- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Masuska u nas to mleko co pokazałaś tylko idzie i jest git
Super z tą przeprowadzką
Bsasba musze poszukac książeczek o nocnikowaniu
A ty6 nieźle kombinujesz z tymi ciuszkami, tak trzeba
Olka dopiero teraz doczytałam o psie, o ja pitu
Rika o boszsz U mnie raz Dominiś dorwał od Szymiego landrynkę i było to samo - dusił się i siniał Teraz uważam na maxa a kasa zawsze schowana nawet przed Szymonem
A co do kasy to wiecie jaka ja byłąm numerantka jak miałam kilka latek To już opowieści rodzinne jak podbierałam rodzicom i zakopywałam w piaskownicy a potem niby znajdowałam i przylatywałam do mamy chwaląc się, że znalazłam
Raz zasunęłam matce całą wypłatę i schowałam sobie w spodnie i poszłam do sąsiadów Podobno kasa wylatywała mi nogawką i sąsiedzi kurcze uczciwi, bo przynieśli do nas
]
Matko zabieram się do szykowania do pracy uczciwie trochę pozarabiać
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
A sobie musze kupić ino kozaki. I chciała bym taką kótke jak w kampani CCC ma Ania Przybylska, taka czarna pikowana! Wiecie gdzie są takie?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ależ prosze cie:
allegro.pl/nocnik-nad-nocnikami-chlopiec...owa-i2566894414.html
nie wiem czemu tu jest Kajtuś... my mamy Kamyczka allegro.pl/kajtus-na-nocniczku-i2535296990.html
Aga... na allegro, na allegro... poszukaj kurteczki!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
właśnie kurcze trzeba kupic jakieś mądre kozaki, w sensie lekkie i nieprzemakalne, hmm a przecież do czasu kozaków tez musi w czymś chodzić, wiec i półbuty trza kupić.. matko , zbankrutuje z tymi dzieciakami
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
maksi tylko chodził i pytał , gloda gloda? potem siadał ciagle i wyciskał kropelke by była nagroda wieczorem.. hmm fajnie wspominam ten okres
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
gdzie tego szukac?
No to ja chyba tez juz kupie jej kozaki i tez w ccc tak jak Ty Basba bo widziałam sliczne
a nie boisz sie,z e beda przemakać te zamszowe? czy to nie beda Jej jedyne?
Aniu czyli Ty byłaś taka aparatką od zawsze ja widze
pisalaś jak był temat ząbków wtedy o tym, ze podajesz to Nestle mleko bo jest bez cukru -dobrze kojarze?
ten Hipp i inne MM zreszta tez chyba -nie zawieraja czystego cukru białego takiego jak jest w kaszkach (wiekszosci) i deserkach, ale zawieraja weglowodany porpostu (np.laktoze itd.) które w kontakcie z zebami działają wiadomo jak, bo nawet na puszce mleka jest napisane ostrzeżenie
czy mozesz mi napisac czy tamto mleko, które dajesz jest jakies specjalne?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
My dziś w nocy wróciliśmy po miesięcznej nieobecności w domu i jesteśmy jeszcze trochę nieogarnięci, więc na zdjęcia będziecie musiały trochę poczekać. Na jesień już wszystko mamy, na zimę mamy kurtkę, ale wciaż brakuje nam kombinezonu. Dziś zamierzam pochować za małe ubranka i zrobić porządek z zabawkami:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Później nadrobię, teraz muszę zrobic wszystko w domu to czego nie zrobiłam bo obie wisiały od rana na cycach... jedynie do sklepu udalo nam się wyjsc, dziewczyny chore, teraz spią więc spadam póki co jak się uda to nadrobię w międzyczasie...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Basba dałam ksiązeczki do obserwowanych - dzięki i będe kombinować, bo już szlak mnie trafia z tym nocnikowaniem
Natimp no przy bobasach to wydatków a wydatków czy ktoś chce kupić dziecko?
Oposek i jak chałupka po rtemoncie? Co Wy tam właściwie robiliście?
Różyczko to mleko Nestle junior o smaku naturalnym:
www.nynek.pl/nestle-junior-o-smaku-natur...c17fd8051f331d8f0f32 .
W tym np z miodem cukier jest dołożony. Mi chodzi o nasz typowy cukier sacharoze bo jakis typowo bez węglowodanów to chyba się nie znajdzie
Jak porównywałam składy to ten wydał mi się optymalny i cena zadawalajaca
Kurcze dziwnie tak w pracy i trochę odpoczywam od bobasów a troche za nimi juz tęsknie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo wiesz.. jak wtedy tak napisałas to ja sobie pomyslałam,z e moze to nestle jest jakos lepsze dla ząbków niz hipp czy inne ale wychodzi na to, ze chyba jakiejs specjalnej roznicy nie ma w takim razie
tak naparwde nie powinna go juz pic w nocy w ogóle no ale pije
Jezuu jaka ja jestem dzis padnieta
cały dzien poza domem
byłam dzis juz w pracy i szefowa zaproponowala mi 1/4 etatu w zawodówce-dodatkowo do mojego calego etatu co mam w gimnazjum i liceum alez jestem happy! bo to tylko 5 h tyg wiecej czyli 1h dziennie a za to +1/4 pensji dodatkowo f a n t a s t y c z n i e zwłaszcza, ze ta kasa baaaardzo mi sie teraz przyda
jezu jak sie ciesze
Oposku ja własnie dzis sprzedałam za małe ubranka i zarobiłam 120 zł (po 3 zł za sztuke sprzedawałam)
Aska a Ty zaczynasz w poniedziałek?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tam bym moich dziewczyn za nic nie oddała nigdzie i nikomu, pokroic bym sie za nie dała, dzieki nim jestem jaka jestem i dają mi takiego powera, ze chce mi sie żyć, działać i czuje,ze dam rade ze wszystkim
Rika do tej pory jestem w szoku po tym co dzis napisałas
przykro mi, ze dziewczynki chore mam nadzieje,z e szybko im przejdzie
hmm ...dalej tak sobie mysle o tych MM i licze,z e to mm Nestle wychodzi tak samo cenowo jak ten nasz Hipp...
a apropo zarcia to chciałam Was zapytac czy Wasze dzieci tez tak lubia obgryzać pałki od kurczaka bo Bianka to kocha! Jeszcze kości oblizywac w dodatku
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Butki kupiłam dla Antosia tez... tak więc jemu ino porciachy i myśle ze na zime zaopatrzony. Wiki ma po Antosia właściwie prawie nie uzywane takie skórzane kremowe traperki bo jemu jakies takie przymaławe kupiłam i za duzo w nich nie chodził.... Heh... Jest tu wogóle ktoś jeszcze czy tak do siebie se pisze...????
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Matko odbija mi!!!!!!!!!!!! ... niedobrze!
Chciała jeszcze napisać:
Rózyczko- super wieści ze szkoły. Pewnie że godzinka dziennie to nie dużo a zawsze jakiś grosz dodatkowo! A co do kosci... moja nie je, zresztą ostatnio jakoś wogóle gorzej je.
Natimp u nas tablica nie działała, nagrody zreszta też nie bardzo.
Oposek super ze już u siebie. Ja tam zdania jestem ze wszedzie dobrze ale w domu najlepiej!
Rika zdrówka dla dziewczynek.
Aniu nie ma za co... spoko kiedyś w koncu nauczy sie załatwiać potrzeby tam gdzie należy i jak się należy... cierpliwości!
A ja z racji tego że mąż wraca późno i jutro pewie pośpi do 9- 10 to zostaje w domu! O.... Moze jakąś liste na zakupy zrobie. Matko prezent jeszcze dla Antka musze kupic!!!!
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Basbano ja mysle ze swietna okazja aby nowa sobie kupic hehe a co tam,skoro jest okazja swoja drogą kobieto jaką ty masz swietna figure,zero brzuszka...no moj ojciec ostatnio spytal czy macierzynskiego nie planuje ponownie kurcze opony nie moge zgubic
Masuska mleko Bebilon 3,nawet dobre
Rózyczkogratulacje ze udało sie Tobie sprzedac,u Mnie czekaja jak dam-oddam za darmo najlepiej i to mnie czasami okropnie wkurza...no ale temat rzeka