BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #418850 przez różyczka
Dżizass w drodze do łozka wlazłam a tu takie cuda! :cheer:
Basba w tej czarnej sam seks :S :)
ponoc teraz czern znowu w modzie na wesela ale Ty w kazdej z tych 3 wygladasz zajebiscie-no co tu duzo gadac :laugh:
a teraznapisz prosze jak to cos marszczone co masz na oknie sie nazywa i skad to wziac? i czy to pelni role firanki czy rolety/zasłonki? bo ja chce takiecos miec w kuchni :) i to na wczoraj najlepiej :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418853 przez Oposek
Wózek też mi się nie podoba :) Ja gdybym nie kupiła naszego boldera to kupiłabym fioletowego x-landera albo taco :) Nocnika Filip jeszcze nie ma i nie używa. Nie przymierzam się nawet przed styczniem.

Asia jaurodziłam Filipa siłami natury, miał 4360 g i 62 cm i powiem Ci, że teraz teżbym się zdecydowała. Myślę, że przebieg porodu zależy od bardzo wielu rzeczy i wcale nie było tak tragicznie, jak wszyscy straszyli, że duże dziecko bla bla bla. Jak dobrze, że macie się już dobrze :kiss:

Różyczkaczy co Basba ma w kuchni to nie jest czasem roleta rzymska? Gratuluję zarobku ubrankowego i nowej posady także, kasa zawsze się przyda! :) Superancko Ci się udało,naprawdę, bo ta jedna godzina to niewielka różnica, nie musisz nigdzie dojeżdżać do drugiej pracy, a kaska leci.

Basba ja chyba sięprzestanę do Ciebie odzywać kobieto! :P Cudnie wyglądasz! najbardziej mi się podoba ta pierwsza z lewej, ale to dlatego, że ja takiej sukienki nigdy nie założę przy mojej figurze ;)

Ania skuwali nam podłogę w kuchni, przedpokoju i salonie, więc musieliśmy opróżnić te pomieszczenia łącznie z rozkręcaniem całej kuchni. Potem skuwali wylewkę, podłogę która była pod spodem, druga wylewkę, poziomowali i wylewali od nowa. Masakra. Decydując się na to nie wiedzieliśmy, że ktoś położył podłogę na podłodze,,, Na koniec trza było malować ściany i drzwi wymieniać, czego nie mieliśmy w planie. Teraz mamy ładne podłogi i megaburdel ;)

Rika współczuję przeżyć z zakrztuszeniem, dobrze że udało Ci się w porę zareagować...Zdrówka dla dziewczynek! :kiss:

Na więcej nie mam siły, dokończę jutro :blush:

12 lata 3 miesiąc temu #418881 przez natimp1
Cześc pipule

Róża ekstra z praca- może mojego T wkręcisz na woźnego ,???:):)
Dla mnie jakoś te mleka wszystkie po jednych pieniądzach są, 4 lata temu niewiele mlek miało te wszystkie immunofortis i inne duperele wiec pił bebilon Maksi do 2 lat, Jachu dostaje Bebiko, choć coś Mamuska pisała ze niby tłuste czy coś, ..
Masusko o co dokładnie chodzi?
A tablice kupiłam w empiku, u na sekstra sie sprawdziło ale Maksi miał ponad 1,5 roku wiec świadomość nagród też inna :)

Rózy Ty byś się dała pokroić za dzieciaki a Ania planuje jakby tu je pokroić:):):)

Oposku jak już sobie chatę wysprzątasz to będzie jak na nowym

Basba Ty paskudny chudzielcu, jak dla mnie ta lewa .A kogo zamęczasz tablica nocnikową?

Basba - KONIEC WAKACJI od poniedziałku Przedszkole ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Cudnie co?

U mnie samopoczucie byle jakie ale ciesze się że chłopcy wracają, jutro jedziemy do Nowego Tomyśla na Jarmark wikliniarsko chmielny i do ciotki.. fajnie odpocznę trochę od Poznania choc pogoda średnia się zapowiada .
Dziś jakoś Janina wyjatkowo dobrze spał, obudził się o 1 dostał butle, a potem o 6, ale jakoś nie wypił zbytnio, chyba zrobiłam za zimne mleko,

12 lata 3 miesiąc temu #418884 przez różyczka
Oposek oczywiscie,z e to roleta rzymska :S ale łos ze mnie :woohoo:
widzialam w necie, ze mozna by ja zrobic równiez z takiego jasnego przepuszczajacego światło materiału czyli zamist firanki moze i mogłaby byc ale...ja mam juz niestety rolete zaciemniającą na tym oknie i ona jest nad wneka okienna montowana a te rzymskie tez tak widzialam w necie wisza ....czy dałoby sie sie taka rolete bezposrednio na okno zamonowac czy to juz straci wyglada zupelnie wtedy?
kurcze....albo jak zrobic bezpośrednio na oknie jakies drapowanie zeby mi ludzie nie zagladali do domu? moze któras z Was wiealbo ma cos takiego?

no to niezła demolka u was była WOW! :) dobrze,ze juz koniec macie :)

Olka
mnie bolało, ze za 3 zeta sprzedaje bo co po niektóre naparwde nie tanie rzeczy były no ale co? lepiej tak niz w ogóle za free, zawsze na cos kolejnego jest kasa...
teraz juz tyle kupuje w lumpie tych wszystkich nextów, georgów, H&Mów itd. :)( bo w lumpach naprawde w wiekszosci firmowe ubranka sa) ze juz az tak żal nie bedzie sprzedawac za grosze potem bo i grosze płace za to :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #418885 przez różyczka
hahahha Nati
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:)

12 lata 3 miesiąc temu #418889 przez basba
www.bonprix.pl/bp/Twoj-dom/rolety/cat5.14.823.html Ja tylko na chwilkę bede później... Link Różyczko z firankami. Ja mam w kuchni tą caffe...

12 lata 3 miesiąc temu #418891 przez różyczka
basba napisał:

www.bonprix.pl/bp/Twoj-dom/rolety/cat5.14.823.html Ja tylko na chwilkę bede później... Link Różyczko z firankami. Ja mam w kuchni tą caffe...

love Basba :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #418896 przez natimp1
a love nati to co:):):)
odpisałam thanks..
ale T??
Kurcze dzis znów mózg w przedpokoju zostawiłam...
dostałam od szefowej fotelik na rower do przewożenia Jacha.przyda się a co...

12 lata 3 miesiąc temu #418903 przez natimp1
A wiadomo co z matura Riki?

12 lata 3 miesiąc temu #418952 przez natimp1
Dziewczęta a Wy gdzie , przecież deszcz za oknem!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

12 lata 3 miesiąc temu #418966 przez hoborr
uuuuu

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418968 przez Oposek
Dzień dobry:)

Natimp serio, u Was leje? u nas pochmurno, ale póki co nie pada. Wyniki matury Riki w połowie września mają być. Swoją drogą bez sensu- kiedyś poprawki i wyniki matur były w sierpniu i człowiek mógł się załapać jeszcze na wrześniowy nabór na studia. A teraz musi czekać cały rok. Fotelik się zawsze przyda:)

Basba śliczne te firanki. A którą sukienkę wybrałaś? :)

Różyczka wiesz, dopóki robili tą demolkę to ja siedziałam nad morzem i miałam to w doopie ;) A teraz sprzątać się nie chce;)

Hoborku co tak straszysz?:)

12 lata 3 miesiąc temu #418974 przez różyczka
Oposek napisał:

Wyniki matury Riki w połowie września mają być. Swoją drogą bez sensu- kiedyś poprawki i wyniki matur były w sierpniu i człowiek mógł się załapać jeszcze na wrześniowy nabór na studia. A teraz musi czekać cały rok.

spokojnie pani kochana, teraz jest tyle uczelni i kierunków studiów,z eprzyjmuja nawet w trakcie roku akademickiego i nikt problemu nie robi :blink:

u mnie tez tragicznie pochmurno :dry:

Nati ja taki fotelik na rower wypróbowalam na wakacjach i misie jechało super...gorzej Bianie :huh:

12 lata 3 miesiąc temu #418977 przez Oposek

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418991 przez basba
Dobra... Wiki spi- mąż zresztą też.. Jak sie panna obudzi to na zakupy bym musiała wybyć (dzieci chyba niani na godzinke podrzuce) :S A teraz Antek mnie męczy zebyśmy lego układali.... B)

U nas leje od wczoraj... i jakoś nie zapowiada się zeby miało przestac a jutro miała byc impreza urodzinowa na dworze i szlak jasny ją trafił. Będą musiała w domu stoły układać dla dwudziestu paru ludków :ohmy: :angry: ... życie...

Rózyczko ależ prosze cie bardzo :) Ta akurat co ja mam w sypialni (a nie w kuchni Oposku :silly: ) była szyta na zamówienie ale z bonprixu brałam do kuchni i pokojów dzieci. Doszywałam tylko ze wstażki uszy żebym mogła na swój karnisz powiesić- bo moje karnisze nie dosyc że kwadratowe, bez zabek to jeszcze zamontowane na stałe i inaczej niż "uszy" zapinane na rzep powiesić nie mogę.

Oposku toż to "mały" remoncik mieliście ;) a tak na poważnie to współczuje sprzątanka teraz. Ale z drugiej strony jak bedziesz miała tak gruntownie wysprzatane to na jakiś czas starczą i okna i firanki... tylko pewnie po tym skuwaniu niezły sajgon masz.

Natimp no ja sie ciesze że Antek do przedszkola idzie. Rozbrykał się przez te wakacje nieziemsko. Ciocia na wiekszość mu pozwalała a chodził spać koło 22! (zwykle o 20 już spał). A podobną tablicą to ja Antosia męczyłam jak oduczałam od pieluchy :S Udanego yjazdu na jarmark.. tylko przypadkiem któregoś z chłopaków nie sprzedaj :P

A Rika chyba pisała ze 13 mają byc wyniki... Rika jak dziewczynki????

Hoborr co u ciebie? Źle się czujesz czy co???

Olka kiecki nowej nie będe kupowac bo szkoda mi kasy (wydatków teraz tez trochę)a trzy potencjalne kiecki wiszą w szafie. Nie wiem pójde albo tej pierwszej z lewej albo w tej granatowej. :P

A propo miałam jeszcze pytać... bedziecie dawać jakies witaminy /tran dzieciom jesienią ???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka