- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Wszystkim Wam baaardzo dziękujemy za głosy, wiemy, że były, bo punkty Emilce przyrastały lawinowo ostatnio, jesteście niesamowite!
Dla Was i Waszych szkrabów życzymy duuużo zdrówka, radości, słonka na codzień i od święta, i wszystkiego naj naj naj, niech moc będzie z Wami! 3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Dwulatek...86632,wiadomosc.html
a ciekawe jak on do pedalow niby dosięgnął
wiesz co basba....jakos nie myslałam o witaminach....a wit.D podajecie jeszcze?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo nad samą wneka okienna mam rolete zamontowaną wiec juz karnisza nie moge nad nia zrobić bo to kijowo by wygladało...hmmmm, teraz mam takie szyfonowe coś rozpiete na szybie na tych białych pałąkach do zazdrosek czy jak to sie tam nazywa, ale zbyt mi przeswituje, czy takaa roletke mozna by na tym zawiesic?
Jak myslisz pani Basbo?
wybacz,ze tak Cie dzis drecze...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Róża , puściłam Ci co nie co...
Basba jeszcze nic straconego z tą pogodą na jutro...
A My z mężem jutro rocznica ślubu -6 , matko jak zleciało..i nawet go jeszcze znoszę.. kurcze ale on ma szczęście
chciałam oficjalnie oświadczyć że nasza Różyczka to dobry ludek , o tyle....
w sprawie wit d to w mleku tylko , tak od długiego czasu nie.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nati my za tydzień mamy 4 rocznicę ślubu, a niedawno była 6 zaręczyn. Kiedy to zleciało to ja nie wiem:)
Masuska byłamwczorajw Pepco, dresiku nie kupiłam, bo Filip ma już trzy na teraz (ale śliczny i ciepły ten Wasz)Byłam jednak mega rozczarowana. Poza marnymi sztruksami z promocji "do wytarcia" i skarpetkami, które kosztowały niecałe 2 zł i wyglądają, jakby się miały zaraz rozpaść nie kupiłam nic. Jakaś wybitnie marna kolekcja jesienna. A wiosenna taka fajna była
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a miałam pisać bardzo niepokoi mnie jedna sprawa u Jacha , mianowicie za uchem jakieś 3 tyg temu zauważyłam ranę, tak dosłownie w kąciku między uchem a główką, i ta cholera się w ogóle nie goi, a skóra jest normalnie rozstąpiona , nie wiem co robić, bo tam robi się strupek a za chwile czerwone od krewki, nie leci jakoś mocno czy coś bardziej na zasadzie rozrycia strópka, nie śmierdzi ani nic wiec nie wiem.. kurcze ponad 3 tygi to sporo,
kurde nie wiem czy to brak witamin? ja juz mam wizję jakieś strasznej choroby co się rany nie goją itp... jakieś genetycznej czy coś....
macie jakąś maść sprawdzoną. Póki co psikam osceniseptem wieczorem co by się nic nie zababrało
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i weź tu takich prowokacyjnych rzeczy nie pisz prosze bo sie wyda potem jak jest naprawde i bedzie dym
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Róża a co się będziemy wstydzić./. takie laski jak my, bez problemowych dziadów, kto wie czy to nie lepszy układ;)
Oposku, jak idą porządki? Mi tez nic w pepco nie przypadło, kupiłam Maksiemu galotki i tyle
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Matko ale przed chwilą miałam faceta z trzema psami, szczepienia, odrobaczenia, czipowanie i gatki szmatki Psy bez smyczy i jak otworzył drzwi to jeden mu prysnął i dwa ze mna zostały patrząc na mnie złowrogo Staruszek jakis emerytowany pułkownik i zanim się doczłapał z psem 28kg na rękach to się zeszło
Cała wizyta długo trwała, bo tyle biurokracji mnie czekało, że szok
A ten cały czas gledził o księżach, biskupach, papieżach, który ile ma dzieci, kto z kim sypia i o jakichś spiskach, co w ogóle mnie nie kręci I był mega zdziwiony, że ja o tym jeszcze nie wiem Boszsz ale mnie głowa juz rozbolała od niego
Ale zostawił prawie 300zł w kasie, więc narzekac nie bedę
W poniedziałek przylizie jeszcze z rańca na badanie krwi przed operacja z jedna z suczek, już się cieszę
Zaraz podczytam
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale generalnie wszystkie mleka podobne sa w składzie
Gratki dodatkowej pracy, ja też musze nad tym pomyśleć
Teraz jestem na etapie wysprzedawania ciuszków i zabawek dzieciaków i tez kaska po mału wpływa
Basba niezłe jazdy miałas w nocy A mi w tej ciemnej bardzo się podobasz W ogóle niezła laska jesteś Dasz rade z tą imprezą A może jakies wielkie parasole zamówisz podwórzowe na jutro?
Też właśnie zastanawiam się nad jakimiś witaminami, przynajmniej dla Szymonka, on to uwielbia syropki i inne tableteczki
Olka oponki nie możesz zrzucić? Mi to 4 zimówki zostały do zrzucenia Oj już chyba nie pamietam jak miałam płaski brzuszek Bo chyba nigdy nie miałam
Oposek toć to niezły remoncik, współczuję sprzatania
Matko niezły artykuł, jakbym o Szymim czytała
Natimp o wypraszam sobie, swoich dzieci nie zamierzam kroić, sprzedam w całości Wiesz Dominisiowi też się robi czasem takie cosik za uszkiem ale u nas super sprawdza się Tormentiol - po nocy nie ma sladu. Ale on ma AZS
A podzielisz się z kolezanka fotelikiem?
Hoborku uuuu
Masuska co u Ciebie?
Rika jak dziewczynki?
A dziś przyjeżdża mój teściu i zostaje na weekend a ja jutro pracuję Może zrobi jakiś pyszny obiadek bo on super po śląsku gotuje
A ja już jestem mężatką całe 69 dni Matko kiedy to minęło
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może bedzie tzn mam nadzieje, że będzie, matko chyba głodna jestemAniu podaj adresik do Was,bo czytałam coś, że dobry obiadek będzie
Jakby coś kurierem prześle do Was co byście wzmocnili się przy porzadkach
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To nadrabiam
Masuska szkoda że tutaj nie mam blisko Pepco bo tam są fajne rzeczy ale niedługo jadę do Pisza i tam mam pod nosem więc wszystko do nadrobienia
Basba ja mam fajne kozaczki z ren buta skórzane chcesz? Dla Ciebie taniej mam 20 i 21 rozmiary.
Aniaw dziewczynki prawie zdrowe, teraz moja kolej
Różyczko a dlaczego jesteś w szoku? Co ja takiego napisałam?
Basba jakie mnie zdjęcia ominęły znowu
Nati ja wyniki będę miała 13 września
Różyczko ja nie podaję witaminy
Wiecie co, bo ja muszę się wytłumaczyć. Wczoraj miała Was nadrabiać ale dziewczyny dalej były marudne, pojechałyśmy do lekarza, późno wróciłyśmy bo zakupy itd. Później kąpiel, kolacja i miałam je położyć spać ale sama zasnęłam... wstałam o 3 bo Zuzia zwymiotowała, później zasnęła a ja poszłam się wykąpać i zjeść śniadanie (?) (kolację?) no i wstałyśmy rano, dziewczyny lepiej za to mnie rozkłada a kurwa jutro wesele nałykałam się wszystkiego co możliwe i dozwolone i nic z nosa cieknie, gardło boli że szok okropnie się czuję a muszę małymi się zająć. Męża jeszcze nie ma a mieliśmy jechać na zakupy. Na dodatek cały dzień nie miałam neta ani pieniędzy na koncie żeby wejść z telefonu bo mi ostatnio zablokowali wszystko do dupy
Dobrze że mi mój przedstawiciel handlowy sprzedał sporo rzeczy to i kaski wpadło więc obiad dzisiaj wypasiony mamy
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa