filip Cię olał na zajęciach.... z tego co opisujesz to jest identyczny jak Maks, my chodziliśmy też na takie zajęcia od 1,5 roku, generalnie gdyby nie to ze czasem byłam potrzebna do zabawy to by nie zwracał uwagi na to czy jestem...

brzoskwinie z puszki-odsączyć, do miski wsypać tuńczyka z puszki, dodać majonezu i starą drobno cebulkę, doprawić pieprzem, Brzoskwiniowe dziurki uzupełnić "farszem", proste i dobre

Aska, jak dziś w pracy? Miki da radę!

Rika zaraziłaś mnie :(

Matko nerwa łapie ...
Hobborku a samopoczucie już lepsze, świetnie że dzidziunia zdrowiutka... będziesz miała wesoło niedługo:)

Słuchajcie nie wiem jak to jest ale moje chłopaki przy publice to takie przytulasy odwalają, całuski, chodzą za rączkę itp , że aż napatrzeć się nie mogę , a w domu,.... lepiej nie pisać... Pani Maksiora z przedszkola powiedziała ze takiej braterskiej miłości jeszcze nie widziała... hahahah ciekawe czy widziała taką braterską przepychankę jaką w domu odwalają :)

12 lata 3 miesiąc temu #421790 przez hoborr
Masuska już się robi:) Mi lekarz dał takie zdjecie wydrukowane i nie mam jak wam pokazać.. Bo skaner popsuty. Także musicie obejsc się smakiem:):)

Oposku wątpie żeby ada umiałą być taka dzielna jak Filip. A pozatym to u nas w szkole masakra z tymi maluszakmi. W przedzkolu płacz i płacz... Biedne te dzieci. A już po 3 - 4 latka mają:(

A i Rika - mnnie też zaraziłaś i katar mam niewidaomo z czego!!!!

NAtimp ja też trzymam kciuki za ważny dzień:)

O muszę spadać...

12 lata 3 miesiąc temu #421801 przez natimp1
hoborr jeśli chodzi o katar to raczej z nosa ;):):)
mój Jaśko też by tak nie cwaniaczył jak Filip , u nas w przedszkolu płakuchnają 2,5 latki i 3 latki , a te staruchy 4 latki juz ok,

CHCEMY FASOLKE CHCEMY FASOLKE !!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj fotę nie wykręcaj się

najlepiej Maks każę mówić ze jest w starszakach a ja mu tłumaczę ze nie bo jest5 w średniakach to on na to ze jest tak na niby w starszakach a ja nie mam ograniczać jego wyobraźni :):):)- cwaniak jeden

Różo, Różyczko, Różano... - wspierajmy się telepatycznie przy tych naszych ząbkującyhc maluchach.. a które Wam w ogóle zębole wychodzą, nam dopiero górne 2

12 lata 3 miesiąc temu #421825 przez Rika
Dzień dobry :D

Wpadłam tylko powiedzieć że Was czytam tylko się ukrywam :) nie chcę dostać ochrzanu :D to pa i ZDRÓWKA żYCZĘ B) :cheer: B)

12 lata 3 miesiąc temu #421826 przez Rika
I Z GODNOŚCIĄ PRZYWITAJCIE MÓJ NOWY POZYTYWNY SUWACZEK :D

12 lata 3 miesiąc temu #421840 przez różyczka
Hej
ja tez podczytuje ale niby jestem na bieżaco a nic nie kumam z tego co piszecie :dry:
np. szukałam gdzie aska pisała cos o pomocy mamy i nie znalazłam
z tymi przekąskami to tez przegapiłam skad sie wziął temat w ogóle
oposku parówke mozna paskiem ciastka francuskiego owinąć, maznac jajkiem i posypac sezamem np. :blink:
basba dzieki za odpowiedz.
Rika super suwak :laugh:
sorry, nie odpisuje wiecej bo baaardzo boli mnie dzis głowa :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu #421864 przez Rika
Różyczko ja właśnie też nie wiem o co chodzi z przekąskami... chyba przegapiłyśmy jakąś imprezę :(
Różyczko chcesz skórzane buciki dla Bianki na zimę? :) sprzedam hurtowo :D

Ja dzisiaj robię porządki w papierach żeby na górę wnieść tylko to co potrzebne a nie wszystkie śmieci itd itp...

12 lata 3 miesiąc temu #421881 przez aniaw
Ja też podczytuje, ale czasu brak ;)

I nie wiem o co kaman, że mój wczorajszy post wcięło gdzieś :angry:

Różyczko to Masuska zapodała temat przekasek bo podobno teściowa zrobiła jej areszt domowy i nie ma dostępu ani do kuchni ani do grilla a jakąś imprę szykuje :lol: :lol: :lol:

Natimp ja też trzymam kciuki, choc nie kumam o co chodzi :kiss:
Ale z tym sprzedawaniem organów to dobry pomysł :lol:
Moje to też przytulasy przy obcych :S \

Hoborku no w szkole skaner na pewno jest, więc tak łatwo fasolki Tobie nie odpuścimy :P

Oposku
no ja 6 lat temu też tak stwierdziłam, że fajny facet z Tomka i tak myśle do dziś :lol: Patrz jak podobnie myśle jak Twój M :lol:
Ech udanego świętowania :) A Filip wiadomo co ma tesknić za Toba, cieszy się jak może zostac wreszcie z kims innym :lol:
A dzidzi to Szymi mówi na brata a Mimik bardzo bardzo rzadko :S

Przyszła_mama gratki dla biegajacego Areczka :kiss:

Rika no jasne dla Różyczki to buty hurtowo przecież wszystkie wiemy, że ta Bianka to istna stonoga :lol:
Różyczko to ile par butów zamawiasz??? :lol:
Rika matko jakie święta??? :ohmy: :lol: A tak poza tym zdrówka :kiss:

Martuś gratki dla Igorka :kiss:

Masuska kurka fajoche te leginsy :)

Aga jak Mały mnie widzi osatnio to tez tylko na ręce :S

A my planujemy juz weekend :)
Sobota jedziemi do znajomych i beda tam 2 dziewczynki w wieku moich bobasów :lol:
A w niedziele do rodzinki, u której nie byliśmy sto lat a tam mają super tereny, więc oby była ładna pogoda to się wyszaleją :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #421924 przez różyczka
Dzieki za wyjasnienie w skrócie :)
Aniu, Aga moja to samo ostatnio, ciagle mama i przytulaski, nic nie idzie w domu zrobic :S
Nati dwójki u góry juz sie praktycznie przebijaja, a na dole dziąsła na maksa opuchniete wiec chyba dwójki na dole beda nastepne albo wszystkie naraz wyjda...nie wiem juz sama...kupiłam ta camille ale nie wiem czy to cos da...
Rika ja butki bede kupowac ale raz,ze Ty masz za drogo jak dla mnie te wszystkie rzeczy a dwa-musze przymierzyc bo wiele butków/fasonów nie wchodzi jej na noge wiec dziiekuję ale nie skorzystam
Masusko moja jajecznice i omlet np. z owocami wcina jak dzik
omlet to wogóle moje ulubione danie ostatnio na sniadanie, zarówno na słodko jak i wytrawnie(z warzywami, szynką, serem itd.)
Martus gratki dla Igorka!
Hoborrku no to szkoda,ze masz skaner popsuty bo jam ciekawa tak jak wszystkie tu chyba baby
Oposku zapomniałam dodać, ze potem zapiec w piekarniku ta parówke w cieście jakby co
Aska daj znac jak tam w pracy Ci sie podoba
Basba ale super torty były-widziałam na facebooku

ja mam w pracy mega zapiernicz teraz jak zawsze zreszta na poczatku roku :S
do tego wszytskiego dobija mnie sytuacja domowo/rodzinna :(
jesienna deprecha jak nic wiec zapodam wam piosenke oddajaca mój nastrój na ta chwile:
moze komus sie zachce posłuchać...

12 lata 3 miesiąc temu #421929 przez różyczka
Jesli ktos odsłucha tego do konca jakims cudem na pewno zauwazy jak GŁĘBOKI i refleksyjny jest ten tekst, no i metafory I klasa poprostu-iście poetycki twór! :lol:

Przyszłamamo pozdrawiam serdecznie bo juz nie pamietam co chciałam napisac nawet :kiss:

Rika czytałam o weselu, super dostac tyle komplementów! Aż czlowiekowi cycki od razu rosną od tego nie? :)

Jeździłam dzis po domach bo ilus uczniów jeszcze wakacji nie zakonczyło i jedna babka powaliłamnie na kolana:
jak kilka lat temu zapisywała do nas córke to jeszcze pamietam,ze miała 1 zeba z przodu, jednego ale zawsze coś...a dzis juz nie miała w ogóle i mówi, ze to uwaga!!! slabośc do miętowych cukierkow ja tak urządziła! :lol: Ponoć jadła bez pamieci 3 paczki dziennie :lol:
takze uważajcie dziewczyny :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #421931 przez aniaw
Pieją kury pieja nie maja koguta..... :lol:
Różyczko :kiss:
Mojemu zebole wyłażą i wyżywa się na ksiązkach i na plecach brata :ohmy:
Ostatnio tak ugryzł przez bluzke Szymiego, że do tej pory ma ślad i dokładnie widać te 8 zebów odciśnietych :ohmy: :S I jeszcze ma manię ciągnięcia za włosy :S

12 lata 3 miesiąc temu #421942 przez aniaw
A i mieliśmy propozycję spływu kajakowego w sobotę wisłą, ale co by tu zrobić z dzieciakami? :S Chyba zostaniemy przy wypadzie do znajomych :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #421964 przez Rika
Różyczko rosną cycki rosną ale to co usłyszałam w dniu poprawin to zdjęło mnie z nóg jak litr wódy...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka