BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 3 miesiąc temu #418335 przez Mirella
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035 im blizej końca tym każdy głos ma większą wartość, dlatego dziękujemy i prosimy o jeszcze :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #418351 przez aniaw
Hej :)

Masuska u nas to mleko co pokazałaś tylko idzie i jest git :laugh:
Super z tą przeprowadzką :)

Bsasba musze poszukac książeczek o nocnikowaniu :S
A ty6 nieźle kombinujesz z tymi ciuszkami, tak trzeba :)

Olka dopiero teraz doczytałam o psie, o ja pitu :S

Rika o boszsz :ohmy: U mnie raz Dominiś dorwał od Szymiego landrynkę i było to samo - dusił się i siniał :ohmy: Teraz uważam na maxa a kasa zawsze schowana nawet przed Szymonem :S

A co do kasy to wiecie jaka ja byłąm numerantka jak miałam kilka latek :lol: To już opowieści rodzinne jak podbierałam rodzicom i zakopywałam w piaskownicy a potem niby znajdowałam i przylatywałam do mamy chwaląc się, że znalazłam :lol:
Raz zasunęłam matce całą wypłatę i schowałam sobie w spodnie i poszłam do sąsiadów :lol: Podobno kasa wylatywała mi nogawką i sąsiedzi kurcze uczciwi, bo przynieśli do nas :lol:
]
Matko zabieram się do szykowania do pracy uczciwie trochę pozarabiać :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #418369 przez aga1040
basba ja tez jak byłam na zkupach chcialam kupić małemu buciki bo póxniej naprawde jest ciężko dostać odpowiedeniego numeru. Kombinezon już kupiłam. Spodni też mu nakupowalam. Czape też już kupiłam. Teraz tylko musze mu kupić jakieś bluzy i buty zimowe i mały też już obkupiony na zime.
A sobie musze kupić ino kozaki. I chciała bym taką kótke jak w kampani CCC ma Ania Przybylska, taka czarna pikowana! Wiecie gdzie są takie?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418378 przez basba
Ania... no trza kombinować bo inaczej to do bankructwa mozna szybko dojsć... a opowieści z dzieciństwa the best!!!!!!!!!
Ależ prosze cie:
allegro.pl/nocnik-nad-nocnikami-chlopiec...owa-i2566894414.html
nie wiem czemu tu jest Kajtuś... my mamy Kamyczka :) allegro.pl/kajtus-na-nocniczku-i2535296990.html

Aga... na allegro, na allegro... poszukaj kurteczki! :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #418391 przez natimp1
hej , jestem , podczytuję ale jakoś pisać mi się nie chce .. generalnie przypomniałyście ze zakupy trzeba zrobić ciuchowe, ja butki kupię nowe, to jedyna rzecz której Janek nie będzie miał po bracie :), może później tak ale póki nie dojdzie do 3 lat to będe kupować nowe i wyprofilowane , jakąś taką schizę mam w tej kwestii. Maksi podostawał mnóstwo butów po kimś ale oddałam dalej, zostawiłam tylko crocsy ale to teraz tego lata dopiero.
właśnie kurcze trzeba kupic jakieś mądre kozaki, w sensie lekkie i nieprzemakalne, hmm a przecież do czasu kozaków tez musi w czymś chodzić, wiec i półbuty trza kupić.. matko , zbankrutuje z tymi dzieciakami :)

12 lata 3 miesiąc temu #418400 przez natimp1
w kwestii nocnika i nauki siusiania, mam fantastyczną tablicę z magnesami: wesoły mis na nocniku, smutny i sam nocnik , w zależności od rezultatu przykleja się magnes i np na koniec dnia lub tygodnia jest nagroda ,
maksi tylko chodził i pytał , gloda gloda? potem siadał ciagle i wyciskał kropelke by była nagroda wieczorem.. hmm fajnie wspominam ten okres

12 lata 3 miesiąc temu #418429 przez różyczka
Super pomysl z tą tablicą i super, ze jestes Nati :)
gdzie tego szukac?

No to ja chyba tez juz kupie jej kozaki i tez w ccc tak jak Ty Basba bo widziałam sliczne :)
a nie boisz sie,z e beda przemakać te zamszowe? czy to nie beda Jej jedyne?

Aniu czyli Ty byłaś taka aparatką od zawsze ja widze :laugh:
pisalaś jak był temat ząbków wtedy o tym, ze podajesz to Nestle mleko bo jest bez cukru -dobrze kojarze?
ten Hipp i inne MM zreszta tez chyba -nie zawieraja czystego cukru białego takiego jak jest w kaszkach (wiekszosci) i deserkach, ale zawieraja weglowodany porpostu (np.laktoze itd.) które w kontakcie z zebami działają wiadomo jak, bo nawet na puszce mleka jest napisane ostrzeżenie
czy mozesz mi napisac czy tamto mleko, które dajesz jest jakies specjalne?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 3 miesiąc temu #418462 przez Oposek
Dzień dobry:)

My dziś w nocy wróciliśmy po miesięcznej nieobecności w domu i jesteśmy jeszcze trochę nieogarnięci, więc na zdjęcia będziecie musiały trochę poczekać. Na jesień już wszystko mamy, na zimę mamy kurtkę, ale wciaż brakuje nam kombinezonu. Dziś zamierzam pochować za małe ubranka i zrobić porządek z zabawkami:)

12 lata 3 miesiąc temu #418493 przez Rika
Ale naskrobały baby jedne :) bo mnie nie ma, zawsze jak jestem to wszystkie cichną.
Później nadrobię, teraz muszę zrobic wszystko w domu to czego nie zrobiłam bo obie wisiały od rana na cycach... jedynie do sklepu udalo nam się wyjsc, dziewczyny chore, teraz spią więc spadam póki co jak się uda to nadrobię w międzyczasie...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418611 przez aniaw
Rika zdrówka dla dziewczynek :kiss:

Basba dałam ksiązeczki do obserwowanych - dzięki :kiss: i będe kombinować, bo już szlak mnie trafia z tym nocnikowaniem ;)

Natimp no przy bobasach to wydatków a wydatków :S czy ktoś chce kupić dziecko? :lol:

Oposek i jak chałupka po rtemoncie? Co Wy tam właściwie robiliście? :laugh:

Różyczko to mleko Nestle junior o smaku naturalnym:
www.nynek.pl/nestle-junior-o-smaku-natur...c17fd8051f331d8f0f32 .
W tym np z miodem cukier jest dołożony. Mi chodzi o nasz typowy cukier sacharoze bo jakis typowo bez węglowodanów to chyba się nie znajdzie :S
Jak porównywałam składy to ten wydał mi się optymalny i cena zadawalajaca :)

Kurcze dziwnie tak w pracy i trochę odpoczywam od bobasów a troche za nimi juz tęsknie ;)

12 lata 3 miesiąc temu #418778 przez różyczka
Aniu dzieki za odpowiedz., to w tym Hipp co Bianka pije nie ma sacharozy, ale mi sie wydaje, ze w żadnym MM chyba nie ma, czyli czym one sie róznią w ogóle? tak sie zastanawiam...
bo wiesz.. jak wtedy tak napisałas to ja sobie pomyslałam,z e moze to nestle jest jakos lepsze dla ząbków niz hipp czy inne ale wychodzi na to, ze chyba jakiejs specjalnej roznicy nie ma w takim razie
tak naparwde nie powinna go juz pic w nocy w ogóle no ale pije :dry:

Jezuu jaka ja jestem dzis padnieta :S
cały dzien poza domem
byłam dzis juz w pracy i szefowa zaproponowala mi 1/4 etatu w zawodówce-dodatkowo do mojego calego etatu co mam w gimnazjum i liceum :) alez jestem happy! bo to tylko 5 h tyg wiecej czyli 1h dziennie a za to +1/4 pensji dodatkowo :) f a n t a s t y c z n i e :lol: zwłaszcza, ze ta kasa baaaardzo mi sie teraz przyda :)
jezu jak sie ciesze :)

Oposku ja własnie dzis sprzedałam za małe ubranka i zarobiłam 120 zł (po 3 zł za sztuke sprzedawałam) :)

Aska a Ty zaczynasz w poniedziałek? :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418788 przez różyczka
Aniu chetni na dziecko sie znajda ale mówią, ze to nieetyczne :lol:

ja tam bym moich dziewczyn za nic nie oddała nigdzie i nikomu, pokroic bym sie za nie dała, dzieki nim jestem jaka jestem i dają mi takiego powera, ze chce mi sie żyć, działać i czuje,ze dam rade ze wszystkim :)

Rika do tej pory jestem w szoku po tym co dzis napisałas :cheer:
przykro mi, ze dziewczynki chore :( mam nadzieje,z e szybko im przejdzie :kiss:

hmm ...dalej tak sobie mysle o tych MM i licze,z e to mm Nestle wychodzi tak samo cenowo jak ten nasz Hipp...

a apropo zarcia to chciałam Was zapytac czy Wasze dzieci tez tak lubia obgryzać pałki od kurczaka bo Bianka to kocha! Jeszcze kości oblizywac w dodatku :S :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #418800 przez basba
Czesc... Jezu jak mi sie nic nie chce w sumie spac tez mi sie nie chce... Dzieci dzisiaj uśpiłam o 20 :) no i teraz się zastanawiam co mam ze sobą zrobić. W sumie bym musiała chate ogarnąć ale patrzeć proszę wyzej... czyli nie chce mi się. Heh... Mąż w niemcach siedzi i może nad ranem dopiero zjedzie. Skubany sie nie odzywa cały dzień a ja sie denerwuje przez niego. U nas przed chwilą burza sie skończyła.
Butki kupiłam dla Antosia tez... tak więc jemu ino porciachy i myśle ze na zime zaopatrzony. Wiki ma po Antosia właściwie prawie nie uzywane takie skórzane kremowe traperki bo jemu jakies takie przymaławe kupiłam i za duzo w nich nie chodził.... Heh... Jest tu wogóle ktoś jeszcze czy tak do siebie se pisze...???? :unsure:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418808 przez basba
ble ble ble...

Matko odbija mi!!!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ... niedobrze!

Chciała jeszcze napisać:

Rózyczko- super wieści ze szkoły. Pewnie że godzinka dziennie to nie dużo a zawsze jakiś grosz dodatkowo! A co do kosci... moja nie je, zresztą ostatnio jakoś wogóle gorzej je.

Natimp u nas tablica nie działała, nagrody zreszta też nie bardzo. :dry:

Oposek super ze już u siebie. Ja tam zdania jestem ze wszedzie dobrze ale w domu najlepiej!

Rika zdrówka dla dziewczynek.

Aniu nie ma za co... spoko kiedyś w koncu nauczy sie załatwiać potrzeby tam gdzie należy i jak się należy... cierpliwości!

A ja z racji tego że mąż wraca późno i jutro pewie pośpi do 9- 10 to zostaje w domu! O.... Moze jakąś liste na zakupy zrobie. Matko prezent jeszcze dla Antka musze kupic!!!!

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418841 przez olka1730
Witam,witam :)

Basbano ja mysle ze swietna okazja aby nowa sobie kupic :silly: hehe a co tam,skoro jest okazja ;) swoja drogą kobieto jaką ty masz swietna figure,zero brzuszka...no moj ojciec ostatnio spytal czy macierzynskiego nie planuje ponownie :angry: kurcze opony nie moge zgubic :angry:

Masuska mleko Bebilon 3,nawet dobre :silly:

Rózyczkogratulacje ze udało sie Tobie sprzedac,u Mnie czekaja jak dam-oddam za darmo najlepiej :dry: i to mnie czasami okropnie wkurza...no ale temat rzeka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka